تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 92 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 916

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا |فصل 2016-2017

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بارسلونا مصدومیت لیونل مسی را تایید کرد

بارسلونا، طی بیانیه ای اخبار مربوط به مصدومیت لیونل مسی را تایید کرد.​​​​​​​

به گزارش "ورزش سه"، لحظاتی پیش باشگاه بارسلونا با انتشار بیانیه ای، خبر مربوط به مصدومیت همسترینگ مسی را تایید کرد و اذعان داشت که شاید او در دیدار هفته آینده بارسا برابر آلاور غایب باشد. لیونل مسی، در دیدار پنج شنبه آلبی سلسته در برابر اروگوئه مصدوم شد و قادر نخواهد بود در جدال تیم ملی کشورش برابر ونزوئلا نیز حضور پیدا کند.
    مسی تا به حال در تمامی دقایق بازی های بارسا در لالیگا حضور پیدا کرده است اما به نظر می رسد بازگشت او در دیدار برابر آلاوس، کمی زود باشد و باعث تشدید مصدومیت او شود. ستاره 29 ساله بارسا، تمرینات سبک خود را ادامه خواهد داد و توسط کادر پزشکی تیم مورد آزمایش قرار خواهد گرفت تا در نهایت، لوییس انریکه تصمیم نهایی خود برای استفاده یا عدم استفاده از او برابر آلاوس را اتخاذ کند.
    مسی تا به حال 2 بار در لالیگای امسال گلزنی کرده است.

2. 3 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مسی دلیل بِلوند کردن موهایش را اعلام کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کاپیتان تیم ملی آرژانتین فاش کرد که چرا در فصل جدید با چهره‌های کاملاً متفاوت از فصول قبل، در میادین حضور پیدا کرده است.

ادامه خبر

4. 3 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اسطوره باشگاه بارسلونا به شکل تمام قد از نابغه آرژانتینی تعریف کرده است.

طرفداری- ژاوی هرناندز هافبک اسپانیایی سابق باشگاه بارسلونا حرف‌های جنجالی به زبان آورده است.
    به گزارش موندو دپورتیوو ژاوی هرناندز با Cadena SER مصاحبه کرده است و گفته است که لیونل مسی بهترین بازیکن جهان است و می‌‌گوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    "من فقط گفتم توان ذهنی‌ و سرعت مسی در تصمیم گیری بهترین است. هیچ احمقی نمی‌‌تواند فوتبال بازی کند و طبیعتا کریستیانو رونالدو هم احمق نیست. او یک بازیکن سطح بالا است که به اینجا رسیده است اما بد شانسی او این است که نمی‌‌تواند به سطح مسی برسد. هیچ نیازی به مقایسه این دو نداریم، مگر اینکه شما هوادار رئال مادرید باشید."
    در مورد بازنشتگی مسی هم ژاوی می‌‌گوید:
    "زمان آن به خودش بستگی دارد. ۲۹ ساله است و هنوز جوان است. او در ۴ بازی از ۵ بازی بارسلونا تاثیر مستقیم دارد."
    صحبت‌های در مورد آکادمی بارسلونا وجود دارد و اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از آنها بازیکن نمی‌‌گیرد:
    "لا ماسیا از کار نیفتاده است. هنوز وجود دارد اما به شرایط بستگی دارد چون باشگاه بهترین بازیکنان دنیا را دارد و سخت است که آنها از باشگاه بروند اما آکادمی به آرامی رو به جلو حرکت می‌‌کند. باشگاه از همه کس بالاتر است. از نظر سطح حالا بارسلونا بهترین تیم لیگ است حتی بهتر از رئال مادرید. آنها در سطحی فوق العاده هستند و من فکر می‌‌کنم که از همه بهتر هستند. آنها گاهی اوقات می‌‌برند و شاید چند بازی ر اهم ببازند اما آنها بهترین فوتبال را بازی می‌‌کنند."
    پیکه گفته بود که دوست دارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جایی‌ که توسط بازیکنان سابق باشگاه هدایت می‌‌شود و دوست دارد کسانی‌ مانند کارلوس پویول و ژاوی را به عنوان مدیران باشگاه استخدام کند. حالا ژاوی می‌‌گوید آنچنان هم این قضیه دور از ذهن نیست.

6. 7 کاربر از momo1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ژاوی: مشکل رونالدو این است که در زمان مسی فوتبال بازی می‌کند

وبسایت رسمی برنامه نود - اسطوره باشگاه بارسلونا بار دیگر اذعان کرده لیونل مسی را از کریستیانو رونالدو بازیکن بهتری می داند. به گزارش وبسایت نود، ژاوی باوجود اینکه کریستیانو رونالدو اخیرا به عنوان بهترین بازیکن اروپا در سال ۲۰۱۶ انتخاب شد همچنان لیونل مسی را بهترین بازیکن دنیا می داند. ژاوی به رادیو کادنا سر اسپانیا گفته:
    رونالدو یکی از بهترین بازیکن نسل خودش است اما مشکل او این است که بازیکن دیگری در نسل او وجود دارد که بهترین بازیکن تاریخ محسوب می شود. رونالدو بازیکن استثنایی است اما از نظر من و هر کسی که فوتبال را دوست دارد قابل مقایسه با مسی نیست. سرعت مسی در زمینه ذهنی و فیزیکی باورنکردنی است. کارهایی که او با توپ می کند در توان رونالدو نیست. مسی تا هر زمان که خودش بخواهد شماره یک باقی خواهد ماند. او ۲۹ ساله است و این سن در فوتبال جوان محسوب می شود. من تا ۲۸ سالگی با بارسلونا و اسپانیا جامی نبردم. مسی از همه بازیکنان بالاتر است و بدون شک بهترین بازیکن دنیا محسوب می شود مگر اینکه هوادار رئال مادرید باشید و رونالدو را بهترین بدانید.
    اسطوره بارسلونا که در حال حاضر برای باشگاه السد قطر بازی می کند درباره دربی منچستر در روز شنبه و نبرد گواردیولا و مورینیو گفته: فکر نمی کنم سبک بازی مورینیو مطابق مشخصات من باشد اما سبک او به خوبی شکل گرفته و درس های زیادی به ما داده است. او به روش بارسا باور داشت اما زمانی که سرمربی شد روش خودش را تغییر داد. گواردیولا از نظر تاکتیکی رقیب ندارد.

8. 4 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خاویر تباس در مصاحبه با کادنا کوپه تایید کرد
    احتمال لغو برخی دیدارهای این هفته لالیگا

بالارفتن بی سابقه دمای هوا در اسپانیا در روزهای شنبه و یکشنبه ممکن است به لغو برخی بازی های این هفته فوتبال اسپانیا منجر شود.

به گزارش "ورزش سه"، طبق اعلام هواشناسی اسپانیا، دمای هوا در اکثر شهرهای این کشور، از روز جمعه افزایش خواهد یافت و ممکن است به 40 درجه سانتیگراد نیز برسد. خاویر تباس، رئیس کمیته برگزاری رقابت های لالیگا در همین رابطه به کادنا کوپه گفت:" برای ما سلامتی بازیکنان در ارجحیت قرار دارد. اگر دما به 40 درجه برسد، این احتمال وجود دارد که برخی بازی ها لغو شوند."
    رئال و بارسا:" از لحاظ اقتصادی به نفع ما خواهد بود اگر این دو تیم در صدر جدول و در رقابت برای قهرمانی قرار داشته باشند." زمان ال کلاسیکوی رفت:" من موافق برگزاری بازی در ساعت 13(به وقت محلی و 15.30 به وقت ایران) هستم. چه ایرادی دارد برای اولین بار شاهد ال کلاسیکو در چنین زمانی باشیم؟ می توان به جای ساعت 18.15، بازی را در ساعت 13 برگزار کرد." تباس کنایه ای هم به دربی منچستر زد:" در چین، بازی اتلتیکو و سلتا تماشاگر بیشتری نسبت به جدال یونایتد و سیتی خواهد داشت چون لالیگا محبوب تر است و پوشش بیشتری دارد."

10. 2 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بازگشت زودهنگام مسی به تمرینات بارسلونا

وبسایت رسمی برنامه نود - فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا در تمرینات امروز این تیم شرکت کرد. به گزارش وبسایت نود، لیونل مسی که تصور می شد به دلیل ناراحتی از ناحیه ران و لگن پا برای مدتی خانه نشین شود در بخش اول تمرین امروز صبح بارسلونا شرکت کرد و سپس تمرینات انفرادی ویژه ای انجام داد. بازگشت زودهنگام مسی به تمرینات بارسلونا نشان از بهتر شدن وضعیت این بازیکن دارد اما همچنان حضور او در بازی روز شنبه مقابل آلاوس در هفته سوم لالیگا در ابهام قرار دارد. این بازیکن به دلیل درد پس از بازی آرژانتین مقابل اروگوئه نتوانست در مقابل ونزوئلا به میدان برود و از اردوی تیم ملی کشورش جدا شد و به بارسلونا بازگشت. پاکو آلکاسر که در روزهای پایانی نقل و انتقالات تابستانی به بارسلونا ملحق شد امروز برای نخستین بار در تمرین این تیم شرکت کرد.

12. 4 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

صحبت های خواندنی گواردیولا؛ به اینیستا مدیونم، او بود که چشم هایم را باز کرد

وبسایت رسمی برنامه نود - آندرس اینیستا هافبک برجسته و خلاق بارسلونا و تیم ملی اسپانیا هم به جرگه نویسندگان پیوست.به گزارش وب سایت نود، و به نقل از گاردین، آندرس اینیستا در کتابش با عنوان ” اینیستا بودن یعنی هنرمند“ خاطرات، داستانها، تجربیات و اتفاقات سال های حضورش در بارسلونا را بازگویی می کند. در بخش مقدمه این کتاب که چاپ نخست آن چند روز پیش به بازار عرضه شد، یادداشتی ویژه ای از پپ گواردیولا منتشر شده است. گواردیولا در یادداشت خود خاطره ای جالب از اینیستا را تعریف کرده و توضیح می دهد که این چرا تا این اندازه از هافبک بارسلونا با احترام یاد می کند و چرا خود را مدیون اینیستا می داند. در ادامه گزیده ای از یادداشت پپ گواردیولا در بخش پیشگفتار کتاب اینیستا را می خوانیم. تابستان ۲۰۰۸ بود که در حالی به عنوان مربی بارسلونا انتخاب شدم که تنها سابقه مربیگری تیم بارسلونای B را در کارنامه داشتم. رقابت های آن فصل را در حالی آغاز کردیم که حامیان زیادی را همراه خود نمی دیدم. نخستین بازی فصل را هم بارسلونا با یک گل مغلوب نومانسیا شد. هفته دوم تیم ما میزبان راسینگ سانتاندر بود که در این بازی توفیق چندانی نداشت؛ نتیجه تساوی یک بر یک، که گل بارسا هم از روی نقطه پنالتی به دست آمد. اما کار کردن در بارسلونا با سایر تیمها بسیار متفاوت است؛ گرچه تنها دو هفته از آغاز رقابتها بیشتر نگذشته بود که انتقادها از همان روزها شروع شد. انتقاد از برنامه ها و ایده های من و شیوه بازی تیم که در دو هفته تنها یک گل زده و یک امتیاز برابر دو تیم نه چندان مطرح به دست آورده بودیم. و از همان روزهای نخست مربیگری در تیم محبوبم فشار رسانه ها و هواداران را بیش از پیش احساس کردم، اما در کار و هدف خودم بسیار مصمم بودم، آنهم با بازیکنان ناشناخته ای مثل سرخیو بوسکتس و پدرو رودریگز که آنها را از تیم دوم بارسلونا به تیم اول این باشگاه آورده بودم. و همه این شرایط سبب شد که نگرانی و تردیدها نسبت به موفقیت من در بارسلونا به اوج برسد.
    در رسانه های محلی تنها یک صدا به گوش می رسید که فریاد حمایت از گواردیولا را سرداده بود، و این حمایت از سوی کسی نبود جز یوهان کرویف فقید. کرویف هلندی در ستون یادداشت هفتگی خود در El Periodico de Catalunya در حمایت از من نوشت:
    اوضاع بارسلونا بسیار بسیار خوب است. نمی دانم بقیه تماشاگر کدام بازی بوده اند که اینگونه قضاوت و تحلیل می کنند؛ اما سالها بود که چنین بازی هایی را از بارسلونا ندیده بودم.
    یوهان کرویف که به عنوان ایده پرداز و فیلسوف بزرگ فوتبال نام شناخته می شد، در ادامه یادداشت تحلیلی خود، ضمن حمایت تمام قد از من و برنامه های آینده ام برای کاتالانها، اینگونه نوشت:
    بله بدترین شروع تیم ما در طول این چندین سال. یک گل زده آنهم از روی نقطه پنالتی. اینها آمار و ارقام بارسلونا هستند که نمی توان منکر آنها شد. اگر با دید فوتبالی به این مسئله نگاه کنیم، قضیه کاملاً متفاوت خواهد بود؛ و گواردیولا هم اولین کسی است که با همین دید به شیوه بازی تیمش نگاه می کند. پپ هیچ کار عجیب و جدیدی انجام نمی دهد؛ پس از تماشای بازی، باز هم آن را با دقت بیشتری نگاه می کند، آن را تحلیل کرده و سپس تصمیم گیری می کند.
    البته من هم برای نتیجه گیری و رسیدن به تصمیم نهایی، دردسرهای زیادی داشتم و کارم به این سادگی نبود. اکثر روزها پس از پایان تمرینات تیم به دفتر کارم در باشگاه می رفتم و شرایط تیم را بارها و بارها بررسی می کردم، از نکات مهم یادداشت برمی داشتم، در مورد تغییرات احتمالی در سیستم بازی یا ترکیب تیمش فکر می کردم؛ اما با این همه، یک نکته را همیشه سرلوحه کارم قرار داده بودم و به عنوان یک اصل اساسی به تغییر آن هم فکر نمی کردم؛ ایده و فلسفه کاری که برگرفته از ایده و فلسفه کرویف بود.در یکی از روزهایی که طبق معمول در دفتر کارم بودم، اتفاق جالبی افتاد که آن روز را در ذهن من فراموش نشدنی و ماندگار ساخت. آندرس اینیستا به دفتر کارم آمد؛ وقتی وارد اتاق شد، بدون مقدمه رو به من گفت:
    سلام، آقای مربی. اصلاً نگران نباش. سرانجام موفق خواهیم شد، همین مسیر را باید ادامه دهیم، قبوله؟ ما بازی های درخشانی انجام می دهیم و تمرینات خیلی خوبی داریم. خواهش می کنم چیزی را تغییر ندهید.
    باورم نمی شد؛ همین چند جمله خیلی به دل او نشست. فکرش را نمی کردم کسی که این حرفها را زده اینیستا باشد؛ شاید هر بازیکن دیگری این حرفها را می گفت تا این اندازه متعجب نمی شدم. اینکه بازیکن کم حرف و آرامی مثل اینیستا به دفتر من آمده و این حرفها را می زند، به شدت باعث تعجب و حیرت من شد. و حرف آخر اینیستا هم این بود:
    سبک و روش بازی ما عالیست و بازی های بسیار درخشانی را انجام می دهیم. امسال حتماً موفق می شویم. اینیستا فقط همین چند کلمه را گفت و رفت؛ یعنی تمام آنچه را که باید می گفت، در همین چند جمله کوتاه بیان کرد و تلنگر محکمی به من زد. رفتار آن شب اینیستا مثل گلزنی هایش برای بارسا بود، یعنی خیلی زیاد گل نمی زند اما در بازیها و موقعیت های حساس کار خود را می کند و گل می زد.
    در پایان آن فصل تمامی جام های ممکن را با بارسلونا فتح کردیم؛ بارسا نخستین تیم تاریخ لقب گرفت که موفق به فتح شش گانه شد. موفقیتی تاریخی که با اتکاء به همان فسلفه فوتبالی و شیوه نوین مالکیت حداکثری توپ در میدان به دست آمد. همه فکر می کنند این مربی تیم است که در بازیکنان انگیزه ایجاد کرد، آنها را متقاعد ساخته و هدایت می کند؛ اما همیشه اینطور نیست. در نیوکمپ عکس این اتفاق برای من رخ داد و یک بازیکن آرام، متین و کم حرف مثل اینیستا جرقه ای در من ایجاد کرد که خود را بسیار مدیون او و حرف های تأثیرگذارش می دانم.سخت می توانم این اتفاقات را تجسم کنم؛ شکست برابر نومانسیا و تساوی با راسینگ، ما را در وضعیت بد و دشواری قرار داده بود که ناگهان سروکله اینیستا پیدا می شود و به من دلداری و آرامش و البته قوت قلب می دهد که نگران نباش. برخی می گویند مربیان باید قاطع، سخت و دور از روابط و احساسات شخصی با بازیکنان تصمیم گیری کنند. به نظر من این حرف بسیار خنده دار و مضحک است! خب چگونه می توانم چنین نگرش و رفتاری را نسبت به اینیستا داشته باشم؟ به هیچ وجه نمی توانم این حرف را بپذیرم. هشتاد و شش درصد مردم با این حرف من مخالفند. خیلی ها رفتار مربی مثل ژوزه مورینیو را دوست دارند. بسیار برایم مهم بود که در حالی که هنوز هیچ بردی به دست نیاورده بودم و موفقیت خاصی نداشتم، اینیستا پیش من آمد و اینگونه به من قوت قلب داد. پس چگونه می توانم نسبت به او احساسی نداشته باشم و در تصمیم گیری هایم با دید قاطع و بسیار خشک نسبت به او عمل کنم. نه من می توانم اینگونه باشم و نه چنین رفتاری را درست و صحیح می دانم. هیچگاه اینیستا را فراموش نخواهم کرد؛ او همیشه در خاطر من خواهد ماند. اما در پایان باید اذعان کنم با همه این اتفاقاتی که به نفع من رقم خورد، باز هم نمی دانم که چرا اینیستا آن شب به دفتر کار من آمد، و دلیل این کارش چه بود!

14. 4 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتلتیکو و رئال مادرید بخاطر جذب غیرقانونی جوانان زیر 18 سال از دو پنجره نقل و انتقالات محروم شدن. مشابه حکم بارسلونا با 2 سال تاخیر و آمادگی! تغییر فیفا و افشاگری روزنامه کاتالان میتونه به اجرای حکمی که توسط فدراسیون قبلی معلق شده بود کمک کرده باشه

16. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

18. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دو خبر بد

تراشتگن در تمرین مصدوم شده و فعلا نمیتونه بازی کنه

رونالدینیو افسانه برزیل اعلام کرد پایان فصل از فوتبال خداحافظی میکنه

"من دیگر پیر شده ام، 36 ساله ام"

20. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •