تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 124

نام تاپيک: فراخوان دعوت به گفتگو درباره جنگ جهانی دوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

استاد ربط دادن گوز به شقیقه

جمهوری وایمار 7 میلیون بیکار داشت با تورم افسارگسیخته بدتر از اون چیزی که الان تو ایران میبینی.

هیتلر اومد زد همه اینا رو درست کرد. کودن خایه مال برگشته میگه چه دستاوردی داشت!!
    چی شد کجا در رفتی هیتلر مردم آلمان به فاحش*گی انداخت کل اروپا رو میگرفت برتریش به لیبرالیست چی بود؟تو سوسیالیست چطور پشم حسابت میکنن؟بیا جواب بده دیگه خاک تو سر

داره خودمونی میشه The Ghost Writer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تو اسگل گیج هروقت فرق دست راست و چپتو فهمیدی و شیرفهم شدی که ناسیونال سوسیالیسم بیش از اینکه چپی باشه، یه راست افراطیه، اون وقت بیا بحث کن. همه دنیا به راست میشناسن بعد تو یه نفر شاسکول مناطق محروم میگی چپ. واقعا خنده داری برو بچه وقت ما رو بیخود تلف نکن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

تو اسگل گیج هروقت فرق دست راست و چپتو فهمیدی و شیرفهم شدی که ناسیونال سوسیالیسم بیش از اینکه چپی باشه، یه راست افراطیه، اون وقت بیا بحث کن. همه دنیا به راست میشناسن بعد تو یه نفر شاسکول مناطق محروم میگی چپ. واقعا خنده داری برو بچه وقت ما رو بیخود تلف نکن.
    از اونجایی ک خودت سوتی دادی راستوله با درون مایه چپ پس دیگه زر اضافه نزن راستول و چپولم هردو یه گهن ناراحت میشی میگم چپول آخی باشه راستول الاغ هیتلر جونت چیش از لیبرالیست بهتر بود؟تو سوسیالیست چطور پشم حسابت میکنن؟ خاک بر سرت ک داری در میری

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از اونجایی ک خودت سوتی دادی راستوله با درون مایه چپ پس دیگه زر اضافه نزن راستول و چپولم هردو یه گهن ناراحت میشی میگم چپول آخی باشه راستول الاغ هیتلر جونت چیش از لیبرالیست بهتر بود؟تو سوسیالیست چطور پشم حسابت میکنن؟ خاک بر سرت ک داری در میری
    از توی اُمُل بیسواد در برم!؟ ریدی!....
    توی ناسیونال سوسیالیسم نظام شایسه سالاری مبنی بر نژاددار بودن و ذاتدار بودن مطرحه. دلال و باکندار و صراف بی وجود و بی ذات که فقط با پول به قدرت برسه مطرح نیست. شرط عضویت در SS گارد ویژه، حداقل 5 سال خدمت در ارتش آلمان بود. یعنی فقط وطن پرست واقعی میتونست عضو رده بالا بشه.

تو سرمایه داری فاسد فقط و فقط ملاک پوله و هر چقدرم خدمت کرده باشی هرچقدر باسواد باشی بدون پول هیچی نیستی! هیچی.

البته هضم اینا برای اسگل خایه مالی مثل تو سخته.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از توی اُمُل بیسواد در برم!؟ ریدی!....
    توی ناسیونال سوسیالیسم نظام شایسه سالاری مبنی بر نژاددار بودن و ذاتدار بودن مطرحه. دلال و باکندار و صراف بی وجود و بی ذات که فقط با پول به قدرت برسه مطرح نیست. شرط عضویت در SS گارد ویژه، حداقل 5 سال خدمت در ارتش آلمان بود. یعنی فقط وطن پرست واقعی میتونست عضو رده بالا بشه.

تو سرمایه داری فاسد فقط و فقط ملاک پوله و هر چقدرم خدمت کرده باشی هرچقدر باسواد باشی بدون پول هیچی نیستی! هیچی.

البته هضم اینا برای اسگل خایه مالی مثل تو سخته.
    شایسته سالاری در سوسیالیسم چطور تایید میشه؟ملاکاش چیه؟خایه مالی بیشتر ریش و پشم بلند تر دقیقا چطور؟یا نه هرچقدر بیشتر گاو باشی مثل تو قبول میکنن؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شایسته سالاری در سوسیالیسم چطور تایید میشه؟ملاکاش چیه؟خایه مالی بیشتر ریش و پشم بلند تر دقیقا چطور؟یا نه هرچقدر بیشتر گاو باشی مثل تو قبول میکنن؟
    100 بار گفتم سوسیالیسم خالی بحثش جداست. من دارم در مورد ناسیونال سوسیالیسم حرف میزنم. ولی بازم نمیفهمی. کلا نفهمی.

اون حزبی که تو میگی اسمش SPD بود نه NSDAP. حزب کمونیستی هم داشتن به نام KPD. توی گیج من رو با اونا اشتباه گرفتی و سوال هایی که میکنی مربوط میشه به اونا نه من. برو از خودشون بپرس. گیجعلی میرزای مناطق قحظی زده.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

موسسین حزب کمونیست آلمان KPD و USPD این دوتا جهود کثیف بودند که به درستی توسط آلمانی های وطن پرست شناسایی و به درک واصل شذنذ.

Last edited by The Ghost Writer; 10-08-2025 at 15:51.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

.................................................. .
    Last edited by The Ghost Writer; 11-08-2025 at 15:25.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

100 بار گفتم سوسیالیسم خالی بحثش جداست. من دارم در مورد ناسیونال سوسیالیسم حرف میزنم. ولی بازم نمیفهمی. کلا نفهمی.

اون حزبی که تو میگی اسمش SPD بود نه NSDAP. حزب کمونیستی هم داشتن به نام KPD. توی گیج من رو با اونا اشتباه گرفتی و سوال هایی که میکنی مربوط میشه به اونا نه من. برو از خودشون بپرس. گیجعلی میرزای مناطق قحظی زده.
    در مورد هر کوفتی حرف میزنی چطور شایسته سالاری توش تایید میشد؟ملاکاش چی بود؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

تو گه خوردی میگی رضاشاه کلی اشتباه شد. اون آدم ایران رو از دوران سیاه قاجار و لجنی که توش بود کشید بیرون.

حرف های آخوندا رو داری در مورد پهلوی میزنی. گوه خور خایه مال. حالا معلوم شد ساندیس خور واقعی کیه.
    نجات داد بله نجات داد این دلیل نمیشه بگیم فرشته وحی بود گه کل خانوادت خوردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •