![]()
![]()
![]()
![]()
علی جان اگر میشه بازی Def Jam: Icon نسخه ی x306 و بازی FIFA07 رو نقد کن می خوام تاپیک توپ شه
=============
دوستان در مورد نقد Rainbow Six نظر ندادند![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
علی جان اگر میشه بازی Def Jam: Icon نسخه ی x306 و بازی FIFA07 رو نقد کن می خوام تاپیک توپ شه
=============
دوستان در مورد نقد Rainbow Six نظر ندادند![]()
سلام کسی هست که بازی Thief3 را امتحان کرده باشه
من تو مرحله Pagan گیر کردم کمک
عضویت شما رو توی این سایت تبریک می گم اگر عنوان سایت رو خونده باشید نوشته نقد و بررسی شما باید به تاپیک دیگری مراجعه کنید
دوستان لطف کنند عنوان رو بخونند![]()
The WTCC Game: Race نسخه ی PC
بازی های زیادی در سبک ریسینگ ساخته شده است اما همه می دانند که بهترین شبیه ساز رانندگی در سال اخیر GTR2 بود با مسابقات عالی و گرافیک فوق العاده ولی باز هم شرکت SimBin برای موفقیت های بیشتر تنها با گذشت دو سال بازی دیگری در سبک Racing ساخت. این بازی به نام Race بوده است. با این که شرکت سازنده نزدیک به دو سال وقت برای این ساخت این بازی گذاشته اما این عنوان جدید هم جزء بهترین های ریسینگ هست. در بازی RACE بیشتر مسابقات سال 2006 طراحی شده اند. در این بازی اتومبیل هایی از شرکت های مشهور جهان وجود دارند مثل BMW ، Peugeot ، Honda (بی ام و، هوندا ، پژو) و شایعه شده که این شرکت ها نزدیک به 59 هزار دلار به SimBin داده اند تا تبلیغاتی هم در بازی داشته باشند. در قسمت هایی مثل قسمت آزاد کردن ماشین ها که بیشتر Racing ها با انجام دادن مرحله ماشین خود را آزاد می کنند اما در این بازی با انجام دادن مرحله ها مقداری پول می گیرید که بستگی به سلیقه ی خودتان دارد که با پولی که گرفته یک ماشین بخرید یا صبر کنید پولتان زیاد شود ماشین های بهتری بخرید. اتومبیل های خوبی نیز وجود دارد مثل بی ام و قدیمی یا مینی کوپر های خیابانی که به جذابیت های بازی می افزاید. در این بازی می توانید ماشین خودتون رو تیونینگ کنید هرچه بهتر آماده شوید نتیجه ی بهتری می گیرید اما تغییرات آب و هوایی هم روی ماشین تأثیر می گذارد. در بازی با توجه به آب و هوا باید اتومبیل خود را بهینه کنید ( من خودم نفهمیدم چه جوری بهینه میشه )
گرافیک بازی هم در سطح خوبی هست ولی به GTR2 نمی رسد. طراحی ماشین ها عالی است تمام جزئیات مانند GTR2 عالی کار شده و حتی بدنه و داخل اتومبیل ها واقعی است. تمام ماشین ها از نظر چرخ ها و ترمز ها و ... با هم تفاوت دارند پس کنترل در هر اتومبیل هم فرق دارد. مدل پیست عالی هست اما تماشاچیان مثل FIFA 2000 هستند!!! یعنی کاملا تخت هستند. بافت ها هم ضعیف هست.با توجه به گرافیک بازی این اثر با سخت افزار خوبی اجرا می شود.نور پردازی هم عالی هست.
صداگذاری مثل GTR2 عالی و بی نقص هست و صدای هر اتومبیل با اتومبیل های دیگر فرق دارد( اگر شک دارید یک BMW بگیرید گاز بدید بعد صدا رو با صدای توی بازی مقایسه کنید!!!!!) صدا های محیط هم بد نیست ولی صدای تماشاچیان آزار دهنده هست. افکت های صوتی مناسب هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی بازی بدک نیست. خیلی مسابقات بیشتر شده و آزادی هم بهتر اما اگر این بازی برای X360 می اومد لقب دنیای ریسینگ رو می گرفت. انجام بازی فقط با پدال ، ترمز و فرمان امکان پذیر هست و دنده دستی وجود ندارد. هوش مصنوعی حریف هم مثل GTR2 در سطح خوبی بوده و برای تازه کاران در سبک ریسینگ این بازی بسیار سخت است و بازی برای آنان توصیه نمی شود. کنترل بازی با کیبورد سخته در مجله ی بازی رایانه توصیه شده که این دو بازی را با فرمان و پدال انجام دهید.
جذابیت های بازی زیاد نیست زود از بازی خسته می شوید و این بازی را کنار می گذارید. اما وجود ماشین های قدیمی و اسپرت همواره باعث می شود که شما بازی را با لذت اجرا کنید و امید به دیدن ماشین های توپ داشته باشید مثلا 12 مرحله می روید تا یک ماشین خوب بخرید( مردم که الاف نیستند 300 مرحله برند ماشین آخری رو بگیرند!!! )
امتیاز ها:
گرافیک=17
موسیقی ها و صدا=18
گیم پلی(هوش مصنوعی و ...)=17
جذابیت=16
درکل=17
==========
مدل: رانندگی
سبک: Racing
درجه ی سنی: +13
ناشر: Eidos Ent
سازنده: SimBin
این بازی یک بازی عالی در سبک ریسینگ هست حتما این بازی را تجربه کنید.
![]()
سلام
سعید جون ممنون از تقدات حالا میخوام منم یه کمکی بهت بکنم یعنی چند تا بازی معرفی میکنم اگه تونستی نقدشون رو بزار ..... اینم یه جور کمکه دیگه؟
Dark Messiah:Might & Magic
Oblivion
Silent Hill 4
Suffering2 Ties That Bind
Pathologic
gothic3
باشه به احتمال زیاد Silent Hill 4 و Oblivion رو نقد می کنم چون درباره ی بقیه کم اطلاع دارم![]()
چشم سعید
الان میرم نقد فیفا رو می نویسم البته برای PC می نویسم که دوستان نگند چرا اینقدر تعریف کردی چون نسخه X360 این بازی کلی فرق دارد![]()
واقعا با این نظر که دیگه کپی برداری هنر نیست موافقم!
هر دو شو بنویس چون اگر واسه X360 خوب باشه میرم می خرم![]()
مافیا هست.هوش مصنوعی:
هوش مصنوعی تقریبا خوب هست. مردم وقتی صدای تیر زدن را می شنوند جیغ می کشند. پلیس ها هم هوش مصنوعی فوق العاده ای دارند که هیچ بازی به سبک Gta دارای این هوش مصنوعی نبوده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)