باو چرا جنگ و جدل میکنید با هم !
در این ترکیب تیم ناقصه و تیم نیاز به تقویت اساسی داشت تو فصل نقل و انتقالات فکر نکنم کسی تردیدی داشته باشه حتی شروع این بازه مدیر داخلی چلسی مصاحبه کرد گفت ابرام میخواد این فصل حسابی خرج کنه و نزدیک 300 میلیون خرج میکنه و از این حرفا و نمیخواد فصل کابوس وار گذشته تکرار بشه !
ولی متاسفانه به جز کانته خیلی خرید خوبی بود بقیه خرید ها زیاد تاثیر گذار نبودن مثل کانته که واقعا اثرش به چشم میاد !
من سوالم از ابرامویچ اینه چرا وقتی میبینه دفاع راست و چ÷ش و دفاع وسطش مشکل داره چرا همون ابتدا نمیره بازیکن های مناسب بخره ! کولیبالی چرا نیومد ! چون ابرام گدا بزای در اورد ! اقا حتی شده باشه اضافه بر سازمان ÷ول بدی باید بدی چون مشکل داری تو اون ÷ست !
چرا ریکاردو رودریگز نیومد که به نظرم بهترین دفاع چ÷ دنیاست چون ابرام دنبال خرید ارزون بود و رفت الونسو رو خرید ( نمیگم الونسو بازیکن بدیه )
چرا وقتی ماتیچ فقط جنازه ای بیش نیست برای تیم براش جایگزین نمیاره چرا ناینگولان نیومد ؟ به خاطر 5 -6 میلیون بیشتر که اونا میخواستن ولی اگر میومد حداقل اندازه 10-20 میلیون سود بود برامون تو ترکیب !
چرا وقتی تنها بازیسازت که فابرگاس باشه و میبینی که افت کرده و بازیساز دیگه ای نداری نرفتی بازیکنی بگیری که کار ت رو راه بندازه چون نمیخوای خرج کنی !
÷س میبینیم که تقصیر اصلی بر میگرده به ابرامویچ !
اما در مورد کونته باید بگم انصافا در ورطه مربیگیری من قبولش دارم اما کونته از اون دست مربیایی هستش که باید حتما ابزار مورد نیازش رو داشته باشه تا بتونه نتیجه بگیره !
مثلا شما بونوچی - کیلینی - رو در دفاع ازش بگیری واقعا کارش لنگ میزنه ! تو چلسی هم همینه ! کونته اومد اول کار یه لیست داد برای خرید و حداقل 6 خرید تا÷ خواسته بود ولی وقتی دید ابرامویچ بخرش نیست گفت با همین بازیکنا تیم رو میسازه همون اشتباهی که اون مورینیو بی .... فصل ÷یش سر چلسی اورد و تیم رو به فنا داد جوری که جمع کردن این گند و تقویت نشدن تیم حالا حالا ها جمع نمیشه به این راحتی !
ولی با این وجود به قول وحید گیمچیزی نشده وبا یه باخت بحران بوجود نمیاد ! عیار واقعی تیم رو میتونید تو این چند هفته ÷یش رو ببنید ! این چند هفته روبرو مشخص میکنه این فصل میشه امیدی داشت یا خیر !
÷.ن : راستی اقای خاص مگه نمیگفتی با ÷ول نمیشه قهرمانی خرید و اعتقادی به خرید بازیکن نداشتی ! چی شد ÷س رفتی ÷وگبا رو گرفتی با اون قیمت کذایی و کلی خرید دیگه ! فقط مال چلسی خار داشتالانم که با 3 باخت ÷شت سر هم ....ی
منچستر بد اشتباهی کرد تو گرفتن مورینیو ! دوران امثال مورینیو گذشته !