میگن کوبیاک با تبلتش تو p30world داشت این تاپیک رو بررسی میکرد و همینکه فهمید نقشه تبانیشون اینجا لو رفته سریع آتینکا رو خبر میکنه و اون هم کورک رو می فرسته تو زمین
+
پیشاپیش تبریک بخاطر مقام در المپیک
تا الان که نتیجه نظرسنجیو درست پیش بینی کردم![]()
میگن کوبیاک با تبلتش تو p30world داشت این تاپیک رو بررسی میکرد و همینکه فهمید نقشه تبانیشون اینجا لو رفته سریع آتینکا رو خبر میکنه و اون هم کورک رو می فرسته تو زمین
+
پیشاپیش تبریک بخاطر مقام در المپیک
تا الان که نتیجه نظرسنجیو درست پیش بینی کردم![]()
صعود به المپیک رو به همه دوستان تبریک عرض میکنم.
واقعا بچه ها امروز گل کاشتند. سرویس هامون واقعا خوب بود و از همه مهم تر این بود که لوزانو از اول بازی مرندی رو وارد زمین کرد.
البته امروز بعد ست دوم اگه دقت می کردین لوزانو رفت سمت انتیگا و احتمالا بهش گفته نقشممون تو پی سی ورلد لو رفته برای همین ست بعدی کورک رو زودتر بفرست تو زمین که برنده بشین![]()
نجیشیدی شب درازهالبته امروز بعد ست دوم اگه دقت می کردین لوزانو رفت سمت انتیگا و احتمالابهش گفته نقشممون تو پی سی ورلد لو رفته برای همین ست بعدی کورک رو زودتر بفرست تو زمین که برنده بشین
![]()
خب بریم یه نگاهی کنیم به المپیک:
جالبه ظاهرا گروه بندی مسابقات والیبال در المپیک بر اساس رنکینگ جهانی تیم ها هست . برزیل و لهستان سرگروه می شن و باقی تیمها توی این دو گروه قرار می گیرن . حالا سایت ویکی پدیا گروه بندی رو تا اینجا اعلام کرده و با توجه به اینکه هنوز بازی ها تموم نشده کامل نیست اما از اونجایی که تیمی بالاتر از این تیمها از نظر رنک دیگه وجود نداره که سهمیه رو بگیره به نظر گروه بندی تا الان همین باشه :
اینجوری بشه من که راضی ام : دی
مصر و کوبا هم صعود کردند که چون دو تیم دیگه هنوز مونده و نحوه قرار گیری اینها بر اساس رنک هست و بستگی داره چه تیمی بیاد المپیک پس لحاظ نشده هنوز .
مصر و کوبا و احتمالا مکزیک و کانادا
از این 4 تیم دو تیم با ما هم گروه میشند.چه خوب میشه مکزیک و مصر باشند تا این شکلی احتمالا 3 برد رو به دست بیاریم
اینجوری که من حساب کردم قطعا با کوبا همگروه می شیم ( اگه الگوریتمش رو درست حدس زده باشم : دی ) از اونور کانادا یا استرالیا میره گروه کناری و مصر باز میاد گروه ما و مکزیک میره اون ور . ولی اگر تونس به جای مکزیک صعود کنه اون وقت تونس میاد گروه ما و مصر میره اونور
آره درسته. خبرش رو فارس کار کرده الان. فکر کنم خبرگزاری ها هم به این تاپیک سر می زنن.![]()
مسابقات والیبال المپیک 2016 ریو در دو گروه شش تیمی برگزار میشود و تیمها بر اساس رتبهای که در پایان سال 2015 میلادی در ردهبندی فدراسیون جهانی داشتهاند، در این دو گروه قرار میگیرند. در حال حاضر حضور تیمهای ایران، برزیل، آرژانتین، آمریکا، کوبا، ایتالیا، لهستان، روسیه، فرانسه و مصر در المپیک قطعی شده است.
بر اساس رتبه این تیمها، برزیل، ایتالیا، آمریکا و فرانسه در گروه A و تیمهای لهستان، روسیه، آرژانتین و ایران در گروه B قرار میگیرند. در صورت صعود یکی از تیمهای استرالیا و کانادا، این تیم در گروه A قرار میگیرد و کوبا در گروه B قرار خواهد گرفت. گروه مصر نیز پس از مشخص شدن دیگر تیم راه یافته به بازیهای المپیک تعیین خواهد شد.
تیمهای مکزیک، تونس، الجزایر و شیلی رقابت خود را از شنبه، 15 خرداد برای کسب سهمیه المپیک آغاز کردهاند. در پایان این مسابقات که در مکزیک برگزار میشود یک تیم المپیکی خواهد شد.
رویای 52 ساله والیبال ایران محقق شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم ملی والیبال ایران پیروزی مقتدرانه مقابل لهستان مسافر المپیک شد.
طرفداری- تیم های ملی ایران و لهستان در ششمین روز از رقابت های والیبال انتخابی المپیک ریو 2016 در توکیوی ژاپن به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری سه بر یک تیم ملی ایران همراه بود. به این ترتیب تیم ملی ایران موفق شد برای اولین بار در تاریخ این رشته مجوز راهیابی به المپیک را کسب کند.
ترکیب دو تیم
ست اول:
گزارش بازی
ست اول را ایران بهتر از حریف قدرتمند خود آغاز کرد و موفق شد در وقت استراحت فنی اول با حساب 8 بر 7 از لهستان پیش بیافتد. در ادامه ملی پوشان کشورمان فاصله را بیشتر کرده و 14 بر 11 از لهستان جلو افتادند و ادامه همین روند پیروزی 16 بر 12 را در وقت استراحت فنی برایشان به دنبال داشت. لهستان در ادامه این ست نیز توان رسیدن به ایران را نداشت و با نتیجه 25 بر 20 بازی را واگذار کرد.
ست دوم:
ست اول نیز همان داستان ست اول را داشت و تیم ملی ایران کاملا برتر از تیم لهستان بازی را آغاز، ادامه و پایان داد. در وقت استراحت فنی اول این ست شاهد به دست آمدن نتیجه 8 بر 5 از سوی ایران بودیم و که این برتری در وقت استراحت فنی دوم نیز تداوم داشت و دو تیم با برتری 16 بر 12 ایران راهی این وقت استراحت شدند. در انتهای این ست شاهد برتری مقتدرانه تیم ملی ایران با نتیجه 25 بر 18 بودیم.
ست سوم:
در این ست نیز برتری ابتدایی با ایران بود و شاگردان لوزانو با ایجاد اختلافی یک امتیازی راهی وقت استراحت فنی اول شدند. برای اولین بار در طول این دیدار وقت استراحت فنی دوم با برتری 15 بر 15 لهستان همراه بود. لهستانی ها که دوست نداشتند این دیدار را به راحتی به ایران واگذار کنند برتری خود را تداوم بخشیده و 22 بر 19 پیش افتادند. در نهایت این ست با نتیجه 25 بر 20 به سود لهستان همراه بود تا نتیجه ست شماری دو بر یک به سود ایران شود.
ست چهارم:
شکست در ست سوم ملی پوشان کشورمان را به خودشان آورد تا با تمرکز بیشتری ست چهارم را آغاز کنند. پیروزی 8 بر 4 در وقت استراحت فنی اول به خوبی نشانگر این بود که شاگردان لوزانو عزم خود را برای خاتمه دادن به کار جزم کرده اند. همین روند برتری تا وقت استراحت فنی دوم نیز ادامه داشت و تیم ایران با نتیجه 16 بر 13 از حریف خود پیش بود. در امتیاز 19 لهستانی ها یک امتیاز از ایران پیش افتادند تا کار کمی پیچیده شود ولی ملی پوشان کشورمان خیلی زود به خودشان آمدند و کار را به تساوی کشاندند ولی هیچ کدام از دو تیم قصد باختن در این ست را نداشتند به طوری که کار تا امتیاز 34 نیز پیش رفت و در نهایت ایران موفق شد با حساب 34 بر 32 این ست نفس گیر را مال خود کند.
با این برد تعداد پیروزهای ایران به عدد 5 رسیده و صعودش به بازی های المپیک ریو 2016 قطعی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)