تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 38 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 378

نام تاپيک: FIFA 17

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه زمانی امتیازات فیفا کاملا واقعی و باورپذیر بود، اما امسال مثل خیلی چیزایی دیگه شده تبلیغاتی. تقریبا تمام بازیکنای معروف قدرتشون رفته بالا، حتی رونالدویی که نه تو لیگ قهرمانان نه تو یورو هیچ نقشی نداشت و طبق معمول به تیمای کوچیک مثل مالمو و ولز گل زد و جلو تیمای بزرگ محو بود. اما مسی با یک سال فوق العاده ش افت می کنه. بحث این نیست که این اورال نتیجه یه سری چیزای بی ارزش مثل فیزیکه، بحث اینه که EA اومده اینطوری به قرارداد بارسا و کونامی واکنش نشون بده و این حرکت فوق العاده بچگانه ای بوده! نمی خوام بحث مقایسه مسی و رونالدو رو مطرح کنم چون این مقایسه اساسا وجود نداره و زاییده ذهن رسانه ها و شرکتهای تبلیغاتیه. و گرنه به قول ژاوی کل دنیا موافقن که مسی بهترین بازیکن تاریخه و رونالدو باش قابل قیاس نیست، جز طرفدارای رئال!

اما من به عنوان یک نفر مشتری که هر سال فیفای اوریجینال رو روز اول می خره، تو خرید امسال فیفا مردد شدم. برام پایین تر آوردن مسی از رونالدو اونم صرفا به دلیل اهداق تبلیغاتی توهین آمیزه و نبود نیوکمپ واقعا مهمه. فکر نکنید اینا بی ارزشه. بارسا از پر طرفدارترین باشگاها تو سطح دنیاس، حدود 50 میلیون هوادار رسمی داره فقط. اصلا فکر نکنین این چیزا رو فروش این دو بازی بازی اثر نمی ذاره. حالا آمار به زودی نشون میده.این رو من دارم به عنوان یه متخصص مارکتینگ میگم نه یه طرفدار بارسا. هرگز شرکتایی در این سطح نمیان به خاطر چیزی که به نظرتون بی ارزشه انقدر هزینه کنن!

تا حالا هم ریویوهای PES 2017 خیلی فراتر از انتظارم بوده. البته ریویو فایده نداره تا خودت بازی نکنی. ولی ظاهرا این قفل فیفا رو به کار بردن و خبری از کرک اون هم نیست. کونامی بزرگوار هم که دمو نداده برای PC بتونیم لااقل تست کنیم...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

یکبار و برای همیشه جهت مشخص شدن وضعیت : کونامی و باشگاه فوتبال بارسلونا قراردادی ۳ ساله امضا کردند که به موجب اون حق استفاده از ورزشگاه کمپ نو و همینطور محیط خارجی و فضاسازی اون در طول این مدت در اختیار کونامی خواهد بود. یه سال دیگه هم فکر کنم ۲۰۱۳ فیفا نتونست لایسنس کمپ نو رو بگیره عکس مسی تو سنت جیمز پارک رو کاور بازی بود.
    بازی حدود ۷۰ تا ورزشگاه داره اگر هم پی سی باز هستید که با یه ادیت کوچک همون ورزشگاه سال قبل رو اضافه میکنید به بازی لزومی هم نداره زحمت طراحیشو کشید.
    Last edited by Captain_America; 15-09-2016 at 05:33.

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان بازی برای من تو تسک منیجر اجرا میشه ولی هیچ تصویری نمیاره نمیدوونم چرا اینجوری میشه کسی میتونه کمکم کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

یه زمانی امتیازات فیفا کاملا واقعی و باورپذیر بود، اما امسال مثل خیلی چیزایی دیگه شده تبلیغاتی. تقریبا تمام بازیکنای معروف قدرتشون رفته بالا، حتی رونالدویی که نه تو لیگ قهرمانان نه تو یورو هیچ نقشی نداشت و طبق معمول به تیمای کوچیک مثل مالمو و ولز گل زد و جلو تیمای بزرگ محو بود. اما مسی با یک سال فوق العاده ش افت می کنه. بحث این نیست که این اورال نتیجه یه سری چیزای بی ارزش مثل فیزیکه، بحث اینه که EA اومده اینطوری به قرارداد بارسا و کونامی واکنش نشون بده و این حرکت فوق العاده بچگانه ای بوده! نمی خوام بحث مقایسه مسی و رونالدو رو مطرح کنم چون این مقایسه اساسا وجود نداره و زاییده ذهن رسانه ها و شرکتهای تبلیغاتیه. و گرنه به قول ژاوی کل دنیا موافقن که مسی بهترین بازیکن تاریخه و رونالدو باش قابل قیاس نیست، جز طرفدارای رئال!

اما من به عنوان یک نفر مشتری که هر سال فیفای اوریجینال رو روز اول می خره، تو خرید امسال فیفا مردد شدم. برام پایین تر آوردن مسی از رونالدو اونم صرفا به دلیل اهداق تبلیغاتی توهین آمیزه و نبود نیوکمپ واقعا مهمه. فکر نکنید اینا بی ارزشه. بارسا از پر طرفدارترین باشگاها تو سطح دنیاس، حدود 50 میلیون هوادار رسمی داره فقط. اصلا فکر نکنین این چیزا رو فروش این دو بازی بازی اثر نمی ذاره. حالا آمار به زودی نشون میده.این رو من دارم به عنوان یه متخصص مارکتینگ میگم نه یه طرفدار بارسا. هرگز شرکتایی در این سطح نمیان به خاطر چیزی که به نظرتون بی ارزشه انقدر هزینه کنن!

تا حالا هم ریویوهای PES 2017 خیلی فراتر از انتظارم بوده. البته ریویو فایده نداره تا خودت بازی نکنی. ولی ظاهرا این قفل فیفا رو به کار بردن و خبری از کرک اون هم نیست. کونامی بزرگوار هم که دمو نداده برای PC بتونیم لااقل تست کنیم...
    شما خیلی متعصبی روی تیمت رونالدو توپ طلا میگیره امسال ... و این تعیین میکنه که امسال بهتر از مسی بوده.

5. این کاربر از irmpmn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما خیلی متعصبی روی تیمت رونالدو توپ طلا میگیره امسال ... و این تعیین میکنه که امسال بهتر از مسی بوده.
    بحث تعصب نیست. آمار اینو میگه. توپ طلا هم لزوما اثبات بهتری کسی نیست، خیلی اوقات اثبات کمپین تبلیغاتی قدرتمنده، مثل اکثر توپ طلاهای رونالدو.

Last edited by FCBarcelona.ir; 15-09-2016 at 14:26.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

شما داری با این حرفا یکی از بهترینای تاریخ فوتبال رو زیر سوال میبری !!! شما یه اعجوبه ای
    من هر دوشون رو دوست دارم و کاملا بی طرف نظر میدم. قابل مقایسه نیستن با هم. هرکدوم سبک خودشون رو دارن برای موفقیت
    رونالدو بازیکن کاملتریه ، تو هوا ، سرعت ، قدرت
    مسی بازیکن خلاق تر و تکنیکی تریه
    حالا امسال رونالدو شانس داشته قهرمان چمپیونزلیگ شدن ، قهرمان یورو شدن. توپ طلا میگیره ... اختلافشون هم همون یک آوراله که تو بازیم حس نمیشه ...

8. این کاربر از irmpmn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرق دمو با ارجینال چیه ؟! الان 7 گیگ دانلود کنم نصب کنم دمو رو حروم نشه گیگ هام

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

فرق دمو با ارجینال چیه ؟! الان 7 گیگ دانلود کنم نصب کنم دمو رو حروم نشه گیگ هام
    صبر کن اورجینال بیاد برادر مثل خودم. دمو فقط برای تسته و 10 تا تیم بیشتر نداره

11. این کاربر از irmpmn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان سیستم من بازی رو میکشه؟

GeForce GT 555M
    Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz
    RAM:12

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کسی با رم 4 گیگ اجرا نکرده بازی رو؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •