حیف شد واقعا دلم میخواست یا کاسیاس یا بوفون یکیشون توی فینال باشه.
اگه فرانسه بتونه در 90 دقیقه کار ایسلند رو تموم کنه آلمان رو در نیمه نهایی شکست میده وگرنه کارش جلوی آلمان خیلی سخته.
حیف شد واقعا دلم میخواست یا کاسیاس یا بوفون یکیشون توی فینال باشه.
اگه فرانسه بتونه در 90 دقیقه کار ایسلند رو تموم کنه آلمان رو در نیمه نهایی شکست میده وگرنه کارش جلوی آلمان خیلی سخته.
تبریک میگم به همه ی هوادارایِ ایتالیا
به هر حال این تیم لایقِ ستایشه , دیگه پنالتی 50 50ئه نه بردن تو پنالتی افتخارِ نه باختن تو پنالتی کسرِ شان !!! فقط یه آزمون واسه ورود به مرحله بعده همین .
تیمی که با این مهره ها هیچکی فکرشون نمیکرد حتی از گروهش صعود کنه جلویِ آلمانی که تویِ بهترین شرایطِ تیمیش هست میاد و 120 دقیقه جوری دفاع میکنه که فقط 2 تا موقعیت گل میده به تیمی که ادعایِ قهرمانی داره ! ایتالیا از همون اولِ جام هم به دفاعِ خوبش سر زبونا افتاد . مالکیتِ توپ قطعا دستِ آلمان بود ولی فقط و فقط 2 تا موقعیت گل داشتن , یکی گل اولشون و دیگری موقعیتی که گومز زد و بوفون با اون حرکتِ استثنایی دفع کرد , به غیر از این 2 صحنه آلمانیا فقط پاسکاری میکردن بین خودشون و هیچ خطری برای ایتالیا نتونستن ایجاد کنن ... اسپانیا جلویِ ایتالیا نیمه دوم حداقل 4 5 تا موقعیت عالی داشت ...
در کل هنرنمایی دفاعی ایتالیا دیشب بی نظیر بود و از وظیفش هر براومد , دیگه پنالتی شانسه و بحثِ شانسم باشه که ... چی بگیم دیگه![]()
تنها تیمی که میتونست جلودار المان باشه ایتالیا بود که جان سختانه و فوق العاده تا اخر هم امد ولی پنالتی زن نداشت!فرانسه اصلا نمی تونه ولی امیدمون بیل و رونالدو هستخصوصا ولز اگه بیاد فینال المان سخت بتونه به ۳۵۲ دیگه رو تحمل کنه!
گل اول ایتالیا هم پنالتی و شانسی بود یعنی؟نوشته شده توسط Esteghlal_Paydar44 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
ایتالیای ما متاسفانه پس از 10 سال از قهرمانیِ با حرف و حدیث اش در ج ج 2006 هنوز هم تا به امروز دیگه نتونسته یک نسل جدید موفق از بازیکنان تشکیل بده.
وقتیکه دروسی که از بازماندگان همون نسل 10سال پیش محسوب میشه و البته یکجورایی هم در تیم ملیِ وقت زیر سایه امثال پیرلو و گتوزو و حتی کامورانزی بوده و حالا اینجا با این سن و سال وقتی به بازی دیشب نمیرسه میشه یکی از غایبان اصلی پس دیگه حرفی نمی مونه ...
یا چرا بالوتلی که دوره پیش شخصا 2 گل به همین آلمان زده و ایتالیا رو به مرحله بعد رسونده نباید این دوره خبری ازش باشه؟ (من نمیگم چرا دعوت نشده، مطمئنا کونته از من خیلی بهتر میدونسته که بدرد تیمشون میخوره یا نه ... حرفم اینه مهاجم قابل اعتماد و کاردرست که بعد 4 سال دوباره هم بیاد و اتفاقا قدرتمندتر از گذشته هم بیاد نبوده...) + یا مثال مشابه مونتولیوو (چون شنیدم مصدوم نبوده، بلکه دعوت نشده)...
یا چرا حتی هنوز یک گلر کاملا مطمئن و البته جوان و تضمین کننده چندین سال آینده برای جایگزینی با بوفون نیست؟ چرا نباید به بهتر از بوفون فکر کنیم؟
بهر حال این بار هم ایتالیایی ها آمدند و خودی نشان دادند که به نظر من دو فاکتور اصلی 1- رهبری و کاریزمای کونته در بیرون از زمین و 2-رهبری و کاریزمای بوفون در درون تا رسیدن به همینجا نقش عمده داشتند انصافا هم خیلی عالی شروع کردیم بازی ها خوب و جوندار و تماشاگر پسند بود اما خب بدبیاری هم دیگه تا کجا؟ دیگه مارکیسیو و وراتی مصدوم بودند کم نبود؟ کاندروا بازی اول همه گفتند این چقدر خوب بوده و ما خبر نداشتیم تا حالا کجا بوده باز آخه چرا درست همون بازیکنی که بعنوان جایگزین همون بازیکنان نامبرده بوده مصدوم میشه؟
در مورد بازی دیشب و بخصوص پنالتی ها به نظرم به اونهایی که هنوز مشتاق حضور امثال پیرلو و توتی با سن و سال بالا بودند حالا میشه حق داد! وقتی پیرلو با یک شاهکار به تمام معنا در برابر انگلستان تیم از دست رفته رو دوباره برمیگردونه اما پله و زاتزا و... تیم پیش گرفته از آلمان رو به عقب برمیگردانند...
دیشب شبی کاملا غمگین برام بود و تا به همین لحظه هم حس اومدن به نت و چک کردن این صفحات رو نداشتم و فقط یک گوشه سرمو گذاشتم که بخوابم ... امان از شبایی که آدم اینجوری میره بخوابه...
اما بهرصورت گمان میکنم سالها بعد هم بگیم ایتالیا 2016 در حد یک مدعی ظاهر شد که خب اینها خوبه ...
در مورد بونوچی هم تا یادم است باید بگم ... خیلی پسر خوب و دوست داشتنی و موثر و صاحب سبکیه... از خوب های این جام بود پنالتی ای که توی بازی زد جزو بهترین پنالتی هایی بود که توی عمرم دیدم ... خیلی کم پیش میاد که نویر مسیرو تشخیص بده و اما نگیره اما در مورد پنالتی او چنین شد ... استایل، غرور و ابهت پشت توپ ایستادن و حرکاتش هم که در حد یک فاتح بی مانند بود که همین مساله نقش پررنگ در تضعیف روحیه نویر برای گل شدن پنالتی داشت... وای از جیاچرینی یادم شد ... بویژه وقتیکه گزارشگر دیشب داشت میگفت از کارگری بنایی به بازی در تیم ملی رسیده متاثر از روح بزرگ و شرافتمندش شدم ...
Last edited by banii; 03-07-2016 at 17:46.
ایتالیا دیشب تاکتیکی بازی کرد و کونته واقعا کارش خوب بود
ایتالیا حتی یه بازیکن تکنیکی نداشت ولی آلمان با وجود حتی مصدوماش هم کلی ستاره در اختیار داشت
شاید موتا و ده روسی بودن ایتالیا بهتر هم میشد ولی مشکل در زمینه نبود بازیکن خلاقه و این تاکتیک خیلی خوب مربی بود که تیم توی جام خیلی خوب کار کرد
در مورد پنالتی هم که به بخشی از اون به شانسه
اون چیزی که مشخصه بوفون خیلی خوب بود و پنالتی ها رو خوب تشخیص داد
دیدن اشک های اونم واقعا سخت بود و بدون شک با تعصب ترین بازیکن بین کل بازیکنای دو تیم بود...
زازا که سوژه ترول سایت ها شد و به نظر من از اون بدتر پله بود که دیگه از این بدتر نمی تونست بزنه و فرقی نداشت توی چارچوب باشه یا نه!
پنالتی زن های ایتالیا هم کلا زیاد نبودن و هر چی بیشتر جلو می رفت دیگه به ضرر ایتالیا پیش می رفت و توی همون 5 تا می تونست کارو تموم کنه
هر چند آلمان ها توی پنالتی خوب شانس دارن ولی در هر صورت خرده ای به ایتالیا نمیشه گرفت به خصوص پنالتی به این صورت
در هر صورت آلمان هنوز توی هیچ تورنمنتی ایتالیا رو توی 120 دقیقه نبرده و این آمار هنوز پا برجاست![]()
مونتولیوو دعوت شده بود و در تمرینات تیم دچار مصدومیت شد و کنار گذاشته شد .+ یا مثال مشابه مونتولیوو (چون شنیدم مصدوم نبوده، بلکه دعوت نشده)...
یا چرا حتی هنوز یک گلر کاملا مطمئن و البته جوان و تضمین کننده چندین سال آینده برای جایگزینی با بوفون نیست؟ چرا نباید به بهتر از بوفون فکر کنیم؟
گلر جوان و با کیفیت در سری آ داریم . کسایی مثل اسپورتیلو از آتالانتا یا کونسیلی از ساسولو که عملکرد خوبی در این اواخر داشتن و به نظرم شایسته دعوت به تیم ملی بودن . ولی بجاش سیریگویی که یک فصل روی نیمکت بوده و مارکتی که عملکردش جالب نبوده دعوت میشه.
البته از دونارومای میلانهم نباید چشم پوشی کرد که نشون داده پتانسیل فوق العاده ای داره و فصل پیش عملکرد خیلی خوبی برای میلان داشت و با روندی که پیش گرفته در آینده میتونه فوق ستاره ایتالیا درون دروازه باشه .
ما بازیکنان باکیفیتی مثل برناردسکی از فیورنتینا داشتیم که سرعت و قابلیت حمل توپ بالایی داره و یکی از خوب های فصل پیش سری آ بود یا همین لورنزو اینسینیه که اونم جزو بهترین های ناپولی بود به ندرت بهشون بازی رسید و میتونستن کیفیت بیشتری رو به خط هافبک و حمله اضافه کنن و قابلیت های تیم رو بیشتر کنن .
ولی اصرار کونته در استفاده از جیاچرینی که عملکردی معمولی داشت و از همه مهمتر سیستم 352 و ضعف هایی که داره باعث کم شدن توان حرکتی و هجومی ایتالیا شده بود و در حملات کم تعداد و بدون خلاقیت و قابل پیش بینی بودیم .
خوشبختانه با شناختی که از ونتورا در تورینو دارم یکی از مربیان علاقمند به بازی هجومی است و میشه امیدوار بود که در آینده ایتالیایی رو شاهد باشیم که بعلاوه کسب نتیجه بازی زیبایی رو هم به نمایش بذاره . هر چند که ونتورا کار سختی رو در پیش داره ولی امیدوارم موفق بشه .
Last edited by B3HZ@D; 03-07-2016 at 23:28.
ا
تمام بازی یک طرف و لحظه تلخ ناراحتی و اشک های Buffon یک طرف ...دردناک بود ...
نه دوستِ عزیز !! پنالتی تویِ جریانِ بازی شانس نیست چون یه موقعیت گل رو از حریف گرفته که پنالتی شدهداور نمیاد همینجوری 2 دستی پنالتی تقدیمِ کسی کنه که بگیم شانسیه !! اما پنالتی بعد از وقتهایِ اضافی از همون پنالتیهاییه که میان 2 دستی تقدیمِ هر 2 تیم میکنن و فقط یه آزمونیه برایِ رد کردنِ مرحله ی فعلی و رفتن به مرحله بعد ! فقط و فقط شانسه و بس ! نه از لحاظِ فنی میشه راجع بهش بحث کرد نه فوتبالی ! فقط باید بشینی نگاه کنی و با هیجانش حال کنی همین !
والا زدن پنالتی منظورم بود نه گرفتنش.....نوشته شده توسط Esteghlal_Paydar44 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند گرفتنشم با اون بازی که من دیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)