با سلام یه سوال داشتم
ورژن ۱۹۶ ایرانسل مودم i60 راحت مستقیم آنلاک میشه یا باید اول ورژن پایینتر نصب کنیم؟
با سلام یه سوال داشتم
ورژن ۱۹۶ ایرانسل مودم i60 راحت مستقیم آنلاک میشه یا باید اول ورژن پایینتر نصب کنیم؟
مبین نت با این ورژن انلاک نمیشه و فعلا کسی راهی پیدا نکرده ولی نگران نباشید تمامی مودم های هواوی حتی با صفر بودن تعداد دفعات انلاک از طریق فریمور به راحتی انلاک میشن و اون صفحه درخواست کد باز به حالت اول یعنی 10 عدد برمیگرده . باید منتظر بمونید ببینید ایا در اینده کسی میتونه این ورژن رو انلاک کنه .
خیر رو خود 196 انلاک نمیشه اول فریمور رو میارید پایین و رو یک ورژن که قابلیت انلاک رو داره بعدا که مودم انلاک شد دیگه راحت باز فریمور 196 ایرانسل رو میریزید رو مودم و استفاده میکنید .
ممنون از جوابتون آقا صابر
فقط چه ورژنی بریزم حتما باید ورژن ادیت شده ایرانسل باشه یا فریمور اورجینال؟
چون میگفتن از طریق پنل لوکال خود مودم میشه انجام داد
خیلی ممنون از جوابتون
فقط یه سوال؟
اگه من سیم کارت مبین نت گیر بیارم بندازم با توجه به اتمپ های من که الان رو 0 هست و مودم سیم لاک شده، انتن میده بهم تا بتونم از اینترنت مبین نت حد اقل استفاده کنم؟؟
برای انلاک حتما باید پشت مودم باز بشه و فریمور ادیت شده ریخته بشه و لحیم کاری هم حتما میخواد
بله الان مودم شما بر روی مبین نت قفل شده و فقط با سیم کارت مبین نت کار خواهد کرد میتونید تهیه کنید و استفاده کنید .
نه منظورم این بود برا اوردن به ورژن پایینتر رام ۱۹۲ اورجینال بریزم؟
خب رو 192 اوردید از طریق لوکال اپدیت حالا میخواهید چیکار کنید ؟ آنلاک ؟ باز نمیشه چطوری؟ وقتی مودم از طریق هیچ درگاهی یا پورتی مثل adb یا telnet یا usb به کامپیوتر وصل نیست .
ميشه بپرسم كد آنلاك رو از چه طريقي بدست آوردين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)