تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 142

نام تاپيک: تعرفه جدید اینترنت پرسرعت اعلام شد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چرا مغلطه میکنید ؟
    جدا از اینکه تعداد دانلودرها در ایران کمه ، خیلی راحت میشه گفت الان هشتاد - نود درصد دانلودها توی ایران برای بازی و فیلم و سرگرمی هستش و جالب اینجاست که اینترنت استفاده شده به وسیله دانلودرها ترافیک داخل شبکست
    سروردانلودها ، پی سی ورلد ، سافت 98 ، مینی تونز و سایت های فیلم که اکثرا سرورهاشون داخل ایرانه

دانلودری که بخواد هر چند وقت یک دفعه پول بده یک هارد یک ترا 200-300 تومنی اکسترنال بخره برای آرشیو بعد از یک مدت میفهمه نیازی بهش نداره مخصوصا اینکه اگر شما دنبال هر محتوایی باشی میتونی یک نفر رو پیدا کنی برات هارد پر کنه
    برای بازی توی سایت بازیسنتر یکی بود هارد میدادی + لیست بازی و طرف رایگان برات پر میکرد ، برای فیلم هم که خدابده برکت همه الان یک ترا فیلم از دوستاشون گرفتن

خشت اول گر نهد معمار کج برای همین موقع ها هستش
    خشت اول اینه که شما با محتوای اینترنت برخورد سلیقه ای کنی ، تا یک سایتی پا گرفت زیرش رو خالی کنی و اجازه ندی اطلاعات گردش پیدا کنه ، و سرمایه گذاری غیر دولتی یا غیر وابسته بیاد وسط
    همه میدونیم چه بلایی سر سایت های مثل تاینی موییز اومده ، توی بازی نمونش game2dl هستش
    خب وقتی اجازه داده نشه یک نفر صاحب سایت فیلم و سریال و بازی و سرگرمی رو بیاره روی سرور داخل نتیجش میشه فشار بیشتر به پهنای باند بین الملل

بنده توی شرکت تجربه داشتن اینترنت 120 مگ رو داشتم و حدس بزنید چیشد؟ اصلا دانلود نمیکردم یعنی یک مقدار جرئی دانلود بود که اونم قطع شد
    وقتی سرعت بالا باشه و حجم محاسبه نشه چرا آدم هارد پر کنه ؟ استریم میکردم ، نرم افزار ها و ... هم در کسری از ثانیه انتقال پیدا میکرد و آپدیت میشد و راحت بگم اصلا نت شرکت هیچوقت اشغال نبود ، اگر کسی دانلود خیلی خیلی خیلی سنگین هم داشت شب میزاشت و خلاص

از بحث اصلی دور نشیم

سعی کنید هیچوقت نظر خودتون رو به بقیه تحمیل نکنید
    فکر کنید وزیر همین الان داره این تاپیک رو میخونه ( و ب ریشمون میخنده )
    اگر حرف اون کسی که میگه من خودم تا 25 گیگ دانلود داشتم چون مدیریت کردم و همین مقدار بسه رو ببینه و انجام بده چند درصد توی ایران راضی میشن ؟
    اگر حرف اون دوستمون که میگه 50 گیگ خوبه چند درصد راضی میشن ؟ اونی که میگه 100 گیگ بسه ؟
    هیچوقت فقط خودتون و نیاز خودتون رو نبینید
    چجوریه پس بنده از دانلود ها دانلود کردم تو my irancell سرور خارجی حساب کرده !

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من 4 مگ نامحدود واقعی 25 تومن و به صورت پلکانی میشه با افزایش سرعت قیمت رو بالا برد.
    به عنوان نمونه: 8 مگ 45 تومن
    16 مگ 65 تومن و به همین منوال.
    باید این رو در نظر گرفت که چون این برای خطوط ثابت هست نباید قیمت بالا و یا محدودیت خاصی داشته باشه.

محدودیتی که میفرماید به خاطر تعداد اتصالات کم و ظرفیت کم لینکهاست. الان اینترنت بینالملل نهایتا 955 گیگابیت ظرفیت شبکست...

الان در ایران به خاطر تورم هزینه ها بالا میره و با بالا رفتن نرخ دلار روتری که قبلا نیم میلیون تومن بود الان 1 میلیون خریده میشه. بخش عظیمی از تجهیزات هنوز 100 مگی موندن و گیگابیت نشدن و الباقی مشکلات که باعث میشه فرایند افزایش ظرفیت هزینه بر و کند باشه در کشور ما.

مثلا الان این 45 هزار تومنی که می فرمایید شما میشه 10 دلار! در حالی که راه انداختن یه مرکز دیتا و تعویض تجهیزاتش چند میلیون دلاری هزینه میخواد (خرید تجهیزات با استاندارد حداقل 10 گیگ). لینک 155 مگی هم 22 میلیون فروخته میشه.

خب حتی اگه 15 میلیونش کنن این لینک رو باز بطور نامحدود نمیشه 4 مگی 1 به 1 تقسیم کرد بین کابرا با این قیمت چون حداکثر 40 تا 4 مگی از این لینک در میاد و این میشه کمتر از ماهی 2 میلیون تومن درامد و لینک هنوز فاصله قیمتی بالایی داره!

محدودیت از اینجا میاد. مجبورن با تعریف سقف استفاده لینک رو بین کابرای بیشتری شیر کنن یا مثل قدیم 1 به 8 یا 1 به ده کنن که کیفیت داغون بشه!!

تا زمانی که پهنای باند فعلی چند برابر نشه (چه داخلی و چه خارجی) که پروسه ای 3-4 سالست انتظار معجزه از وزیر فعلی نباید داشت!

3. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

جالبه میگن گرون میخرن! کی گفته اصن گرون میخرن؟ بعدشم چرا گرون میخرن؟ چرا همین عربستان ک نزدیک ماس قیمتاش اینقدر فرق داره با ما؟ لینک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینترنت 4 جی نامحدود !2 مگ و مدت زمان 3 ماه ب پول ایران 157 هزار تومن!یعنی ماهی 60 تومن!البته اگه من اشتباه نکرده باشم تو نوع سروییسش ولی ی چی تو همین مایه هاس هر چی باشه . همین کنار ماس عربستان!به اینا ارزون میدن ب ما گرون!؟ حالا بازم بگید گرون میخرن!البته ک دروغ گفتن شاخ دم نداره! چون اگه گرون میخرن اینام باید گرون بخرن!اگه هم واقعا گرون میخرن این دیگه مشکل ما نیست! مشکل از خودشونه.
    Last edited by sunshineboy; 23-11-2017 at 16:04.

5. این کاربر از sunshineboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جالبه میگن گرون میخرن! کی گفته اصن گرون میخرن؟ بعدشم چرا گرون میخرن؟ چرا همین عربستان ک نزدیک ماس قیمتاش اینقدر فرق داره با ما؟ لینک:
    اینترنت 4 جی 2 مگ و مدت زمان 3 ماه ب پول ایران 157 هزار تومن!یعنی ماهی 60 تومن!البته اگه من اشتباه نکرده باشم تو نوع سروییسش ولی ی چی تو همین مایه هاس هر چی باشه . همین کنار ماس عربستان!به اینا ارزون میدن ب ما گرون!؟ حالا بازم بگید گرون میخرن!البته ک دروغ گفتن شاخ دم نداره! چون اگه گرون میخرن اینام باید گرون بخرن!اگه هم واقعا گرون میخرن این دیگه مشکل ما نیست! مشکل از خودشونه.

چیزی رو که بلد نیستی بپرس عیبی نداره. یاد میگیری.

نه میدونی بودجه نفتی عربستان چقدره که تزریق میکنه در بخش های مختلف، نه میدونی که لینک بین الملل به خود عمان و امارات متصل شده و شاه راه اینترنت جنوب خاورمیانست...

ایران رو با فنلاند و امریکا مقایسه مقایسه میکنی ..... میگی اینترنت بخرن انگار اب معدنیه!! جواب پستات رو ندادن از بی احترامی نیست بخاطر اینه که احترامها حفظ بشه...

شما هرچی دوست داری بنویس. قضاوت با دوستان مطلع!

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان اگه امکان داره بحث های انحرافی بزارند کنار
    شبکه داخلی شرکت ها و .... هرکدوم تاپیک دارن

فقط یه نکته رو بگم
    اینترنت 4 جی نامحدود !2 مگ و مدت زمان 3 ماه ب پول ایران 157 هزار تومن!یعنی ماهی 60 تومن!البته اگه من اشتباه نکرده باشم تو نوع سروییسش ولی ی چی تو همین مایه هاس هر چی باشه . همین کنار ماس عربستان!به اینا ارزون میدن ب ما گرون!؟ حالا بازم بگید گرون میخرن!البته ک دروغ گفتن شاخ دم نداره! چون اگه گرون میخرن اینام باید گرون بخرن!اگه هم واقعا گرون میخرن این دیگه مشکل ما نیست! مشکل از خودشونه.
    عزیز یا واقعا متوجه نیستی یا کلا اشتباه متوجه شدی !!!
    ایران به دلیل ارزش پایین پولی و تح-ر-یم و خیلی مسائل دیگه تجهیزات و سیستم هایی که خریداری میکنه گرونه
    از پهنای باند بگیر تا تجهیزات سخت افزاری

دوما
    جمعیت ایران رو با افغانستان مقایسه میکنی ؟؟

سوما
    اوضاع اقتصادی ما طوری نیست که بشه یه شبه تجهیزات رو به روز کرد (( گیگابیتی ))
    مثال سادش هم همین adsl رو خطوط مسی هست که تو خیلی جاها اینقدر افتضاحه که با یه بارون سرعت طرف افت میکنه ...

چهارم( در این مورد بحثی ندارم )
    مشکل سرعت و فشار رو شبکه ما خیلی به بحث چیلترینگ برمیگرده
    چون چیلترینگ ما مثل سابق بر روی isp ها اعمال نمیشه و روی گیت ورودی کشور هست که بسیار فشار بالایی میاره

البته بنده موافق این طرح ها و گرون فروشی ها نیستم و بسیار معتقدم دزدی و کلاه گذاشتن سر مشترک از سوابق این فروشندگان هست
    بسیار هم ناراضی هستم
    ولی اوضاع کلی هم اونقدرها خوب نیست ..

بحث رو هم در مورد همون قیمت گذاری جدید ادامه بدیم بهتره
    موفق باشید
    Last edited by albertxx; 23-11-2017 at 16:49.

8. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

من نیاز به پرسیدن ندارم ی چیز عینی و مشخصیه من فقط مقایسه قیمت سرم میشه همین هر کس دیگم همین میخواد و جز این چیزی واسش مهم نیست هیچ کسم اهمیت نمیده ک قیمت یک روتر چنده یک گیگ ترافیک چ قدره قیمتش! به من و امثال من ربط نداره ک. دختر و پسر 18 ساله ایرانی کار نداره ک اچرا گرونه! اونم مث بقیه 18 ساله های دنیا میخواد رفاه و زندگی برابر داشته باشه! توقع زیادیه؟! اقایون مطلعی ک گفتی امیدوارم به من بگن این توقع به جاس یا نه
    شمام بهتره یاد بگیری ک اینقدر حاشیه نری درک عدالت ک دیگه سخت نیست. .اینهام همین بودجه های نفتی رو دارن اگه درامد نفتشون کمتره؟ معادن دارن؟ اگه درامد نفت ندارن؟ از صنعت خودروسازی جبران مافات میکنن؟ درامد دارن اتفاقا فقط جایی ک باید خرج بشه نمیشه
    ! فنلاند ک نفت نداره؟ عرضه دارن چیزی ک نیست اینجا! هر کدوم رو بگم شما ی بهونه جور میکنی من مطمعنم 100 تا کشور دیگه رو هم ک مثال بزنم شما یه چی بالاخر داری تو استینت بگی. میگم عربستان میگی نه این نفتش زیاده میگم فنلاند ک هیچی نداره! بابا نفت نداره فنلاند هیچی نداره میوه خشک خالیم ندارن بخورن از کشورای همسایشون واسشون میارن... هیچی نداره ولی تکنولوژی داره! این نهایت توهینه ک بگی ک با فنلاند مقایسه نکن! اونی ک نفت نداشته از همه نظر از ما بهتره! پس اینجا مشخصه ی جای کار ما مشکل داره!!خب اینهام عرضشو می داشتن بعد از 30 سال میشدن فنلاند چرا نشدن؟!چوب بی عرضه بی لیاقتی این هارو هم مردم بخورن؟:/ عجیبه بالاخره بعد این همه سال زشت نیست هنوز بگیم نفت؟!اصن فک کن نفت نداشتیم؟! اون موقع چی ؟ اتفاقا باید مقایسه بکنیم دلیلی نیست نکنیم چون مابیشتر از اونها منابع داشتیم!
    خب شاه راه اینترنت از عربستان رد میشه؟؟ چرا اینا نتونستن این شاه راهو بگیرن؟ بی عرضن! من دیگه بحثم با شما تموم به قول خودت دوستان مطلع میخونن. البته شما چون نماینده خودشونی مسلما من یه کتاب هم ک بنویسم بازم قانع نمیشی. روز خوش
    Last edited by sunshineboy; 23-11-2017 at 16:48.

10. 4 کاربر از sunshineboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من موندم چرا سایت های این اپراتور های خارجی و شرکت های اینترنتی دنیا رو فیلتر نمی کنن .......
    مردم 128 هم کافیشونه ..دانلودر ها هم از همین سایت های فیلیمو و...بشینن فیلم ببینن . پی اس 4 و ایکس باکس هم ممنوع کنن تا بازی ایرانی بفروشیم و حمایت کنیم از داخل .......مصرف منصفانه هم برای هر کاربر 5 گیگ بزارن بیشتر دانلود کرد بیارنش روی 64 .چه خبره می خوان چکار کنن .پاشن برن ورزش کنن . خانه سالمندان سر بزنن .
    =================
    تا 10 روز دیگه طرح ها میاد همه حرف های ما هم در حد همون اس ام اس پولی همراه اول و تبلیغ ایرانسل تاثیر داره .....وقتی پای زیرساخت و انحصار پهنای باند وسط باشه دیگه این میشه خط قرمز !!!
    ====================
    در جواب انهایی که گفتن هزینه لینک بین مللی انقدره و.....خوب چه کاریه انقدر زحمت بکشه زیرساخت برامون راضی به زحمتش نیستم بخدا خسته میشن . بزارن خودمون بریم بخریم مستقیم و به شرکت ها اجازه بدن خودشون اینترنت وارد کنن!!! اقتصاد وقتی ازاد نیست این محاسبه ها و رقم ها همش الکیه برای مردم عادیه که سرگرم باشن .

12. این کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همه چیز تو ایران باید از فیلتر ها اقایون رد بشه
    ما اجازه داشتن تلیویزون خصوصی نداریم
    IP TV خصوصی نداریم
    رادیو خصوصی نداریم
    خطوط هوای درست نداریم
    راه اهن درست نداریم
    همه چیز مال سپاه باید باشه یا دولت هیچ کس هم حق اعتراض نداره خیلی ناراحتی میتونی بری از ایران یا حرف بزنی بری زندان
    این مملکت گل و بل بل ما هست خاک بر سر ما
    اگه شاه هر چی بود ولی تا این حد دیکتاتور نبود.
    برای اون دوست عزیز هم که میگه یک شبه نمیشه زیرساخت ها رو به گیگابیت تبدیل کرد دوست عزیز تو ایران یک شبه 3 هزار میلیارد دزدی میشه یک شبه خانه مردم با خاک یکسان میشه
    یک شبه زلزله میاد و اگه مردم کمک نکنن مردم زلزله زده کرمانشاه میمیرن از سرما و گرسنگی پس ما دولت میخوام چیکار؟؟؟
    30 و اندی سال هست دارن حکومت میکنن و این وضعیت مردم هست اگه کارشون درست هست و حساب کتاب داره پس باید وضعیت ما بهتر بشه نه بدتر.
    Last edited by sima_6600; 23-11-2017 at 19:16.

14. 9 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

بدترین دسته از آدما اونایی هستن که به جای اینکه پشت ملت و مردم خودشون باشن میان از بی کفایتی دولت و رئیس و رؤساء حمایت میکنن و با هزار دلیل و بهانه تراشی همه چیز رو توجیه میکنن ، حرف از منطق هم میزنن !!!

اینجا بحث کردن و همه مسائل رو بالا و پایین کردن تاثیری نداشته و نداره ، بیشتر حکم درد دل کردن داره که همون هم وقت تلف کردن هست

اگه ملت یک صدایی داشتیم همه چیز فرق میکرد

16. 5 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بحث رو هم در مورد همون قیمت گذاری جدید ادامه بدیم بهتره
    موفق باشید

قیمت ها که اعلام شده. الان فقط حجم مونده اعلام بشه.

شرکتی مثل های وب به احتمال بسیار قوی سرویس 80 تومنی که 16 مگابیته رو با حجمی بین 70 تا 90 گیگ ارائه بده و سرویس 8 مگی رو با 50 گیگ ترافیک. دلیلشم اینه که این شرکته الانم بر اساس فشفشه داره همین کار رو میکنه و ترافیک ماهانه میفروشه روی سرعتای پایش.

یه نکته دیگه هم اینکه قیمت اینترنت لب مرز (تحویلی از کشورهای همجوار) به ازای هر STM1 که 155 مگابیت پهنای بانده ، بین 3 الی 4 هزار دلار میشه . یعنی 12 تا 16 میلیون تومن! قیمت تحویلی لب مرز!! و زیرساخت اونو 22 میلیون میفروشه تحویلی در مرکز مخابراتی شهر و شهرستانها!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •