lمتاسفانه تنها ضعف اين آنتي ويروس آپديتش.و نتونستن باز كردن بعضي از فايل هاست .و شايد اگه در ورژن هاي بعديش اين مشكل تكرار بشه ديگه نتونه رقابت كنه.
lمتاسفانه تنها ضعف اين آنتي ويروس آپديتش.و نتونستن باز كردن بعضي از فايل هاست .و شايد اگه در ورژن هاي بعديش اين مشكل تكرار بشه ديگه نتونه رقابت كنه.
papyاون هایی رو که باز نمیکنه یا فایل های rarهستند یامثل CONFIG.SYSنوشته شده توسط papiyoon
که من هم یه بار اینو پرسیده بودم
Oreat White Shark جان فايل Config.sys نيست كه فايل PageFile.sys هست كه ويندوز اجازه باز كردنشو به هيچكي نميده
ممنون
بعد يه سوال ديگه
چرا اينقدر زود اسكنش تموم ميشه؟
كمتر از 2 دقيقه كل درايو ويندوز رو اسكن ميكنه!!
قبل از اسكن تنظيمات خاصي داره كه بايد انجام بشه؟؟
آره خوب بايد تنظيماتش رو انجام بدي تو سربرگ Setup
papiyoon جان در مورد سؤال قبليت كه چرا اون فايلها رو نمي تونه باز كنه بايد بگم كه ويندوز به برنامه ها اجازه دسترسي و باز كردن يك سري فايلها رو نمي ده كه بنابراين آنتي ويروس ها هم اجازه دسترسي به اونها رو ندارند و نمي تونند باز كنند. البته بعضي آنتي ويروس ها پيغام نمي دن كه ما نمي تونيم باز كنيم و بعضي هم مثل nod32 اين پيغام رو مي دهند. نگران نباش مشكل خاصي نيست.
در مورد تنظيمات nod32 هم تا چند دقيقه ديگه حتما توضيحات كامل خواهم داد.
gilopa جان سلام. من تعجب مي كنم شما مي گي ضعفش آپديتشه!!! مگه شما مشكلي براي آپديت كردنش داري؟ الان به غير از نويد جان كه نمي دونم چه مشكلي براش پيش اومده، بقيه بچه ها بدون مشكل آپديت مي كنند. در ضمن اين كه نمي شه ضعف!!! اتفاقا اين قوت اين آنتي ويروسه كه تونسته كاري كنه كه كسي بدون خريدن اين برنامه نتونه آپديت كنه!!! هر چند براي هر مشكلي يه راهي هست!!!نوشته شده توسط gilopa
در مورد اينكه بعضي از فايلها رو نمي تونه باز كنه در پست هاي قبلي من و سودا توضيح لازم رو داديم. اگه اون پستها رو بخوني مي بيني كه اون هم ضعف نيست.
براي دوستان عزيزي كه تنظيمات Nod32 براشون مهمه يك سورپرايز دارم. و اون هم يك فايل reg هست كه فقط با يك كليك روي آن تمام تنظيمات nod32 شما به بهترين حالت ممكن در خواهد آمد.
لينك دانلود فايل مورد نظر تصحيح شد. در صفحه بعد مي تونيد ببينيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)