W810 روش نرم افزار نصب میشه یا نه
W810 روش نرم افزار نصب میشه یا نه
من هم بد نديدم كه چند خطي در رابطه با مقايسه اين دو گوشي بنويسم و اينكه از زماني كه كوشيه 3210 وجود داشت من هميشه نوكيا رو ترجيه ميدادم و الان هم nokia دارم. ولي بايد واقع بين بود!
بايد ديد كه در يك دستگاه چه چيز هايي وجود دارد كه براي عموم قابل استفاده هست و مزيت داره
مثلا narrator ابزاري در ويندوز xp هست كه براي كساني كه كور هستند يا به نحوي مشكل بينايي دارند تعبيه شده و كار بردي براي عموم نداره. فكر كنم كمتر از 1 درصد از كاربران ويندوز xp تا به الان سراغ اين برنامه رفته باشن
در نتيجه در يك گوشيه موبايل بايد به دنبال موارد پركاربرد و عمومي بود نه برنامه هايي شبه به narrator
در يك حساب 2*2 تا چار تا ميشه فهميد كه n70 با قيمتي كه داره نسبت به w810 انتخابه بساير بد و نابجايي است!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SILWESTER; 30-12-2007 at 01:43.
بین این دو تا n70 بهتره البته تو زمان خودش
الان دیگه هیچکدومشون خوب نیستن
اگه صدا و دوربین می خوای w810 تازه با هک صداش خیلی بهتر میشه ولی اگه برنامه و سیمبیان برات مهمه ان70 بهتره
من به شما پیشنهاد W810i رو میدم نه به خاطر اینکه من طرفدار سونی اریکسون هستم به این خاطر به شما میگم که با هر دو گوشی کاملا کار کردم .تنها نقصی که W810 داره اینکه که محافظ دوربین نداره همین . به خدا سیمبیان بودنه N70 زیاد مزیت محسوب نمیشه . یک سوال از دوستان داشتم شما کدوم برنامه سیمبیانی رو تا حالا نصب کردید رو همین N70 که الان خیلی براتون مهمه یا دارین باهاش به شدت کار میکنید ؟؟؟
دوست عزیز مهم مارک و شکل و قیافه نیست ! مهم امکانات گوشی در قبال قیمت اون هست (سیمبیان بودن هم مزیت محسوب نمیشه مطمئن باش)
امیدوارم استفاده کرده باشید
موفق باشید
بی شک بهترین انتخاب دبلیو 810 هست
دلایلش رو دوستان گفتن پستم فقط واسه تاکید بود و بس
تایید میشود
چه جالب سیمبین مزیت حساب نمیشه !!!!!!!!!
اگه اینطوریه واکمن w810 به درد نمیخوره بقیه گوشی ها هم mp3 پخش میکنند
فعلا که هیچکدومشون به درد نمیخورن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)