میگه مودم رو جا به جا کنید!!بعدم تیکت زدن که تماس بگیرن.میگه محدود نمیکنیم ولی سرعت دانلود بین 6 تا 10 هست قبلا 40 بود ولی اپلود که بین 4 تا 7 بود تغییر نکرده که عجیبه اپلود تغییر نکنه ولی دانلود 1/4 شه
میگه مودم رو جا به جا کنید!!بعدم تیکت زدن که تماس بگیرن.میگه محدود نمیکنیم ولی سرعت دانلود بین 6 تا 10 هست قبلا 40 بود ولی اپلود که بین 4 تا 7 بود تغییر نکرده که عجیبه اپلود تغییر نکنه ولی دانلود 1/4 شه
شما 1 ساله رو گرفته بودید یا 2 ساله رو؟
1 ساله گرفتم من
خب سیم کارت معمولی ایرانسل بزار تو مودم ببین سرعت چه جوریه اگه زیاد شد یعنی محدود کردن اگر همون بود که مشکل از مبنا تلکام نیست.
از دیروز سرعتش پایین اومده قبلا 40 مگ بود الان شده 10 مگ
Last edited by naasr; 14-01-2022 at 08:09.
من الان با یه سیمکارت td ایرانسل چک کردم مشکل از ایرانسل نیست ظاهرا مبنا مشکل پیدا کرده
Last edited by naasr; 14-01-2022 at 08:10.
گذاشتم با ایرانسل 90 هست سرعت!محدود کردن کلاهبرداریه کاملا
Last edited by khan-teh; 12-01-2022 at 23:22.
دوستان برای شما هم پیش اومده که انتن داره و وصله به دکل ایرانسل و چراغ مودم آبی هست اما نت نیست و انگار دیتا قطع؟؟؟ رو خود ایرانسل این مشکل رو ندارم
پروفایل هم دستی ساختم بدون نوشتن اسم apn اما مشکل هست و اذیت میکنه
خب چرا شکایت نمیکنی ؟ فکر کردی اگر نمیخاست محدود کنه طرح یه ساله دوساله میفروخت ؟ این کارو کرده تا جا پای خودشو محکم کنه وگرنه میتونست یه ماهه هم بفروشه .من کم کم داشتم گول میخوردم و میخاستم بخرم و خوب شد که قبل از خرید خودشونو نشون دادن پدرسگا .از شرکت دزد هیچی نباید خرید حالا بیا برو دنبال پولت اگه تونستی ازشون بگیر
شکایت کردم 195.نگیرید کلا دام بود از اولم مشخض بود نمیتونن همچین سرویسی بدن به مشتری حالا ما ریسک کردیم بقیه نکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)