تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 111

نام تاپيک: جوجه مهندسان كامپيوتر(نياز به كمك بزرگان دارند...پاسكال)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض تسليت خدمت تمام شيعيان

سلام

رحلت جانسوز مرجع عليقدر عالم تشيع حضرت ايت الله العظمي محمد فاضل لنكراني را به امام عصر (عج) و مقام معظم رهبري و همه امت حزب الله تسليت عرض مي كنم

برنامه قبلي رو يه بار ديگه هم داده بودم ...؟؟؟!!!
    خوب يادم نبود....!!!
    حالا يكي ديگه...

درهم كردن دو متن <==>Merg of 2 string

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قربون همتون صدرا
    يا علي
    Last edited by sadravip; 22-06-2007 at 10:33.

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این دیگه چه تاپیک مسخره ایه ؟!
    اینجوری همه چی قاطی شده اگه کسی سوالی داره باید در تاپیک جدا گانه بنویسه تا شاید ما هم سوال و جواب و ببینیم و تجربمون زیاد بشه یا اگه بتونیم کمک کنیم نه اینکه همه چی تو یه تاپیک باشه اونم به این صورت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض ما مي خواهيم ارتقا پيدا كنيم

سلام در راستاي توسعه زندگي پاسكال را كنار گذاشته به سراغ C مي رويم
    اما...
    همچنان به پاسكاليان كمك خواهيم كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه m1367m2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت بوم ایران

پيش فرض

ببخشيد ولي چون نمي دونستم كجا سوالم را بپرسم اينجا ميگم كسي ميتونه راهنماييم كنه چه طوري جواب دستگاهnمعادله n مجهول رابه روش گاوس-جردن تو پاسكال بنويسم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مطمئن باش وقتی نتونی واسه این سوالات حد اقل الگوریتمشو پیدا کنی تا آخر عمرت جوجه می مونی.
    تو هنوز جوجه ای واسه مهندس شدن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سلام خدمت تمامی هم قطاران عزیز!
    آقا ما پاسکال پروگرامر نیستیم! ولی چه می شه کرد از دست این ملت سوء استفاده کن که تا یه نرم افزاری گیر میارن کلی پروژه می ریزن تو سرش!
    خدمتتون عرض کنم که من هم از این به بد اینجا پاتوقمه، گفتم که، زبون من پاسکال نیست و جاوا می پرم، اما همچین گلابی هم نیستم تون این پاسکال!
    عرض شود که دو تا سوال بپرسم من!
    چجوری می شه ارور ها رو کنترل کرد؟ یه مثال بزنم، من دوست دارم یه عدد از ورودیم بگیرم ولی کسی که داره با برنامه کار می کنه یه مقدار تنش می خاره و یه استرینگ وارد می کنه! ران تایم ارور 106 میاد! ولی می دونین که زشته برای یه برنامه نویس که ران تایم ارور سوتیش باشه!
    و دوم این که آقا ما جون این سیستم لعنتی رو در آوردیم ولی نتونستیم یه خط بکشیم تو این پاسکال، یه جورایی مسخرمون کرده! initGraph ام مشکل داره... یعنی اول فکر کردم من مشکل دارم ها! رفتم سراغ مثال ها و از اون ها اجرا کردم ولی خب اون ها هم مورد داشتن... اگه خواستین اررورش رو براتون در میارم ولی اگه شما تجربه ی این مشکل رو دارن plz کمک کنید!
    --------------------------------
    پس شد چی؟!! مدیریت ارور و راه اندازی گرافیک.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم در مورد برنامه ی زیر که وقتی عدد n رو وارد می کنیم فاکتوریلشو حساب می کنه .
    مشکل اینه که فاکتوریل بعضی از اعداد رو مثبت می نویسه ( مثل 10) و فاکتوریل بعضی از اعداد رو منفی می نویسه (مثل 16 ) و فاکتوریل بعضی از اعداد رو صفر می نویسه (مثل 18 )
    حالا من باید چی کار کنم ؟
    راستی اگه سوالم simple ه شما ببخشین
    کد:
    علت OverFlow یا سرریز اطلاعاته.

