امروز می خوام یکم راجع به MEDAL OF HONOR براتون بگم.البته اطلاعات زیادی درمورد این بازی دردست نیست. اول قرار بود هم زمان با Call of Duty3 بیاد که به دلایلی موکول شد به سال 2007 . EA گفت که می خوان موتور بازی رو تغییر بدن و از موتور Unrel Engin 3 که فعلا جزو دو سه موتور مطرح نسل بعد به حساب میاد استفاده کنند، که خب طبیعتا انتقال یک بازی به یک موتور دیگه اونم UN3(موتور بازی SPCوRBS) وقت گیر خواهد بود ولی امیدواریم بتونیم در بهار و یا حداکثر در تابستان سال بعد(تاریخ دقیق در تاپیک خودش) بتونیم این بازی رو انجام بدیم و تا حدودی کمبود CoD خونمون رو جبران کنیم ! البته یه دلیل دیگه هم برای این تاخیر EA وجود داره واون اینکه بازیش رو از طوفان CoD دور نگه داره تا به فروشش لطمه ای وارد نشه.
همون طور که همه میدونیند سری مدال از قبل از CoD وجود داشت و یکه تاز بازیهای جنگ جهانی بود ولی با اومدن CoD(دلم خوشه می خوام مدال رو معرفی کنم همش اسم...) اوضاع مدال افتخار بدجوری به هم ریخت ولی حالا EA می خواد با انتقال این بازی معروف به نسل بعد بازیها دوباره رونق سابق رو به اون برگردونه. روند بازی تا حدودی تغییر کرده ،در ابتدای هر مرحله شما از یه هواپیما با چتر میپرین پایین و از همون اول پرش کنترل کاراکتر با شماست و باید علاوه بر فرار از تیر های ضد هوایی ها جای مناسبی برای فرود پیدا کنید که همین باعث جذابیت ،هیجان و نوآوری در این سری میشه. همون طور که گفتم یکی از دلایل دیرتر اومدن بازی بالا بردن گرافیک بازی هست،من خودم یه دمو بسیار بسیار قشنگ از این بازی دیدم که فکر میکنم بیشتر یه دموی از پیش رندر شده باشه تا از خود بازی ولی اگه خود بازی هم اینجوری باشه دیگه CoD تا مدتی حرفی برای گفتن نخواهد داشت !اکشن ها و شلوغ بازیهای این بازی همچنان به قوت خودشون باقین و بهتر هم شدن.در هر حال حالا که دیگه Activision گفته دیگه نسخه ای از // برای PC نمیزنه(آره جون خودش،داره بازار گرمی میکنه) تنها امیدمون به MoH : AIR BORN هست. بازی رو استودیو EA LA(شاخه لس آنجلس) برای EA آماده میکنه و قراره همزمان برای PS2،XBOX،PS3،X360 وPCهای نسل بعد عرضه بشه.هوش مصنوعی سربازهای مدال که معروفه ،حالا قراره از قبل چندین برابر بهتر بشه تا عکس العمل های یاران و دوستانتون حس واقعی در جنگ بودن رو به شما بده.یکم هم درمورد داستانش بگم که درباره یه جوون 20 ساله به نام بوید تراورز است که حاضر میشه به خاطر دریافت 50 دلار بیشتر به ارتش هوایی آمریکا ملحق بشه،بوید جوانی آموزش دیده و ماهر و مسلط به چندین زبان و بسیار شجاع(یه چیزایی تو مایه های رمبو!!) هستش که به لشکر هشتاد و دو نیروی هوایی آمریکا می پیونده .اولین ماموریت بازی هاسکی(Husky) نام داره و زمانش هم جولای 1943 است.جزیره سیسیل دست آلمان هاست و آمریکایی ها میرن تا از چنگشون درش بیارن و شما همراه این گروه میرید تا دوباره تاریخ رو ورق بزنید! در بازی میتونید هر وسیله نقلیه ای رو سوار بشین و دیگه مثل گذشته نیست که تنها در مراحلی خاص سوار جیپ یا تانک میشدین.روند بازی کاملا غیر خطی و آزاد است و راهای زیادی(نه هزار تا ولی چند راه نرفته همیشه پیدا میکنید!) برای تمام کردن هر ماموریت هست. روی چهره سربازها هم حسابی کار شده و شاهد صورت هایی زیبا!! همراه با عکس العمل های جالبی خواهیم بود واز تکنیکی مثل موشن کپچر(انتقال حرکات یه انسان به موجود کامپیوتر)برای این کار استفاده شده.وای دیگه دستم خسته شد و می خوام برم پرستاران رو ببینم الان که نگاه میکنم 16 ،15 خطی(با مقیاس Word)نوشتم ،سیوش میکنم و میرم ببینم آخر این تری بله رو میگه یانه!! ،عکس های زیادی(از بعد از تغییر موتور) در دست نیست یا من ندارم ولی یه چند تا گذاشتم که زیاد جالب نیستن ،یادمه یه چندتا خوب داشتم ولی حالا نمی دونم کجان.درهر حال فعلا عکسی از مدال با گرافیک جدید در دست نیست، پس تا بعد .........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]