نه با یک برد تیم قهرمان می شود و نه با یک باخت سقوط می کند! شب دراز است ....
نه با یک برد تیم قهرمان می شود و نه با یک باخت سقوط می کند! شب دراز است ....
من قصد مقایسه کونته و مورینیو رو ندارم چون نتایج این فصل، خیلی چیزها رو مشخص خواهد کرد. ولی مطمئنم چند هفته دیگه که بگذره همه تون از لجبازی های مورینیو خسته میشید و اون موقع میفهمید من چی میگم. فعلا حال کنید باهاش با سه برد تو چهار بازی و قهرمانی سوپرکاپ! فقط کافیه دستیارهای گواردیولا تو سیتی رو با دستیارهای مورینیو مقایسه کنید تا ببینید چرا پپ موفق بوده، مورینیو اومده روی فاریا که یه بدنساز بیشتر نیست رو کرده دستیار اول خودش چون حرف گوش کن خوبیه و مورینیو هم به هیچ وجه حاضر نیست حرف مخالف خودشو بشنوه.
نظرات شما محترم ولی زمان این مسایل رو مشخص می کنه ! نه به این معنی که شما اشتباه می کنی یا درست میگی؛ به این معنی که قرار نیست با یه باخت این صحبت ها مطرح بشه یا مخالفان مورینیو شروع به تخریبش کنن. اول و آخر مورینیو سرمربی یونایتد هست و حداقل آخر این فصل باید در مورد عملکردش صحبت کرد.
فاریا که شما می فرمایید الان 13 سال هست که دستیار هست ! اون زمانی که با مورینیو جام ها رو درو می کرد بدنساز نبود؟! افتخارات همین فاریا رو دیدین؟!
امیدوارم تیم شما هم با کونته و تیم دستیارهاش موفق باشه.
فاریا از اول با مورینیو بوده ولی تو این سه سال اخیر تبدیل شده به دستیار اول و اصلی تیم. همیشه تو سالهای قبل از برگشت به چلسی، یه مربی بومی و خوب رو به عنوان دستیار اول انتخاب میکرد و فاریا نفر چهارم پنجم بود تو کادر فنی. دوره اول چلسی، استیو کلارک دستیار مورینیو بود، تو اینتر جوزپه بارسی بود، تو رئال هم آیتور کارانکا. ولی الان اومده فاریا رو کرده دستیار اول که هیچ نظر متفاوتی نسبت به خودش رو نیمکت نباشه. همینه که مورینیو بعد از برگشت به چلسی، هم نسبت به دوره اولش اخلاقش عوض شده و هم نتایجش به شدت افت کرده، دو فصل پیش هم که چلسی رو قهرمان کرد، بیشتر به خاطر ضعف تیمهای دیگه بود وگرنه من که بازیای تیم رو دنبال میکردم فقط تا کریسمس، مثل یه تیم قهرمان بازی کرد چلسی و بعدش به شدت بازی های تیم افت کرد و به هیچ وجه اون قهرمانی به دل هوادارهای چلسی نچسبید. انقدر هم در حق هوادارها تو این سه سال ظلم کرد که همه از رفتنش خوشحالن مثل فروش دی بروین، ماتا و فیلیپه لوییز یا اصرار بیش از حدش به استفاده از یه ترکیب ثابت و عدم بازی دادن به جوون ها و بیرون کردن بهترین دکتر باشگاه و مقصر دونستن همه کس و همه چیز تو باخت ها به جز خودش.
یه نکته هم در مورد پوگبا بگم که اگه قرار باشه همین سیستم استفاده بشه و کنار فلینی تو سیستم دو هافبک وسطه بازی کنه، به هیچ وجه نمیتونه خودشو نشون بده چون پست اصلیش بیشتر پشت مهاجمه مثل فابرگاس، تو یوونتوس هم پشت سرش مارکیزیو و خدیرا و استورارو و قبلش هم که ویدال و پیرلو رو داشت، باید آزادی عمل داشته باشه تا خودشو نشون بده.به عنوان هافبک وسط و دفاعی نمیتونه موفق باشه، اگه قرار بود پوگبا تو اون پست بازی کنه. باید میرفتن دنبال کانته یا حتی گرانیت ژاکا به جای پوگبا.
Last edited by Demba Ba; 11-09-2016 at 12:33.
برابر فاینورد باختیم.
بازی در هلند برگزار میشد. در ترکیب این بازی تغییرات زیادی وجود داشت. رونی، شاو، والنسیا جزو لیست نبودن و مورینیو بهشون استراحت داده بود. پوگبا امشب پشت سر مهاجم نوک و جای رونی بازی میکرد و اشنایدرلین و هررا جای فلینی و پوگبا در بازیهای قبل بودن. اسمالینگ هم جای بلیند بود.
من نیم ساعت آخر بازی رو دیدم که سه تعویض انجام شده بود و زلاتان، دیپای و یانگ به زمین اومده بودن. تو این نیم ساعت جز یه شوت پشت 18 زلاتان هیچ موقعیت خطرناکی ندیدم. موقعیت سازی در حد صفر بود. دارمیان و روخو در فاز تهاجمی خیلی کمک نمیکردن و هافبک ها هم کار خاصی انجام نمیدادن. بیشتر پاس ها بین مدافعین ما داشت رد و بدل میشد. یانگ کار خاصی نکرد و دیپای با اینکه تحرک بیشتری داشت ولی اونم خوب بازی نکرد و چند تا توپ رو از دست داد. در کل برتری نسبت به حریف دیده نمیشد.
دارمیان بالاترین ریتینگ رو در بین بازیکنان ما داشت با 7.3 و بیلی و هررا با 7.0 بعد از اون قرار داشتن. شوت ها، پاس ها، دربیل های ما بیشتر بود اما بازی در نهایت با گل دقیقه 79 فاینوردیها تمام شد. البته نگران لیگ اروپا نیستم چون این سخت ترین حریف بود و میزبان هم بود. حتما یونایتد از بازیهای بعدی نتیجه میگیره و مشکلی از بابت صعود نداریم. ضمن اینکه گل زده شده هم آفساید بود.
مرگ دراماتیک هوادار سرطانی یونایتد
پدی لاولر که 73 سال هوادار دو آتشه منچستریونایتد بود، 45 دقیقه پس از برآورده شدن آرزویش که ملاقات با بازیکنان این تیم پیش از مرگ بود، از دنیا رفت.
به گزارش "ورزش سه"، لاولر که به دلیل سرطان پیشرفته پروستات در خانه بستری شده و انتظار مرگ را می کشید، توانست به آرزوی خود که ملاقات با بازیکنان یونایتد بود برسد.
نوه ی 27 ساله لاولر به دلیل علاقه شدید پدربزرگ بیمارش به یونایتد، چند روز پیش در فیسبوک خود پستی منتشر کرد که در آن از بازیکنان یونایتد درخواست شده بود تا پیش از مرگ پدربزرگش به ملاقات وی بیایند.
این پست بیش از 1000 بار به اشتراک گذاشته شد تا اینکه جسی لینگارد اولین بازیکنی بود که آن را مشاهده کرد. او سپس این مساله را به اطلاع هم تیمی های خود رساند و سه روز بعد از انتشار آن پست بود که لینگارد به اتفاق راشفورد، اشلی یانگ و فوسو منصاح به منزل پدی لاولر رفته و ضمن عیادت از وی، پیراهن های امضا شده منچستر یونایتد را به وی تقدیم کردند.
نکته عجیب اینجاست که 45 دقیقه پس از رفتن 4 بازیکن یونایتد، لاولر نیز چشم از جهان فرو بست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pogba should stop trying to act like Messi - Scholes
اسکولز: پوگبا نباید سعی کند مثل مسی باشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم پوگبا سعی میکند همه جای زمین باشد. فکر میکنم سعی میکند با توپ خیلی کار کند. سعی میکند سه یا چهار بازیکن حریف را دریبل کند. باید ساده تر از این حرف ها بازی کند. این بازیکنی نیست که یونایتد خرید. آنها مسی را نخریدند که پنج بازیکن حریف را دریبل کند و توپ را وارد دروازه کند. آنها یک هافبک قدرتمند خریدند که میتواند توپ ربایی کند.
بعید می دونم مشکلی از بابت صعود باشه اما تیم هنوز تیم فرگوسنی نیست ...
مورینیو: کنترل داور از دست من خارج است
ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی منچستر یونایتد بعد از شکست امروز تیمش برابر واتفورد تاکید کرد که او نمی تواند تصمیمات داوران را کنترل کند و این موضوع از دست وی خارج است.
به گزارش "ورزش سه"، دقایقی پیش منچستر یونایتد طعم دومین شکست متوالی در لیگ برتر و سومین شکست در یک هفته اخیر را چشید و مورینیو سه فاکتور را عوامل شکست ناباورانه تیمش قلمداد کرد.
مورینیو گفت: "بدون هیچ شک و بحثی، معتقدم که شرایط بسیار آشکار و روشن است و من نمی توانم تصمیمات داوران مسابقه را نیز کنترل کنم. معتقدم که در 25 الی 30 دقیقه اول خیلی خوب بازی نکردیم و این موضوعی است که در حیطه کاری من است و من می توانم روی آن کار کرده و روند آن را بهبود ببخشم. اما در رابطه با داوران، هیچ چیزی در اختیار من نیست و من نمی توانم برای پیشرفت آنها کاری بکنم.
من در برابر اشتباهات و مشکلات تیم خودم مسئول هستم اما گل دوم، مصداق تاثیر اشتباهات داوری بود زیرا من می دانم که ما باید مدافعان کناری را کنترل کنیم و به آنها اجازه ورود به محوطه جریمه را ندهیم. در نیمه دوم ما تیم برتر میدان بودیم و بعد از به ثمر رساندن گل تساوی، با پدیده ای به نام سنگربان واتفورد برخورد کردیم و این موضوع نیز از تحت کنترل ما خارج بود.
در کل معتقدم سه فاکتور باعث شکست امروز ما شد. فاکتور اول اشتباهات فردی و گروهی بازیکنان در روند مسابقه بود. نکته دوم، اشتباهات داوری و تاثیرات مستقیم آن روی نتیجه بازی و البته فاکتور سوم، بدشانسی محض بود که باعث شد تیم برتر میدان پیروز نشود".
مورینیو از گذشته درس نگرفته. امیدوارم اوضاع از این بهتر بشه، چون مربی در نهایت اخراجم بشه پولشو میگیره میره. تیمه که خرابه میمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)