تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 131 اولاول ... 509096979899100101102103104110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

داره خودمونی میشه MAHDI 07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اون جا که عرب نی انداخت...!

پيش فرض بیست و یک داستان از نویسندگان معاصر فرانسه

همین که شما بدونید قراره آلبر کامو، رومن گاری، اوژن یونسکو و همچنین نویسندگان نه چندان نام آشنای فرانسوی رو کنار هم تو یه مجوعه داشته باشید و مثلاً بعد از « بیرون رانده» ساموئل بکت، «دیوار» ژان پل سارتر یا کرگدن همین اوژن یونسکو رو بخونید، اون قدر برای کرم کتاب ها و کتاب خون های حرفه ای و حتی غیر حرفه ای هیجان انگیز هست که نشه از این کتاب خوب صرف نظر کرد.
    حالا جدای از این که ادبیات متنوع فرانسه و اعتبار نشر نیلوفر خودش انگیزه کافی رو برای انتخاب این کتاب ایجاد میکنه.

ته نوشت یک: بیست و یک داستان از نویسندگان معاصر فرانسه؛ انتخاب و ترجه از ابوالحسن نجفی؛نشر نیلوفر؛ 6500 تومان

ته نوشت دو: راستی کسی این جا نمایش کردن رو که فرهاد آییش روی صحنه برده بود و مهدی هاشمی با هنرمندی بی نقصش اون رو تبدیل به یکی از بهترین های نمایش سال پیش کرده بود رو دیده؟

2. 5 کاربر از MAHDI 07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کتاب "بازرس" نویسنده : نیکولای گوگول مترجم: آبتین گلکار نشر: هرمس

یکی از بهترین نمایشنامه های تاریخ همین "بازرس" است. گوگول نویسنده نامدار روسی با چنان مهارتی داستان خود رو روایت می کند که نمی شود لحظه ای کتاب را زمین گذاشت. داستان درباره یک روستایی دور افتاده در روسیه قرن19 است. یک روز به شهردار این شهر خبر می رسد که قرار است یک بازرس به شهر بیاید. شهردار مسئولان ادارات مختلف را دور هم جمع می کند تا سامانی به اوضاع آشفته شهر بدهد.....

طنز تلخی که نویسنده در این اثر بکارگرفته می تواند برای نویسندگان تازه کار کلاس درس باشد. گوگول با این نوشته روسیه ی زمان خودش را به سخره میگیرد و از زبان نمایش برای نشان دادن کاستی های جامعه استفاده میکند.
    کتاب مستقیما از نسخه روسی ترجمه شده و مترجم کتاب هم نامی آشنا برای دوستداران متن های روسی است. (ایشون بیشتر کتابهای کلاسیک شطرنج که به زبان روسی است رو هم ترجمه کردند)
    کتاب در قطع پالتویی چاپ شده و 147 صفحه است که می شود آن را در 2 ساعت خواند. یک نقد خواندنی هم در انتهای کتاب موجود است.

4. 8 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هويت
    ميلان كوندرا

داستان از جايي شروع ميشه كه شخصيت اصلي ماجرا كه يك زن ميانساله به شوهرش ميگه كه : "مردها دیگر رویشان را بر نمی گردانند که به من نگاه کنند."
    اين جمله كه نشانگر توجه شانتال به شروع دوره ميانسالي و دوري از جواني و زيبايي خودشه باعث ميشه كه شوهرش ژان مارك تصميم بگيره كه براي شاد كردن همسرش بازي عجيبي رو شروع كنه و در قالب يك ناشناس با نامه نگاري به همسرش نقش عاشق شيفته ي ناپيداي اون رو بازي كنه. اين بازي كه در ابتدا فقط براي شاد كردن شانتال شروع شده كم كم پيچيده ميشه و هردو طرف رو به نوعي بن بست ميكشونه...

كتاب جالبي بود. شروع جالبي داشت و وقتي توي خط داستان مي افتي ميبيني سرانجامي جز اين هم نميتونسته داشته باشه.
    کوندرا می‌گه: "یک رمان هیچ چیز نمی‌گوید، یک رمان جست‌وجو می‌کند و سؤال مطرح می‌کند…. رمان نویس به خواننده می‌آموزد به دنیا به چشم یک سؤال بنگرد."
    فكر كنم اين جمله دقيقا شرح درستي براي اين كتابه.

6. 7 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

"کجا ممکن است پیدایش کنم" هاروکی موراکامی ترجمه: بزرگمهر شرف الدین نشر:چشمه

کتاب از پنج داستان کوتاه تشکیل شده است. داستان اول با نام "فاجعه معدن در نیویورک" درباره مرد جوانی است که برای قرض کردن یک دست لباس برای شرکت در مراسم ختم نزد دوستش می رود. این یکی از بهترین داستانهای کتاب است. سبک و لحن خاص موراکامی به خوبی در این داستان مشهود است.

"کجا ممکن است پیدایش کنم" نام دومین داستان از این مجموعه است. دراین داستان فردی داوطلبانه مامور پیدا کردن مردی می شود که روزی آپارتمان خانه خود را ترک کرده و باز نگشته است.این داستان در ابتدا به سبک داستانهای معمایی روایت می شود اما با پیشرفت داستان می فهمیم نویسنده قصدش از بیان این داستان القای مفاهیم دیگری بوده است.

"سگ کوچک آن زن در زمین"، "راه دیگری برای مردن" و "خواب" دیگر داستانهای خواندنی این کتاب هستند.

کتاب رو شدیداً توصیه می کنم.

8. 6 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض معرفی آثار کافکا به من...

سلام..... میخواستم آثار کافکا رو شروع کنم به خوندن....گفتم قبلش یه مشورت بکنم ببینم کسانی که آشنایی دارن میتونن کمک کنن و یکی از کتابها رو معرفی کنن..که هم جذبم کنه و زیاد سنگین هم نباشه...
    منتظر پیشنهاداتتون هستم....

10. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض روی پاشنه های بلند

روی پاشنه های بلند
    جمعی از نویسندگان
    مترجم: چيستا يثربي - شقايق قندهاري

مجموعه ی داستان های کوتاهی ست از نویسندگان زن دنیا
    به پیشنهاد یک دوست و حس فمنیستی و اسم جذابش خوندمش. داستان هاش یه جورایی نچسب بود. یا حداقل من نپسندیدم. یه سری از داستان هاش هم تم روانشناسی و درس اخلاق دادن بود.
    شاید تنها داستانی که یه کم پسندیدم همون داستان روی پاشنه های بلند بود که اسم کتاب رو هم از روی همون داستان برداشته بودند

12. 4 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.
    «مسخ» و «محاکمه» رو بخونید.
    این نوشته ها شما رو با زبون کافکا اشنا می کنن.

14. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام.
    «مسخ» و «محاکمه» رو بخونید.
    این نوشته ها شما رو با زبون کافکا اشنا می کنن.
    ممنون بابت معرفی اما سوال منو جواب ندادید..به نظرتون این 2 تا کتاب برای کسی که با اولشه میخوا بخونه جذاب هست.....کشش داره.....به نظرت با کدومش شروع کنم..؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب !!!
    دوست گرامی قبل از خوندن آثار کافکا ( مسخ ، محاکمه سلام ، دفتر یادداشت های رویانه و ... ) باید با جهان کافکایی آشنا بشید !
    کافکا اصولا دنیایی در ذهن خودش داشت و همیشه یک قانون گریزی عجیبی در آثارش پیدا هست ...
    شما با خوندن صفحه اول کتاب مسخ میتونید با بخش عمده ای از جهان کافکایی آشنا بشید ...

سوال دیگه ای بود در خدمتم ...

17. 3 کاربر از ScKAT LeFT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون بابت معرفی اما سوال منو جواب ندادید..به نظرتون این 2 تا کتاب برای کسی که با اولشه میخوا بخونه جذاب هست.....کشش داره.....به نظرت با کدومش شروع کنم..؟؟
    با مسخ شروع کن،
    جذابیتش رو که قطعا من نمیتونم بگم چه‌طوریه؛ همون طور که ScKAT LeFT عزیز گفت، سبک مجزایی هست برای خودش (شاید سورئال + پوچ گرایی). مجبور به چند بار خوندنش می‌شید، مثل فیلمای دیوید لینچ که باید چند بار ببینی تا بفهمی اصلا موضوع چیه.

19. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •