منم دقیقا منتظرم بعد ترابرد در این مورد شکایت کنم. همراه اول مجبور میشه این مورد را رفع کنه در نهایت
منم دقیقا منتظرم بعد ترابرد در این مورد شکایت کنم. همراه اول مجبور میشه این مورد را رفع کنه در نهایت
من امروز ظهر فرم ثبت نام رو از سایت ایرانسل پر کردم برای ترابرد از همراه اول به ایرانسل
بعدش باید چیکار کنم دیگه ؟
خودشون تماس میگیرند یا چیز دیگه ؟؟
لطفا اونایی که ترابرد کردند راهنمایی کنند
خودشون تماس می گیرند و اطلاعاتی که در فرم وارد کردی رو دوباره ازت سوال می کنند و یک پیامک برات میاد که از تصمیم شما متشکریم.بعدش از دفتر ایرانسل توی شهرتون تماس می گیرند و برای ارسال سیم کارت با پیک باهاتون هماهنگ می کنند .
بعدش یک پیامک تایید از طرف رگولاتوری میاد برات که باید تاییدش کنی تا باقی کارها انجام بشه.
نکته اینکه حتما قبض میاندوره بگیر همین الان و پرداختش کن تا بدهی نداشته باشی (اگر دائمی هستی) ، چون همراه آخر دنبال بهانه هست که جلو مشترکشو بگیره
هزینه هم داره ؟
آخه پشتیبان ایرانسل میگفت ۳هزار هزینه داره ولی تو سایت قسمت پیش ثبت نام زده رایگان!!!
یه نکته اگه ما یک سیکارت اعتباری که 3 ماه مهلت استفاده داره مثلا ایرانسل رو به رایتل انتقال بدیم اونوقت اگه اعتبار سیمکارت تموم بشه کی سیمکارت رو باطل می کنه ؟
2 . حالا اگه سیمکارت های ما در یک اپراتور 10 عدد شده باشد آیا باز می شود ترابرد کرد ؟ مثل ایرانسل که فرت و فرت سیمکارت می ده ....
Last edited by britain; 15-07-2016 at 21:48.
در مورد اعتبار با ترابرد اعتبارت همون لحظه میسوزه...در مورد سوال دمتون اگه ده سیمکارت از یه اپراتور داشته باشید به هیچ وجه نمیتونید به اپراتور مورد نظر ترابرد بشید
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
خیر ، ظاهرا فعلا ایرانسل هزینه نمی گیره . حتی پیکی که سیم کارت را آورد برای من هم هزینش رو ایرانسل پرداخت کرده بود.
خیر اگر تعداد سیمکارهاتون به ۱۰ رسیده باشه نمیتونید ترابرد کنید
راه حلش هم انصراف از یکی از خطهایی هست که بدردتون نمیخوره.
Sent from my iPhone 6s+
یکی امتحان کنه خطی که از همذاه اول به رایتل ترابرد شده روی همراه اول رومینگ میشه و تماس گرفتن تز دو طرف مشکلی نداره؟
Sent from my iPhone 6s+
یکی از دوستان تست کرده در همین تاپیک و نوشته که مشکلی نداره و رومینگ میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)