مطمئن شین که IP تون Valid اه.
اگه IP valid نباشه مثه خوده من هیچ وقت به سرعت دلخواهتون نمیرسید![]()
مطمئن شین که IP تون Valid اه.
اگه IP valid نباشه مثه خوده من هیچ وقت به سرعت دلخواهتون نمیرسید![]()
شما سرعت دانلود رو 0 بزار که میشه unlimited سرعت اپلود رو هم 12 بزار کافیه
علت اینکه سرعت شما کمه ممکنه به خاطر این باشه که share ratio شما نصبت به کسای دیگه ای که به ترکر کانکت شدن کمتر باشه و ترکر هم از اون ترکر ها باشه که سرعت بیشتر به share ratio بیشتر میده با این تعداد سیدر و پیرز احتمالا بعد یه مدت دانلود شما سریعتر میشه
Nvidia جان این Valid بودن ip یعنی چی یه ذره توضیح میدین؟
ممنون
مرسی از توضیحاتت الان ست کردم بهتر شد
فقط یه کم راجع به این share ratio بیشتر بگو و اینکه چه جوری میشه تنظیم کرد
share ratio شما بر اساس اپلود شما افزایش پیدا می کنه هرچقدر بیشتر اپلود کنید بیشتر میشه و نیازی نیست شما کار خواصی رو انجام بیدین سرعت اپلود رو هم موقعی که دانلود میکنی همون 12 بزاری بهتره چون اگه بیشترش کنی اپلودت بیشتر میشه ولی می تونه رو سرعت دانلود تاثیر بزاره و اونو کم کنه وقتی دانلودت تموم شد سرعت اپلود رو 0 بزار و برا چند ساعت بزار فایلی رو که دانلود کردی اپلود بشه ( در این حالت شما میشی سیدر )
یه سر به پست های قبلی بزنی زیاد توضیح داده شده در این مورد و موارد دیگه
راستی برای کسایی که می خوان بدونن برنامه ی تورنتشون درست تنظیم شده و سیسیتم و isp اونا با دانلود تورنت مشکلی نداره می تونن فایل تورنت زیر رو برا تست دانلود کنن یه 20 دقیقه فایل زیر رو بزارین دانلود شه اگه به حد اکثر سرعت رسیدین یعنی اینکه شما با دانلود تورنت و داشتن حد اکثر سرعت مشکلی ندارین و تنظیمات برنامه و سیستم شما درست هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدم از امین جان تشکر کنم برای کمکی که به من کرد.
ممنون امین جان.
سلام دوستان
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( که تازه توش عضو شدم ) دقیقا به چه دردی می خوره و چه فرقی با سایت های تورنت دیگه داره؟؟؟
من هنوز تو سایتش عضو نشدیم و نمی دونیم چه امکاناتی داره ولی خیلی وقتها شده که می خواستم یه تورنتی رو دانلود کنیم از سایتش ولی چون عضو نبودیم نتونستیم دانلودش کنیم
بیشتر اوقات فایل های جدید اول تو سایتهای خصوصی مثل همین سایتی که شما درش عضو هستین شیر میشن و بعد از مدتی یه نفر دیگه میاد اونو تو سایتهای غیر خصوصی هم شیر میکنه
این سایت demonoid هم خیلی بزرگه و اکثر تورنت های که دانلود کردم از این سایت بوده پس اگه تو سایتش عضو باشی می تونی همون موقع که یه نفر یه تورنتی رو اپلود می کنه شما دانلود کنی ولی اگه عضو نباشی باید صر کنی تا یه نفر دیگه فایل رو کامل دانلود کنه و دوباره تو سایت های دیگه توزنت رو قرار بده واسه کسایی که عضو نیستن
فک کنم کسایی که تو سایت عضو هستن سرعتشون هم از کسایی که عضو نیستن بیشتره ( بعضی سایت ها رو نوشته بودن این جوریه )
یه چیز دیگه که به درد می خوره اینه که اگه یه فایلی رو خواستی دانلود کنی که ترکرش demonoid بود و سیدر نداشت می تونی فورم سایت درخواست بدی تا سید کنن
خیلی ها هم دنبال دعوت نامه از این سایت هستن اگه تونستی ما رو هم invite کن ببینیم چه خبره
موفق باشی
اگه "کد دعوت" گرفتم ؛ حتما...
راستی برای دانلود از این سایت هم باید از یکی از نرم افزار های "تورنت" استفاده کرد؟؟؟؟
Last edited by cyrus_achamenian; 18-02-2007 at 19:46.
آره عزيزم ... تورنته ديگه به هر حالراستی برای دانلود از این سایت هم باید از یکی از نرم افزار های "تورنت" استفاده کرد؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)