سلام مجدد امیری 49 گرامی (ماشالا آمار امیر های با عدد جلوشون و دید گاه خاص و پست کم داره زیاد میشه تو این تاپیک)
امیدوارم بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش تحقیقتون رو عوض کرده باشید.
خدمت شما عرض کنم موارد جعلی و ساختگی مورد نظر شما تا چند صفحه قبل همین تاپیک جزو مدارک قطعی و دلیل اثبات حضور فضایی ها در زمین بکار میرفت. تحقیقات سیمور گرامی بودند که اینها رو از سند به جعل بدل کردند. (مثل اون هیروگلیف ها که بخش اصلی تفکر حضور فضاییها در دوران های تاریخی گذشته بر مبنای اون بوده و با یک پست سیمور همش بر باد رفت)پيشنهاد ميكنم بجاي بحث پيرامون موارد جعلي و ساختگي در مورد دلايل مستدل تر صحبت كنيم .
پاسخ شما (ها) رو اینجا دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کتاب علم و نابخردی به وضوح به این مطلب اشاره شده . شبه علمی ها تا میتونن مدرک جمع میکنن. یه کوه مدرک که هر کسی (از جمله خودشون) تو این حجم داده غرق میشه. به فرض که کسی پیدا بشه و تحقیق بکنه و جعلی بودن بخشیش رو مشخص کنه. چی میشه؟ همین اتفاق بالا. چند تا دیگه اش رو میشه. همین. الان سیمور بیاد و این مورا درو هم توضیح بده باز ما با موارد بعدی طرف میشیم. رازول حل بشه خوب منطقه 51 هست.اعتقاد دارم که بحث بشقاب پرنده دقیقا یک بحث در منطق علمیه . حتی اگر سیمور گرامی با 1000 مدرک اثبات کنه که تصوری غلطه، تنها اتفاقی که میوفته اینه که تصور بعدی میاد رو. پس با اساس تصور غلط از تحقیق علمی در این تاپیک مواجه میدونم خودم رو . و بر همین اساس پیاپی کتاب علم و نابخردی رو معرفی میکنم
حالا من از شما سوال میکنم.
در یک تحقیق علمی جمع آوری صرف مدارک ارزش نیست. بلکه تفکیک مدارک درست از مدارک غلطه که یک تحقیق غیر علمی رو به تحقیق علمی بدل میکنه. شما خودتون به وجود مدارک جعلی اذعان کردید. چرا شما زحمت نمیکشید و مثلا در همین تاپیک اونها رو معرفی و الک نمیکنید؟ این وظیفه چرا همیشه برای دیگرانی مثل سیمور باید بمونه؟
اگه زحمت نبود سری به این پست من بزنید
و
:
دقیقا اگر روایت راویان بشقاب پرنده رو با دقت مطالعه کنیم دلیل دور خود چرخیدن مشخص میشه.دیدیم که اگر شماره صفحات این قسمت به 5000 هم برسه - باتوجه به حقیقت گفته شده در بالا - عملا دور خودمون می چرخیم و به هیچ نتیجه ای نمی رسیم.
یک نمونه همون عکس های قبل که گذاشتم بود. هیچ راوی تخیلی به خودش زحمت نمیده هویت یک لکه نور تار رو در یک عکس تشریح کنه تا مخالفی بیاد و درباره اون پدیده حرفی بزنه.
در مقابل پاسخ دادن به هر مطلبی 100 تا مطلب دیگه پرت میشه مقابل پاسخ گو. و در زمانی هم که پاسخی نمیشه داد به جای پذیرفتن خطا وارد حیطه های اینچنینی میشیم:
از این پست به بعد تنها به نقل مطالبی که به دستم میرسه میپردازم و سعی می کنم وارد هیچگونه بحثی نشم ، هدف تنها ایجاد منبع ای کامل برای علاقه مندانی است که به دنبال مطالب تازه می گردند.
فکر کنم بهتره که هر کسی نظرش رو برای خودش نگه داره و اجازه بده تا دیگران در دنیایی که دوست دارند زندگی کنند و اونطوری که دوست دارند اندیشه کنند ، اینطوری زندگی خیلی شیرین تره !
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
اما
با عرض اینکه بنده سواد چندانی ندارم و امیدوارم سیمور گرامی لطف کنند و وقت با ارزششون رو بزران برای پاسخ، چند مورد رو عرض میکنم :
احتمالا پاسخ به این موضوع بسیار مشکل خواهد بود. بدلیل دیدگاه های امنیتی و بسته در ایران امکان دسترسی مناسب به مدارک سازمانی بسیار دشواره. و وقتی نشه راحت مدارک رو بررسی کرد پاسخ هم دشواره.1- چرا آقايان به انكار قضيه مشاهده يوفوها در تهران (سال 55)نپرداختند ؟؟؟ و سعي كردند خيلي سريع از كنار اين قضيه عبور كنند؟؟؟؟
یادم نمیاد که کجا سازمان فضایی مسول پاسخ گویی به این موارد تعیین شده بود از طرف کنگره. اما در هر صورت بعد از ماجرای کتب آبی و نتیجه ای که از این تحقیق گرفته شد علاقه چندانی به پیگیری جعلیات یا خطاهای گزارش دیده نمیشه. شاید تا زملنی که مدارک محکمه پسند ارائه بشه.2- چرا سازمان ناسا در مقابل قضيه فوق سكوت اختيار كرد ؟ چرا اين پرونده و دهها پرونده ديگر از اين دست جزو قضاياي بدون پاسخ باقي موندن؟ آيا مورد مشاهده شده در تهران سياره زهره بود !!!؟؟؟ يا هواپيماهاي جاسوسي كشورهاي پيشرفته ؟
توی 12,618 UFO reportsBy the time Project Blue Book ended, it had collected 12,618 UFO reports, and concluded that most of them were misidentifications of natural [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (clouds,stars, et cetera) or conventional aircraft. A few were considered [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 701 of the reports — about six percent — were classified as unknowns, defying detailed analysis
701 of the reports — about six percent — were classified as unknowns, defying detailed
6 درصد رو نتونستن مشخصص کنن که گزارش چی بوده. تمام دنیای بشقاب پرنده روی این 6 درصد نمیدانیم چیست بنا شده. پاسخ های من درآوردی (همون شبه علم) زحمتی ندارن. چون بی نیاز از هر نوع توضیحی هستن. شما همین الان جای یوفو رو در گزارش ها با ارواح خبیسه یا جادوگر ها زشت عوض کن. همچنان دانشمند ها نمیتونن به بخشی از گزارشات دیده شدن ارواح و جادوگر ها جواب بدن.
نه مسلما. برخی گزارش دهندگان سیاره زهره رو بشقاب پرنده دیدن. همه گزارش ها زهره نیست. بعضی هاش شبیه 2 تا بشقاب پرنده عکس زیره ( که اگه درست بشماریم میشه 3 تا بشقاب پرنده بویینگ و ایرباسآيا مورد مشاهده شده در تهران سياره زهره بود
3-چرا بايد اين همه شاهد عيني در حادثه روزول دروغ بگن يا همشون دچار خطاي ديد شده باشند؟؟؟؟.چرا جعل میکنن ؟ چرا ساختگیه؟پيشنهاد ميكنم بجاي بحث پيرامون موارد جعلي و ساختگي در مورد دلايل مستدل تر صحبت كنيم
امیدوارم سیمور جان زحمت ماجرای رازول رو بکشن. تا جایی که من میدونم گفته شده که یک بالون تحقیقاتی در رازول سقوط کرده. ولی کیه که باور کنه. خصوصا وقتی میشه یه شهر 45 هزار نفری رو به یکی از مشهورترین شهر های دنیا تبدیل کرد . کسی آماری از تعداد توریست های رازول داره؟ ماجرای رازول و توریسمش شبیه ماجرای هیولای لاک نسه.
الان این شکل پیچیده کار فضایی هاست؟ اثر سفینه شونه ؟ یا کار آدمی به اسم جان لوندبرگ؟4-دواير مزارع گندم چطور؟ آيا ساخته دست انسانه ؟ اگه اينطوره چرا اين همه شركتها و سازمانهاي پيشرفته در دنيا قادر به انجام اون نيستند .؟
والا من یادمه چند تا دانشجو با دستگاه های ساده نشستن و از همین شکل ها درست کردن. نمیدونم چرا فکر میکنید سازمان های پیشرفته ناتوان تر از چند تا دانشجو هستند.
به نظرتون مجموع بیماران مبتلا به توهم + دروغ گو ها چقدر میتونه باشه؟ بله5- آيا تمامي كساني (شايد هزاران نفر) كه با بيگانه ها و از نزديك (نوع سوم) برخورد داشتن همه توهمي بودن يا دروغ گفتن ؟؟؟
آمار کسانی که دراکولا میدیدن ( میبینن هنوز) خیلی بالاست.
نظرتون درباره خلبان ها چیه ؟ آیا گزارش هایی که خلبان ها میدن موثقه ؟6- آيا گزارشات پليسهاي ايالتي آمريكا (اون هم به كرات) و ساير دواير پليس در تمام دنيا دروغ يا فريب چشم بوده؟؟
7-اگه بنا بر داشتن منابع موثق هست چه منابعي از گزارشات ادارات پليس و برجهاي مراقبت فرودگاهها موثق ترند؟؟؟
چرا خلبان هایی که باید با شرایط جوی مختلف آشنا باشن، باید با انواع هواپیماهای دشمن آشنا شده باشن، با انواع خطرات و موقعیت های خاص آشنا شده باشن و البته بار ها و باره ها پرواز داشتن با سیاره زهرا بجنگن؟!؟!
پيشنهاد ميكنم (بجاي بحث پيرامون موارد جعلي و ساختگي) با دلايل مستدل تر صحبت كنيم .