با سلام به همه بچه ها
من میخواستم یهn73 بخرم ولی هیچ تجربه ای در مورد خرید گوشی ندارم
لطفا راهنمای کنید با چه ورژنی باچه ضمانت نامه ای وساخت چه کشوری رو بخرم
با سلام به همه بچه ها
من میخواستم یهn73 بخرم ولی هیچ تجربه ای در مورد خرید گوشی ندارم
لطفا راهنمای کنید با چه ورژنی باچه ضمانت نامه ای وساخت چه کشوری رو بخرم
اگه بگردید جواب خودتونو پیدا میکنید
یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید جواب سوالاتون رو حتما پیدا میکنید
تبریک میگم انتخاب خوبی کردیورژنش چندان مهم نیس ولی آخرین ورژنش 069/3 هستش اگه گیرت بیاد بهتره ولی اگه ورژن پایینتر هم خریدی اشکال نداره خودت میتونی براحتی آپدیتش کنی و ارتقاش بدی
درمورد ضمانت نامه که من چون بدون ضمانت نامه خریدم اطلاع چندانی ندارم ولی اتصالات خوبه و کشور سازندشم که فنلانده
اولا من به دلیل فعلا وقت زیادی ندارم برم توی بازارهای مختلف بگردم سارا خانم
بعدشم من قراره از پول خودم این گوشیو بخرم نه از پول کسه دیگه به همین خاطر دنبال جای ارزون می گردم (مجتمع پایتخت گرونترین محل خرید این جور جنساس)
در مورد گارانتی هم برام خیلی مهم نیست چون توی ایران ارزش خاصی نداره چیزی که مهمه رجیستر قانونی بودن
گوشی است و یکی بودن شماره IMEI در هر سه قسمت است همین و بس (اینم یک توصیه به شما)
در هر صورت بازم اگه کسی جایی رو بلده زود زود معرفی کنه که بیشتر از این قیمت ها بالا نره
در مورد دوم هم نوکیا توی سری music edition کارت مموری می ذاره
این هم عکسش باید همه اینها توی جعبه اش باشه
![]()
ببخشید 2 تا پشت سر هم شد
کسی می دونه N73 سفید و قرمز با نقره ای چه فرقی داره ؟
من امروز که زنگ زدم قیمت بگیرم چند تا شون گفتن سفید و قرمز داریم منم تازه شنیدم برای همین تعجب کردم
اگه سریعتر جواب بدین ممنونم
فرزانه
عزیزان یکی جواب این صحبت رو داده بود ولی من متوجه نشدم.می شه یکی توضیح بده که چطوری است.
مثلا آیا می شه مانند se این کار رو کرد.(حالا چه با خود گوشی یا با برنامه های جانبی).یعنی برای من مهم است که آهنگها رو بتونم در فولدرهای متفاوت بریزم.عکسام رو در فولدرهای مختلف بریزم و ...
در ضمن اگه بخوام برای این گوشی کارت حافظه بخرم چی بخرم.
و قیمت رم 2 گیگی (اگه قبول نمی کنه بنویسید)،1 گیگی و 512 مگی خوب رو بنویسید.
خوب N73 2 رنگ تو بازار موجود هست یکی سفید قرمز وگری نقره ای قهوه ای ، دیگه این سلیقه ای هست
![]()
450 قیمت معمولیشه اون حتما معمولی بوده.
خیلی از مغازه دارها اطلاعاتی زیادی ندارند بهشون بگی آیا موزیک ادیشن هست اون هم نمیدونه چیه ولی برای این که جنسش فروش بره میگه آره هست. این گوشی همه چی داره!![]()
چون تو عکسش اینها رو داره باید تو جعبهاش همه اینها رو داشته باشه؟
اگه اینطوره این هم یک عکس دیگه باید هدست هم داشته باشه؟![]()
![]()
آقايون و خانومها
كسي ان 73 music edition خريده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر جواب مثبت به من بگيد رو كارتنش نوشته يا نه ؟ اگر نه پس چه جوري مي شه فهميد؟
آخرين قيمت چند بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
من امشب احتمالا بايد بخرم پس سريع جوابم رو بديد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)