میدونی !18 چند میشه ؟ میشه 6402373705728000 یعنی 16 رقم !

حالا ببین توی یه متغیر Integer که دو بایته تا چه عددی جا میشه ! از 32768- تا 32767
    عجب!چه جالب.ممنون از راهنماییتون
    ولی چرا بعضی اعداد رو منفی می نویسه و اگه یکی بخواد !18 رو حساب کنه باید چی کار کنه ؟
    خواهش میکنم.
    این که یکسری از اعداد رو منفی مینویسه هم علتش اینه که چون عدد شما خیلی بزرگه بیت علامت رو هم تغییر میده!

می تونی از Longint استفاده کنی که 4 بایت برای ذخیره عدد در نظر میگیره اما بازم برای !18 کافی نیست.
    میتونی خودت با استفاده از آرایه ها یا رشته ها کارهایی بکنی!
    برای شرو بد نیست این مثال رو بررسی کنیم!
    اگه تو help پاسکال دنبال integer بگردی به Integer types می رسی...
    چی نوشته توش؟ خب برای integer ما 16 بیت با علامت کنار می کشیم از حافظه. خب این یعنی این که ما اعدادی بین -32768 تا 32767 می تونیم کنار بذاریم و این رنج از 18 فاکتوریل خیلی کم تره. 18 فاکتوریل می شه 6402373705728000
    باید نوع متغیر رو طوری انتخاب کنیم که این عدد توش جا بشه، پس به قول دوستان longint رو تست کنیم. 32 بیت با علامت... خوبه ها ولی رنجش بین -2147483648 تا 2147483647 اِ یعنی باز 18 فاکتوریل توش جا نمی شه. بذار یکم عمقی تر نگاه کنیم.
    دوستان گفتن که آورفلاو یا همون سر ریز رخ می ده... بله، درست هم می گین. یعنی بیت ها پشت سر هم 1 می شن و متغیر همین طور بزرگ تر می شه... تا جایی که حتی بیت علامت هم 1 می شه و عدد منفی می شه. بعد فقتی 16 تا بیت پشت سر هم 1 شد! متغیر به نهایت ظرفیت خودش می رسه. بعد یه دفه همش 0 می شه. البته در مرحله بعد این اتفاق میفته ها!
    خب توی همون help دنبال متغیر ها اعشاری بگردیم چون معمولا بیشتر از متغیر ها صحیح از حافظه اشغال می کنن. من real رو سرچ می کنم:
    خود real یه 6 بایتی (48 بیت!) از حافظه قورت می ده! این یعنی از longint هم بیشتر! حال کردی؟! از 2.9*10 به توان -39 تا 1.7*10 به توان 38! می دونی یعنی چی!
    یکم پایین تر میام و singlr و double و extended و comp رو می بینم! زیره comp چی نوشته؟! نوشته
    کد:
    خب این همون چیزیه که ما می خوایم! 19-20 رقم!
    البته اون extended هم همچین بد نیست ها!
    خب کافیه توی همون برنامه ی خودت، یکم تغییر بدیم تا مشکل حل بشه!
    کد:
    البته راه قشنگ تر برای فاکتوریل استفاده از تابع باز گشتیه! بذار یه مثال بزنم! فاکتوریل 0 چند می شه؟! می شه 1! خب برنامه ی تو قادر به حل اون نیست!
    به عنوان تمرین به تابع بازگشتی فکر کن!
    موفق باشی!

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام خدمت تمامی هم قطاران عزیز!
    آقا ما پاسکال پروگرامر نیستیم! ولی چه می شه کرد از دست این ملت سوء استفاده کن که تا یه نرم افزاری گیر میارن کلی پروژه می ریزن تو سرش!
    خدمتتون عرض کنم که من هم از این به بد اینجا پاتوقمه، گفتم که، زبون من پاسکال نیست و جاوا می پرم، اما همچین گلابی هم نیستم تون این پاسکال!
    عرض شود که دو تا سوال بپرسم من!
    چجوری می شه ارور ها رو کنترل کرد؟ یه مثال بزنم، من دوست دارم یه عدد از ورودیم بگیرم ولی کسی که داره با برنامه کار می کنه یه مقدار تنش می خاره و یه استرینگ وارد می کنه! ران تایم ارور 106 میاد! ولی می دونین که زشته برای یه برنامه نویس که ران تایم ارور سوتیش باشه!
    و دوم این که آقا ما جون این سیستم لعنتی رو در آوردیم ولی نتونستیم یه خط بکشیم تو این پاسکال، یه جورایی مسخرمون کرده! initGraph ام مشکل داره... یعنی اول فکر کردم من مشکل دارم ها! رفتم سراغ مثال ها و از اون ها اجرا کردم ولی خب اون ها هم مورد داشتن... اگه خواستین اررورش رو براتون در میارم ولی اگه شما تجربه ی این مشکل رو دارن plz کمک کنید!
    --------------------------------
    پس شد چی؟!! مدیریت ارور و راه اندازی گرافیک.
    اول جواب سوال دومت !
    ببین عزیز دل بابا مشکل از تو نیست ! مشکل از این توربو پاسکال فلان شده است !!!!
    بعضی نسخه های توربو پاسکال با InitGraph مشکل دارن ، منم زمانی که پاسکال داشتم همین مشکل رو داشتم نسخه درست Turbo رو پیدا کردم که با InitGraph مشکل نداشت ولی نمیدونم هنوزم دارمش یا نه میگردم اگه پیدا کردم واست آپ میکنم .
    و اما سوال اولت !:
    باید ورودی رو بصورت رشته از کاربر بگیری و اگه مثلا اول 1 رو زد 1 رو بریز تو A بعد 2 رو زد A*10 رو با 2 جمع کن و الی آخر . . . اگه . (Dot) زد A یک متغییر عمومی رو True کن و از حالا به بعد عمل A*10 رو انجام نده بجاش ورودی رو به ته اعشار اضافه کن (یه متغییر دیگه اینجا لازم داری که رقمی که میخواد به ته اعشار اضافه کنه رو مشخص کنه)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

اول جواب سوال دومت !
    ببین عزیز دل بابا مشکل از تو نیست ! مشکل از این توربو پاسکال فلان شده است !!!!
    بعضی نسخه های توربو پاسکال با InitGraph مشکل دارن ، منم زمانی که پاسکال داشتم همین مشکل رو داشتم نسخه درست Turbo رو پیدا کردم که با InitGraph مشکل نداشت ولی نمیدونم هنوزم دارمش یا نه میگردم اگه پیدا کردم واست آپ میکنم .
    و اما سوال اولت !:
    باید ورودی رو بصورت رشته از کاربر بگیری و اگه مثلا اول 1 رو زد 1 رو بریز تو A بعد 2 رو زد A*10 رو با 2 جمع کن و الی آخر . . . اگه . (Dot) زد A یک متغییر عمومی رو True کن و از حالا به بعد عمل A*10 رو انجام نده بجاش ورودی رو به ته اعشار اضافه کن (یه متغییر دیگه اینجا لازم داری که رقمی که میخواد به ته اعشار اضافه کنه رو مشخص کنه)
    یواش یواش داشتم از خودم نا امید می شدم. پس مشکل از پاسکاله... او کی! من یه کامپایلر پاسکال تو اوبونتو دارم، با اون هم تست می کنم! اگه جواب داد نتیجش رو بتون گزارش می کنم.
    اما جواب دومت که برای سوال اوله منه! جواب من نبود! من پرسیدم که چجوری می شه ارور ها رو مدیریت کرد نه چطور ورودی رشته ای بگیرم به جای Real غالبش کنم
    مرسی که بهم جواب دادین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •