تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 58 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببینید.نتیجه اینه.
    این تعرفه ها بدرده هیچکس نمیخوره نه کم مصرفا نه پرمصرفا.اگه تعرفه های قبل به درد 80% کاربران اینترنت میخورد و به درد 20% نمیخورد الان برعکس شد و به درد 80% ملت نمیخوره.ترافیک داخلی یعنی سایتای اکثرا ات اشغالی که کسی مصرف نداره.حالا اگه میشه باز مثل قبل کمپینی راه انداخت و کاری کرد در این سرزمین ظلمت،یاعلی ما هستیم اطلاع رسانی هم تا جایی که بشه میکنیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببینید.نتیجه اینه.
    این تعرفه ها بدرده هیچکس نمیخوره نه کم مصرفا نه پرمصرفا.اگه تعرفه های قبل به درد 80% کاربران اینترنت میخورد و به درد 20% نمیخورد الان برعکس شد و به درد 80% ملت نمیخوره.ترافیک داخلی یعنی سایتای اکثرا ات اشغالی که کسی مصرف نداره.حالا اگه میشه باز مثل قبل کمپینی راه انداخت و کاری کرد در این سرزمین ظلمت،یاعلی ما هستیم اطلاع رسانی هم تا جایی که بشه میکنیم
    این جورها هم نیست
    فرضا 40 تومن الان پول ماهی یکی بده. با ارزش افزوده و مالیات میشه 44 تومن تقریبا
    از های وب بخواد سرویس بگیره، 40 گیگ بهش میدن و میتونه همش بین المللی مصرف کنه و سرعتش هم 4 مگ هست و سرعت بیشتری بهش داده شده.

اون دوستانی که دانلود های 200 و 300 گیگ درشب داشتند مشکل دار شدند. در اصل بهای این دانلود های 400 گیگ بقیه رو کم مصرف ها می پرداختند
    تو تعرفه های فعلی شاتل حرص و طمع کرد و خواست منفعت حداکثری ببره که ضایع شد و اعتماد ش بین کاربران ش برای همیشه از دست داد

میشه از شرکت های دیگه استفاده کرد و چند وقت دیگه همه شرکت ها برای رقابت با هم بسته های ترافیکی میزارن. درنهایت پهنای باند مراکز خالی میمونه و تشویقی ارائه میکنند.

3. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

سلام من حال ندارم بخونم تعرفه ها چ طوریه و چ قدر حجم خارجی و داخل یمیدن بهم با ماهی 60 تومن چی میدن به من یکی اینو به من بگه مرسی.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

این جورها هم نیست فرضا 40 تومن الان پول ماهی یکی بده. با ارزش افزوده و مالیات میشه 44 تومن تقریبا از های وب بخواد سرویس بگیره، 40 گیگ بهش میدن و میتونه همش بین المللی مصرف کنه و سرعتش هم 4 مگ هست و سرعت بیشتری بهش داده شده. اون دوستانی که دانلود های 200 و 300 گیگ درشب داشتند مشکل دار شدند. در اصل بهای این دانلود های 400 گیگ بقیه رو کم مصرف ها می پرداختند تو تعرفه های فعلی شاتل حرص و طمع کرد و خواست منفعت حداکثری ببره که ضایع شد و اعتماد ش بین کاربران ش برای همیشه از دست داد میشه از شرکت های دیگه استفاده کرد و چند وقت دیگه همه شرکت ها برای رقابت با هم بسته های ترافیکی میزارن. درنهایت پهنای باند مراکز خالی میمونه و تشویقی ارائه میکنند.
    البته دیگه های وب هم کم کم از دور داره خارج میشه. فعلا دیده بان رو دوره که fبا ۴۳۶۰۰ حجم ۱۰۰ گیگ بین الملل میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این جورها هم نیست
    از های وب بخواد سرویس بگیره، 40 گیگ بهش میدن و میتونه همش بین المللی مصرف کنه و سرعتش هم 4 مگ هست و سرعت بیشتری بهش داده شده.

اون دوستانی که دانلود های 200 و 300 گیگ درشب داشتند مشکل دار شدند. در اصل بهای این دانلود های 400 گیگ بقیه رو کم مصرف ها می پرداختند
    تو تعرفه های فعلی شاتل حرص و طمع کرد و خواست منفعت حداکثری ببره که ضایع شد و اعتماد ش بین کاربران ش برای همیشه از دست داد

میشه از شرکت های دیگه استفاده کرد و چند وقت دیگه همه شرکت ها برای رقابت با هم بسته های ترافیکی میزارن. درنهایت پهنای باند مراکز خالی میمونه و تشویقی ارائه میکنند.
    های وب همه جا همون سرعت رو نمیده ...حالا همه به امید پارس هستن که باهاش ادغام شده ولی خوب پارس هم خودش یوزر داره ...اصلا ممکنه 10% بهتر نباشه های وب وقتی هم که مرکزی شلوغ باشه دیگه تا بخوان افزایش باند بدن اونجا همه پیر شدیم ....این طرح ها برای کم مصرف ها بدک نیست ولی کم مصرف هم باید تعریف بشه !!! همون کم مصرف یه فیلتر شکن داشته باشه یوتوب بره تبدیل شده به پر مصرف از دید اینها !!!! اگر مثلا شبانه رو نگه می داشتن و مصرف خارجی و داخلی هم مثل های وب محاسبه می کردن همشون به نظرم تقریبا 100% جامعه رو پوشش داده بودن ...حالا یکمم گرونتر می شد مثلا از 100 تومن برای 16 مگ می شد !!!ولی ارزش داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این جورها هم نیست

دقیقا با شما موافقم هر چند هنوزم گزینه هایی وجود داره برا دانلود شبانه مثل ایرانسل ولی دیگه مثل قبل کاملا رایگان نیست اما بسیار به صرفه هست.
    در کل من این اتفاقی که افتاده رو به فال نیک می گیرم خیلی داره کوبیده می شه طرح ولی واقعیتی که وجود داره اینه که ایران الان زیرساخت اینو نداره که اینترنت کاملا نامحدود بدون مصرف منصفانه بده به همه - اون هم با این میزان تب دانلود کاربرا - اما همین که حجم ماهیانه به بالای 100 گیگ برسه و اینکه شرکتا مجبور باشن زیرساخت ها رو تقویت کنن می تونه باعث بشه که کم کم به سمت حجم های بسیار بالا و در نهایت اینترنت نامحدود واقعی بریم

تغییرات اساسی نمی تونن یک شبه اتفاق بیفتن و نیاز به قدم به قدم پیش رفتن دارن.
    به نظر من اشتباهی که توی این طرح اتفاق افتاد نحوه اطلاع رسانی بود که به عنوان اینترنت نامحدود تبلیغ شد و همه هایپ شدن بعد یهو مشخص شد که مصرف منصفانه داره و باعث عصبانیت کاربرا شد حتی می دیدم توی پیج وزیر پستی گذاشته بود که طرح های سابق رو عکس گذاشته بود اما خیلی ها حتی دقت هم نکرده بودن به اینکه بالاش نوشته تعرفه سابق و فکر کرده بودن طرح جدیده و به تعرفه های سابق اعتراض کرده بودن و گفته بودن به درد نمی خوره و خراب کردید و ...!!!! ولی نظر من اینه که این طرح در نهایت باعث پیشرفت اینترنت ایران می شه.

8. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

این جورها هم نیست

عزیز سیاست های وب از همون اول فروش حجم ارزان بود و عملن قیمت های وب تغییری نکرده و شاید کمی ارزون شده باشه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام من حال ندارم بخونم تعرفه ها چ طوریه و چ قدر حجم خارجی و داخل یمیدن بهم با ماهی 60 تومن چی میدن به من یکی اینو به من بگه مرسی.
    120 گیگی دیده بان اگر تو محدودتون سرویس دهی دارن میتونی بگیری ماهی ۵۵ تقریبا (داخلی نصفه حساب میشه)

11. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

سلام مرسی دیده بان چیه؟شرکت جدیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دقیقا با شما موافقم هر چند هنوزم گزینه هایی وجود داره برا دانلود شبانه مثل ایرانسل ولی دیگه مثل قبل کاملا رایگان نیست اما بسیار به صرفه هست.
    در کل من این اتفاقی که افتاده رو به فال نیک می گیرم خیلی داره کوبیده می شه طرح ولی واقعیتی که وجود داره اینه که ایران الان زیرساخت اینو نداره که اینترنت کاملا نامحدود بدون مصرف منصفانه بده به همه - اون هم با این میزان تب دانلود کاربرا - اما همین که حجم ماهیانه به بالای 100 گیگ برسه و اینکه شرکتا مجبور باشن زیرساخت ها رو تقویت کنن می تونه باعث بشه که کم کم به سمت حجم های بسیار بالا و در نهایت اینترنت نامحدود واقعی بریم

تغییرات اساسی نمی تونن یک شبه اتفاق بیفتن و نیاز به قدم به قدم پیش رفتن دارن.
    به نظر من اشتباهی که توی این طرح اتفاق افتاد نحوه اطلاع رسانی بود که به عنوان اینترنت نامحدود تبلیغ شد و همه هایپ شدن بعد یهو مشخص شد که مصرف منصفانه داره و باعث عصبانیت کاربرا شد حتی می دیدم توی پیج وزیر پستی گذاشته بود که طرح های سابق رو عکس گذاشته بود اما خیلی ها حتی دقت هم نکرده بودن به اینکه بالاش نوشته تعرفه سابق و فکر کرده بودن طرح جدیده و به تعرفه های سابق اعتراض کرده بودن و گفته بودن به درد نمی خوره و خراب کردید و ...!!!! ولی نظر من اینه که این طرح در نهایت باعث پیشرفت اینترنت ایران می شه.
    چی؟یعنی چی زیرساخت نابوده؟ تا الان که اینترنت رو دو لا پهنا به قیمت گزاف فرو میکردن چه گوهی خوردن که الان بخواد بهتر بشه؟
    دلت خوشه اگه چیزی درست شد من اسمم رو میزارم عقدس!(شایدم اقدس)
    سلام مرسی دیده بان چیه؟شرکت جدیده؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •