تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 110

نام تاپيک: ارايه اينترنت پر سرعت در كشور محدود شد

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

محدوديت پهناي باند اينترنت، و مشتركان قديمي

جمعه، ۱۹ آبانماه ۱۳۸۵
    به دنبال ابلاغ دستورالعمل محدوديت پهناي باند توسط سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، اين ابهام به‌وجود آمد كه آيا دستورالعمل فوق شامل قراردادها و مشتركان قديمي شركت‌هاي PAP نيز مي‌شود و اگر شامل مي‌شود، ‌تكليف قرارداهايي كه وجه ان‌ها قبلا پرداخت شده چيست؟

به گزارش ايسنا، بحث محدوديت پهناي باند اينترنت كه براساس نامه‌اي از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مطرح و شركت‌هاي PAP را از ارايه پهناي باند بيش از 128 k به مكان‌هاي شخصي و عمومي‌منع كرد، موضوعي است كه اين روزها به يكي از مباحث چالشي‌ تبديل شده و نظرات مختلفي درباره‌ي آن منعكس شد.

موردي كه در همه اين نظرات بر آن تاكيد ‌شده، اين است كه محدود كردن پهناي باند خسارت فراواني به شركت‌هايي كه با انگيزه‌ و سرمايه‌گذاري زيادي به اين حوزه وارد شدند، مي‌زند و از طرفي، خسارت فراواني نيز به پرورژه‌هاي كلان ملي وارد خواهد شد.

كارشناسان معتقدند، زماني كه تعدادي از شركت‌ها براي ايجاد پورت‌هاي پرسرعت اينترنت مجوز گرفته‌اند و با وجود آغاز پروژه‌ها، ‌اعلام شود كه حق ندارند‌ اينترنت را با سرعت بيش از 128 K ارايه كنند، طبيعتا مشكلات زيادي به‌وجود خواهد آمد و جاي سوال دارد كه لزوم سرمايه‌گذاري بر روي شبكه ADSL در حالي كه قصد نداريم اينترنت پرسرعت را به منازل ارايه دهيم چيست؟

اما ظاهرا برخي شركت‌هاي PAP كه پيش از اين قراردادهايي را براي ارايه پهناي باند اينترنت بيشتر از 128 kbs داشتند و از طرفي مبالغ اين قراردادها نيز بعضا به ICP و PAPها تحويل داده شده، پس از ابلاغ اين دستورالعمل نسبت به كاهش پهناي باند برخي مشتركان اقدام كرده‌اند و گويا شكاياتي نيز در اين زمينه ازسوي مشتركان انجام شده است.

پس از انتقادات كارشناسان، اساتيد و فعالان اين حوزه به بحث محدوديت پهناي باند، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كرد كميته كاري تشكيل مي‌دهد كه تقاضاي كساني كه به استفاده پهناي باندي بيشتر از 128 kbs نياز دارند را مورد بررسي قرار داده و هماهنگي‌هاي لاز م را انجام دهد.

محمود خسروي - رييس سازمان - درباره اين ابهامات ايجاد شده و نحوه رسيدگي به اين موضوع به خبرنگار ايسنا، گفت:‌ با توجه به تشكيل كميته كاري پيگيري اين موضوع، درنهايت تصميمات گرفته شده و صورتجلسات اين كميته به صورت بخشنامه‌اي تا چند روز آينده به ICPها و PAPها ابلاغ مي‌شود.

به گفته وي در اين جلسات به طور مشخص، مراكز و مكان‌هاي شخصي و عمومي ‌تعريف و مشخص شده است و اميد است با ابلاغ اين بخشنامه مشكل كاهش پهناي باند براي شركت‌ها و فعالان اين حوزه كاهش يابد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوستان زياد نگران نباشيد.
    اين قانون! رو با كمي شل كردن سر كيسه مي تونيد دور بزنيد.

هر روز بهتر از ديروز...

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    اره داداش مرتضی این برای اونایی که Adsl جای خونشون حداقل اومده مال امثال من که نیومده هنوز چی پس ؟
    خوب معلومه باش تا صبح دولتت بدمد.

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

د رتاييد حرف دوستان تو همين هفته قبل من adsl 256k گرفتم . البته به بهونه اينكه خونه 2 طبقس و 4 تا user داره و همين طور شد كه من الان دارم با 256 حال مي كنم . تو ايران هر قانوني هست راه غير قانونيشم هست .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در اعماق مخ

پيش فرض

ما هنوز طعمش رو هم نچشیدیم...محدودش کردن؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من که الان 1 مگ دارم،یعنی 2 تا 512 از 2 تا شرکت مختلف گرفتم که اگه مشکلی برای یکی پیش بیاد خط دومی به عنوان بک آپ هستش،ولی اگه مشکل پیش نیاد،2 تایی سرعت را دو برابر می کنن...

این بخش نامه فقط حرفش هستش..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vbigdeli
    من که الان 1 مگ دارم،یعنی 2 تا 512 از 2 تا شرکت مختلف گرفتم که اگه مشکلی برای یکی پیش بیاد خط دومی به عنوان بک آپ هستش،ولی اگه مشکل پیش نیاد،2 تایی سرعت را دو برابر می کنن...

بابا دمت گرم! راستى، چطورى با هم سريشون كردى (Load Balance)؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vbigdeli

اقا 2 سوال داشتم

1: قبل از اومدن اين قانونها اشتراك داشتي از اينا ؟

2: از كدوم شركتها اشتراك گرفتي ؟

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

حفظ ارزش‌هاى دينى بر بهره‌گيرى از اينترنت پرسرعت اولويت دارد

«مرحله‌ى گذار را درست طراحى‌ نكرده‌ايم و طرح‌هاى استفاده از -------- با سرعت بالا هنوز فراهم نشده است و استفاده از فن‌آورى قبل از اين مرحله كارى غيراصولى است.»

اين بود فرازى از بيانات على‌اصغر عميديان، رئيس مركز تحقيقات مخابرات ايران.

تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل!

منبع: كليك (ضميمه‌ى روزهاى يكشنبه‌ى روزنامه‌ى جام جم)، شماره‌ى 117.
    Last edited by Balrog; 17-11-2006 at 04:00.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

راستش دوستای من که هنوز که هنوز اینترنت پر سرعت دارند یعنی 256 512

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •