تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 181 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

فقط شما نگاه کنید ببینید همراه اول اول کاری چه بازی مسخره در اورده...اخه این کار یعنی چی یه پیام 40 ثانیه پخش میشه من هنوز ترابردم اوکی نشده به محض اوکی شدن اگه پیام وجود داشته باشه به 195 شکایت میکنم این کارش کاملا غیر قانونی و من دراوردیه

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
    منم دقیقا منتظرم بعد ترابرد در این مورد شکایت کنم. همراه اول مجبور میشه این مورد را رفع کنه در نهایت

2. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من امروز ظهر فرم ثبت نام رو از سایت ایرانسل پر کردم برای ترابرد از همراه اول به ایرانسل
    بعدش باید چیکار کنم دیگه ؟
    خودشون تماس میگیرند یا چیز دیگه ؟؟
    لطفا اونایی که ترابرد کردند راهنمایی کنند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

من امروز ظهر فرم ثبت نام رو از سایت ایرانسل پر کردم برای ترابرد از همراه اول به ایرانسل
    بعدش باید چیکار کنم دیگه ؟
    خودشون تماس میگیرند یا چیز دیگه ؟؟
    لطفا اونایی که ترابرد کردند راهنمایی کنند
    خودشون تماس می گیرند و اطلاعاتی که در فرم وارد کردی رو دوباره ازت سوال می کنند و یک پیامک برات میاد که از تصمیم شما متشکریم.بعدش از دفتر ایرانسل توی شهرتون تماس می گیرند و برای ارسال سیم کارت با پیک باهاتون هماهنگ می کنند .

بعدش یک پیامک تایید از طرف رگولاتوری میاد برات که باید تاییدش کنی تا باقی کارها انجام بشه.

نکته اینکه حتما قبض میاندوره بگیر همین الان و پرداختش کن تا بدهی نداشته باشی (اگر دائمی هستی) ، چون همراه آخر دنبال بهانه هست که جلو مشترکشو بگیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

خودشون تماس می گیرند و اطلاعاتی که در فرم وارد کردی رو دوباره ازت سوال می کنند و یک پیامک برات میاد که از تصمیم شما متشکریم.بعدش از دفتر ایرانسل توی شهرتون تماس می گیرند و برای ارسال سیم کارت با پیک باهاتون هماهنگ می کنند .

بعدش یک پیامک تایید از طرف رگولاتوری میاد برات که باید تاییدش کنی تا باقی کارها انجام بشه.

نکته اینکه حتما قبض میاندوره بگیر همین الان و پرداختش کن تا بدهی نداشته باشی (اگر دائمی هستی) ، چون همراه آخر دنبال بهانه هست که جلو مشترکشو بگیره
    هزینه هم داره ؟
    آخه پشتیبان ایرانسل میگفت ۳هزار هزینه داره ولی تو سایت قسمت پیش ثبت نام زده رایگان!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه نکته اگه ما یک سیکارت اعتباری که 3 ماه مهلت استفاده داره مثلا ایرانسل رو به رایتل انتقال بدیم اونوقت اگه اعتبار سیمکارت تموم بشه کی سیمکارت رو باطل می کنه ؟

2 . حالا اگه سیمکارت های ما در یک اپراتور 10 عدد شده باشد آیا باز می شود ترابرد کرد ؟ مثل ایرانسل که فرت و فرت سیمکارت می ده ....
    Last edited by britain; 15-07-2016 at 21:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

یه نکته اگه ما یک سیکارت اعتباری که 3 ماه مهلت استفاده داره مثلا ایرانسل رو به رایتل انتقال بدیم اونوقت اگه اعتبار سیمکارت تموم بشه کی سیمکارت رو باطل می کنه ؟

2 . حالا اگه سیمکارت های ما در یک اپراتور 10 عدد شده باشد آیا باز می شود ترابرد کرد ؟ مثل ایرانسل که فرت و فرت سیمکارت می ده ....
    در مورد اعتبار با ترابرد اعتبارت همون لحظه میسوزه...در مورد سوال دمتون اگه ده سیمکارت از یه اپراتور داشته باشید به هیچ وجه نمیتونید به اپراتور مورد نظر ترابرد بشید

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

8. 2 کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

هزینه هم داره ؟
    آخه پشتیبان ایرانسل میگفت ۳هزار هزینه داره ولی تو سایت قسمت پیش ثبت نام زده رایگان!!!
    خیر ، ظاهرا فعلا ایرانسل هزینه نمی گیره . حتی پیکی که سیم کارت را آورد برای من هم هزینش رو ایرانسل پرداخت کرده بود.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خیر اگر تعداد سیمکارهاتون به ۱۰ رسیده باشه نمیتونید ترابرد کنید
    راه حلش هم انصراف از یکی از خطهایی هست که بدردتون نمیخوره.

Sent from my iPhone 6s+

11. 2 کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یکی امتحان کنه خطی که از همذاه اول به رایتل ترابرد شده روی همراه اول رومینگ میشه و تماس گرفتن تز دو طرف مشکلی نداره؟

Sent from my iPhone 6s+

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

یکی امتحان کنه خطی که از همذاه اول به رایتل ترابرد شده روی همراه اول رومینگ میشه و تماس گرفتن تز دو طرف مشکلی نداره؟

Sent from my iPhone 6s+
    یکی از دوستان تست کرده در همین تاپیک و نوشته که مشکلی نداره و رومینگ میشه.

14. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •