تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 19 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 187

نام تاپيک: مقابله با Iso Buster

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

سلام ياشار جان از اينكه اين وقت شب زحمت كشيدي و اين آموزش رو ساختي خيلي متشكرم ولي با توجه به اينكه بايد اشكالات امنيتي هر قفلي بررسي بشه اين آموزش رو هم نگاه كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن جهت آموزش بيشتر به اين عكس هم كه در Ollydbg گرفته شده توجه نماييد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hakhamanesh; 21-02-2007 at 09:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام هخامنش عزیز می دونستم با شما ضعف این قفل را پیدا می کنی مثل دفعه قبل خود شما می دونی که این روش ها را فقط کرکر ها می دونن . مطمئن باش کسی که گواهینامه icdl هم داشته باشه نمی تونه این روش ها را بفهمه . این روش ها در کل برای 80 در صد عموم می تواند کار ساز باشد شایدم بیشتر .
    برای کرکر ها هیچ مخدودیتی نیست

در ضمن در این تاپیک ما قصد داریم با ایزوباستر مقابله کنیم آیا در روش دوم و روش چهارم می تونستی با ایزو باستر کاری انجام بدی یا نه؟. شما می آیی از دیگر نرم آفزار ها یا دیگر ضعف های خیلی ریز می ایی به مقابله با ایزو باستر که نمی یای با خود ایزو باستر که نمی یای و من این قفل ها را فقط برای مقابله با ایزو باستر مطرح کرم

شما اگه راست می گی یه ایراد برای قفل سوم در بیار

مطمئن باش ایزو باستر در مقابل روش های دوم و چهارم نا کام است اگه از جاهای دیگری کمک نگیری فقط با ایزو باستر بیا جلو . چون هدف این تاپیک مقابله با ایزوباستر است

Banned sooshiyanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ياشار جان آموزش قفل سوم چي شد ؟؟

اون برنامه خاص كه گفتي داستانش به كجا رسيد ؟؟

دستت درد نكنه بابت زحماتت ياشار جان

===============

ياشار من پيشنهاد ميكنم يك عكس از خودت بزاري توي Cd و توي يك فايل Txt بگي هر كس Cd منو رايت كنه ميام گردنش و خورد ميكنم ؛ باور كن هيچ كس جرات نميكنه Cd رو كپي كنه ؛ ميشه قوي ترين قفل دنيا ««-- شوخي

داره خودمونی میشه SCC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

--------------------- -----------------------------
    Last edited by SCC; 22-02-2007 at 15:10. دليل: پست تکراری

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یاشار جان از بابت زحماتی که می کشی ممنون - ولی فکر می کنم قیمت سیدی که برای فروش گذاشتی خیلیه بیاد زیر دستم حتما کرکش می کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آموزش درست کردن پوشه های متوالی خیلی جالبه - عمر حضرت نوح میخواد از بین 31 هزار پوشه فایل رو پیدا کنه.

منتظر آموزشهای بعدی شما هستم - بای

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به تمام دوستان عزیز این نرم افزار قیمتش خیلی ارزان است . چون قیمت خودش تو بازار 200000 تومان است که قفل تلفنی داشت + فقط می تونستی 10 بار قفل بزاری که کرکش کردم و 50 تومان می فروشم . تازه آن چیزهای دیگری هم که گفتم به عنوان اشانتیون است.
    یه روش دیگه هم برای مقابله با ایزوباستر دارم واستون آماده می کنم . ولی این دفعه دیگه خودم ضعفشو می گم .
    این روش آخری بهترین قفل برای قفل گزاشتن روی پی دی اف و ورد و ...... است . چون با روشی که هخامنش جان گفتند هم قابل پیدا شدن نیست. چون اصلا اگزه ای در کار نیست.
    منتظر جوابها و نظراتتون هستم
    در ضمن به هیکل من نگاه نکنید من تا حالا آزارم به یه مورچه هم نرسیده
    ارادتمند همه ی شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز سایت آنریل مدتی هست که مشکل پیدا کرده شما ایمیلتون رو به ایمیل زیر بفرستین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد قیمت هم نمیشه روی نرم افزار کرک شده قیمت گذاشت - تیم آنریل مترجم پدیده 8 رو که 600 هزار تومان بود کرک کرد و بدون هیچ هزینه ای در اختیار عموم گذاشت. خوب بگذریم به هر حال اگه سوالی دارین به همین ایمیل بفرستین

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

yashar8000 جان !

تبليغات در انجمن ممنوع است

براي بار چندم هست كه دارم بهتون تذكر مي دهم

در صورت تكرار ، طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخورد خواهد شد ...

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

این روش آخری بهترین قفل برای قفل گزاشتن روی پی دی اف و ورد و ...... است . چون با روشی که هخامنش جان
    گفتند هم قابل پیدا شدن نیست. چون اصلا اگزه ای در کار نیست.
    منتظر جوابها و نظراتتون هستم
    ياشار جان حتي فايلهايي نظير پي دي اف و ورد هم به هر حال توسط يك فايل اگزه اجرا ميشن مثلا فايلهاي ورد با فايل اجرايي winword.exe اجرا ميشن يا فايلهاي پي دي اف با فايل اجرايي اكروبات ريدر اجرا ميشن و با ديباگ كردن اين فايلهاي exe ميشه فهميد كه اين فايلها از چه مسيري اجرا شدن.فقط كافيه كمي با توابع API آشنايي داشت.
    در رابطه با اين موضوع هم كه شما ميفرماييد 80 درصد مردم اين راهها را بلد نيستند بايد عرض كنم نه 80 درصد بلكه 99.99 درصد مردم اين راهها را بلد نيستند اما مشكل اينجاست كه مخاطبين قفلها هيچ گاه مردم عادي نيستند بلكه كركر ها هستند.
    در رابطه با اين موضوع هم كه ميفرماييد اين روش بهترين قفل براي قفل گذاشتن روی پی دی اف و ورد است اصلا فرض كنيد مثلا فايل ورد را هيچ احدي نتواند پيدا كند و اصلا هيچ كركري هم در دنيا وجود ندارد اما يك راه حل خيلي ساده براي عبور از اين قفل شما آن هم در عرض 5 ثانيه و توسط يك كاربر خيلي معمولي وجود دارد ولي اين بار دوست دارم خودتان اين راه حل را پيدا كنيد و من هيچ چيز نميگويم از اعضاي ديگر پيسي ورد هم ميخواهم در رابطه با اين روش چيزي نگويند تا خود ياشار كمي فكر كند و روش عبور از قفل را بفهمد و خودش براي همه ما آن را بنويسد
    Last edited by hakhamanesh; 23-02-2007 at 15:18.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام الان که نوشته هاتونو خوندم تنها راه به نظرم..... برای یک کابر معمولی امکان سرچ یا همون جستجو است !!!!!!!!! ولی به نظر من.... با چند تا ترفند خاص این کارم عملی نیست . حالا باز فکر می کنم
    از دوست خوبم هخامنش جان ممنونم . و باید بگم من در مقابل شما تسلیم هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •