تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 641 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

خیلی ممنون از shahab07 و emprator_kochak و *Eagle Eye* ......

من میخوام بیشتر رو گوشی نرم افزار و بازی نصب کنم و بلندی صدا و کیفیت عکس و ... زیاد برام مهم نیست .
    حالا میرزه این گوشیو بگیرم چون قیمتش خیلی ارزون شده ....؟

و سوال آخر اینکه با فیلیف باز هم میشه بازی کرد ؟ چون فکر نکنم تو اون حالت کی پد داشته باشه ....

....موفق باشید....
    بازی هایی مثل سری Sky Force For UIQ 3 و Sky Force Reloaded یا Snooker و DeckCard یا Can't Stop Solitairs Collection را می توانی با قابلیت TouchScreen و Lightpen بازی کنی بدون نیاز بهQWERTY کیبورد.همانطور که گفتم یک سری بازی های Java را با فلیپ بسته اجرا کنی.بعضی بازی های کامپیوتر مثل Duke Nukem 3D را می توان با کپی کردن نسخه اصلی از روی کامپیوتر و داشتن فایل اجرایی Sis آن که از قبل تهیه شده اجرا نمود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اکثر بازیها رو باید با فیلیپ باز انجام داد، و با دکمه های کیبورد Qwerty باید اونو کنترل کنید که به خاطر اینکه کوچیک هستن، ممکنه یه کم سخت باشه.
    اگه شما برای برنامه و بازی میخواین این گوشیو بخرین، من توصیه میکنم از بین مدلهای نوکیا انتخاب کنید، چون هم برنامه و بازیهاش بیشتره و هم بازی کردن باهاشون راحتتره؛ P990 در درجه اول یک گوشی در کلاس بیزینس هست...
    خیلی ممنون از جواب ....
    ولی تو نوکیا ها یه N70 هست که تقریبا هم قیمت اینه و تو امکانات خیلی پایین تره ....

....موفق باشی....

داره خودمونی میشه samad_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام ، دوستان من برای update مشکل دارم . میگه فلش پلیرسازگارنیست به سایت مکرمدیا مراجعه کن . چندبارفلش روuninstall ودوباره install کردم ولی بازم این کد خطا میاد . من قبلا w800 update کردم ایرادنمیگرفت . البته فکرنمیکنم به گوشی ربطی داشته باشه . اشکال توویندوزه لطفا کمک کنید.

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می خواستم بدونم p990 خودمو آپدیت کنم شنیدم ممکنه سیم کارتو نشناسه و هیچ سیم کارتی رو قبول نکنه از کجا مطمئن باشم گوشیم به چنین سر نوشتی دچار نمیشه خیلی از معایب هم با آپدیت حل میشه لطفا راهنمایی کن می ترسم گوشیم از دستم بپره در ضمن من هم گوشیم سریال اصلی و هم تو این سایت نامبریج میشناسه اگه میتونید توضیح کامل بنویسید 1 دنیا ممنون
    Last edited by ali_saeedi; 22-06-2007 at 21:13.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

5

می خواستم بدونم p990 خودمو آپدیت کنم شنیدم ممکنه سیم کارتو نشناسه و هیچ سیم کارتی رو قبول نکنه از کجا مطمئن باشم گوشیم به چنین سر نوشتی دچار نمیشه خیلی از معایب هم با آپدیت حل میشه لطفا راهنمایی کن می ترسم گوشیم از دستم بپره در ضمن من هم گوشیم سریال اصلی و هم تو این سایت نامبریج میشناسه اگه میتونید توضیح کامل بنویسید1 دنیا ممنون
    Last edited by ali_saeedi; 22-06-2007 at 21:12.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی نیست منو راهنمایی کنه متاپکس لطفا راهنمایی کن در ضمن من متن خوندم ولی جواب واضحی نگرفتم

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

یه سوال از همه P990 دارهای عزیز :
    با استفاده عادی از گوشی باطری چند روز دوام میاره ؟؟؟؟؟
    لطفا دقیق جواب بدین .باطری برای من خیلی مهمه.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

می خواستم بدونم p990 خودمو آپدیت کنم شنیدم ممکنه سیم کارتو نشناسه و هیچ سیم کارتی رو قبول نکنه از کجا مطمئن باشم گوشیم به چنین سر نوشتی دچار نمیشه خیلی از معایب هم با آپدیت حل میشه لطفا راهنمایی کن می ترسم گوشیم از دستم بپره در ضمن من هم گوشیم سریال اصلی و هم تو این سایت نامبریج میشناسه اگه میتونید توضیح کامل بنویسید1 دنیا ممنون
    اگه از سریالش مطمئنی لازم نیست نگران باشی.با فروشنده طی کردی در مورد سریال؟ولی بعید می دونم که سریالشو چک کردی مشکلی پیش بیاد..

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

یه سوال از همه P990 دارهای عزیز :
    با استفاده عادی از گوشی باطری چند روز دوام میاره ؟؟؟؟؟
    لطفا دقیق جواب بدین .باطری برای من خیلی مهمه.
    استنفادی عادی برای من 2 روز با مکالمات مقداری MP3 گوش دادن با هندزفری..دیگه بیشتر بشه مثلا WiFi فیلم برداری عکس برداری یا نور زیاد LCD کمترش می کنه.

داره خودمونی میشه arta.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    yeja to iran

پيش فرض

سلام متاسفانه امروز نشد بخرم یعنی رفتما ولی قیمتا گیجم کرد هر مغازه یه چیزی می گفت به خاطر همین گفتم بیام یه مشورتی با دوستای خوبی که جدیدا پیدا کردم بکنم .الان آخه من چی کار کنم ؟
    اصلا کسی قیمت دقیقی داره ازش بگه و کجاست ادرسش ؟راستی اصلی باشه بدون گارانتی میخوام چون یه قرونم به گارانتی نمیدن چون هیچی شامل گارانتی نیست اگه بد میگم بگین بد میگم !؟؟؟؟
    منتظر جوابای خوشگلتون هستم یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •