شرمنده دوستان مسکه این وبلاگش دیر دیر اپدیت میشه
از نظراتتون ممنون
شرمنده دوستان مسکه این وبلاگش دیر دیر اپدیت میشه
از نظراتتون ممنون
به اخبار وبلاگها زیاد توجه نکن . توی همین وبلاگها یکبار خوندم که برای افزایش سرعت اینترنت باید یک تروجان از روی وبلاگش داونلود کنیم :!:
نوشته شده توسط علیرضا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ تاثيري در كامپيوتر من كه ويندوز اون را همين امروز فرمت و جديد كردم نداشت :x![]()
برو بچز سر كاريه فقط پهناي باند ويندوز xp رو زياد مي كنه
عليرضا جان حداقل منبعشم مي نوشتي چون من مي دونم تو اينقد شاهكار نيستي
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخش اگه تند حرف زدم :lol:
براي من بفرست
email:peyman_sogol@yahoo.com
منم يه راه بلدم ها بگم؟
8)
در ویندوز XP وارد کنترل پانل بشید و روی Phone and modem options کلیک کنید. در پنجره باز شده 3 tab میبینید ، روی tab دوم یعنی Modems کلیک کنید. در پایین سه دکمه مشاهده خواهید کرد که باید دکمه Properties رو بزنید. در اون پنجره tab های زیادی وجود داره که شما باید روی advanced کلیک کنید.
حالا شما یه جای خالی برای نوشتن میبینید.
در اونجا این عبارت رو تایپ کنید: AT&FX
حالا وقتی Connect میشید میبینید که سرعت مودمتون رسیده به 115.
حالا Dialup Connection (همونی کهuser name وpass word رو توش وارد میکنید) رو باز کنید.
روی دکمهProperties کلیک کنید. در تب General یک دکمه میبینید به اسم Configure… روی اون کلیک کنید.
در صفحه باز شده (modem configuration) قسمت Maximum speed (bps): رو پیدا کنید. وقتی فلش کنارشو باز کنید انواع سرعت رو در اون مشاهده میکنید که میتونید سرعت مودمتون رو تنظیم کنید.
اون رو در حالت 921600 تنظیم کنید.
میبینید که سرعت مودم به 921.6 میرسه.
البته این رو در نظر داشته باشید که سرعت اینترنت شما به ISP که ازش Account میگیرید بستگی داره.
من خودم اون سرعت رو روی 1200 تنظیم کردم یعنی 1.2 که نتیجه بهتری گرفتم به شما هم پیشنهاد میکنم روی این حالت تنظیم کنید.
---------------------------------------------------
در ضمن من تازه عضو اين انجمن شدم و از اينكه با اين گروه هستم فوق العاده خوشحالم
--------------------------------------------------
يه جوك با حالم ميگم كه يكم بخندين
به يكي میگن نظرت راجع به گروه شدن بنزین چیه؟
میگه واسه ما که فرق نمیکنه ما همون 1000 تومن رو میزنیم. :mrgreen:
اصلا دو تا ميگم
يكي رو با دو سه کیلو تریاک تو پلیس راه میگیرن بهش میگ این چیه؟
گریه میکنه میگه آقا به خدا مال صبحیاست
بذار اين سوميه رو هم بگم
طرف ميخواسته زيردريايي آمريكاييا تو خليج فارس رو غرق كنه، در ميزنه فرار ميكنه!
-------------------------------------------
قابل نداشت 8)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عليرضا جان دستت درد نكنه اولي رو امتحان كردم خيلي باحال بود البته سرعت رو پنج برابر نمي كنه بلكه پهناي باند رو پنج برابر ميكنه بطبع سرعت اينترنت هم بيشتر ميشه
من كه cable داشتم ولي با انجام دادن اين كارا سرعت كمي افضايش يافت پي 30 ورلد كمتر از يك ثانيه باز ميكنه ايول بابا.
ولي اگه راه برگشتن به سرعت اول رو هم ميگفتي بهتر بود چون ميشه كسي بخواد دوباره به همون سرعت اولي برگرده. من كه همه اوون شماره ها يادم نيست و نميدونم چجوري برگردم به همون سرعت قبلي. لطفا اگه ميشه اونم توضيح بدين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)