برا انلاک خیر نمیشه و فریمورهای انلاک فقط از طریق یو اس بی قابل انتقال هستند .
برا انلاک خیر نمیشه و فریمورهای انلاک فقط از طریق یو اس بی قابل انتقال هستند .
الان رفتم رو ورژن 196 ایرانسل با اینکه تجمیع انجام میشه و سرعت بالایی میده ولی خبری از علامت + نیست تست شده با سیم کارت 4g معمولی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ورژن 196 ایرانسل با سیم کارت 4g همراه اول و باز خبری از علامت + نیست :
سلام
کسی از دوستان ورژن ۱۹۶ ایرانسلو داره؟
سلام .با چه برنامه ای تجمیع انجام دادی و از چه قسمت برنامه استفاده کردی و سیمکارت شما tdیاfd؟
سلام
حرف شما تایید میشود!
منطقه ما با اینکه 4G+ هست ولی مودم TFI60 با فریمور حسین تجمیع انجام نمیده و سرعت در حد 4G معمولی است و یا اشکلات نرم افزاری دارد. در صورتی که با گوشی A5 2017 در همین مکان 4G+ میشود!
در تمامی فریمورهایی که قابلیت ca و mimo4 به صورت پیش فرض فعال هست مثل فریمورهای ویرایش شده در سایت و 195 های وب و 196 خود ایرانسل و 196 مبین نت عملیات تجمیع انجام میشه و افزایش سرعت خیلی محسوس هست . برای اثبات حرفم میتونید به عکس ها دقت کنید و خودتون هم میتونید باز برگردید به ورژن 192 و ببنید که اصلا سرعت چقدر باهم فرق داره یعنی قابل قیاس نیست . سیم کارت معمولی 4g fdd
من با همین ورژن 195 ویرایش شده هم بالاترین سرعت رو دریافت میکنم و تجمیع انجام میشه . با فریمور خود ایرانسل . خود های وب هم تست کردم اصلا با فریمور 195 ویرایش شده ورژن سوم فرقی نداره . مورد شما واقعا جای تفکر داره ؟؟؟ شما برگردید به ورژن 192 ایرانسل و بعد سیم ایرانسل رو مودم قرار بدید و بزنید اپدیت شه به 196 و اونوقت اپگرید کردید به ورژن 196 ایرانسل و مودم هم باز انلاک هست و حالا با هر سیمی دارید تست بزنید . قاعدتا رو این فریمور نباید مشکل داشته باشد حداقل با سیم ایرانسل و باید اگر منطقه تحت پوشش شبکه 4.5 هست تجمیع هم صورت بپذیره . یا مستقیم برید رو 195 خود های وب باز مودم انلاک هست و میتونید تست بزنید .
Last edited by saber73; 24-12-2018 at 14:47.
افلاین منتشر نشده اگر مودمتون انلاک هست میتونید دانگرید کنید به 192 ایرانسل و بعد اپگرید کنید به 196 به صورت انلاین و حالا مودم انلاک و ورژن هم 196 ایرانسل شده .
بزرگوار سرعت شما که در عکس نشان دادید نشان از تجمیع نیست!
بنده در همین مکان با مودم 5577 هواوی سرعتی بالاتر از سرعت شما گرفته ام که مودم ذکر شده 4g ساپورت بود نه 4.5 ساپورت !
حداکثر سرعت 4g که میتوانید بگیرید 13 مگابایت است و عملا سرعت بالاتر از 15 مگابایت حالت تجمیع است
همانطور که ما با گوشی سرعت 22 مگابایت دانلود کردیم
اسناد حرف ما :
توصیه میشود حتما فیلم زیر را ببینید
Last edited by sara100; 24-12-2018 at 19:22.
اینها رو برا کسی بگو که از هیچ چیزی خبر نداره نه برا من. بنده مودم 5577cs-321 و مودم 5577s-932 . مودم tfi-60 و مودم fd-m60 دارم و در یک مکان و یک نقطه و در یک زمان و یک سیم کارت تست زدم . 100 درصد تجمیع میشه . شما فیلم میزاری من برات سریال میخوای بزارم
![]()
hdkih
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)