تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 91 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

موضوع رضائیان یه کم پیچیدست؛ اونطور که باشگاه ادعا می کنه رضائیان با ما قرارداد داره و عملا بازیکن ما هست. حالا اینکه چطور بازیکن ما هست ولی جا براش نداریم یه موضوع دیگه هست.

جدا از این مسایل، نباید تاثیر رضائیان و بازی خوب فصل پیشش رو یادمون بره. یکی از بهترین های ما بود. همین مدت هم که ترکیه بود از نظر بدنی تویه تست ها نفر دوم بود. در بازی با فرایبورگ هم یه گل خوب زد، یعنی برخلاف طارمی از نظر بدنی آمادست.

در نهایت فکر می کنم بازگشتش به نفع تیم باشه و این به این معنی نیست که گذشته رو فراموش کردیم! باید جبران کنه!

یه گزینه در صورت بازگشت رضائیان می تونه بازی در بال راست باشه. ترکیب ماهینی + رضائیان در سمت راست و انصاری + عالیشاه در سمت چپ کاملا ایده آل هست.

2. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان در مورد رامین رضاییان چند نکته رو بگم.
    رامین یه اشتباهی کرد همه میدونیم کارش درست نبود. ولی فراموش نکنیم رامین فصل پیش خیلی خوب و مفید بازی کرد و الان با فاصله تو پست خودش تو ایران بهترینه.ببینید باید احساساتو از فوتبال دور کنیم هر وقت تصمیمات احساسی باشه تهش به ناکامی میرسه. خوب حالا بررسی کنیم که چرا باید رامین برگرده؟
    اولا اینکه تو پست خودش فعلا بهترینه دوم جوونه و شادابو سر حال سوم کلی انگیزه داره انگیزه زیاد برای بدست اوردن دل هواداران بعد از اون مسائل و انگیزه برای تیم ملی امسال توی مقدماتی جام جهانی هستیم. نکته بعد ماهینی بازیکن بدی نیست ولی توی حمله توانایی رامینو به هیچوجه نداره صادق محرمی هم یه هندوانه در بستست نمیشه روش حساب صد درصدی باز کرد پارسال تو ملوان بوده بازیهای خاصی هم نکرده که روی اون استناد کنیم.
    فراموش نکنید امسال سال فشرده وسختیه تیم هم تو لیگ واسیا و حذفی باید بازی بکنه بازیهای تیم ملی هم هست اردوها و بازیهای تدارکاتی ملی هم هستن . توی این شرایط هر چی دست برانکو پر تر باشه کیفیت بازیکناش بهتر باشه عملکرد خودش وتیم بهتر و با ثبات تر میشه. اینکه
    رامین نباید برگرده چون دل یک عده شکسته و یا اینکه ممکنه ماهینی یا صادق محرمی نیمکت نشین بشن و این حرفا اصلا درست نیست رامین بازیکن جوونیه هم سرعتی دریبل زن به راحتی یک در مقابل یکو رد میشه سانتر میکنه ضربه ازاد میزنه شوت میزنه با هافبکای پرسپولیس کاملا مچه
    این همه اپشن و خصوصیات خوبو بزاریم کنار چون ممکنه ماهینی یا صادق محرمی شانس بازیشون کم بشه؟
    نهایاتا هر جور حسابو کتاب میکنم میبینم رامین به درد تیم میخوره وباید به تیم اضافه بشه البته معلومه که تصمیم با برانکو هست ولی امیدوارم بر انکو مثل قضیه پارسال سید جلال حسینی در مورد رضاییان اشتباه نکنه.

4. 3 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

عزیز قرار نیست جای کسی رو پر کنه
    یه دروازبان زیر 23 سال خارجی داره میگیره پرسپولیس تا جا برای رامین باز بشه
    ما نباید تیم های مقابلمونو قوی کنیم
    رامین خوشبختانه یا متاسفانه سال قبل 50 درصد حملاتمون رو کارهای رامین بود
    یادت باشه وقتی بازی با نفت محروم بود نتونستیم ببریم
    مجتبی جان منم قبول دارم رضائیان بازیکن خوبیه. همین که کیروش گفته بود تنها بازیکنی که توی لیگ ایران با استاندارد های جهانی بازی میکنه رضائیانه دیگه حرفی باقی نمیمونه. بحث من درباره انضیاط و دوری از حاشیه است. پارسال درون تیم هیچ حاشیه ای نبود. چون برانکو خیلی روی این مورد پافشاری کرد. فصل قبل از اون بهترین بازیکن تیممون صادقیان بود. ولی برانکو به راحتی کنارش گداشت. برگشتن رضائیان باعث حاشیه میشه.این چیزیه که برانکو بهش فکر میکنه
    ما قبل از اینکه بازیکن خوب بحریم باید مربی خوب داشته باشیم. شکر خدا برانکو بهترین گزینه بود. الان هم ما نباید برای برانکو تعیین تکلیف کنیم و مجبورش کنیم به خاطر ما اصول خودش رو زیر پا بگذاره. اول از همه باید به برانکو اعتماد کنیم. وقتی 3 بار تاکید میکنه که برای رضائیان جا نیست. ما هم باید قبول کنیم. همه ما یه جوری نسبت به بازیکنای اکراینی که جذب شدن نظر منفی داریم ( به خاطر هیکلشون ) اما وقتی برانکو بهشون اعتقاد داره ما هم باید قبول کنیم
    همین الان هم کمبود بازیکن نداریم. به ماهینی و محرمی اعتماد کنید

6. 5 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

8. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شایعه عجیب رفتن ساسان انصاری از کجا داره آب می خوره؟ زائیده ی ذهن خلاق سایت ها هست ؟! یا نه ، واقعا صحبتی شده؟

10. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

شایعه عجیب رفتن ساسان انصاری از کجا داره آب می خوره؟ زائیده ی ذهن خلاق سایت ها هست ؟! یا نه ، واقعا صحبتی شده؟
    هیچ بازیکنی دیگه از پرسپولیس جدا نمیشه. اینو مطمئنم. فصل نقل و انتقالا کی تموم میشه از این شایعه ها راحت شیم

12. 4 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

هیچ بازیکنی دیگه از پرسپولیس جدا نمیشه. اینو مطمئنم. فصل نقل و انتقالا کی تموم میشه از این شایعه ها راحت شیم
    هفته چهارم تموم میشه خدا رو شکر !

14. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

رضا نوروزی: خوشحالم به قولی که به پرسپولیسی ها داده بودم عمل کردم و تعداد گل هایم به استقلال دو رقمی شد. انگیزه زیادی داشتم. من قبلا هم به استقلال گل زده بودم. خدا کمک کرد و خودم هم ضربه خوبی زدم. فکر نمی کردم استقلال را ببریم اما این اتفاق افتاد و مردانه پیروز شدیم.

16. 6 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رضا نوروزی: خوشحالم به قولی که به پرسپولیسی ها داده بودم عمل کردم و تعداد گل هایم به استقلال دو رقمی شد. انگیزه زیادی داشتم. من قبلا هم به استقلال گل زده بودم. خدا کمک کرد و خودم هم ضربه خوبی زدم. فکر نمی کردم استقلال را ببریم اما این اتفاق افتاد و مردانه پیروز شدیم.
    به قول یه لطیفی، رضا نوروزی تشنه و گرسنه گل زدن و بازی کردن هست.می شناسید اون لطیف رو که؟
    آخ حال می کنم با این دو کلمه تشنه و گرسنه
    برم بخوابم تشنه و گرسنه خواب هستم

کسی هم که نمی دونه منظور از تشنه و گرسنه چیه این سه تا کلمه رو با هم تو گوگل سرچ کنه= تشنه گرسنه فوتبال

18. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

حالا که سایر تیم ها دارن امتیاز از دست میدن ما باید کمال استفاده رو ببریم و امتیازها رو جمع کنیم. این یعنی از بازی سخت مقابل گسترش فقط 3 امتیاز می خوایم. حیف اون 2 امتیاز هفته پیش ! اگه از بازی با گسترش دست پر برگردیم، بعدش یه بازی خانگی با صبا داریم که با یه برد خوب می تونیم بریم به استقبال تراکتور. بعد از بازی با صبا لیگ یه یک ماهی تعطیل هست !

20. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •