چجوریه پس بنده از دانلود ها دانلود کردم تو my irancell سرور خارجی حساب کرده !چرا مغلطه میکنید ؟
جدا از اینکه تعداد دانلودرها در ایران کمه ، خیلی راحت میشه گفت الان هشتاد - نود درصد دانلودها توی ایران برای بازی و فیلم و سرگرمی هستش و جالب اینجاست که اینترنت استفاده شده به وسیله دانلودرها ترافیک داخل شبکست
سروردانلودها ، پی سی ورلد ، سافت 98 ، مینی تونز و سایت های فیلم که اکثرا سرورهاشون داخل ایرانه
دانلودری که بخواد هر چند وقت یک دفعه پول بده یک هارد یک ترا 200-300 تومنی اکسترنال بخره برای آرشیو بعد از یک مدت میفهمه نیازی بهش نداره مخصوصا اینکه اگر شما دنبال هر محتوایی باشی میتونی یک نفر رو پیدا کنی برات هارد پر کنه
برای بازی توی سایت بازیسنتر یکی بود هارد میدادی + لیست بازی و طرف رایگان برات پر میکرد ، برای فیلم هم که خدابده برکت همه الان یک ترا فیلم از دوستاشون گرفتن
خشت اول گر نهد معمار کج برای همین موقع ها هستش
خشت اول اینه که شما با محتوای اینترنت برخورد سلیقه ای کنی ، تا یک سایتی پا گرفت زیرش رو خالی کنی و اجازه ندی اطلاعات گردش پیدا کنه ، و سرمایه گذاری غیر دولتی یا غیر وابسته بیاد وسط
همه میدونیم چه بلایی سر سایت های مثل تاینی موییز اومده ، توی بازی نمونش game2dl هستش
خب وقتی اجازه داده نشه یک نفر صاحب سایت فیلم و سریال و بازی و سرگرمی رو بیاره روی سرور داخل نتیجش میشه فشار بیشتر به پهنای باند بین الملل
بنده توی شرکت تجربه داشتن اینترنت 120 مگ رو داشتم و حدس بزنید چیشد؟ اصلا دانلود نمیکردم یعنی یک مقدار جرئی دانلود بود که اونم قطع شد
وقتی سرعت بالا باشه و حجم محاسبه نشه چرا آدم هارد پر کنه ؟ استریم میکردم ، نرم افزار ها و ... هم در کسری از ثانیه انتقال پیدا میکرد و آپدیت میشد و راحت بگم اصلا نت شرکت هیچوقت اشغال نبود ، اگر کسی دانلود خیلی خیلی خیلی سنگین هم داشت شب میزاشت و خلاص
از بحث اصلی دور نشیم
سعی کنید هیچوقت نظر خودتون رو به بقیه تحمیل نکنید
فکر کنید وزیر همین الان داره این تاپیک رو میخونه ( و ب ریشمون میخنده )
اگر حرف اون کسی که میگه من خودم تا 25 گیگ دانلود داشتم چون مدیریت کردم و همین مقدار بسه رو ببینه و انجام بده چند درصد توی ایران راضی میشن ؟
اگر حرف اون دوستمون که میگه 50 گیگ خوبه چند درصد راضی میشن ؟ اونی که میگه 100 گیگ بسه ؟
هیچوقت فقط خودتون و نیاز خودتون رو نبینید![]()