شما باید نزدیک ترین سرور رو انتخا کنید. اینجا شما با سرور 3550 کیلومتر فاصله دارید.
در ضمن اگر هنگام دانلود تست کنید پهنای باند کمتری به این سایت برای تست می رسه و سرعت دانلود رو کم نشون میده اما چون Upload خالیه اون رو درست نشون میده.
شما باید نزدیک ترین سرور رو انتخا کنید. اینجا شما با سرور 3550 کیلومتر فاصله دارید.
در ضمن اگر هنگام دانلود تست کنید پهنای باند کمتری به این سایت برای تست می رسه و سرعت دانلود رو کم نشون میده اما چون Upload خالیه اون رو درست نشون میده.
Last edited by irgoogle_ir; 29-04-2007 at 12:27.
من 128 آسیاتک رو استفاده می کنم.
نوشته سرعت من از 6% مردم جهان بیشتره و ایران از 2% کشورها سرعت اینترنتش بیشتره.
![]()
اگه حال کردین بگین:
دوستان سایت speedtest.net معتبرترین سایت تست سرعت اینترنت دنیاست و در واقع کسی که کارش درست نیست آی اس پی های ما هستند نه این سایت.
شما در لحظات مختلف روز نتیجه های مختلفی میگیرید زیرا ما از سیستم شیرینگ استفاده میکنیم و یک سرعت 512 ما ممکن است در بعضی لحظات خاص سرعتش به 128 هم برسه و آنهایی که سرعتشون بیشتر از اون چیزی که هست نشون میده، اگه شما سپنتا یا سبا نت یا ندا گستر هستید این امر طبیعی است چون که اینا معمولان اوایل سرعتهای بالاتری به کاربرانشون میدند مثلا صبا نت در خیلی از ساعات روز سرعتش 512 کیلوبایته حالا هر سرویسشو که میخواید باشین باشین
در واقع این شرکت ها تو یک کلام کارشون حساب کتاب نداره.
اینم نتیجه تست سرعت من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .سرعت من 128 از داتک در ضمن من در کرج هستم.
در آخر هم یک سایت تست بسیار عالی بهتون معرفی میکنم که حتمان باید خودتون تست کنید تا ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Your Speed is: 6.3 Kbps
اينم سرعت من
آقا راهي نداره يجوري ببريمش بالا![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)