تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 827 اولاول ... 678910111213142060110510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

ميگم اين محرم نژاد هم خوب براي استقلال كار ميكنه ها
    خوب شد فروختنش وگرنه نميدونستن چجوري شموشك رو ببرن
    :mrgreen: :mrgreen:

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

آره والا
    اينا يه چيزي ميدونستن كه فروختنش!!! :mrgreen:

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

.:. پروين: حرف‌ دادکان‌ واقعاً‌ به‌ دلم‌ نشست‌ مى‌روم‌ وهمه‌ را غافلگير مى‌کنم! …

ظهر بود. خورشيد روى‌ شانه‌ها آرام‌ گرفته‌ بود. توى‌ هرم‌ گرما مردى‌ را روبه‌روى‌ خود ديديم‌ که‌ شبيه‌ هيچ‌ کس‌ نبود. او شبيه‌ خودش‌ بود فقط!
    گفت: دنيا دار مکافاته! با آن‌ چشماى‌ تيله‌اى‌ به‌ ابرهاى‌ پشت‌ پنجره‌ نگاه‌ کرد و زير لب‌ گفت: خسته‌ام! خسته‌ بود. خسته‌ از دست‌ آدماى‌ بى‌مرام‌ اين‌ دوره‌ و زمونه. حالا ابراى‌ توى‌ چشماش‌ اصلاً‌ خوب‌ نبود. گفت: مى‌روم‌ و پشت‌ سرم‌ را هم‌ نگاه‌ نمى‌کنم. گفتيم: چرا آخه؟ گفت: دنيا کثيف‌ شده، زمانه‌ عوض‌ شده. به‌ خاطر يک‌ لقمه‌ نان‌ وجدان‌ مى‌فروشند. آبرو حراج‌ مى‌کنند. و او آنقدر گفت‌ و گفت‌ که‌ چشماى‌ زاغش‌ کمى‌ خيس‌ شد. ياد مامان‌ نصرت‌ افتاده‌ بود انگار، گفت: هر کسى‌ يه‌ جور نشئه‌ مى‌شه. ما هم‌ پنج‌ شنبه‌ها عصر مى‌ريم‌ بهشت‌زهرا و با يه‌ مشت‌ آدم‌ بيچاره‌ درد دل‌ مى‌کنيم‌ و غذايى‌ مى‌خوريم‌ و نشئه‌ مى‌شيم. عاشق‌ مى‌شيم. کى‌ بود که‌ مى‌گفت: عاشقى‌ گناه‌ نيست؟ کى‌ بود؟
    ظهر بود. خورشيد دنيا را گرفته‌ بود. من‌ و «اسي» نشستيم‌ روبرويش‌ و کباب‌ کوبيده‌ را با دوغ‌ آبعلى‌ خورديم‌ و اصلاً‌ دست‌ و دلمان‌ نلرزيد که‌ روبه‌روى‌ کدام‌ اسطوره‌ نشسته‌ايم. بعد که‌ غذا تمام‌ شد و چاى‌ قندپهلو را سر کشيديم‌ يک‌ جمله‌ گفت‌ که‌ ويرانمان‌ کرد. گفت: مى‌تونستم‌ گوسفند هم‌ زير پاتون‌ سر ببرم‌ اما همونى‌ رو با هم‌ خورديم‌ که‌ من‌ هر روز مى‌خورم. من‌ متنفر از چاپلوسي! از دروغ‌ و دورويي! اين‌ جمله‌ را گفت‌ و بلند شد. چشمهاى‌ تيمه‌اى‌اش‌ هنوز برق‌ مى‌زد. گفت: مى‌رم‌ سر تمرين. گفتم: فردا قصه‌ کباب‌ کوبيده‌ و دلتنگى‌هاى‌ پروين‌ رو مى‌نويسم. گفت‌ عوض‌ همه‌ اينها بنويس: دل‌ خوش‌ سيرى‌ چند؟
    و آفتاب‌ از شانه‌ آسمان‌ هجرت‌ کرده‌ بود که‌ به‌ تحريريه‌ رسيديم‌ و براى‌ سردبير از نيمروز بهارى‌ قشنگى‌ گفتيم‌ که‌ با پروين‌ گذشت... و عباس‌ عبدالملکى‌ لبخندى‌ زد و گفت: اون‌ خيلى‌ بامرامه. تا باهاش‌ نفس‌ نکشين‌ نمى‌دونين‌ معنى‌ تار سبيل‌ چيه؟... وقتى‌ شما اين‌ مصاحبه‌ جگرى‌ رنگ‌ را مى‌خوانيد يک‌ کلاه‌ خالى‌ کنارش‌ بگذاريد!

اول‌ از پرسپوليس‌ و روزهاى‌ حساس‌ در ليگ‌ برتر بگوييد؟
    واقعاً‌ روزهاى‌ حساس‌ و سرنوشت‌ساز فرا رسيده‌ است‌ کوچکترين‌ لغزش‌ باعث‌ مى‌شود يک‌ تيم‌ قهرمان‌ نشود. شما به‌ رقابت‌ تيمهاى‌ صدر جدول‌ نگاه‌ کنيد فولاد، پرسپوليس، استقلال‌ و ذوب‌آهن‌ هر کدامشان‌ اشتباه‌ کنند با قهرمانى‌ وداع‌ مى‌کنند. البته‌ شانس‌ فولاد از ما بيشتر است‌ اما پرسپوليس‌ مى‌تواند در صورت‌ لغزش‌ فولاد به‌ مقام‌ اول‌ برسد. هنوز اعتقاد دارم‌ شانس‌ استقلال‌ کمتر از ماست. ضمن‌ آن‌ که‌ در پايين‌ جدول‌ هم‌ شرايط‌ مثل‌ بالاست‌ و شايد سخت‌تر. سپاهان، سايپا، پگاه، پيکان‌ و برق‌ شرايط‌ سختى‌ دارند ومعلوم‌ نيست‌ چه‌ تيمى‌ سقوط‌ مى‌کند.

شما دوست‌ داريد کدام‌ تيم‌ بماند؟
    دست‌ من‌ نيست‌ بالاخره‌ هر کدامشان‌ داراى‌ شرايط‌ خاصى‌ هستند. پگاه، برق، سپاهان‌ در شهرستانها موقعيت‌ خوبى‌ دارند، سايپا وپيکان‌ هم‌ حيف‌ است‌ با اين‌ امکانات‌ از ليگ‌ برتر حذف‌ شوند.

براى‌ همين‌ بود که‌ شما بازى‌ پيکان‌ را تماشا کرديد و دوست‌ داشتيد تيم‌ تهرانى‌ استقلال‌ اهواز را شکست‌ بدهد؟
    البته‌ پيکان‌ تيم‌ ريشه‌دارى‌ است‌ و تيم‌ اسبق‌ ما محسوب‌ مى‌شود آنها فوتبال‌ خوبى‌ را به‌ نمايش‌ گذاشتند و 3 امتياز را گرفتند.

از بازى‌ پرسپوليس- سايپا بگوييد؟
    ما مستحق‌ پيروزى‌ بوديم‌ ديديد که‌ بيشتر بازى‌ در اختيار ما بود و موقعيت‌هاى‌ فراوانى‌ داشتيم‌ اما سايپا با دفاع‌ پر تعداد مى‌خواست‌ به‌ حداقل‌ امتياز برسد. کاظميان‌ هم‌ گفت‌ هر جا صاحب‌ توپ‌ مى‌شويم‌ 4-3 نفر روى‌ پايم‌ بودند اما من‌ مى‌دانستم‌ به‌ گل‌ مى‌رسم‌ البته‌ اين‌ 3 امتياز باعث‌ شد رقابت‌ در بالاى‌ جدول‌ همچنان‌ گرم‌ باقى‌ بماند.

ارزيابى‌ شما از ليگ‌ برتر چگونه‌ است؟
    واقعاً‌ سخت‌ است‌ ليگ‌ برتر امسال‌ با تمام‌ فراز و نشيبهايى‌ که‌ داشت، دارد به‌ آخر خط‌ مى‌رسد. در مجموع‌ خوب‌ بود واقعاً‌ کار خيلى‌ سخت‌ است.

راستى‌ آقاى‌ دادکان‌ هم‌ در برنامه‌ ورزش‌ و مردم‌ از پرسپوليسى‌ها هم‌ عذرخواهى‌ کرد؟
    اين‌ برنامه‌ را به‌ دقت‌ تماشا کردم‌ و واقعاً‌ از حرفهاى‌ آقاى‌ دادکان‌ لذت‌ بردم‌ شايد اولين‌ بارى‌ بود که‌ او مقابل‌ مطبوعات‌ منطقى‌ وحساب‌ شده‌ حرف‌ زد و هيچ‌ کس‌ هم‌ ناراحت‌ نشد. حتى‌ او در مورد کشته‌ شدگان‌ 5 فروردين‌ و قضيه‌ محروميت‌ پرسپوليس‌ هم‌ حق‌ مطلب‌ را ادا کرد او گفت‌ من‌ از پرسپوليسى‌ها عذرخواهى‌ مى‌کنم‌ و اين‌ حرف‌ واقعاً‌ به‌ دل‌ من‌ نشست. «ممد» با کمال‌ صداقت‌ و صراحت‌ اين‌ حرف‌ را زد وگفت‌ ممکن‌ است‌ ناظران‌ ما از مشکلاتى‌ که‌ بر پرسپوليس‌ گذشته‌ چيزى‌ به‌ ما ننوشته‌اند و اين‌ يعنى‌ اجحاف‌ در حق‌ پرسپوليس.

گاهى‌ شما از فدراسيون‌ و دادکان‌ گله‌ مى‌کنيد ارزيابى‌ شما در مورد او چيست؟
    ببينيد واقعاً‌ دادکان‌ آدم‌ سالم‌ و با صداقتى‌ است‌ مثل‌ او کم‌ داريم. من‌ به‌ جرأت‌ مى‌گويم‌ در فوتبال‌ مثل‌ دادکان‌ و مايلى‌کهن‌ کم‌ داريم. اينها حرفشان‌ را مى‌زنند و اهل‌ چاپلوسى‌ هم‌ نيستند دادکان‌ براى‌ فوتبال‌ خيلى‌ زحمت‌ کشيده‌ پول‌ خوبى‌ را هم‌ آورده‌ است‌ که‌ جا دارد به‌ او خسته‌ نباشيد گفت‌ همه‌ حرفهاى‌ او در برنامه‌ آقاى‌ شفيع‌ به‌ دل‌ همه‌ نشست.

راجع‌ به‌ تيم‌ملى‌ چه‌ نظرى‌ داريد؟
    تيم‌ملى‌ بايد در سکوت‌ و آرامش‌ خودش‌ را براى‌ اين‌ 2 بازى‌ آماده‌ کند. ما واقعاً‌ تيم‌ خوب‌ و ارزشمندى‌ داريم‌ البته‌ اعتقاد دارم‌ اين‌ برانکو لياقت‌ و شايستگى‌ دارد که‌ تيم‌ ما را به‌ جام‌ جهانى‌ ببرد. برانکو واقعاً‌ جنتلمن‌ است‌ شما ببينيد طى‌ اين‌ مدت‌ ما در تيم‌ملى‌ مشکل‌ حاشيه‌اى‌ نداشته‌ايم.

در مورد تيم‌ملى‌ حرف‌ زديد به‌ نظر شما انتقاداتى‌ که‌ اين‌ روزها از برانکو راجع‌ به‌ مبعلى‌ و... مى‌شود براى‌ چيست؟
    من‌ معتقدم‌ وقتى‌ تيمى‌ با يک‌ ارنج‌ ثابت‌ به‌ موفقيت‌ مى‌رسد، منطق‌ حکم‌ مى‌کند که‌ به‌ ترکيب‌ آن‌ تيم‌ نبايد دست‌ زد. در مورد مبعلى‌ بايد بگويم‌ که‌ بعيد است‌ برانکو در اين‌ 2 بازى‌ او را در ترکيب‌ اصلى‌ قرار دهد، من‌ واقعاً‌ اعتقاد دارم‌ با نکونام، کريمي، مهدوى‌کيا و زندى‌ مشکلى‌ در ميانه‌ ميدان‌ نداريم. البته‌ نکونام‌ يک‌ ستاره‌ بدون‌ چون‌ و چرا براى‌ تيم‌ملى‌ است‌ او فوق‌العاده‌ است‌ اما بازى‌ اين‌ بچه‌ زياد به‌ چشم‌ نمى‌آيد. البته‌ ما در پرسپوليس‌ يک‌ نمونه‌ مثل‌ او داشتيم‌ که‌ بازى‌اش‌ به‌ چشم‌ نمى‌آمد. ضيأ عربشاهى‌ خيلى‌ زحمت‌ مى‌کشيد و روى‌ گلها تأثير زيادى‌ داشت‌ اما هيچ‌ وقت‌ بازى‌ او مورد توجه‌ نبود اما ببينيد على‌ کريمى‌ دو نفر را دربيل‌ مى‌کند همه‌ نگاهها به‌ او جلب‌ مى‌شود البته‌ کريمى‌ با رفتنش‌ به‌ بايرن‌مونيخ‌ نشان‌ داد که‌ در چه‌ کلاس‌ بزرگى‌ در فوتبال‌ قرار دارد.

در مورد پرسپوليس‌ حرف‌ خاصى‌ مانده‌ که‌ نگفته‌ باشيد؟
    مشکل‌ اصلى‌ ما 600 ميليون‌ طلب‌ بچه‌هاست‌ که‌ 20 روز ديگر بايد پرداخت‌ شود ضمن‌ آن‌ که‌ ما براى‌ فصل‌ بعد حدود 2 ميليارد تومان‌ پول‌ مى‌خواهيم. بالاخره‌ همه‌ از پرسپوليس‌ توقع‌ دارند ما براى‌ بستن‌ يک‌ تيم‌ قدرتمند بايد از حالا نفرات‌ مورد نظر را جذب‌ کنيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

شايد دايى‌ سهام‌دار استقلال‌ شود

با جدى‌تر شدن‌ بحث‌ فروش‌ سهام‌ باشگاه‌ استقلال‌ به‌ عموم‌ مردم‌ هر روز نفرات‌ جديدى‌ به‌ ليست‌ خريداران‌ اين‌ سهام‌ اضافه‌ مى‌شود که‌ در آخرين‌ مورد صحبت‌ از حضور على‌ دايى‌ در اين‌ ليست‌ بوده‌ است.
    طبق‌ شنيده‌هاى‌ ما کاپيتان‌ تيم‌ ملى‌ قصد دارد پس‌ از مشکلاتى‌ که‌ با مديران‌ و مربيان‌ پرسپوليس‌ پيدا کرد مقدارى‌ از سهام‌ باشگاه‌ استقلال‌ را خريدارى‌ کرده‌ تا به‌ نوعى‌ به‌ اقدامات‌ پرسپوليسى‌ها جواب‌ داده‌ باشد.
    البته‌ احتمال‌ اينکه‌ اين‌ خبر طى‌ روزهاى‌ آينده‌ تکذيب‌ شود نيز وجود دارد اما باتوجه‌ به‌ صحبت‌هايى‌ که‌ دايى‌ چندى‌ پيش‌ در مطبوعات‌ انجام‌ داد و تيم‌هاى‌ فولاد و استقلال‌ را شايسته‌تر از پرسپوليس‌ براى‌ کسب‌ عنوان‌ قهرمانى‌ ليگ‌ دانست‌ اقدام‌ او براى‌ خريد سهام‌ استقلال‌ زياد دور از ذهن‌ نمى‌باشد.

واقعا كه بعضي وقتها آدم چه چيزها ميبينه !! از دائي با اونهمه تجربه واقها بعيده اين بچه بازي ها و لجبازي ها ... نتيجه لجبازي ميشه هاشمي نسب !!!
    فوتبال خودش رو با لجبازي با اين و اون به كجا كشوند .. حالا نه تو دل پرسپوليسيها جائي داره نه تو دل استقلا لي ها
    دائي نبايد بر عليه تيم سابقش حرف بزنه !!! اينجاست كه اخلاق و محبوبيت معنا پيدا ميكنه !!! نه معروفيت

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

كجايند اونايي كه ميگن دايي اخلاق داره!!!!
    نه
    دايي داره همه چيز رو از دست ميده.... :|

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تيم ملي با چك و اسكاتلند ديدار مي كند
    ---------------------------------------------
    تيم ملي فوتبال كشورمان قصد دارد براي آمادگي هر چه بيشتر در راه مسابقات جام جهاني چند ديدار تداركاتي برگزار كند. تيم ملي فوتبال كشورمان كه در حال حاضر با 7 امتياز در صدر جدول دور مقدماتي جام جهاني قرار دارد , پس از آخرين ديدار خود در اين مرحله كه روز 27 مردادماه برگزار مي شود قصد دارد دو ديدار با تيم هاي اروپايي برگزار كند. بر اساس رايزني هاي فدراسيون فوتبال كشورمان قرار است اين تيم دو ديدار دوستانه با تيم هاي جمهوري چك و اسكاتلند برگزار كند. اين دو ديدار حتي در صورت عدم راهيابي مستقيم تيم ملي فوتبال كشورمان به جام جهاني براي مرحله پلي آف برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ملي پوش برق شيراز ده ميليون ريال جريمه شد
    ---------------------------------------------------------
    كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ستار زارع بازيكن ملي پوش برق شيراز را ده ميليون ريال جريمه كرد. به گزارش روابط عمومي فدراسيون فوتبال ستار زارع به علت تخلفاتي كه در ديدار برق شيراز با ملوان در چارچوب رقابتهاي باشگاههاي برتر در 21 اسفند سال گذشته مرتكب شد علاوه بر پرداخت جريمه نقدي از دو جلسه همراهي تيم خود به صورت تعليقي تا آخر امسال محكوم شد. در جلسه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تصريح شده است درصورت تكرار تخلفات اين بازيكن جريمه وي سنگين تر خواهد شد.

كاش زودتر از دايي تقدير كرده بودن :mrgreen:

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سرمربى فصل آينده پرسپوليس كيست؟
    -----------------------------------------------
    زمان زيادى به پايان بازيهاى اين فصل پرسپوليس در ليگ برتر باقى نمانده اما هنوز وضعيت نهايى راينر سوبل مشخص نشده است. سوبل كه با قراردادى يك ساله از ابتداى فصل هدايت پرسپوليس را بر عهده گرفت، عملكرد تقريباً مناسبى داشته ولى معلوم نيست مسؤولان باشگاه و در رأس تمامى آنها، على پروين چه تصميمى درباره ادامه كار او اتخاذ كنند. سرمربى آلمانى قرمزها در اين فصل يكى از پرفراز و نشيب ترين دوره هاى كارى خود را پشت سر گذاشت. با مسائلى كه شايد پيش از اين هرگز برايش اتفاق نيفتاده بود. درگيرى هاى مقطعى بين او و پروين از پيش از شروع بازيهاى ليگ آغاز شد. وقتى قبل از حضور او در ايران، خبر قرار گرفتن حميد استيلى به عنوان دستيار او و مربى پرسپوليس منتشر شد. سوبل آن روزها با صداقت اعلام كرد كه تحت هيچ شرايطى دستيار ايرانى نمى گيرد اما فشار پروين باعث شد تا سوبل كه بيش از هميشه خود را در موضع انفعال مى ديد، همه چيز را قبول كند. اضافه شدن پرويز كماسى هم در همين شرايط بود. بعد از اينكه پرسپوليس در بازيهاى ابتدايى ليگ نتايج ضعيفى گرفت و در روزهايى كه همه نحوه تمرينات سوبل را دليل اصلى شكست ها عنوان مى كردند، نام پرويز كماسى براى اضافه شدن به كادر فنى تيم به ميان آمد. سوبل اين بار هم چاره يى جز قبول نداشت. با اين حال جو تيم به كلى عليه او بود و اوضاع به هيچ وجه بر وفق مراد سرمربى آلمانى پيش نمى رفت. نتيجه گيرى ها به حساب پروين واريز مى شد و مقصر اصلى شكست ها؛ سوبل بود. با اين حال رفته رفته با آرام شدن نسبى شرايط و نتيجه گيرى هاى پرسپوليس، وضعيت سوبل هم تغيير كرد. تاكتيك سكوت او در قبال مسائل به وجود آمده حالا جواب داده. از طرفى محبوبيت آقاى سرمربى بين بازيكنان بيشتر از گذشته شده و شرايط قابل تحمل تر از گذشته پيگيرى مى شود. حتى زمزمه هايى درباره تمديد قرارداد با پرسپوليس براى فصل بعد هم به گوش مى رسد اما با توجه به وضعيت فعلى پرسپوليس اين اتفاق كاملاً به تصميم على پروين بستگى دارد. استراتژى مدير فنى پرسپوليس در مقطع فعلى نمى تواند از دو حالت خارج باشد. اگر او تصميم بگيرد از فصل آينده به عنوان سرمربى فعاليت كند هيچ دليلى براى ماندن سوبل باقى نمى ماند و حضور دوباره او در پرسپوليس منتفى مى شود. اما به نظر نمى رسد پروين چنين تصميمى بگيرد. كميته آموزشى فدراسيون نام او را در ليست افرادى قرار داده كه به خاطر نداشتن مدرك اجازه مربيگرى ندارند. از طرفى او خيلى خوب مى داند كه قرار گرفتن روى صندلى اول تيم عواقبى مى تواند به دنبال داشته باشد. پروين اين موضوع را پيش از شروع بازيهاى پرسپوليس در اين فصل هم ثابت كرد. درشرايطى كه همه چيز حكايت از ناموفق بودن تيم در بازيهاى ليگ داشت پروين در يك اقدام زيركانه كنار كشيد تا با انتخاب سوبل، هم پاسخ انتقادات مطرح شده درباره مخالفت با حضور مربى خارجى در پرسپوليس را داده باشد و هم پيكان انتقادات در روزهاى شكست او را نشانه نرود و حالا دوباره چنين شرايطى حاكم است. پروين براى اولين بار در طول دوران فعاليت خود، لذت مدير فنى بودن را چشيده و برترى هاى آن را نسبت به سرمربى بودن مى داند. او اگر امسال هم در قالب مدير فنى فعاليت كند مى تواند خيلى راحت به تمامى مسائل تيم احاطه داشته باشد. پروين ديگر به خاطر باخت ها به طور مستقيم زير سؤال نمى رود و مى تواند خيلى راحت در اين شرايط توپ را به زمين سرمربى بياندازد. در اين صورت استفاده از گزينه ديگرى غير از سوبل براى پروين چندان معقول نيست. حضور يك مربى خارجى ديگر دوباره مشكلات را از نو شروع مى كند. ضمن اينكه معلوم نيست جايگزين سوبل تا چه اندازه سازگارى او را داشته باشد. در حال حاضر و در صورت قبول نكردن پست سرمربيگرى بهترين انتخاب براى پروين سوبل است. او خيلى راحت حضور يك مدير فنى با امتيازات پروين را قبول كرده و بارها اجازه حضور در حريم خود را به او داده است. بدين ترتيب به همه اينها حضور آرش فرزين را هم اضافه كنيد كه از يك طرف نفوذ بسيارى بر پروين دارد و از طرف ديگر بقايش در پرسپوليس مى تواند منوط به ادامه حضور سرمربى آلمانى تيم باشد. بدين ترتيب سوبل تنها گزينه خارجى براى كار با پرسپوليسى ها در فصل جديد محسوب مى شود و پروين اين موضوع را خيلى خوب مى داند.

