N90 فقط دوربین خوبی داره البته قبل از اینکه N73 بیاد
N90 فقط دوربین خوبی داره البته قبل از اینکه N73 بیاد
ان90 دوربين عكاسي بدي داره ولي فيلمبرداريش خوبه اينو همه مي دونن عكساش كم مياره ولي فيلمش خوبه
کی گفته ان90 عکس بد میگیره
خیلیم عالی و طبیعی میگیره
همينجوري كه تو مي گي هستش
N90 یکی از بهترین دوربین های 2 مگاپیکسلی رو داره عکسبرداریش هم عالیه اینو من به جرات میگم چون 7 ماه داشتم فقط تنها ایرادش نداشتن ویبره و سنگین بودنشه. اگه این دو مشکل رو حل میکیرد بهترین مدل نوکیا میشد
Edited By alex_pk
کاملا درسته .
سلام به همگی![]()
![]()
من رو گوشیم یه مموری 1 گیگ گذاشتم .واسه همینه که سرعت موقع روشن شدن و بعضی کارها کنده ؟![]()
![]()
سلام 2 تا علت میتونه داشته باشه :
1- از من به تو نصیحت هیچ موقع مموری 1 گیگ روی هیچ گوشی ننداز چون اگر کاملا هم پر نشده باشه باعث کند شدن گوشیت میشه . ثانیا همیشه سعی کن مموری اصل و شناخته شده بگیری چون این مموری های تقلبی که اکثرا هم چینی هستند با اینکه ارزونه ولی خیلی سرعت گوشیتو میاره پایین. بهتره یه مقدار بیشتر پول بده ولی یه مموری اصل مثل Kingston یا Advance بگیری.
2- بهتره گوشیتو اپدیت کنی چون بعد از اپدیت کردن بسیاری از مشکلات گوشی از جمله پایین بودن سرعت و ... حل میشه.
من اینارو به تجربه بهت میگم چون خودم 7 8 ماه N90 داشتم اگه بازم مشکل داشتی بگو.
من ندارمش ولي باهاش تا دلت بخواد كار كردم. ان70 و ان90 جز بهترين گوشي هاي سري ان هستن ولي حيف ان90 رو بايد براش يه گاري خريد برا حملشگوشي اي كه تو جيب جا نمي گيره سنگينه. كلفته آخه نوكيا چي مي خواد از جون مردم با اين گوشي هاش.
در مورد دوربينشم دبيلو800 بهتر از اون عكس مي گرفت.
كلا گوشي هاي موبايل بهتر بگم دوربيناشون از لحاظ فني چند دسته هستن:
1.گوشي هايي كه دوربين عالي و فيلمبرداري بدي دارن مثل كا800
2.گوشي هايي كه دوربين بد ولي فيلمبرداري عالي دارن مثل ان93 (حالا بدل نگير منظورم از بد يعني نسبت به عكسش پايين تره)
3. گوشي هاي كه هر دوتاشون خوبه مثل ان73
اين وسط ان 90 به نظر تو جز كدومه؟؟؟ حتما مي گي سومي منم مي گم نه دوربينش بده ولي فيلمش خوبه
Edited By alex_pk
سلام
ممنونم آقا سامان از راهنماییت.![]()
اتفاقا مموری منم کینگ استونه . اما یه سوال یعنی اگه مموری پر شه این مشکل برطرف میشه؟![]()
آخرین آپدیت من v 5.0607.7.3 است .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)