مهدي جان شما دبليو 700 رو از كدام فروشگاه رجيستر قانوني گرفتي؟ادرس بده ما هم بگيريم
مهدي جان شما دبليو 700 رو از كدام فروشگاه رجيستر قانوني گرفتي؟ادرس بده ما هم بگيريم
آدرس : خيابان جمهوري - پاساژ علاالدين - طبقه همكف - شماره 12 - فروشگاه ياراننوشته شده توسط hamid1985
تلفن : 66723413 - 66710583
قيمت دبليو 700 با منو فارسي و رجيستر قانوني = 239000 تومان (البته من با اين قيمت گرفتم)![]()
گارانتيش هم كه ايرافون هست از همون معموليا![]()
اگه گوشي رو با گارانتي بگيريم حتما قانوني هست ديگه نه ؟؟
يه سوال هم اينكه w810 منوي فارسي هم هست ؟؟؟؟
دوست من نه با هر گارانتي فعلا فقط گارانتي سيتادل هست كه گوشيهاش رجيستر مخابراتي هستننوشته شده توسط MESHKIPOSH
![]()
بقيه رو بايد سريالهاش رو چك كني![]()
بله هست وقتي خواستي بخري به شرط داشتن منو فارسي بگير و همونجا بگو برات بزاره رو منو فارسي تا تست بشه![]()
من يه دو سه روزي ميشه كا750 گرفتم كه شماره Imei هم روي كارتن.هم زير باطري و هم داخل گوشي كاملا با هم مي خونه
ولي با هر سيم كارتي كه امتحان مي كنم. رو صفحه مي نويسه "عدم دسترسي به شبكه"
حالا من بايد چي كار كنم؟
با سلامنوشته شده توسط Mehdi_MaX
من يه گوشي W810i سوني اريکسون خريدم که کدهاي روي جعبه و زير باطري گوشي باهم يکي است ولي توي Service info يه شماره ديگه است.
حالا بايد چه کار کنم .لطفا" مرا راهنمايي کنيــد .
با تـــــــــشکر فــــــــــراوان
آقا مهدي خيلي ممنونم از راهنماييتوننوشته شده توسط Mehdi_MaX
خيالم راحت شد.
خبرگزاری همراه:
" گوشیهای تلفنهمراهی كه در حال حاضر، با سيمكارت شركت ارتباطاتسيار (mci) فعال هستند، نيازی به ثبت شماره سريال ندارند.
به گزارش روابط عمومی شركت ارتباطاتسيار، همانطور كه در اطلاعيه قبلی نيز آمده است: فقط مالكان آن دسته از گوشیهای تلفنهمراه، كه با سيمكارت شركت ارتباطاتسيار، فعال نمیشود؛ ضروری است تا روز شنبه 20 آبانماه سال جاری، به ادارات مشتركين و متقاضيان تلفنهمراه، مراجعه و نسبت به ثبت شماره سريال گوشی مذكور، اقدام نمايند."
با سلام
خواهش می کنم اگه اطلاع درست در این زمینه دارید توضیح دهید.
سوال من اينست كه اگر يك گوشي بطور دستي رجيستر شده باشد و در حال حاضر بر روي صفحه آن Ir-mci دیده شود و از لحاظ آنتن دهی نیز مشکلی نداشته باشد آیا نیاز است که به مخابرات مراجعه شود؟ آیا منظور از اطلاعیه شرکت مخابرات گوشی هایی است که پس از قراردادن سیم کارت درونشان عبارت Ir-mci بر روی صفحه ظاهر نمی شود؟
اینایی که از خارج گوشی آوردن خواهشا توضیح بدن دقیقا چه پیغامی رو صفحه نمایش می نویسه؟
مگه شما موقعيكه ميخواستي گوشي رو بخري سيم كارت روش ننداختي تا تست بشه ؟نوشته شده توسط rameshk
![]()
شايد با فلش درست بشه چيز ديگه اي به نظرم نميرسه
اگه شماره IMEI خود گوشي با زير باطري فرق كنه ( كه با زدن ستاره - مربع - 06 - مربع) ميشه فهميد پس متاسفانه گوشي شما دستي رجيستر شدهنوشته شده توسط mori2006
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)