تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 100 از 645 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Mr Saman merci az tozihat va rahnamai ke kardin.faghat man motvajeh yek chiz nashodam onam inke man sorate 256 az sherkate parsi net tagaza konam chetor shabha 512 behem midan yani in sorate 512 barye hameye user hashoneh ke ba har sorati ke az in sherkat accunt gherftane?darmorede mahdodiate down ke ghoftid 30 mag hast va rozah 35 mag be che soarte?rajebe DATAK ham aghe az nazre keyfiytesh download nazreton chie.man mamolan shodeh pc moghi ke az SEPNTA accunte adsl dashtam 5 ela 6 rooz ham roshan mizashtam mamoln pc zaid roshane alabte onam bekhatre down load va inke man az emule esftfadeh mikonam.alabte az sohbat haye bachah to in site didam bazi sherkata mesel inke mahdodiat barye hata pc2 pc ghael shodan ke alabte man didam faght sherkate ASIA tek injorie vali baghye sherkatharo nemidonam .montazre javbe shoma hastam mamnon

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

دوست عزیز من بهت توصیه می کنم برای یک بار هم شده از آسیاتک سرویس بگیری میدونی که دفعه اول هر سرویسی که بخوای برات کاملا رایگان می افته اگه دوست داشتی تمدید می کنی اگرم نخواستی که هیچ برای تماس با 1844 یا به صورت مستقیم با82144111 با خانم الهه پور صائب تماس بگیر خانم خوبی هستش در مورد این اسیاتک هم اینو بگم اگه برای دانلود می خوای حتما باید برنامه های ------ داشته باشی چون اونا تمام پورت های مربوط به برنامه های پر تو پر رو بستن البته توی قرار دادشون هم ذکر کردن در ضمن من در آیت الله کاشانی هستم و اصلان هم مشکلی ندارم سرعت دانلود هم روی 14 تا 15 هستش کم هم برام قطعی افتاده در مورد شرکتهایی مثل صبا زیاده که دارن به صورت حجمی با کیفیت خوب دست مردم adsl می دن ولی بستگی به نوع کارت داره که برای چی می خوای اگه فقط می خوای بری توی سایت و یه مقدار کمی هم دانلود داشته باشی حداکثر 2G ارزش داره ولی بالا ترش حتی 5G هم ارزش نداره منظورم از لحاظ قیمتی هستش
    عزيز يعني نميشه با اسيا تك دانلود كرد؟؟!!!!!اينطوري پس چه بدرد ميخوره؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست من چرا میشه ولی باید یه 3000تومن هم پول بدی تا بتونی بازش کنی

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دوست من چرا میشه ولی باید یه 3000تومن هم پول بدی تا بتونی بازش کنی
    زياد گرون نيست...
    ماه اول هم كه مجاني هست بايد 3000 تومن داد؟يا از وقتي كه مجاني نبود بايد بديم.؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

زياد گرون نيست...
    ماه اول هم كه مجاني هست بايد 3000 تومن داد؟يا از وقتي كه مجاني نبود بايد بديم.؟؟
    در ضمن خوب همون اول بايد به ليست اوليه مبلغش اضافه ميكردن...چون اكثرا adsl براي دانلود ميخوان ديگه...چه كارايي ميكننا...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Mr Saman merci az tozihat va rahnamai ke kardin.faghat man motvajeh yek chiz nashodam onam inke man sorate 256 az sherkate parsi net tagaza konam chetor shabha 512 behem midan yani in sorate 512 barye hameye user hashoneh ke ba har sorati ke az in sherkat accunt gherftane?darmorede mahdodiate down ke ghoftid 30 mag hast va rozah 35 mag be che soarte?rajebe DATAK ham aghe az nazre keyfiytesh download nazreton chie.man mamolan shodeh pc moghi ke az SEPNTA accunte adsl dashtam 5 ela 6 rooz ham roshan mizashtam mamoln pc zaid roshane alabte onam bekhatre down load va inke man az emule esftfadeh mikonam.alabte az sohbat haye bachah to in site didam bazi sherkata mesel inke mahdodiat barye hata pc2 pc ghael shodan ke alabte man didam faght sherkate ASIA tek injorie vali baghye sherkatharo nemidonam .montazre javbe shoma hastam mamnon
    دوست عزیز شرکت سپنتا تنها شرکتی است که به شما اجازه دانلود از برنامه هایی مثل emule و دیگر برنامه های
    p2p رو به شما میده تمامی شرکتهای سرویس دهنده که بدون محدودیت حجمی هستن این برنامه ها رو بستن پس به این نکته توجه کن اگه می خوای از داتک یا اسیاتک یا پارس انلاین بگیری باید به غیر از پول adsl شما باید 3000 دیگه هم پول بدی تا ------ بخری تا محدودیت نداشته باشی که اینم باز همون قیمت سپنتا برات در می یاد البته اگه ازشون 6 یا 12 ماه بگیری برات همون میشه پس دوستانی که میگن سپنتا چرا گرون میده یکی از دلایلش همین بود که گفتم تازه فیلترنگش هم خیلی کمه
    در مورد سئوالی که داشتی باید بگم شرکت هایی شبها به صورت رایگان با سرعت بالا اجازه دانلود می دن باید بگم شما با یک یپزر و پسوردی وارد می شی که تمام مشترکین اون شرکت هم از اون استفاده می کنن حالا فرض کن که همه مثل خودت باشن و می خوان دانلود کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در ضمن خوب همون اول بايد به ليست اوليه مبلغش اضافه ميكردن...چون اكثرا adsl براي دانلود ميخوان ديگه...چه كارايي ميكننا...

دوست عزیز این ------ که بهت گفتم هیچ ربطی به شرکت ارائه دهنده adsl نیستش شما باید از شرکتها داخل و یا خار جی که زیاد هم هستن باید بخری من زیاد نمی تونم توضیح بدم اگه خواستی بگو تا ادرس سایتشو برات به صورت (پیغام خصوصی) برات بفرستم

پروفشنال roohoravan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.من هم يك سوال دارم.اگر adsl داشته باشي ؛ باز ميشه از فيلترشكن استفاده كرد؟ يا اينكه زاغ سياه را چوب ميزنن.يا اصلا خود فيلترشكن را هم باز نميكنه؟باتشكر

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز این ------ که بهت گفتم هیچ ربطی به شرکت ارائه دهنده adsl نیستش شما باید از شرکتها داخل و یا خار جی که زیاد هم هستن باید بخری من زیاد نمی تونم توضیح بدم اگه خواستی بگو تا ادرس سایتشو برات به صورت (پیغام خصوصی) برات بفرستم
    نكنه منظورت همون vpn هست؟

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام.من هم يك سوال دارم.اگر adsl داشته باشي ؛ باز ميشه از فيلترشكن استفاده كرد؟ يا اينكه زاغ سياه را چوب ميزنن.يا اصلا خود فيلترشكن را هم باز نميكنه؟باتشكر
    میشه استفاده کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •