تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 130 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

پيش فرض

سلام
    albert جان, اون در واقع يه چند راه ي USB هست. يعني شما اون HUB رو با كابل مخصوص ي كه همراه monitor ت بود به يدونه از USB هاي computer ت وصل مي كني و بعد مي توني از اون HUB استفاده كني. مثلا keyboard و mouse ت رو به اونجا بزني.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tazehkar جان, monitor ت حرف نداره. اگه language ش رو بزاري روي [كره] اي.، تعداد ساعاتي رو كه monitor روشن بوده رو بهت مي گه.

خوش باشين،
    ©م.م.©

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ممنون از کمکتو اگه بازم چیزی راجع بهش میدونید لطفا بهم بگید :oops: :lol:

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من مانيتورم Samsung SyncMaster MB 1795 هستش پشت اون ديواري هم كه مانيتور هستش يجچال و فريزر گذاشتيم و بعد چند دقيقه كار كردن sharpness تصوير هي كم و زياد ميشه يعني يه ثانيه تار ميشه باز بعد يه ثانيه درست ميشه تو رو خدا يكي كمكم كنه بعد ده دقيقه كار كردن با كامپيوتر از چشمام اشك مياد :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

پيش فرض

AB جون, سلام
    monitor من LG F700P ه.
    خوبه يخچال و فريزر مال خودتونه و مي توني جاشون و عوض كني.
    مشكل من مي دوني چيه؟
    مشكل من اينه كه همسايه روبرويي مون برداشته، پشت ديوار اتاق من يخچال و فريزر گذاشته. (اينم از مشكلات آپارتمان نشيني.)
    اگه برم بهش بگم كه اين يخچال و فريزر ت رو از اين پشت بردار، بر مي گرده مي گه تو كي اومدي توي خونه ي ما كه يخچال و فريزر رو ديدي؟ :shock:
    تازه باورت نمي شه، براي فهميدن اين كه مشكل از كجاست، يك تيم 3 نفره، به مدت يك ماه، كار تخصصي انجام داد. (اعضاي تيم: مهندس حميد عروجي، ليسانس مخابرات *** مهندس بهزاد سليمي، ليسانس الكترونيك *** خودم، آخر ادعاي سخت افزار :shock: *** تازه يه روز هم يكي از بچه مادايران با ما بود. گارانتي و اينا )
    خلاصه، اين دوستان ما اين قدر دستگاه توي اين اتاق من كار گذاشته بودند كه شب آ، براي خواب، مجبور بوديم توي آشپزخونه بخوابيم.

البته مشكل من يه علت ديگه هم داره و اون اينه كه خونه ي ما طبقه ي سوم ه. :shock: چون ارتفاع خونه هايي كه طبقه ي سوم اند، دقيقا برابر با ارتفاع پايه هاي برق موجود در خيابون ه.

بنابراين شما براي درمان، جاي يخچال و فريزر رو عوض كن. (اگه زورت به يخچال و فريزر نرسيد جاي computer ت رو عوض كن و اگه اين رو هم نتونستي، مثل من با مشكلت بساز )

خوش باشي،
    ©م.م.©

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تكنولوژي جديدمانيتور هاي ال جي با نام (اف انجين)

4 تصوير اسكن شده از توضيحات فارسي نماينده ال جي (مادايران) در مورد اين تكنولوژي

http://www.danesh-gig.persiangig.com/image/F%20ENGINE(LG).jpg

http://www.danesh-gig.persiangig.com/image/F%20ENGINE%20(1).jpg

http://www.danesh-gig.persiangig.com/image/F%20ENGINE%20(2).jpg

http://www.danesh-gig.persiangig.com/image/F%20ENGINE%20(3).jpg

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

هيچي پلاسما نمي شود ال سي دي خوبه ولي از نوع معروفش كه خيلي گرونه نه لا جيها نه سامسونگهايي كه توي بازار ايران است
    crt مدل سامسونگ مجيك گرين خيلي عالي است ولي ال سي دي داره عمرش تمام مي شود براي همين پلاسما ساختن پلاسما خيلي توپه از همه نظر ولي گرونه

داره خودمونی میشه naghebeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

5 پيغام خطاي مانيتور(( out of frequency ))

سلام
    من يك مونيتور LG F700B دارم تا به حال مشكلي با ان نداشته ام ولي بتازگي بعضي از رزولوشن هاي
    خاص را جواب نمي دهد .وپيغام زير را ميدهد :
    out of frequency
    80: HF
    85: VF
    operating frequency
    30--71: HF
    160-- 50 VF:
    وبا رزولوشن 1024 * 768 و 32 بيت رنگ و 85 هرتزمشكلي ندارد ولي برخي بازي ها و برنامه هاي
    فول اسكرين را جواب نميدهد و پيغام بالا را با مقادير متفاوت ميدهد.
    هما نطور كه مي بينيد فقط HF خارج از طيف 30---71 استاندارد است و VF آن در محدوده است
    ْلطفا" محض خاطر خدا بفرما ييد مشكل چيست و براي رفع آن بايد چكار كنم؟
    ضمنا" كارت گرافيك كه چند ماه پيش ان را نصب كرده ام NVIDIA XFX 6200است. ممنونم

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

naghebeh عزيز باز هم مشکلات LG F700B !!! شما اول آخرين درايور مونيتر خودتون رو نصب کنيد آخرين درايور کارت گرافيک رو هم نصب کنيد
    شما تمام تنظيمات مونيتر خودتون رو به حالت Default برگردونيد اگه مشکل حل نشد دفرچشو خوب بخونيد يه سری تنظيمات داره انجام بديد در ضمن هر وقت out of frequency شد فورا Reset کنيد وگرنه hadrware Damege خواهيد داشت
    اينکه بعضی از resulotion ها رو جواب نميده بستگی به بازی درايور کارت گرافيک و اينکه مونيتر اون resulotion رو در چه فرکانسی پشتيبانی ميکنه داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

گفتم که مانیتور در پیت خریدن عاقبتش همینه !

شما اگه تو خونه همسایتون یخچال هست
    من کنار مانیتورم کلی سیستم های الکترونیکی از تلفن و سیستم استریو و ... گذاشتم
    این مشکلات هم پیدا نکرده
    الان هم هم یه چیزی حدود 16 ماه از خریدش می گذره
    من هنوز لنگه اش رو ندیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام. آقایون یه سوال داشتم:

من یه مونیتور 15 اینچ Logix LG 1554D دارم که وقتی تو کیفیت 1024*768 کیفیت نوسازی 85 HZ رو انتخاب می می کنم مانیتور خاموش میشه.

آیا این مانیتور امکان نداره که تو وضوح بالا از 60 هرتز بالاتر بره یا نیاز به دانلود درایور خاصی هست؟

ممنون میشم جواب بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •