تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 49 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 490

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون Sony 55X8500D 4k HDR With Android TV

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    - مشکل کثیفی صفحه چیزیه که همه مدل led ها دارند حالا کم یا زیاد
    - به سایت رایتینگ مراجعه کنید برای تست صفحه 50 درصد خاکستری مقدار کثیفی صفحه(DSE) رو برای ks8000=0.165% برای X8500d=0.180 و برای ks8500=186 درصد محاسبه کرده و برای صفحه 5 درصد خاکستری ks8000=106 درصد و برای X8500d=0.096 درصد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    - یکی از علت های اصلی کثیفی صفحه اینه که منابع نوری پنل(Ledهایی که روی لبه های کناره ای یا پشت پنل قرار دارند) نمی تونند نور یکنواختی روی سطح پنل فراهم کنند که وقتی به دلیل عدم طراحی درست و یا اینکه در هنگام ساخت روی خط تولید این ledها تحت فشار قرار می گیرند از حالت توازن خارج میشن، این موضوع تشدید میشه. بنابراین ممکنه بدلیل مشکلات طراحی یک مدل عموما کثیفی صفحه قابل توجهی داشته باشند و یا بدلیل مشکلات خط تولید از یک مدل خاص صدتا دستگاه مشکل نداشته باشن اما یک دستگاه از همین مدل داشته باشه
    - در خصوص x8500d پسر دایی بنده این مدل رو خریده. سوال کردم میگه اصلا مشکل کثیفی صفجه رو نمی بینم. تو فروم همسایه که اغلب کاربرای حرفه ای تری هم حضور دارند از یکی دو نفر پرس و جو کردم با قاطعیت گفتن کثیفی صفحه وجود نداره
    - یکی از دوستان فروم گفتن مشکل کثیفی صفحه دارند که همونطور که عرض کردم میتونه از دستگاه ایشون باشه
    - برای مشکل کثیفی صفحه بهتره هر کسی خودش بره از نزدیک هر سه مدل رو چک کنه .
    - مشکل نشت نور هم کاربرایی که اشاره کردم منکر شدن و یا اینکه اصلا قابل توجه ندونستن. برای ks8500 هم اگه مرجعی بدین و یا کسی که این مدل را خودشون تست کرده باشن که نشت نور نداره عنوان بفرمایید.

- رنگ مشکی پنل های VA خیلی بهتز از Ips هاست ولی اینم باید دید در عمل چقدر خودش رو نشون میده. مثلا اگه فضای اتاق تاریک یا کم نور باشه خودش رو نشون میده ولی اگه فضای اتاق روشن باشه تا حد زیادی تفاوت کم میشه
    - شدت روشنایی و کنتراست سامسونگ(هر دو مدل مورد نظر شما) بهتر از سونیه.
    - سیستم اندروید سونی قابل مقایسه با سیستم تایزن سامسونگ نیست
    - تولید رنگ مدل های سامسونگ (مثل گوشی هاش) عموماً اغراق آمیزه ولی سونی خیلی طبیعی تره. البته سامسونگ طیف رنگی بیشتری رو پوشش میده
    - زاویه دید مدل سونی خیلی بهتر از این دو مدل سامسونگه(زاویه دید منظور این نیست که مثلا بگیم از یک زاویه دید دیگه صفحه مات میشه بلکه بیشتر یعنی این که از چه زاویه ای رنگ ها شروع به تغییر می کنن)
    - از نظر موشن بلور(تو فوتبال یا تو بازی وقتی دوربین سریع حرکت می کنه کناره های آبجکت ها سایه می افته) سونی بهتر عمل می کنه
    - برای قضیه ی Upscaling سونی خیلی بهتر عمل میکنه(پخش شبکه های داخلی یا م.اه.و.اره ای sd). این مورد رو خودم از نزدیک تو فروشگاه مقایسه کردم بین x8500d و ks8985
    ممنون
    بابت توضیحات.تجربه خودم در مورد کثیفی صفحه این تلویزیون اینه که این قضیه وجود داره و کاملا مشهوده.شما تو هر نمایندگی سونی بری و درخواست کنی تصویر تیره براتون نشون بده کاملا مشاهده می کنین.اگر دوستانی که عنوان میکنن این مشکل وجود نداره به تجربه بصری اونها بر می گرده چون شخصا هر مدلی از این تی وی دیدم این مشکل وجود داشت.حتی یکی از آشنایان مدل x85d که مالزی هست گرفته بازم این مشکل قابل رویت هست ولی خودش اصلا متوجه نمیشه
    ولی به نظر منم سری 8 سامسونگ تصویر بهتری داره که البته فکر کنم قیمت بالاتری هم داشته باشه.
    تصویر این تلویزیون تو رنج قیمتی خودش به نظرم بهترینه.تصویر گرم.کیفیت تصاویر sd بهتر از رفبا.زاویه دید مناسب.صدای نا امید کننده.کنتراست خوب.مشکی متوسط.قابلیت HDR هم عالی کار می کنه.

2. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوستان این کثیفی رو میتونم با عکس نشون بدم؟اگه میشه که بگید چه عکسی بگیرم بزارم اینجا تا ببینید.اخه خود من اصلا نمیبینم کثیفی تصویر
    ضمن اینکه به نظرم سونی به خاطر پنلش رنگهای بسیار بهتر و جذابتری‌رو به نمایش میزاره نسبت به سامسونگ و تا نبسنید متوجه نمیشید چه رنگ امیزی فوق العاده ای داره این سونی
    و با توجه یه اینکه مساله اپ اسکیل بسیار مهم هست انتخاب سونی نسبت به سامسونگ عاقلانه تر هست.
    ضمن اینکه شما با حدود ۴ تا ۴.۵ میتونید سونی رو داشته باشید ولی فک کنم واسه سامسونگ نزدیکای ۶.۵ تا ۷ باید پرداخت کنید که اختلاف قابل توجهی هست.

4. 2 کاربر از yoosefshaskol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون
    بابت توضیحات.تجربه خودم در مورد کثیفی صفحه این تلویزیون اینه که این قضیه وجود داره و کاملا مشهوده.شما تو هر نمایندگی سونی بری و درخواست کنی تصویر تیره براتون نشون بده کاملا مشاهده می کنین.اگر دوستانی که عنوان میکنن این مشکل وجود نداره به تجربه بصری اونها بر می گرده چون شخصا هر مدلی از این تی وی دیدم این مشکل وجود داشت.حتی یکی از آشنایان مدل x85d که مالزی هست گرفته بازم این مشکل قابل رویت هست ولی خودش اصلا متوجه نمیشه
    ولی به نظر منم سری 8 سامسونگ تصویر بهتری داره که البته فکر کنم قیمت بالاتری هم داشته باشه.
    تصویر این تلویزیون تو رنج قیمتی خودش به نظرم بهترینه.تصویر گرم.کیفیت تصاویر sd بهتر از رفبا.زاویه دید مناسب.صدای نا امید کننده.کنتراست خوب.مشکی متوسط.قابلیت HDR هم عالی کار می کنه.
    سلام
    ممنون از توجه شما
    - حرف شما متین . اما اگه توضیحات بنده رو خوب توجه کرده باشین عرض کردم که همه پنل ها کثیفی صفحه رو دارند. حتی همون مدل ks مورد نظر شما. شدت و ضعف داره. باید دید چقدر خودش رو نشون میده. در مورد این مدل سونی حداقلش اینه که بقول شما تا تصویر تیره رو نبینی اون هم با دقت متوجه نمیشی. لااقل بین دو سه نفری که ازشون پرس و جو کردم هیچکدوم متوجهش نشدن(یکی از این دوستان یک مدل الجی هم داره که میگه کثیفی صفحش تو ذق میزنه ولی روی این مدل سونی چیزی رو متوجه نمیشم اصلا)ضمنا این مطلب در مورد ks ها هم صادقه بخصوص برای ks8589 فکر می کنم باید در حد همین مدل سونی باشه. در حالیکه ks8000 باید بهتر از سونی عمل می کنه. این تصاویر تست سایت رایتینگ در اینخصوص هست:

مدل ks8000 برای یک تصویر 50 درصد خاکستری

برای سونی x8500d :

و برای Ks8500:

مدل ks8000 بهتر عمل می کنه بعد X8500d و دست آخر ks8500
    ---------------------------------------------------------------------------------
    برای تصویر 5 درصد خاکستری:

برای KS8000:

برایXD8500d :

که سونی بهتر عمل میکنه
    Last edited by mahdi255; 05-03-2017 at 09:12.

6. 3 کاربر از mahdi255 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بنظرم کثیفی پنل بغیر از oled ها تو تمام پنلها بصورت کم و زیاد وجود داره .

8. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

اگه منظور از کثیفی همون گرد و خاک و ایناست که به نظر منم واسه گرد و خاک گرفتن استعداد زیادی داره. به صورت جالبی هم کثیف میشه. 4 طرف تلویزیون به صورت ردیف ردیف خاک میشه. انگار یه شونه رو مماس با لبه تلویزون گرفته باشیم و روی دندونه هاش خاک بپاشیم. اینجوری کثیف میشه. کف خونه هم کف پوش هست و فرشو قالی و سرامیک نیست که خاک جمع کنه. کف پوش ها و پارکت رو با روغن مخصوص (من از پارافین استفاده میکنم) تمیز میکنن و اینکه این خاک از کجا به این شکلی هنری روی صفحه میشینه برام سواله. جالبه قبلا تلویزون سامسونگ داشتیم سری6 که البته به هنرمندی سونی نبود و اگه گرد و خاک مینشست روش عدالت رو رعایت میکرد و کل صفحه رو مورد عنایت قرار میداد

10. این کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اگه منظور از کثیفی همون گرد و خاک و ایناست که به نظر منم واسه گرد و خاک گرفتن استعداد زیادی داره. به صورت جالبی هم کثیف میشه. 4 طرف تلویزیون به صورت ردیف ردیف خاک میشه. انگار یه شونه رو مماس با لبه تلویزون گرفته باشیم و روی دندونه هاش خاک بپاشیم. اینجوری کثیف میشه. کف خونه هم کف پوش هست و فرشو قالی و سرامیک نیست که خاک جمع کنه. کف پوش ها و پارکت رو با روغن مخصوص (من از پارافین استفاده میکنم) تمیز میکنن و اینکه این خاک از کجا به این شکلی هنری روی صفحه میشینه برام سواله. جالبه قبلا تلویزون سامسونگ داشتیم سری6 که البته به هنرمندی سونی نبود و اگه گرد و خاک مینشست روش عدالت رو رعایت میکرد و کل صفحه رو مورد عنایت قرار میداد
    دوست عزیز منظور از کثیفی پنل این استنباط شما نیست ، لطفا یه سرچ در خصوص Dirty Screen بزنید متوجه منظور میشید .

12. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان سلام
    قابلیت up scaling این تلویزیون چه جوری فعال میشه ؟؟ به نظر با فعال سازی این قابلیت کیفیت شبکه های sd و جتی hd هم بهتر میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    تو ویدئو های زیر میتونید این اثر رو ببینید:

15. این کاربر از mahdi255 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان ایا تنطیمات برای کالیبره کرن این مدل برای محیط روشن رو جایی دیدید ؟
    اگر تجربه شخصی از تنطیمات رو دارید بفرمایید.
    در مورد نشتی نور در گوشه های پنل این مدل خوب عمل میکنه در محیط کاملا تاریک هم مشخص نیست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

با سلام دوستان من از دیشب درگیرم این مدل رو بگیرم یا uh850v الجی یه راهنمایی بکنید
    تلویزیون حاضر یه 32 فول و اسمارت سامسونگ حود 3/4 سال از کارکرده دلیل تغییر هم اندازه هم خرید پی اس 4 پرو هست بیشتر که قابلیتش تو 4کی معلوم میشه تو بازی های جدید
    موارد مصرف فیلم و سریال 720 و 1080 . داخلی هم یه فوتبالی چیزی.خارجی هم مثل استیج و ... (ولی اگثرا فیلم و بازی)
    الجی 55 حدود 4 ت با دیدن تجربه دوستان بدجور مردد شدم از خرید الجی و سونی حدود 4.5 ولی بدون گارانتی با گارانتی سونی 5.8 هست.
    از سونی مالزی از یه چیز نگرانم قبلا هدفون بیسیم گرفتم شارژ نگه نمیداشت که گارانتی داشت و عوضش کردن که این هم میشه مهلت تست گرفت تو 2 روز اگر ایراد داشت تعویض کنیم(یه فروشگاه تو میرداماد هست با این شرایط میفروشه)
    3 بعدی و ری سی ور خارجی مهم نیست برام.
    اتاقم پر نور و فاصله تی وی با مبل حدود 2.5 متر.
    کیفیت تصویر خیلی مهم برام.
    و اینکه میزان کارکرد تلویزیون نو رو میشه فهمید تو این مدل که ویترینی یا نمایشگاهی بهم ندن؟
    Last edited by mehrdadi1997; 13-03-2017 at 02:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •