تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 959 اولاول ... 678910111213142060110510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13 MEDAL of HONOR : AIRBORNE

امروز می خوام یکم راجع به MEDAL OF HONOR براتون بگم.البته اطلاعات زیادی درمورد این بازی دردست نیست. اول قرار بود هم زمان با Call of Duty3 بیاد که به دلایلی موکول شد به سال 2007 . EA گفت که می خوان موتور بازی رو تغییر بدن و از موتور Unrel Engin 3 که فعلا جزو دو سه موتور مطرح نسل بعد به حساب میاد استفاده کنند، که خب طبیعتا انتقال یک بازی به یک موتور دیگه اونم UN3(موتور بازی SPCوRBS) وقت گیر خواهد بود ولی امیدواریم بتونیم در بهار و یا حداکثر در تابستان سال بعد(تاریخ دقیق در تاپیک خودش) بتونیم این بازی رو انجام بدیم و تا حدودی کمبود CoD خونمون رو جبران کنیم ! البته یه دلیل دیگه هم برای این تاخیر EA وجود داره واون اینکه بازیش رو از طوفان CoD دور نگه داره تا به فروشش لطمه ای وارد نشه.
    همون طور که همه میدونیند سری مدال از قبل از CoD وجود داشت و یکه تاز بازیهای جنگ جهانی بود ولی با اومدن CoD(دلم خوشه می خوام مدال رو معرفی کنم همش اسم...) اوضاع مدال افتخار بدجوری به هم ریخت ولی حالا EA می خواد با انتقال این بازی معروف به نسل بعد بازیها دوباره رونق سابق رو به اون برگردونه. روند بازی تا حدودی تغییر کرده ،در ابتدای هر مرحله شما از یه هواپیما با چتر میپرین پایین و از همون اول پرش کنترل کاراکتر با شماست و باید علاوه بر فرار از تیر های ضد هوایی ها جای مناسبی برای فرود پیدا کنید که همین باعث جذابیت ،هیجان و نوآوری در این سری میشه. همون طور که گفتم یکی از دلایل دیرتر اومدن بازی بالا بردن گرافیک بازی هست،من خودم یه دمو بسیار بسیار قشنگ از این بازی دیدم که فکر میکنم بیشتر یه دموی از پیش رندر شده باشه تا از خود بازی ولی اگه خود بازی هم اینجوری باشه دیگه CoD تا مدتی حرفی برای گفتن نخواهد داشت !اکشن ها و شلوغ بازیهای این بازی همچنان به قوت خودشون باقین و بهتر هم شدن.در هر حال حالا که دیگه Activision گفته دیگه نسخه ای از // برای PC نمیزنه(آره جون خودش،داره بازار گرمی میکنه) تنها امیدمون به MoH : AIR BORN هست. بازی رو استودیو EA LA(شاخه لس آنجلس) برای EA آماده میکنه و قراره همزمان برای PS2،XBOX،PS3،X360 وPCهای نسل بعد عرضه بشه.هوش مصنوعی سربازهای مدال که معروفه ،حالا قراره از قبل چندین برابر بهتر بشه تا عکس العمل های یاران و دوستانتون حس واقعی در جنگ بودن رو به شما بده.یکم هم درمورد داستانش بگم که درباره یه جوون 20 ساله به نام بوید تراورز است که حاضر میشه به خاطر دریافت 50 دلار بیشتر به ارتش هوایی آمریکا ملحق بشه،بوید جوانی آموزش دیده و ماهر و مسلط به چندین زبان و بسیار شجاع(یه چیزایی تو مایه های رمبو!!) هستش که به لشکر هشتاد و دو نیروی هوایی آمریکا می پیونده .اولین ماموریت بازی هاسکی(Husky) نام داره و زمانش هم جولای 1943 است.جزیره سیسیل دست آلمان هاست و آمریکایی ها میرن تا از چنگشون درش بیارن و شما همراه این گروه میرید تا دوباره تاریخ رو ورق بزنید! در بازی میتونید هر وسیله نقلیه ای رو سوار بشین و دیگه مثل گذشته نیست که تنها در مراحلی خاص سوار جیپ یا تانک میشدین.روند بازی کاملا غیر خطی و آزاد است و راهای زیادی(نه هزار تا ولی چند راه نرفته همیشه پیدا میکنید!) برای تمام کردن هر ماموریت هست. روی چهره سربازها هم حسابی کار شده و شاهد صورت هایی زیبا!! همراه با عکس العمل های جالبی خواهیم بود واز تکنیکی مثل موشن کپچر(انتقال حرکات یه انسان به موجود کامپیوتر)برای این کار استفاده شده.وای دیگه دستم خسته شد و می خوام برم پرستاران رو ببینم الان که نگاه میکنم 16 ،15 خطی(با مقیاس Word)نوشتم ،سیوش میکنم و میرم ببینم آخر این تری بله رو میگه یانه!! ،عکس های زیادی(از بعد از تغییر موتور) در دست نیست یا من ندارم ولی یه چند تا گذاشتم که زیاد جالب نیستن ،یادمه یه چندتا خوب داشتم ولی حالا نمی دونم کجان.درهر حال فعلا عکسی از مدال با گرافیک جدید در دست نیست، پس تا بعد .........
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Sam Fisher 11; 27-12-2006 at 01:36.

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سام فيشر جان سلام. اين اطلاعات را از كجا مياري؟

اين شيدر 3 يعني چي؟

چرا با شيدر 2 بازيها اجرا نميشن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

واي اين بازي سل فاكتر عجب بازييه!!!!!!!!!!!!

من كه مغزم سوت كشيد.از الان بايد برم اضافه كاري تا بتونم يه كارت اسلاي بخرم.

راستي ميگن mdk3

داره مياد با چه گرافيكي!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13

سام فيشر جان سلام. اين اطلاعات را از كجا مياري؟

اين شيدر 3 يعني چي؟

چرا با شيدر 2 بازيها اجرا نميشن؟
    علیک سلام. از تو جوب

Pixel shader3 رو میگی.پردازش پیکسلی سایه زن ها(وسایه ها) در بازی برعهده اونه.هر مدت یه بار قوی تر میشه وبا یه نام جدید(432و..) عرضه میشه و کارتی که این رو ساپورت بکنه میتونه سایه های نرم تر و با جزییات تری رو نشون بده.البته بازی هم باید Pixel shader رو حمایت بکنه.یعنی موتوری که با اون بازی ساخته شده باید براساس این ویژگی طرح ریزی شده باشه.مثلا موتور نسل بعدی Unreal Engine3 این فن آوری رو(Pixel shader3) داراست و میشه به وسیله این موتور بازیهایی با سایه های طبیعی تر و زیباتری خلق کرد و یکیش هم همین بازی اسپلینترسل جدیده که از این موتور استفاده کرده .البته اسپلینترسل قبلی هم دارای Pixel shader3 بود ولی چون PS رو هم حمایت میکرد خیلی ها تونستن اون رو اجرا کنن.بعدا لیست بازیهایی که از این فن آوری استفاده کردن تا به امروز رو براتون میگم.

چون دو چیز کاملا جدا هستن و 3 خیلی از 2 پیشرفته تره.

این mdk3 دیگه چیه ،اسمه کاملش رو بگو.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

11 یکم توضیح درمورد Ps3 و Hdrr که دوستمون خواسته بود

لیست چند تا بازی که دارای Pixel Shader 3 هستند :
    ACT of WAR:High Treason
    Age of Empires 3
    Bioshock
    Brother in Arms:Hell's Highway
    Crysis
    Duke Nukem Forever
    FarCry instinc:Predator(X360)
    F.A.E.R(X360)
    Gears of War(X360)
    Huxley
    Kameo:Elements of Power
    LOTR:Battle for Middle Earth 1,2
    Lineage(chronicle4)
    Project Gotham Racing 3(X360)
    Project Offset
    Perfect Dark Zero
    Serious Sam 2
    Straglehold
    The Elder Scrolls lV:Oblivion
    Time Shift
    Ghost Recon:AW
    Splinter Cell:Choas Theory(PC)
    Unreal Tournament 2007
    Splinter Cellouble Agent
    .............
    اصولا در حال حاضر سه نوع شیدر(Shader Effect) فعلا وجود داره :
    Bloom
    Shader Model 2
    Shader Model 3

Shader Model 4 هم در راهه !!!
    توسعه HDRR) High Dynamic Range Rendering) در عرصه رندر همزمان (Real Time) بیش از همه مدیون API Application Programming Interface شرکت مایکروسافت یعنی Direct X هست.جلوه های Shader پیچیده برای اولین بار با عرضه Shader Model 1.0 به همراه Direct X10 به حیطه گرافیک های کامپیوتری وارد شدند.Shader Model 1.0 فضاهای سه بعدی روبا روشی( که نام امروزیش Standard Lithing هست) روشن کرد.در24 دسامبر 2002 مایکروسافت Direct X9 و Shader Model 2.0 رو معرفی کرد که باعث شد دقت نورپردازی از 8 بیت فراتر بره.برنامه نویسان میتونستن یه مقدار بیشینه 24 بیتی رو برای دقت نورپردازی انتخاب کنن.
    آگوست 2003 مایکروسافت Direct X9 رو به DX9b ارتقا داد(Update کرد) و در 9 آگوست 2004 مایکروسافت DX رو به Direct X9c به روز کرد.
    Direct X9C پروفایلی برای برنامه نویسی HLSL) High Level Shader Language) عرضه کرد.و حالا Shader Model 3.0 که امروزه خیلی ها درگیرشن.در SM3 دقت نورپردازی به جای حداقل 8 بیت، 32 بیت خواهد بود(حداقل 32 بیت). nVIDIA گفته که با SM3 و یک دقت نورپردازی 32 بیت،نسبت کنتراست تصویر می تونه به بزرگی 1 : 65535 باشد !!! .
    در ابتدا HDR فقط روی کارتهای گرافیکی که از جلوه های SM3 پشتیبانی میکردن قابل اجرا بود،اما خیلی زود سازندههای نرم افزار امکان مطابقت اون رو با SM2 هم فراهم کردن و به خاطر همین هم HL2:episode one با وجود استفاده اش از HDR روی اکثر کامپیوترهاتون اجرا شد.تفاوت یه صحنه رندر شده در SM3 با صحنه ای مشابه که در SM2 رندر شده زیاد نیست(میتونین SPC3رو که از هردو استفاده میکنه رو امتحان کنین) اما با توجه به این که HDRR در SM3 با روش FP16 Blending انجام میشه و این روش به عنوان یه راه سریع تر برای رندر HDR در بازیها کاربرد داره، تفاوت اصلی در سرعت رندر است تا در کیفیت آن.
    FP16 Blending قسمتی از SM3 نیست،اما تنها توسط کارت های گرافیکی که دارای قابلیت Pixel Shader 3 یا همون SM3.0 هستن،حمایت میشه.
    حداقل نیاز یک کارت گرافیک برای رندر تصاویری که در اونها از HDR استفاده شده ،پشتیبانی از SM2(یا به عبارت دیگه پشتیبانی از Direct9).
    حتما با ارایه Shader Model 4.0 توسط مایکروسافت شاهد ارتقای بیشتر HDR خواهیم بود. برای اینکه یکم بیشتر با مفهوم HDR آشنا بشین(البته مظورم اساتید نیست) بگم که HDR به طور خلاصه :
    1-هر شی نورانی می تواند واقعا درخشان جلوه کند
    2-هر شی تاریک می تواند واقعا تاریک جلوه کند.
    3-علی رغم این درخشندگی و تاریکی بسیار، جزییات می توانند در هر دو حالت قابل رویت باشند.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

mdk اسم اصلي بازي قديم كه همزمان با تامب1 و توتال انيهيليشن اومد.

واقعا عالي بود.انقلاب در صنعت بازي سازي.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سام فیشر دمت گرم این بازی فیفا که گفتی
    اگه میش رگهای درست رونالدینهو رو بشماری
    من خیلی مشتاق هستم

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سام فيشر جان سلام.

شيدر 3 قابليتي در دايركت 9سي است كه با اپ گريد دايركت مشكل حل ميشه يا قابليتي در كارت گرافيك سري 6 به

بالاست.بطور كلي سخت افزاريه يا نرم افزاريه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سام فيشر عزيز من منظورم سام فيشر دبل اجنت بود نه شما.

شما كه براي ما واقعا ارزشمند هستيد.مخصوصا كه هم استاني هم هستيم.

با ارزوي موفقيت جنابعالي.
    ممنون عزیزم ،منم شوخی کردم .شما هم سروری...

سام فيشر جان سلام.

شيدر 3 قابليتي در دايركت 9سي است كه با اپ گريد دايركت مشكل حل ميشه يا قابليتي در كارت گرافيك سري 6 به

بالاست.بطور كلي سخت افزاريه يا نرم افزاريه؟
    نه نمیشه .مثل دایرکت نیست.تازه خود دایرکت هم همیشه اینطوری نیست. مثلا میشه 10 رو روی xp نصب کرد ولی از همه قابلیت هاش نمیشه استفاده کرد(منظورم DiretX10 هست که تنها با ویستا میشه از همه قدرتش استفاده کرد) .ولی شیدر این کارش هم نمیشه کرد و باید سازنده کارت گرافیک از همون اول این فن آوری رو ساپورت بکنه.

سام فیشر دمت گرم این بازی فیفا که گفتی
    اگه میش رگهای درست رونالدینهو رو بشماری
    من خیلی مشتاق هستم
    منم همینطور دوست عزیز. ولی من بیشتر دلم میخواد مال رونالدو رو بشمارم

بازی بعدی که قراره دربارش بنویسم Kane & Lynchead Man
    Last edited by Sam Fisher 11; 29-12-2006 at 23:03.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض The Sims2:Seasons

بسته مکمل جدیدی برای Sims 2 قراره بیاد با نام فصل هاThe Sims2:Seasons نام کاملش هست.درباره فصل های ساله و میتونین توی فصلهای مختلف بازی کنین و دیگه همین.چیزهای جدیدی مثل آب و هوا، لباس های جدیدو آبجکت بیشتر .بازی جالبی به نظر میرسه.میتونین سیمزهاتون رو به هر فصلی دلتون خوایت بفرستین.سازندش هم مثل همیشه Maxis هست. اینو نوشتم تا یکم از اون فضای جنایی بیاین بیرون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •