دقیقا با شما موافقم هر چند هنوزم گزینه هایی وجود داره برا دانلود شبانه مثل ایرانسل ولی دیگه مثل قبل کاملا رایگان نیست اما بسیار به صرفه هست.
در کل من این اتفاقی که افتاده رو به فال نیک می گیرم خیلی داره کوبیده می شه طرح ولی واقعیتی که وجود داره اینه که ایران الان زیرساخت اینو نداره که اینترنت کاملا نامحدود بدون مصرف منصفانه بده به همه - اون هم با این میزان تب دانلود کاربرا - اما همین که حجم ماهیانه به بالای 100 گیگ برسه و اینکه شرکتا مجبور باشن زیرساخت ها رو تقویت کنن می تونه باعث بشه که کم کم به سمت حجم های بسیار بالا و در نهایت اینترنت نامحدود واقعی بریم
تغییرات اساسی نمی تونن یک شبه اتفاق بیفتن و نیاز به قدم به قدم پیش رفتن دارن.
به نظر من اشتباهی که توی این طرح اتفاق افتاد نحوه اطلاع رسانی بود که به عنوان اینترنت نامحدود تبلیغ شد و همه هایپ شدن بعد یهو مشخص شد که مصرف منصفانه داره و باعث عصبانیت کاربرا شد حتی می دیدم توی پیج وزیر پستی گذاشته بود که طرح های سابق رو عکس گذاشته بود اما خیلی ها حتی دقت هم نکرده بودن به اینکه بالاش نوشته تعرفه سابق و فکر کرده بودن طرح جدیده و به تعرفه های سابق اعتراض کرده بودن و گفته بودن به درد نمی خوره و خراب کردید و ...!!!! ولی نظر من اینه که این طرح در نهایت باعث پیشرفت اینترنت ایران می شه.