به نقل از ايران ورزشي

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

هاشميان براى بايرن و هانوفر شرط گذاشت
    -------------------------------------------------
    چهار خط خبر روى سايت اختصاصى وحيد هاشميان همه را شوكه كرد. با چند كلمه آلمانى ساده خبر انتقال او به هانوفر تكذيب شد تا همه بابت اتفاقاتى كه در اين چند روزه روى سايت هاى خبرى آلمان ديدند به چشمانشان شك كنند. «وحيد هاشميان هيچ توافقى با باشگاه هانوفر نداشته. او هنوز با تيمى قرارداد امضا نكرده و حتى مقصد جديدش را انتخاب نكرده. البته هاشميان به تيمى غير از تيم هاى بوندس ليگا فكر نمى كند و قطعاً تا پايان فصل در بوندس ليگا مى ماند.» غير از اين جملات صريح كه موضع وحيد را در انتقال به هانوفر نشان مى دهد يك گفت وگوى كوتاه با مدير برنامه هاى او هم در سايت وجود دارد. «هنوز تيمى را براى هاشميان انتخاب نكرده ايم. فعلاً مذاكرات براى تيم جديد او ادامه دارد.» اما اين با اخبارى كه در روزنامه «زود دويچه سايتونگ» و سايت خبرى «Sport ۱» منتشر شد، تناقض دارد. حتى كارل هاينس رومنيگه رييس باشگاه بايرن مونيخ هم خبر انتقال رسمى او را تأييد كرد تا خيال همه بابت اتنقال وحيد به هانوفر راحت شود. اما در فاصله چند روز پس از اين بازتاب ها، سايت اختصاصى هاشميان همه چيز را تكذيب كرد. حتى سايت خبرى كيكر هم روز گذشته يك خبر نسبتاً بلند به ماجراى وحيد و هانوفر كنار گذاشت، با خواندن اين خبر مى توان به اتفاقاتى كه در پشت پرده خبر انتقال هاشميان است پى برد. «مذاكرات هاشميان با مديران باشگاه هانوفر تا حالا به خوبى پيش رفته. اما هنوز هاشميان درخواست مالى خود را به هانوفر نداده. با وجود اين هانوفر حقوق ساليانه ۴/۱ ميليون يورو را به مدير برنامه هاى وحيد داده. فعلاً كه جوابى به دست مديران هانوفر نرسيده. حقوق فعلى هاشميان در بايرن مونيخ ساليانه دو ميليون يورو است و اين اختلاف در دستمزد شايد جواب منفى وحيد را به همراه داشته باشد. البته گويا هاشميان براى تن دادن به اين انتقال يك ميليون يورو حق المصالحه از بايرن مونيخ خواسته.» نبايد فراموش كرد كه وحيد تا سال ۲۰۰۷ با بايرن مونيخ قرارداد دارد و اگر در فصل نقل و انتقالات به هيچ تيمى نرود، بايرن را به مشكل مى اندازد. پس از انتقال كريمى به مونيخ، هاشميان ششمين بازيكن غير اروپايى بايرن به حساب مى آيد. در صورتى كه او بخواهد فصل بعد را هم در تيم بماند بايرن مجبور است علاوه بر پرداخت حقوق ساليانه دو ميليون يورويى وحيد، عذر يكى ديگر از بازيكنان غير اروپايى اش را بخواهد. كارل هاينس رومنيگه رييس بايرن مونيخ براى همين روى انتقال او به هانوفر پافشارى مى كند و حتى پيش از به توافق رسيدن طرفين اين خبر را رسماً منتشر كرد. با اين حساب بعيد نيست كه رومنيگه حتى براى رد كردن هاشميان به اندازه يك ميليون يورو هم دست به جيب شود. پولى كه وحيد مى گيرد تا به پيشنهاد هانوفر جواب مثبت دهد. اين پول اضافه بر حقوق ساليانه او در هانوفر است

