در موردgameplayکه میگین افتضاحه من این حرف رو قبول ندارم چون چه بخواین و چه نخواین این بازی قرار نبوده برای pcبیاد ولی اگه 1 gamepadدرست و حسابی (انالوگ دار) بگیرین میبینین که کنترلش عالیه اصلا هم احتیاج بهmouse نداره! به نظر من که خیلی بازی توپیه!!
در موردgameplayکه میگین افتضاحه من این حرف رو قبول ندارم چون چه بخواین و چه نخواین این بازی قرار نبوده برای pcبیاد ولی اگه 1 gamepadدرست و حسابی (انالوگ دار) بگیرین میبینین که کنترلش عالیه اصلا هم احتیاج بهmouse نداره! به نظر من که خیلی بازی توپیه!!
nvidia جان
این نرم افزار که گذاشتی مثل قبلی که دیگه دور خودش نمی چرخه؟
اگه اینطوری نیست بگو تا دانلود کنیم
این مشکلی نداره دانلود کنید
عالی بود.
متاسفانه مردم ایران خیلی ساده لو هستند و حتی در صورتی که خود شرکت هم اعلام کرده 23 فوریه میاد باز خیال می کنند اینطور نیست و زودتر اومده. آخه lملت مسلمان آرم CAPCOM رو برداشتند و جاش Ubisoft رو گذاشتند سه سوت کار هست و استفاده از اون نرم افزاری که Nvidia معرفی کرد هم 2 سوت. فقط هدف کردن تو پاچه مردم هست این وسط!
آقای Nvidia شما patch , trainer یا cheat ای برای این biohazard سراغ ندارید؟ همچین یه جورایی حال نمیده اینجوری. با مسلسل می چسبه.
اين هم براي شما:
اگه لينك كار نكرد اينها رو امتحان كنين( نميدونم همونيه كه كاوه جان گذاشته يا نه):
حتما ويروس يابي كنين چون مثل اينكه يه ويروس بود توي يكيش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من این بازیو امروز بازی کردم.dvd رو که میزارم مینویسه Biohazard.بلاخره این همون اویل 4 هست یا نه.اگه نیست الکی نشینم بازی کنم؟
ای بابا
عجب گیری کردیما
من که نفهمیدم این بالاخره biohazard هست یا re4
دیگه دارم سکته می زنم
هر کی اطلاعی در این مورد داره بذاره
البته منبعش معتبر باشه
![]()
![]()
![]()
![]()
جواب پست بالايي رو بخونين!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)