1 _ اقا يه جاي بازي 3 دقيقه وقت ميده و حدود 10 تا ازين موشك ها كه وقتي 7 رو بزني بمباران ميكنن چي كار بايد بكنم نميشه اين مرحله رو رد كردش
چيجوري اينجا رو رد كنم؟
2 _ راستي كجا ميشه رفت كه بازي Easy بشه؟
1 _ اقا يه جاي بازي 3 دقيقه وقت ميده و حدود 10 تا ازين موشك ها كه وقتي 7 رو بزني بمباران ميكنن چي كار بايد بكنم نميشه اين مرحله رو رد كردش
چيجوري اينجا رو رد كنم؟
2 _ راستي كجا ميشه رفت كه بازي Easy بشه؟
شما باید برگردی به جایی که اومدی تو نقشه نگاه کنی علامت گذاری شده از گوشه سمت راست شروع به حرکت کن و برو همین طور برو تا برسی به علامت
اگه شما بری به سمت راست خود کاپیتان راهنماییت میکنن
فقط دقت کن اگه وایستی به کشتن رفتی
Last edited by شهرام_ایرانی; 04-02-2008 at 18:31.
سمت راست من يه طوري هست كه نميزاره من اونور تر برم
نقشه با چه دكمه اي مياد؟
چيجوري ميشه ايزي كرد؟
مرسي
tab رو که بزنی نقشه میاد بلد نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید دو باره اون لول رو بری یعنی میای نیو گیم میکنی الته اون ماموریت رو فقط
و بعد easy میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا نمیتونی بری اون سمت
اگه بری سمت راست شما یک طویله میبینی که از اون جا میتونی خارج بشی یعنی دقیقا مقابل دری که ال اسد رو پیدا کردی یک طویله هست از اون جا باید فرار کنی
دوست من شما در منوی اول بازی برو قسمت Select Mission بعد یکی از مراحل رو انتخاب کن و Easy رو بزن .2 _ راستي كجا ميشه رفت كه بازي Easy بشه؟
اگه هم هنوز مرحله رو رد نکردی اینم یه توضیح از من :
اگه میخوای راحت ردش کنی از سمت راست بگیر برو . اصلا هم توقف نکن . هر دشمنی هم دیدی بزن ولی توقف نکن .
بعد میرسی به یه پمپ بنزین که باید صبر کنی هلیکوپتر برسه .
من اين مرحله رو رد نكردم همين جوري جلو رفتم چند بار 7 رو زدم چندين دشمن هم همينجوري داشتن ميومدن بالاخره با نارنجك زدم و همينجوري از وسطشون رفتم قرمز قرمز شد كه فرار كردم و به هلي كوپتر رسيدم يكم بعد هم يارام اومدن الان هم اون يارو يه لباس ورزشي داره رو كشتم
1 _ اقا داستان اين بازي چيه چند بار سوال كردم ولي كسي جواب نداد
2 _ براي چي بايد اون كل تاس رو بكشم همون كه شبيه ازراييله
خلاصه داستان تخیلی بازی اینه که بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی نژاد پرستی به نام زاخائف در روسیه آرزوی بازگشت حکومت سابقش رو در سر داره.
اون با تشکیل یک گروه تروریستی در روسیه دست به آشوب میزنه. دولت روسیه هم که خودشو ناتوان میبینه از ناتو درخواست کمک میکنه.
نیروهای انگلیسی هم وارد میشن تا زاخائف رو از بین ببرند. ولی اون جان سالم به در میبره و به مدت 15 سال از نظر پنهان میشه ...
بعد 15 سال شخصی به نام الاسد به همراه گروه بزرگ تروریستی خودش قصد داره آشوب در خاورمیانه راه بندازه تا زاخائف بتونه با دزدیدن چند کلاهک هسته ای و حمله های تروریستی بزرگ دوباره اتحاد جماهیر شوروی رو زنده کنه.
شما در نقش نیروهای انگلیسی و آمریکایی ظاهر میشین تا جلوی حملات زاخائف رو گرفته و نابودش کنید...
کاراکترهایی که در نقش اونا ظاهر میشید:
گروهبان مک تاویش سرباز انگلیسی که تحت امر کاپیتان پرایس انجام وظیفه میکنه.
گروهبان جکسون سرباز آمریکایی که پایان قسمت اول در جریان انفجار اتمی خاور میانه کشته میشه.
کاپیتان پرایس فرمانده انگلیسی - همچنین در نقش جوانی گروهبان پرایس در اکراین 15 سال پیش تحت امر کاپیتان مک میلان.
یاسر الفلانی رئیس جمهور (مجهول الکشور) خاور میانه ای که توسط خالد الاسد کشته میشود.(مقدمه بازی)
مسلسلچی هواپیمای AC-130 که از جوخه کاپیتان پرایس محافظت میکنه.
و در پایان بازی در نقش مامور ضد تروریستی انگلیسی در جریان هواپیما ربایی که شخص مهمی رو نجات میده.
دشمنان:
خالد الاسد فرمانده نیروهای انقلابی خاور میانه و از متحدان امران زاخائف که در پایان قسمت اول به دست کاپیتان پرایس کشته میشه.
امران زاخائف فرمانده روسی و دشمن اصلی بازی که در صدد انتقام از بابت جنگ سرد هست.
اون 15 سال قبل قرار بود در اکراین توسط گروهبان پرایس کشته بشه ولی جون سالم به در برد ودستش رو از داد.
ویکتورزاخائف پسر امران زاخائف که در پایان قسمت دوم تحت تعقیب نیروهای آمریکایی و انگلیسی قرار میگیره و چون محاصره میشه خودکشی میکنه. اون در مقدمه بازی, یاسر الفلانی رو به محل اعدام اسکورت میکنه.
تا حالا 100 صفحه شده ... کم نیست!!
زدن دگمه V باعث حالت اسلوموشن میشه.
سلام دوستان
يه سوال
من تو اين مرحله اي که عکسشو پايين گذاشتم گير کردم
نمي دونم بايد چيکار کنم
يعني مي دونم ولي نمي تونم
يه بنده خدايي گفت بايد ديوار رو منفجر کني ؟
حالا مي پرسم کدوم ديوار و با چه نوع بمبي و با چه مقدار بمب
فکرکنم آخرين مرحله ي نه ؟
مرسي
اينم عکس هاي اون قسمت :
![]()
درسته . یه جا هست که بن بست هست بعد روی دیوار علامت زده .
بله مرحله ی آخر هم هست . آخرش واقعا قشنگه . نمیگم که خودت بری ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)