به نقل از ايران ورزشي

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

خوب يه خورده هم از جناب ناصر خان حجازي بگيم
    بله ديگه .... ايشون يه مصاحبه تقريبا كميك انجام دادن كه باهم ميخونيم

حجازي: در کابينه‌ من‌ زير فوق‌ليسانس‌ حضور نخواهد داشت‌

آقاى‌ حجازى‌ چرا شما به‌ عنوان‌ دومين‌ دروازه‌بان‌ قرن‌ آسيا و دروازه‌بان‌ چهلم‌ تاريخ‌ جهان‌ انتخاب‌ شديد اما آقاى‌ پروين‌ چنين‌ جايگاهى‌ به‌دست‌ نياورد؟
    اين‌ انتخابات‌ را فيفا انجام‌ داده‌ و شما هم‌ بايد از آنها بپرسيد که‌ چرا من‌ را انتخاب‌ کردند و آقاى‌ پروين‌ را از ياد بردند!

آقاى‌ روشن، کدام‌ مدافع‌ شما را آزار مى‌داد؟
    اکبر کارگرجم‌ که‌ هميشه‌ در بازيهاى‌ تمرينى‌ اذيتم‌ مى‌کرد اما در بازيهاى‌ رسمى‌ مدافع‌ به‌خصوص‌ مرا آنچنان‌ که‌ فکر کنيد آزار نداد.

در بين‌ مدافعان‌ پرسپوليس‌ چطور؟
    (مى‌خندد) آنها که‌ همگى‌ مثل‌ شکلات‌ بودند!

آقاى‌ حجازى‌ از کدام‌ مهاجم‌ بيشتر از سايرين‌ ترس‌ داشتيد؟
    ترس‌ که‌ نه! اما صفر ايرانپاک‌ گلزن‌ بود و زهردار! همين‌ آقاى‌ روشن‌ هم‌ فوروارد تراز اول‌ مملکت‌ بودند اما شانس‌ آوردم‌ که‌ همبازى‌ خودم‌ بود. (مى‌خندد)

آقاى‌ روشن‌ چرا در استقلال‌ فعاليت‌ نمى‌کنيد؟
    يعنى‌ بروم‌ و بگويم‌ با من‌ همکارى‌ کنيد.

چرا آقاى‌ قلعه‌نوعى‌ مورد حمايت‌ اعضاى‌ هيأت‌مديره‌ استقلال‌ قرار دارد اما شما و آقاى‌ حجازى‌ را نمى‌خواهند؟
    (مى‌خندد) مشکل‌ خاصى‌ وجود ندارد. براى‌ ما مهم‌ موفقيت‌ استقلال‌ است‌ و اميدواريم‌ اين‌ تيم‌ بتواند رضايت‌ هوادارانش‌ را جلب‌ کند.

آقاى‌ حجازى‌ استقلال‌ شايسته‌ قهرمانى‌ در ليگ‌ است؟
    صددرصد! اين‌ تيم‌ از ابزار مناسب‌ نظير تماشاگر خوب، امکانات‌ و پول‌ زياد و بازيکنانى‌ تراز اول‌ برخوردار است‌ و شايسته‌ترين‌ تيم‌ براى‌ قهرمانى‌ محسوب‌ مى‌شود.

آقاى‌ حجازي! على‌ پروين‌ چه‌کارکند که‌ مثل‌ شما خوش‌تيپ‌ شود؟
    (مى‌خندد) اين‌ چه‌ سؤ‌الى‌ است! ( جوابشون داده ها اينجا نگفته : جيز !!! )

ما چه‌کار کنيم‌ تا مثل‌ شما شويم؟
    (مى‌خندد) شما لطف‌ داريد.

اتومبيل‌ شما چيست؟
    206

ولى‌ شما که‌ فوتباليست‌ و مربى‌ بزرگى‌ بوده‌ايد و بايد بيشتر از فعلى‌ها پول‌ داشته‌ باشيد، ما فکر کرديم‌ بنز داريد.
    (مى‌خندد) بنز را براى‌ نوه‌ام‌ خريده‌ام‌ که‌ البته‌ از نوع‌ اسباب‌بازى‌اش‌ است‌ و کنترل‌ دارد! اينکه‌ چرا مثل‌ برخى‌ از آقايان‌ پولدار نيستم‌ مسلماً‌ به‌ اين‌ دليل‌ است‌ که‌ براى‌ به‌دست‌ آوردن‌ مال‌ و منال‌ اعتقاداتم‌ را زير پا نمى‌گذارم‌ و هرگز زدوبند نمى‌کنم‌ چون‌ نيازى‌ به‌ اين‌ کارها نداشته‌ و نخواهم‌ داشت‌ و شکر خدا زندگى‌ خوب‌ و راحتى‌ دارم‌ و از همين‌ وضعيت‌ راضى‌ هستم‌ و خداوند منان‌ را شاکرم‌ چون‌ اگر پول‌ آنچنانى‌ ندارم‌ عزت‌ نفس‌ دارم‌ و زير منت‌ کسى‌ نرفته‌ام.

آقاى‌ روشن، به‌ نظر شما قلعه‌نوعى‌ در استقلال‌ نتايج‌ خوبى‌ گرفته‌ و اصلاً‌ در حد سرمربيگرى‌ اين‌ تيم‌ بزرگ‌ است؟
    در پايان‌ فصل‌ بايد درخصوص‌ عملکرد استقلال‌ صحبت‌ کرد.

آقاى‌ حجازي، هنوز به‌ شرکت‌ در انتخابات‌ مصمم‌ هستيد؟
    بله!

چرا در حيطه‌ ورزش‌ مديريت‌ نمى‌کنيد؟
    براى‌ اينکه‌ سياسيون‌ ورزش‌ را گرفته‌اند.

آيا براى‌ رياست‌ جمهورى‌ برنامه‌ريزى‌ کرده‌ايد و مثلاً‌ اعضاى‌ کابينه‌ خود را انتخاب‌ کرده‌ايد؟
    مسلماً‌ به‌ اين‌ مسائل‌ هم‌ فکر کرده‌ام.

مى‌توانيد اسم‌ وزير بهداشت‌ پيشنهادى‌تان‌ را بياوريد؟
    پروفسور سميعي. در کابينه‌ من‌ يک‌ نفر هم‌ وجود ندارد که‌ مدرکش‌ زير فوق‌ليسانس‌ باشد.

پس‌ اين‌ روزها مشغول‌ مطالعه‌ قوانين‌ و مسايل‌ سياسى‌ هستيد؟
    بله. به‌ عنوان‌ مثال‌ ما در قانون‌ اساسى‌ داريم‌ که‌ آموزش‌ و پرورش‌ بايد رايگان‌ باشد، آيا اينچنين‌ است؟ الان‌ براى‌ ثبت‌نام‌ فرزندتان‌ در مدرسه‌ دولتى‌ نه‌ غيرانتفاعى‌ چندصد هزار تومان‌ بايد هزينه‌ کنيد. حالا مگر اين‌ اصل‌ رعايت‌ شده‌ که‌ مى‌گويند حجازى‌ بايد رجال‌ سياسى‌ باشد.

آقاى‌ روشن، بهترين‌ بازيکن‌ تاريخ‌ فوتبال‌ استقلال‌ کيست؟
    مسلماً‌ آقاى‌ حجازي.

ناصرخان، وضعيت‌ آتيلا در اتريش‌ چگونه‌ است؟
    خوشبختانه‌ سرحال‌ و آماده‌ و يکى‌ از ارکان‌ تيمش‌ (ايزين‌ اشتايت) به‌شمار مى‌رود.

اگر پرسپوليس‌ خواهان‌ سعيد رمضانى‌ شود شما با رفتن‌ او به‌ اين‌ تيم‌ موافقت‌ مى‌کنيد؟
    سعيد خودش‌ يک‌ آدم‌ باهوش، با شخصيت‌ و مستقل‌ است‌ و تصميم‌گيرنده‌ نيز خودش‌ خواهد بود.

خبر ورشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •