به لوگو تيم استقلال توجه كنيد
خوب بود ما اینو توی تاپیک استقلال گذاشتیم .....
فعلا" اینجا و یه جای دیگه Paste شده ......![]()
خوب هر جور نيگاش كني توهين بزرگيه مجيد خان!![]()
چند وقت پیش جهانگیر کوثری (مجری برنامه ورزش از نگاه2) با چندتا از کارشناسای ورزشی داشتن در مورد نتایج ضعیف تیمها و نمایندگان فوتبال ایران (تیمهای استقلال-صبا وسپاهان) صحبت میکردند که یک دفعه کوثری رو به تلوزیون کرد و گفت: خوب امیدواریم که نمایندگان فوتبال کشورمون در سالهای بعد بتونن نتایج بهتری بگیرن و افتخاراتی رو برای فوتبال مون به اروغان بیارند (به جای ارغوان) بعد یه دفعه گفت معذرت میخوام به ارغوان بیارن بعد چند ثانیه مکث کرد(متوجه اشتباه دوباره خودش شد که باید میگفته به ارمغان بیارند) بعد هم خودش کلی زد زیر خنده (به حدی که دیگه نمیتو نست حرف بزنه ولی به زور خودشو کنترل کرد) بعدشم با خنده دوباره گفت: معذرت میخوام به ارمغان بیارند
البته اینم بگم ساعت اون موقع تقریبا 2 نصفه شب بود
سریال علوی هم که قبلا می داد خیلی سوتی داشت
اون موقعی که علوی با دستیارش تو ماشین بودن همیشه یه مسیرو طی می کردند و هر دفعه این مسیر چند بار رد می شد اگرم با دقت به این صحنه نگاه کرده باشین می تونستین یه صندوق صدقه آبی رو کنار خیابون ببینید!!!!!مثلا زمان فیلم دهه 20 ولی صندوق صدقه اونجا چیکار می کنه الله اعلم
سلام
سوتی جالب امروز اخبار جوانه
از یه نمایشگاه داشتن دیدن میکردن به یک بچه 11 ساله رسیدند گفتند از کدوم قسمت خیلی استفاده کردی و جالب بود پسره گفت قسمت کامیوتر چون خیلی gtaو فوتبال بازی کردیم
حالا خودشون میگنgtaممنوعه
خاک بر سرشون
ممنون از شما ...
یه سوتی مال ماه رمضون چند سال پیش
اگه قبلا گفتم یا گفته شده بگید تا .... چون تا حالا نه جایی دیدم نه شنیدم
یه برنامه مسابقه تلفنی بود که توی برنامه سیما نو جوان پخش می شد این زنه (فکر کنم خانم هاشمی بود فکر کنم )
سوال : هم خانواده های فکر را نام ببرید
پشت خط: .....متفکر .......تفکر .....ااااا ... فاکر
مجری: پس از سرخ شدن " پسرم این چی بود گفتی ؟"
مجری : لحظاتی بعد " قبوله "
البته بگذریم که الان تلوزیون پنگاه سوتی شده و اینجا خلافه سوتی هاشو بگیم
سوتی تو برنامه های زنده خیی زیاده ولی دیگه چرا تو اخبار ؟
سانسور کردنشون هم که تابلو اینقدر زوم میکنه تو صورت طرف که فقط یک چشمش معلومه
البته فاکر هم ، هم خانواده فکر هستش !
در ضمن من چندین نفرو شنیدم که فامیلیشون فاکر بوده به معنای فکر کننده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)