Roozedidar, جان چشم !
sayedreza, اين حرفا چيه !؟ شما آقايي !
Roozedidar, جان چشم !
sayedreza, اين حرفا چيه !؟ شما آقايي !
چشمت بي بلا عزيز من همين الآن دارم رو يكي از آموزشها كار مي كنم...نوشته شده توسط mehdi87
صليب !
- فايل جديدي با ابعداد دلخواه باز كنيد .(Ctrl+n) رنگ Background رو هر رنگي كه مي خوايد بديد .
2 - يه لاير جديد باز كنيد (Ctrl+Shift+n)
3- ابزار Rectangular Marquee رو انتخاب كنيد و مثل شكل زير يه دونه بكشيد و رنگش رو مشكي بديد :
4- ابزار Eliptical Marquee رو انتخاب كنيد و مثل شكل زير يه بيضي سمت راست شكل بكشيد و سپس كليد Delete رو روي كيبوردتون بزنيد :
5 - حالا با همون دايره كه سمت راست كارتون رو ساختيد سمت چپ رو هم به قرينه سمت راست در بياريد يعني بيضي رو ببريد سمت راست و Delete رو بزنيد مثل شكل زير
6 - حالا كار رو بايد Deselect كنيد (Ctrl+D)
7 - ابزار Rectangular Marquee رو دوباره انتخاب كنيد و از بالا تا وسط كارتون رو انتخاب كنيد و بعد Delete و Deselect كنيد :
8 - كارتون رو Duplicate كنيد (Ctrl + J) و لاير جديد رو انتخاب كنيد و كليدهاي Ctrl + T رو بزنيد و روي قسمت انتخاب شده روي كار كليك راست كنيد و Rotate 180 رو بزنيد و بعد از قرينه شدن كار اونو به بالاي كار بچسپونيد :
9 - حالا همونطور كه لاير بالا انتخاب هست كليد هاي (Ctrl+E) رو باهم براي Merge شدن لايرها بزنيد .
10 - لاير جديد رو كه تركيبي از دو لاير قديمي هست رو Duplicate كنيد و Ctrl + T رو بزنيد و كليك راست كنيد و Rotate 90° CW رو بزنيد .
11 - دوباره كليد هاي Ctrl+E رو بزنيد و دوتا لاير بالايي رو باهم يكي كنيد .
12 - روي لاير جديد كليك راست كنيد و Blending Option رو انتخاب كنيد :
13 - Drop down Shadow رو بزنيد و يك بار روي محيط خالي همين منو كليك كنيد تا Properties افكت باز شه و مقادير تصوير رو بهش بديد سپس bevel & Emboss رو هم همينطور :
]
14 - نوبت ساختن Border كارمون شد . ابزار Magic Wand () رو انتخاب كنيد و روي محيط خالي كارمون (تو كار من رنگ قرمز هستش) يه كليك كنيد و بعد بايد Inverse كنيد (Ctrl+Shift+I) و همونطوريكه شكل به حالت انتخاب هست يه لاير جديد بسازيد و روي كار كليك راست كنيد و Stroke رو بزنيد و مقادير عكس زير رو بهش بدي
15- روي لاير Border كليك راست كنيد و Blending Option رو بزنيد و مقادير زير رو بهش بديد :
! Bevel & Emboss رو با سليقه خودتون بديد !
منبع : tehranboysm
توپ بيليارد ( انگليسي )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون كه آموزش صليب رو به صورت تصويري كردي مهدي جان. خيلي جالب بود...
Roozedidar, خواهش ميكنم ! عزيز !
Hey jack ---- I am Mehdi :mrgreen:
دم همگی گرم
واقا دست همتون درد نکنه
mehdi87[/b],جان
از آموزش صلیبت خیلی حال کردم
آیا میشه با نوشته ها هم همین کارو کرد؟
من یه مشکل هم دارم
وقتی می خوام Border درست کنم
موقع راست کلیک اصلا گزینه ای به نام Stroke نمی بینم
در مورد رنگی کردن عکسهای سیاه و سفید هم موقع پاک کردن رنگهای اضافه خود عکس هم پاک میشه[b]
armin_goooodboy, جان خيلي ممنون !
با نوشته ها هم ميشه اين كارو كرد ! فقط كافيه يكم خلاقيت داشته باشين ! اين صليب همش از يه مستطيل شروع شد !
در مورد رنگي كردن عكسها بايد بگم !
ابتدا براش رو انتخاب ميكني ! بعد از تولبار بالا كادر MODE گزينه ي Overlay رو انتخاب ميكني و شروع ميكني به رنگ كردن ! البته هركسي شيوه كارخودشو داره !
خوب وقتي Border رو ايجاد ميكني لايه جديد ايجاد ميكني !؟
دقیقا همه این کارا رو می کنم
یه لایر جدید می سازم و بعد روی کار راست کلیک می کنم
البته هر جا راست کلیک کردم چنین چیزی نبود
در ضمن اون شکل هم همیشه انتخاب شده هست
armin_goooodboy, جان اگه بتوني عكسي كارت رو بهم بدي بهتر ميتونم كممك كنم ! (بزن به ميلم )
درباره كدوم موضوع بود !؟در ضمن اون شکل هم همیشه انتخاب شده هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)