سلام
من گوشیمو آپدیت کردم. کامل ودرست ولی بعد از آپدیت شدن سیم کارتمو قبول نی کرد وinsert simcard ميداد
مجبور شدم گوشيمو فلش كنم
ميشه بگين چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من گوشیمو آپدیت کردم. کامل ودرست ولی بعد از آپدیت شدن سیم کارتمو قبول نی کرد وinsert simcard ميداد
مجبور شدم گوشيمو فلش كنم
ميشه بگين چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بار 100000 !!!!
blackface جان گوشی شما رجیستر دستی بوده که این بلا سرش اومده، اگه تو مخابرات ایران به طور قانونی رجیستر شده بود، راحت update می شد.
2 تا مساله barton جان
1-تو انجمن گفته شده كه راه تشخيص رجيستر قانوني يك جور بودن imei گوشي و جعبه و نرم افزار گوشي هست
گوشي من هر3تا يه جوره
2- اگر فرض كنيم كه گوشي من رجيستر قانوني نيست براي رجيستر كردنش بايد به امورمشتركين برم ؟؟؟(طبق اين اخبار آخر كه تا 20 آبان فرصت دادند)
بابا بي خيالنوشته شده توسط blackface
با اين چيزي كه گفتي يعني من بايد به گوشي هاي رجيستر شده هم شك كنم !!!!
مثلا مي خواستم 810 بگيرم.
من از دوستان شنيدم كه گارانتي سيتادل گوشي قانوني ميده. اگه از شما هم سيتادل بوده كه احتمال زياد قانوني بوده. اما در كل فكر كنم مشكل تو آپديت كردن بوده نه غير قانوني بودن گوشي. چون ميگي هر سه تا شماره يكي بودن. يه سايتي هم دوستان تو تايپيك 810 معرفي كرده بودن كه شماره سريال گوشي رو بش ميدي و اون هم مدل گوشي رو مشخص مي كنه به اونجا هم براي اطمينان سر بزن. سرچ كن پيداش مي كني.
سوال دوم رو خودم هم نمي دونم. حتي مخابرات هم درست بهم جواب نداد. اينو هر چه زودتر از مخابرات آمارشو بگير و اگه تونستي نتيجشو اينجا براي دوستان اعلام كن.
برای گوشی کا 310 هم فریم ور جدید اومده آیا کسی تا به حال آپدیت کرده ؟ آخه من میترسم آپدیت کنم گوشی از کار بیافته
تروخدا كمكم كنيد!گوشم روشن كه ميشه ! ميگه اینسرت سیم کارت! چرا!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چش شده!؟
با توجه به تذکر مخابرات . کسانی که گوشی آنها به صورت غیر قانونی رجیستر شده.اگر با سیم کارت خریدار گوشی کار نکرد باید برای ارئه سریال نامبر که در قسمت باطری هست به دفاتر پستی مراجعه کنند تا اون سریال به ثبت برسه .اما برای کسانی که گوشی آنها با سیمکارت مذکور کار کنه احتیاجی به مراجعه به مخابرات رو نداره و مشگلی از لحاظ تداخل شبکه نداره. حالا فرض بر این میگیریم که گوشی من به صورت دستی و غیر قانونی رجیستر شده اما با سیم کار تم کار میکنه .یعنی imei گوشی با قسمت imei جا باطری فرق داره اما هیچ مشگلی نداره به گفته مخابرات و لازم نیست که رجیستر بشه. اما من میخوام گوشی رو آپدیت کنم (فریم ور) رو و با توجه به تجربه دوستان وقتی که گوشی به صورت دستی رجیستر شده باشه در هنگام آپدیت imei گوشی به imei خود شرکت که در قسمت جا باطری قرار داره برمیگرده و یقینن گوشی از کار میا فته . در واقع چون این گوشی با سریال خودش رجیستر نشده پس در شبکه هم نیست بنا براین گوشی دیگه آنتن نمیده و یا کار نمیکنه. با توجه به اینکه تا 20 آبان فرصت داریم بهتر نیست که بریم مخابرات و گوشی رو با سریال خودش رجیستر کنیم و بعد آپدیتش کنیم که وقتی به سریال اصل کارخونه بر میگرده و چون آپدیت شده سریالشم تو شبکه هست و گوشی هم کار میکنه؟؟؟؟؟ (لطفا این مشگل رو متخصصان موبایل راهنمایی بکنن که این کار رو بکنیم یا نه؟)
سلام!
من برنامه آپ دیت را گرفتم،نصب کردم اما وقتی اجرا می کنم پس از دانلود کردن یه سری چیز ها این ارور میاد،چه کنم؟
java.lang.reflect.invocation TargetException
من این تاپیک رو از اول تا آخر خوندم.
هیچ کسی نگفته وقتی گوشی رو با seus آپدیت کرده چه چیز جدیدی یا کلا چه خاصیتی به گوشیش اضافه شده اما در عوض عده ای گوشیشون از حالت رجیستر خارج شده!
وقتی گوشی داره سالم و سلامت کار میکنه چه مرضی هست بیایم آپدیت کنیم؟!
همه میدونن که گوشیهای سونی اریکسون اکثرا قاچاق هستند و به همین دلیل هم که به مخابرات باج نمیدن سریالهای اونا ثبت نمیشه و ناچارا باید غیر قانونی رجیستر بشن حالا شما میاید گوشی سالم خودتونو بیهوده خراب میکنید.
پس بهتره تا گوشی سالمه دست به هیچ چیزیش نزنید.
ايمان جان من بالاره خر شدم و اپ كردم ولي گوشيم ديگه روشن نميشه؟
چيكار بايد بكنم؟
فكر ميكني چقدر خرج داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)