تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 25 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 243

نام تاپيک: انلاک مودم ایرانسل ti-60

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فایل آپدیتی وجود ندارد که در صفحه تنظیمات مودم قرار بدهیم که مودم آپدیت بشود با کابل لن و آنلاک شود و نیازی به لحیم کاری و باز کردن مودم نباشد منظورم این قسمت در عکس میباشد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برا انلاک خیر نمیشه و فریمورهای انلاک فقط از طریق یو اس بی قابل انتقال هستند .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تست ورژن 196 ایرانسل با سیم کارت 4g همراه اول و باز خبری از علامت + نیست :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان ورژن ۱۹۶ ایرانسلو داره؟

6. این کاربر از hamedxx1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام چرا اینترنت شما که عکسش رو گداشتین فقط 4G هست من مودم رو به تازگی از شرکت ایرانسل خریداری کردم از همون ابتدا روی هر دو سیم کارت با 4 چراغ سیگنال روشن به صورت +4G نمایش داده میشود و تنظیمات به صورت اتوماتیک میباشد البته چون بسته 6ماهه گرفتم هنوز آنلاک نکردم.وسرعت روی سیم FDD بیشتر از سیم ثابت هست.ولی اگر فایلهای آنلاک را کسی دارد برای من نیز ارسال نماید به ایمیل زیر . البته ورژن مودمم این مشخصات را دارد. ].چون بعضی دوستان گفتن امکان آنلاک وجود ندارد.
    Current Version
    Software Version 11.196.01...

سلام

حرف شما تایید میشود!

منطقه ما با اینکه 4G+ هست ولی مودم TFI60 با فریمور حسین تجمیع انجام نمیده و سرعت در حد 4G معمولی است و یا اشکلات نرم افزاری دارد. در صورتی که با گوشی A5 2017 در همین مکان 4G+ میشود!

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام .با چه برنامه ای تجمیع انجام دادی و از چه قسمت برنامه استفاده کردی و سیمکارت شما tdیاfd؟
    در تمامی فریمورهایی که قابلیت ca و mimo4 به صورت پیش فرض فعال هست مثل فریمورهای ویرایش شده در سایت و 195 های وب و 196 خود ایرانسل و 196 مبین نت عملیات تجمیع انجام میشه و افزایش سرعت خیلی محسوس هست . برای اثبات حرفم میتونید به عکس ها دقت کنید و خودتون هم میتونید باز برگردید به ورژن 192 و ببنید که اصلا سرعت چقدر باهم فرق داره یعنی قابل قیاس نیست . سیم کارت معمولی 4g fdd

سلام

حرف شما تایید میشود!

منطقه ما با اینکه 4G+ هست ولی مودم TFI60 با فریمور حسین تجمیع انجام نمیده و سرعت در حد 4G معمولی است و یا اشکلات نرم افزاری دارد. در صورتی که با گوشی A5 2017 در همین مکان 4G+ میشود!
    من با همین ورژن 195 ویرایش شده هم بالاترین سرعت رو دریافت میکنم و تجمیع انجام میشه . با فریمور خود ایرانسل . خود های وب هم تست کردم اصلا با فریمور 195 ویرایش شده ورژن سوم فرقی نداره . مورد شما واقعا جای تفکر داره ؟؟؟ شما برگردید به ورژن 192 ایرانسل و بعد سیم ایرانسل رو مودم قرار بدید و بزنید اپدیت شه به 196 و اونوقت اپگرید کردید به ورژن 196 ایرانسل و مودم هم باز انلاک هست و حالا با هر سیمی دارید تست بزنید . قاعدتا رو این فریمور نباید مشکل داشته باشد حداقل با سیم ایرانسل و باید اگر منطقه تحت پوشش شبکه 4.5 هست تجمیع هم صورت بپذیره . یا مستقیم برید رو 195 خود های وب باز مودم انلاک هست و میتونید تست بزنید .
    Last edited by saber73; 24-12-2018 at 14:47.

9. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان ورژن ۱۹۶ ایرانسلو داره؟
    افلاین منتشر نشده اگر مودمتون انلاک هست میتونید دانگرید کنید به 192 ایرانسل و بعد اپگرید کنید به 196 به صورت انلاین و حالا مودم انلاک و ورژن هم 196 ایرانسل شده .

11. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

8 سرعت 4g

در تمامی فریمورهایی که قابلیت ca و mimo4 به صورت پیش فرض فعال هست مثل فریمورهای ویرایش شده در سایت و 195 های وب و 196 خود ایرانسل و 196 مبین نت عملیات تجمیع انجام میشه و افزایش سرعت خیلی محسوس هست . برای اثبات حرفم میتونید به عکس ها دقت کنید و خودتون هم میتونید باز برگردید به ورژن 192 و ببنید که اصلا سرعت چقدر باهم فرق داره یعنی قابل قیاس نیست . سیم کارت معمولی 4g fdd

من با همین ورژن 195 ویرایش شده هم بالاترین سرعت رو دریافت میکنم و تجمیع انجام میشه . با فریمور خود ایرانسل . خود های وب هم تست کردم اصلا با فریمور 195 ویرایش شده ورژن سوم فرقی نداره . مورد شما واقعا جای تفکر داره ؟؟؟ شما برگردید به ورژن 192 ایرانسل و بعد سیم ایرانسل رو مودم قرار بدید و بزنید اپدیت شه به 196 و اونوقت اپگرید کردید به ورژن 196 ایرانسل و مودم هم باز انلاک هست و حالا با هر سیمی دارید تست بزنید . قاعدتا رو این فریمور نباید مشکل داشته باشد حداقل با سیم ایرانسل و باید اگر منطقه تحت پوشش شبکه 4.5 هست تجمیع هم صورت بپذیره . یا مستقیم برید رو 195 خود های وب باز مودم انلاک هست و میتونید تست بزنید .

بزرگوار سرعت شما که در عکس نشان دادید نشان از تجمیع نیست!

بنده در همین مکان با مودم 5577 هواوی سرعتی بالاتر از سرعت شما گرفته ام که مودم ذکر شده 4g ساپورت بود نه 4.5 ساپورت !

حداکثر سرعت 4g که میتوانید بگیرید 13 مگابایت است و عملا سرعت بالاتر از 15 مگابایت حالت تجمیع است

همانطور که ما با گوشی سرعت 22 مگابایت دانلود کردیم

اسناد حرف ما :
    توصیه میشود حتما فیلم زیر را ببینید

Last edited by sara100; 24-12-2018 at 19:22.

13. این کاربر از sara100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام .با چه برنامه ای تجمیع انجام دادی و از چه قسمت برنامه استفاده کردی و سیمکارت شما tdیاfd؟
    بزرگوار سرعت شما که در عکس نشان دادید نشان از تجمیع نیست!

بنده در همین مکان با مودم 5577 هواوی سرعتی بالاتر از سرعت شما گرفته ام که مودم ذکر شده 4g ساپورت بود نه 4.5 ساپورت !

حداکثر سرعت 4g که میتوانید بگیرید 13 مگابایت است و عملا سرعت بالاتر از 15 مگابایت حالت تجمیع است

همانطور که ما با گوشی سرعت 22 مگابایت دانلود کردیم

اسناد حرف ما :
    توصیه میشود حتما فیلم زیر را ببینید

اینها رو برا کسی بگو که از هیچ چیزی خبر نداره نه برا من . بنده مودم 5577cs-321 و مودم 5577s-932 . مودم tfi-60 و مودم fd-m60 دارم و در یک مکان و یک نقطه و در یک زمان و یک سیم کارت تست زدم . 100 درصد تجمیع میشه . شما فیلم میزاری من برات سریال میخوای بزارم

hdkih

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •