تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 24 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 231

نام تاپيک: کلوپ N90

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

N90 فقط دوربین خوبی داره البته قبل از اینکه N73 بیاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ان90 دوربين عكاسي بدي داره ولي فيلمبرداريش خوبه اينو همه مي دونن عكساش كم مياره ولي فيلمش خوبه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ان90 دوربين عكاسي بدي داره ولي فيلمبرداريش خوبه اينو همه مي دونن عكساش كم مياره ولي فيلمش خوبه
    کی گفته ان90 عکس بد میگیره
    خیلیم عالی و طبیعی میگیره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

همينجوري كه تو مي گي هستش

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

N90 یکی از بهترین دوربین های 2 مگاپیکسلی رو داره عکسبرداریش هم عالیه اینو من به جرات میگم چون 7 ماه داشتم فقط تنها ایرادش نداشتن ویبره و سنگین بودنشه. اگه این دو مشکل رو حل میکیرد بهترین مدل نوکیا میشد

Edited By alex_pk

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

N90 یکی از بهترین دوربین های 2 مگاپیکسلی رو داره عکسبرداریش هم عالیه اینو من به جرات میگم چون 7 ماه داشتم فقط تنها ایرادش نداشتن ویبره و سنگین بودنشه. اگه این دو مشکل رو حل میکیرد بهترین مدل نوکیا میشد
    کاملا درسته .

در آغاز فعالیت zohr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    من رو گوشیم یه مموری 1 گیگ گذاشتم .واسه همینه که سرعت موقع روشن شدن و بعضی کارها کنده ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام به همگی
    من رو گوشیم یه مموری 1 گیگ گذاشتم .واسه همینه که سرعت موقع روشن شدن و بعضی کارها کنده ؟
    سلام 2 تا علت میتونه داشته باشه :
    1- از من به تو نصیحت هیچ موقع مموری 1 گیگ روی هیچ گوشی ننداز چون اگر کاملا هم پر نشده باشه باعث کند شدن گوشیت میشه . ثانیا همیشه سعی کن مموری اصل و شناخته شده بگیری چون این مموری های تقلبی که اکثرا هم چینی هستند با اینکه ارزونه ولی خیلی سرعت گوشیتو میاره پایین. بهتره یه مقدار بیشتر پول بده ولی یه مموری اصل مثل Kingston یا Advance بگیری.
    2- بهتره گوشیتو اپدیت کنی چون بعد از اپدیت کردن بسیاری از مشکلات گوشی از جمله پایین بودن سرعت و ... حل میشه.
    من اینارو به تجربه بهت میگم چون خودم 7 8 ماه N90 داشتم اگه بازم مشکل داشتی بگو.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من ندارمش ولي باهاش تا دلت بخواد كار كردم. ان70 و ان90 جز بهترين گوشي هاي سري ان هستن ولي حيف ان90 رو بايد براش يه گاري خريد برا حملش گوشي اي كه تو جيب جا نمي گيره سنگينه. كلفته آخه نوكيا چي مي خواد از جون مردم با اين گوشي هاش.
    در مورد دوربينشم دبيلو800 بهتر از اون عكس مي گرفت.
    كلا گوشي هاي موبايل بهتر بگم دوربيناشون از لحاظ فني چند دسته هستن:
    1.گوشي هايي كه دوربين عالي و فيلمبرداري بدي دارن مثل كا800
    2.گوشي هايي كه دوربين بد ولي فيلمبرداري عالي دارن مثل ان93 (حالا بدل نگير منظورم از بد يعني نسبت به عكسش پايين تره )
    3. گوشي هاي كه هر دوتاشون خوبه مثل ان73

اين وسط ان 90 به نظر تو جز كدومه؟؟؟ حتما مي گي سومي منم مي گم نه دوربينش بده ولي فيلمش خوبه

Edited By alex_pk

در آغاز فعالیت zohr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام 2 تا علت میتونه داشته باشه :
    1- از من به تو نصیحت هیچ موقع مموری 1 گیگ روی هیچ گوشی ننداز چون اگر کاملا هم پر نشده باشه باعث کند شدن گوشیت میشه . ثانیا همیشه سعی کن مموری اصل و شناخته شده بگیری چون این مموری های تقلبی که اکثرا هم چینی هستند با اینکه ارزونه ولی خیلی سرعت گوشیتو میاره پایین. بهتره یه مقدار بیشتر پول بده ولی یه مموری اصل مثل Kingston یا Advance بگیری.
    2- بهتره گوشیتو اپدیت کنی چون بعد از اپدیت کردن بسیاری از مشکلات گوشی از جمله پایین بودن سرعت و ... حل میشه.
    من اینارو به تجربه بهت میگم چون خودم 7 8 ماه N90 داشتم اگه بازم مشکل داشتی بگو.

سلام
    ممنونم آقا سامان از راهنماییت.
    اتفاقا مموری منم کینگ استونه . اما یه سوال یعنی اگه مموری پر شه این مشکل برطرف میشه؟
    آخرین آپدیت من v 5.0607.7.3 است .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •