تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 43 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 427

نام تاپيک: بحث و بررسی اینترنت بی سیم (Wireless )

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

آقا من خودم در حال حاضر از پتیاک دارم و سرعتش و پینگ عالیه. کلا با هر شرکتی مقایسه کردم، این پتیاک پینگش از همه بهتر بود ولی
    قیمت هاش گرونه، شارژ دزدی هم فکر کنم داره، پشتیبانیش خوبه (عالی نیست، ولی اوکیه)، قطعی هاش واقعا کمه، شاید مثلا 5 بار تو کل ماه (البته من همش خونه نیستم، شانس ما دیدی هرموقع نبودیم قطع میشد
    )
    NAT TYPE3 نمیدونم قضیه اش چیه. مربوط به PS4 میشه فقط؟ (نشنیده بودم تاحالا!)
    حالا من خودم سر همین قضیه گرون بودن میخوام یه شرکت دیگه بگیرم، شبانه هم تا مرداد اینا داشت، بعدش دیگه شبانه اش رو هم برداشت.
    بله بیشتر به ps4 ایکس باکس مربوط میشه
    وقتی مودم یه ایپی رو مثلا ایپی شاتل الان من 151.243.134.216 رو بریج میکنم رو کنسول کنسول nat type رو 1 نشون میده
    وقتی که مودم خودش با dhcp یه ایپی 192.168.1.4 میده به کنسول نت تایپ 2 میشه
    وقتی گوشی وصل میشه در اصل ایپیتون با 100 شروع میشه (دقیقا وایفای دیدید وصل میشید 192.168.1.3 مثلا ایپی میگیره بقیه هم یه عدد بالاتر رو وایفای؟ حالا دکل ها هم واسه اینکه این حجم کاربرارو بتونن ایپی دهی کنن میندازن پشت یه همچین ایپی دهی داخلی با 100 شروع میشه و اگه کسه دیگه ای همون لحظه به همون دکل وصل شه مثل وایفای یه عدد دیگه میگیره و یه ایپی داخلی هست ) همین رو وقتی گوشی یا مودم میگیره با 192.168.43.1 مثلا به فرض میده نت تایپ 3 میشه
    رو فورجی و lte کلا خصلتش همینه نمیشه کاریش کرد
    nat تایپ 3 تو بازی های انلاین مثل فیفا مشکلاتی ب وجود میاره که بهتره nat type 2 یا 1 باشه

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا من خودم در حال حاضر از پتیاک دارم و سرعتش و پینگ عالیه. کلا با هر شرکتی مقایسه کردم، این پتیاک پینگش از همه بهتر بود ولی
    قیمت هاش گرونه، شارژ دزدی هم فکر کنم داره، پشتیبانیش خوبه (عالی نیست، ولی اوکیه)، قطعی هاش واقعا کمه، شاید مثلا 5 بار تو کل ماه (البته من همش خونه نیستم، شانس ما دیدی هرموقع نبودیم قطع میشد
    )
    NAT TYPE3 نمیدونم قضیه اش چیه. مربوط به PS4 میشه فقط؟ (نشنیده بودم تاحالا!)
    حالا من خودم سر همین قضیه گرون بودن میخوام یه شرکت دیگه بگیرم، شبانه هم تا مرداد اینا داشت، بعدش دیگه شبانه اش رو هم برداشت.
    در مورد pc نمیدونم اما تو کنسولا اینترنتت باید یه شرایطی داشته باشه تا بتونی راحت با بقیه انلاین بازی کنی و جوین و مچ بشی باهاشون . تو ایکس باکس هم هست این قضیه.

4. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

سلام
    من دنيال اين بودم که ليتنسي بياد پايين ، زنگ زدم آساتک گفتن وايرلس اشتراکي عاليه تاخير کمي داره
    قيمت هاي خوبي هم داشت 80 گيگ يک سال 105 تومن
    ولي الان که ميگيد بدرد نمي خوره موندم چه کنم راه ديگه اي غير از فيبر پيشنهاد مي کنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    من دنيال اين بودم که ليتنسي بياد پايين ، زنگ زدم آساتک گفتن وايرلس اشتراکي عاليه تاخير کمي داره
    قيمت هاي خوبي هم داشت 80 گيگ يک سال 105 تومن
    ولي الان که ميگيد بدرد نمي خوره موندم چه کنم راه ديگه اي غير از فيبر پيشنهاد مي کنيد
    از Latency دقیقا منظورت چیه؟ Ping؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

از Latency دقیقا منظورت چیه؟ Ping؟
    من ويديو کنفرانس انجام مي دم با adsl تاخير زياده و باعث قطعي ميشه

8. این کاربر از alirezabg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بله بیشتر به ps4 ایکس باکس مربوط میشه
    وقتی مودم یه ایپی رو مثلا ایپی شاتل الان من 151.243.134.216 رو بریج میکنم رو کنسول کنسول nat type رو 1 نشون میده
    وقتی که مودم خودش با dhcp یه ایپی 192.168.1.4 میده به کنسول نت تایپ 2 میشه
    وقتی گوشی وصل میشه در اصل ایپیتون با 100 شروع میشه (دقیقا وایفای دیدید وصل میشید 192.168.1.3 مثلا ایپی میگیره بقیه هم یه عدد بالاتر رو وایفای؟ حالا دکل ها هم واسه اینکه این حجم کاربرارو بتونن ایپی دهی کنن میندازن پشت یه همچین ایپی دهی داخلی با 100 شروع میشه و اگه کسه دیگه ای همون لحظه به همون دکل وصل شه مثل وایفای یه عدد دیگه میگیره و یه ایپی داخلی هست ) همین رو وقتی گوشی یا مودم میگیره با 192.168.43.1 مثلا به فرض میده نت تایپ 3 میشه
    رو فورجی و lte کلا خصلتش همینه نمیشه کاریش کرد
    nat تایپ 3 تو بازی های انلاین مثل فیفا مشکلاتی ب وجود میاره که بهتره nat type 2 یا 1 باشه
    داداش شما اینو خودت تست کردی که کانکشن بریج باشه نت تایپ 1 میشه تو ps4؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من ويديو کنفرانس انجام مي دم با adsl تاخير زياده و باعث قطعي ميشه

سلام وایرلس موقعی خوبه که رادیو برای شما اختصاصی باشه نه اشتراکی چون اگر بر فرض مثال زمان ویدیو کنفرانس نفر دومی از رادیو استفاده کنه بهت قول میدم یاد زمان مودم های دایال اپ می یوفتی لتنسی یکدفعه با سرور داخلی میشه 50- 200 میلی ثانیه حتی ممکنه تاخیر به یک ثانیه هم برسه خلاصه کلام اگر وایرلس بگیری فقط باید شانس داشته باشی در محدوده شا کسی از اون رادیوییکه سمت شما است استفاده نکنه یا حداقل موقع ویدیو کنفرانس باری غیر از شما روش نباشه واگرنه وضعیت ای دی اس ال خیلی بهتره خواهد بود
    Last edited by mkkrmt; 18-12-2017 at 11:48.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

داداش شما اینو خودت تست کردی که کانکشن بریج باشه نت تایپ 1 میشه تو ps4؟؟
    بله داداش نت تایپ 1 میشه رو adsl

12. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

شما کانکشن بریج با مودم LTE تست نکردین نت تایپش چند میشود؟
    بخاطر امنیت بیشتر و اتصال بهتر همیشه با کانکشن بریج به مودم LTE متصل میشوم منتها تست نت تایپ انجام ندادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من از شرکت آسیاتک اومدن برای وایرلس تست کردن که دید نداشت. یعنی سیگنال ضعیف بود در حدود 80- بود. اطلاعات زیادی ندارم ولی گیرنده SXT بود. آیا راهی دیگه وجود داره که از این شرکت وایرلس بگیرم؟ تجهیزات دیگه ای شبیه دیش باشه؟ چون بعضی جاها دیدم. قیمت هم هفتصد هشتصد هزار تومان باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •