نسخه ي جديد اين بازي : tomb raider : Underworld
تاپيك :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه ي جديد اين بازي : tomb raider : Underworld
تاپيك :
سلام
من توی این مرحله گیر کردم که 4 تا ستونه یه علامت روشه و ی عکس هم روش هست که باید بتابونیم
همونطور که تو عکس میبینید
من تمم عکس ها و غلامت ها رو با هم تطبیق دادم ولی اتفاقی نیفتاد
مگه نباید بریم تو اون اتاق کوچیک ها و عکس ها و علامت ها رو با هم یکی بکنیم و زیر هم قرار بدیم؟
مثلا علامت چاقو رو با اون عکسه یه یارو یه تنگ آبی دستشه
درضمن من اون بالا ه رفتم و اون مجسمه رو هم برداشتم ولی باز اتفاقی نیفتاد
الان من باید چکار کنم؟
ممنون از شما
![]()
حتما عكس ها خوب جا نيفتادن يك بار ديگه بچرخونيدش تا درست بشه
منم يك بار همين مشكلو داشتم![]()
بله یکی از ستونها خوب جا نرفته بود
درست شد
ممنون
سلام
آقا خدا خیرتون بده یکی بیاد این مرحله رو برام ردش کنه
خیلی سخته من هر چی میرم میفتم تو مواد مذاب
اگه کسی هنوز این بازی روی سیستمش نصبه این سیو که 12 کیلوبایت هست رو دانلود کنه و این یه تیکه رو بره برام دوباره برام سیو رو بگذاره
واقعا ممنون میشم
اینم لینکش:
من برای یکی از دوستان یه مرحلشو رفتم حدس میزنم کجا باشی اونجایی که باید از دیوارها بری تا برسی به بالا و پایینم مواد مذابه درست گفتم
عذاب ترین مرحلش به نظرم اونجاست من که کلی ادعا دارم دوسه ساعت تو اون مرحله موندم بازی رو از رو هارد پاک کردم اگر منتظر
بمونین براتون میرم مرحلشو اگر زودتر از من دوستان رفتن که چه بهتر ولی یکم تمرکز کنی خودت بری جالب تره چون بعد اون باید یه
غول بیابونی رو بکشی و دموهاشو از دست میدی اگه کس دیگه ای بره
یا حق
سلام
بله همونجام
من سعی میکنم باز برم تا ببینم چی میشه
ولی اگه دوستان هم رفتند کمک کنند
دمتون گرم
سلام
چند بار دیگه هم سعی کردم ولی این حلقه ها خیلی زود میرند تو اصلا آدم وقت نمیکنه فکر کنه
لطفا یکی کمک کنه
اینم عکس اون مرحله
![]()
سختيش كه سخته منم حدود 20 بار باهاش كلنجار رفتم تا تونستم ردش كنم .
ولي بهتره خودتون ردش كنيد چون بعدش يك دمو داره كه خيلي جالبه اگر كس ديگه براتون بره اون دمو رو نميبينيد![]()
سلام
ممنون
پس حد اقل یه راهنمایی بکنید بگید دقیقا باید چکار کنم
یعنی میدونم چکار کنم ولی شاید یه مطلب خاص بگید که باعث بشه راحت تر ردش کنم
ببینید اول باید اون چیزه رو با تیر بزنیم تا اون میله ها بیاد بیرون بعد به سرعت میپرم روی میله اول و بعد هم دوم البته اینجاش خیلی وقت میگیره و من بیشتر وقت رو همینجا از دست میدم یکم تو کنترلش باگ داره مثلا اگه تو Prince Of Persia بود این حرکت رو خیلی سریع میتونستم انجام بدم ولی این یه قلق خیلی سخت و بدی داره
بعد از اونجا هم باید ستون رو بگیرم و بپرم و قلاب رو پرت کنماینجا هم یا از حرکت وایمیسه مینی اینکه از دویدن روی دیوار دست میکشه به خاطر کنترل ناجورش یا اگه شانم بگه میدوه ولی نمیتونم بپرم یا قبل از پریدم وقتش تموم میشه وسقوط
بازم سعی میکنم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)