تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 42 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 413

نام تاپيک: فریمور جدید ایرانسل نسخه 11.196.01.01.234

داره خودمونی میشه rezajahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

صابر جان این فریور که دستکاری کردی رو چجوری روی مودم بزنم ؟
    من مودم i60 رو انلاک کردم بعد با برنامه مولتی کست ورژن 196 ایرانسل که حمید زحمتشو کشیده بود زدم حالا بخام این فریموری که تو دستکاری کردی رو بزنم باید چیکار کنم ؟
    مودم رو باز کنم سیم لحیم کنم و دوباره مراحل انلاک رو بزنم و با مولتی کست بزنم یا برنامه دیگه ای ؟ اگه یه اموزش مختصر بدی ممنون میشم

2. 2 کاربر از rezajahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

صابر جان این فریور که دستکاری کردی رو چجوری روی مودم بزنم ؟
    من مودم i60 رو انلاک کردم بعد با برنامه مولتی کست ورژن 196 ایرانسل که حمید زحمتشو کشیده بود زدم حالا بخام این فریموری که تو دستکاری کردی رو بزنم باید چیکار کنم ؟
    مودم رو باز کنم سیم لحیم کنم و دوباره مراحل انلاک رو بزنم و با مولتی کست بزنم یا برنامه دیگه ای ؟ اگه یه اموزش مختصر بدی ممنون میشم
    با همون مولتی کست امتحان کنید نشد مجبورید سیم یو اس بی لحیم کنید و با لودر انتقال بدید .

4. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezajahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

با همون مولتی کست امتحان کنید نشد مجبورید سیم یو اس بی لحیم کنید و با لودر انتقال بدید .

لینک لودر رو میدی ؟

6. 2 کاربر از rezajahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت TheSaeedDarabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض ...

آقاصابر برای روش لحیم کاری غیر از لودر و فریمور چیز دیگه ای لازمه ؟
    تو پک آموزش فارسی که تو تاپیک قبلی تهیه شده بود هم لودر و هم فریمور فرمت EXE داشتند اما فرمت این فریمور BIN هست. یه توضیح مختصر میدید که چه فرقی باهم دارند و توی فرآیند فلش کردن باید چکار کرد ؟
    راستی اگه میشه یه توضیح هم درباره مولتی کست بدید، آبا با هر کابلی میشه با مولتی کست کار کرد ؟ من مودمم آنلاک شده و الان ورژن 192 هست، میتونم با مولتی کست آپدیت کنم ؟ اگه میشه ممنون میشم یه توضیح کامل درباره این کار بدید (یه تاپیک با همین موضوع دیدم ولی خیلی ناقص بود)

10. 2 کاربر از TheSaeedDarabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقاصابر برای روش لحیم کاری غیر از لودر و فریمور چیز دیگه ای لازمه ؟
    تو پک آموزش فارسی که تو تاپیک قبلی تهیه شده بود هم لودر و هم فریمور فرمت EXE داشتند اما فرمت این فریمور BIN هست. یه توضیح مختصر میدید که چه فرقی باهم دارند و توی فرآیند فلش کردن باید چکار کرد ؟
    راستی اگه میشه یه توضیح هم درباره مولتی کست بدید، آبا با هر کابلی میشه با مولتی کست کار کرد ؟ من مودمم آنلاک شده و الان ورژن 192 هست، میتونم با مولتی کست آپدیت کنم ؟ اگه میشه ممنون میشم یه توضیح کامل درباره این کار بدید (یه تاپیک با همین موضوع دیدم ولی خیلی ناقص بود)
    مولتی کست انتقال از طریق کابل شبکه هست و باید مودم از طریق کابل شبکه به کامپیوتر وصل باشه تا بتونید فریمور رو انتقال بدید و در مودم های انلاک فقط جواب میده . برای راحتی کار فریمور و لودر رو به صورت exe دراورده بودن تا نیاز به وارد کردن دستور در خط فرمان cmd نباشه . برای این لودر و فریمور باید خودتوت دستور اجرا رو در cmd وارد کنید و مثل قبلی نیست .

12. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت TheSaeedDarabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

مولتی کست انتقال از طریق کابل شبکه هست و باید مودم از طریق کابل شبکه به کامپیوتر وصل باشه تا بتونید فریمور رو انتقال بدید و در مودم های انلاک فقط جواب میده . برای راحتی کار فریمور و لودر رو به صورت exe دراورده بودن تا نیاز به وارد کردن دستور در خط فرمان cmd نباشه . برای این لودر و فریمور باید خودتوت دستور اجرا رو در cmd وارد کنید و مثل قبلی نیست .
    ممنون از پاسخگوییتون
    چه سخت شد.. ، امکانش براتون هست که مثل قبلی فریمور رو بصورت exe تهیه کنید ؟
    میشه توضیح کامل بدید چطور میشه با مولتی کست آپدیت کرد ؟ و آیا اینکه مولتی کست هم روی ویندوز 10 و 8 مشکل داره ؟
    Last edited by TheSaeedDarabi; 09-02-2019 at 00:11.

14. این کاربر از TheSaeedDarabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون
    چه سخت شد.. ، امکانش براتون هست که مثل قبلی فریمور رو بصورت exe تهیه کنید ؟
    میشه توضیح کامل بدید چطور میشه با مولتی کست آپدیت کرد ؟ و آیا اینکه مولتی کست هم روی ویندوز 10 و 8 مشکل داره ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رو ویندوز 10 یا 8 تست نکردم .

16. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

صابر جان توی کد های فریمور اصلی ۱۹۶ ایرانسل میشه فهمید که ای علامت پلاس که نشون داده میشه بخاطر افزایش سرعت یا تجمیع هست واقعا یا خود ایرانسل برای اینکه از شدت انتقاد ها از این مودم و خودش کم کنه بصورت‌ نمایشی اضافه میشه؟

18. 2 کاربر از saeexx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

صابر جان توی کد های فریمور اصلی ۱۹۶ ایرانسل میشه فهمید که ای علامت پلاس که نشون داده میشه بخاطر افزایش سرعت یا تجمیع هست واقعا یا خود ایرانسل برای اینکه از شدت انتقاد ها از این مودم و خودش کم کنه بصورت‌ نمایشی اضافه میشه؟
    بله در قسمت نتورک ستینگ و کدهای این قسمت اضافه شده خصوصا شبکه tdd در ضمن راحت با تعویض فریمور و گرفتن تست از یک سرور پرسرعت داخلی و خارجی میشه فهمید عملا افزایش سرعتی صورت میگیره یا نه .

20. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •