من میخوام بدونم چطور میشه آهنگها یا سمپل های موزیک ایرانی رو با گیتار زد؟ در ضمن چطور میشه به زبان انگلیسی تبدیلش کرد؟
من میخوام بدونم چطور میشه آهنگها یا سمپل های موزیک ایرانی رو با گیتار زد؟ در ضمن چطور میشه به زبان انگلیسی تبدیلش کرد؟
سلام
تبریک میگم امیدوارم که در مراحل بعدی هم موفق باشی..
یه چند تا سوال داشتم
برای وارد شدن به رشته موسیقی باید چه سازهایی رو فول باشی؟
خود شما ساز تخصصیتون جی بود؟
کدوم دانشگاه هستید؟
ممنون![]()
دانشگاه تهران بخش موسيقيش افتاده تو شهر كرج ... رئيس دانشگاه هم آقاي لطفي بودن
آدرس: كرج، خيابان طالقاني، ميدان آزادگان، بلوار امام رضا، روبروي شهرك اوج، دانشگده موسيقي
يه ساز رو بايد به عنوان ساز تخصصي انتخواب كني و بقيه ساز هارو هم بتوني در سطح حرفه اي بزني
من خودم ساز تخصصيم گيتاره ، در شاخه ليد ... و ساز دومم هم ويولونه ، پيانو و درام هم مي زنم و تو داشگا هم نوازندگي موسيقي جهاني رو انتخاب كردم
كلن 135 واحد مي گذرونيم
20 واحد عمومي
26 واحد پايه
15 واحد اصلي
74 واحد تخصصي
از اول مهر هم بايد برم واسه فوق ...
Last edited by Music_Fire; 12-07-2007 at 18:40.
اگه مي خواي گيتارو شروع كني كتاب جيسون رو بگير و هر جا مشكل داشتي من كمكت مي كنم
Last edited by Music_Fire; 12-07-2007 at 18:41.
ممنون از جوابت![]()
من اگه فقط یه ساز رو تخصص داشته باشم چی بازم میتونم برم تو این رشته![]()
شما مطمئن باشين كه اگه يك ساز رو به صورت فوق حرفه اي ياد بگيرين نا خود آگاه نواختن ساز هاي ديگه هم ياد مي گيرين... در ضمن حتما واسه كنكور هنر برين يه آموزشگاه ثبت نام كنين
دوباره آموزش رو شروع كردم
------------------
نت
نت های موسیقی همانند صداهای موسیقی ، هر کدام دارای یک شکل و یک نام خاص خود میباشند ، که با شناخت آنها می توان به ارزش زمانی هر نت نسبت به نت دیگری پی برد
در تصویر بالا در قسمت نتها از بالا به پاین نت گرد ، سفید ، سیاه و چنگ و ارزش زمانی آنها سکوتهای Rest نسبت به یکدیگر قابل ملاحظه هستند و در سمت راست در قسمت سکوت ها
گرد و سفید ، سیاه و چنگ دیده میشود
توضیح اینکه نت گرد بعنوان واحد اندازه گیری ارزش زمانی نتها یا واحد موسیقی در نظر بگیریم 1/1 ، ارزش زمانی نت سفید نصف نت گرد بوده و برابر 1/2 نت گرد میباشد و نت سیاه 1/2 نت سفید و در اصل 1/4 نت گرد میباشد الی آخر
هرگاه بیش از یک نت چنگ بدنبال هم قرار گیرند میتوان آنها را توسط یک خط بیکدیگر وصل نمود و پرچمهایشان را حذف کرد
برای نوشتن نت های موسیقی ، لازم است از خطوطی به نام خطوط حامل استفاده کرد
------------------
خطوط حامل
خطوط حامل پنج خط افقی و موازی یکدیگر میباشد که نتهای موسیقی بر رو و مابین خطوط قرار گرفته و معانی منحصر به خود را پیدا میکنند
خطوط حامل از پائین به بالا شماره گذاری میشوند و نتها بر روی آن از سمت چپ به راست نگارش و اجرا میشوند
در بالا و پائین خطوط حامل ، می توان نت های دیگری را با خطوط کمکی مشخص نمود
-----------------
كليد سل
کلید در سمت چپ خطوط حامل قرار میگیرد و جایگاه صداها و وسعت صدا دهندگی صدای انسان یا سازها را مشخص میکند
بعلت گوناگون بودن سازها و با وسعت صدادهندگیهای متفاوت از نظر ایجاد صداهای زیر و بم ، لذا کلیدهای مختلفی جهت هر یک از خانواده سازها بکار گرفته میشود که برای اجرای قطعات توسط گیتار از کلید سل استفاده میشود
میباشد که با تغییراتی گرافیکی همانند شکل بالا شده است G این کلید تغییر یافته کلمه
کلید سل از خط دوم شروع شده و نشان دهنده اینست که نتی که بر روی خط دوم قرار میگیرد صدای سل نامیده و نتهای دیگر از روی این نت بدست می آیند
در شکل زیر نتها بر حسب نت سل اسم گذاری شده است در قسمت اول نتهای روی خطوط ودر قسمت دوم نتهای مابین خطوط مشاهده میشود
----------------
میزان و خط میزان
هر جمله موسیقی ، از نظر زمان به قسمت های مساوی تقسیم میگردد . هر یک ازین تقسیمات را میزان و خط قائمی که آنها را از هم جدا میکند خط میزان نامیده میشود
میزان ها ارتباط مستقیمی با واحداندازه گیری ارزش زمانی دارند و حالت و چگونگی وزن و ریتم را بیان میکنند . این نظم در جمله های موسیقی را میتوان با صدای تیک ، تاک ساعت مقایسه نمود
---------------
دولا خط تكرار و پايان
دو خط موازی یکی ضخیم و دیگری نازک و عمود بر حامل با دو نقطه در بین خطوط دوم و سوم ، سوم و چهام ، نشانگر علامت تکرار میباشد ( تصویر سمت راست ) اگر بخشی از میزانهای یک قطعه را بخواهیم دوبار تکرار کنیم ، میتوان توسط دو دولا خط تکرار این عمل را انجام داد . یکی در ابتدای میزان و دیگری در انتهای میزان مورد نظر مشخص میشود
--------------
كسر ميزان
با نشان دادن شماره ضرب ها یا شمارش آنها ، میتوان ارزش زمانی نتها را مشخص نمود
سمبل شمارش و ارزش زمانی نتها نسبت به یکدیگر در اول هر قطعه بعد از کلید توسط یک عدد کسری مشخص میگردد که به آن کسر میزان یا علامت زمان گویند
به عنوان مثال که در تصویر 4/4 بالا آمده است صورت کسر نشان دهنده چهار شماره یا ضرب در هر میزان میباشد
و مخرج کسر نشان دهنده واحد یعنی نت گرد است
بنابرایندر هر میزان تنها از یک نت گرد یا دو نت سفید یا چهار نت سیاه و... استفاده میشود
مثال دیگر : کس میزان 6/8 را در نظر بگیرید
صورت کسر بدین معنی است که در هر میزان از 6 ضرب استفاده میشود
و مخرج کسر بدین معنی است که نت گرد 8 ضرب میباشد ، بنابراین نت سفید چهار ضرب ، نت سیاه دو ضرب و نت چنگ یک ضرب میشود
---------
خب فكر كنم كافي باشه به اميد اينكه تمام مبتديان يه روزي حرفه اي بشن و يادي از ما بكنن
Last edited by Music_Fire; 19-07-2007 at 00:07.
سلام..امیدوارم حال همتون خوب باشه.من تازه با این تاپیک آشنا شدم.من به گیتار کلاسیک و فلامنکو علاقه دارم.امیدوارم بتونم جواب سوالم رو از اینجا بگیرم.
اینهم یه آلبوم جدید از Armik گیتاریست بسیار محبوب من...لطفا اگر خوشتان آمد بفرمایید من آلبوم های بیشتری بزارم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdig84; 31-07-2007 at 11:18.
اینو اشتباه فرستادم....چطوری می تونم پاک کنم؟
Last edited by mehdig84; 31-07-2007 at 11:17.
salam
shoma farhad majzoob mishnasin?
karesh chetore?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)