تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 83 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عذرخواهی رسمی ناینگولان از رافینیا در توئیتر

سلام رافینیا. از شنیدن این خبر بسیار متاسف شده و از تو عذرخواهی می کنم. من هرگز قصد آسیب زدن به تو را نداشتم.

امیدوارم هر چه زودتر دوباره تو را در میادین فوتبال ببینم. تو را در آغوش می گیرم!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nainggolan apologises to injured Rafinha

روبرتو کارلوس: نیمار از مسی و رونالدو بهتر است

مردم همیشه در این باره صحبت می‌کنند که مسی بهترین است یا رونالدو، ولی به نظر من نیمار بهترین است.

نیمار بارسلونا خیلی بهتر از نیمار برزیل است زیرا تیم بهتر پایه ریزی شده است. برزیل تیمش را برای کوپا آمریکا بعدی آماده می‌کند.

نیمار در بارسلونا بهترین ورژنش است.در برزیل، مسئولیت کاپیتانی بر عهده اوست که مسئولیت بسیار دشواری است. او مسی و سوارز را در کنار خود دارد که باعث می‌شود راحت تر بازی کند.

Roberto Carlos rates Neymar above Messi and Ronaldo

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

پیغام مسی به هواداران در شبکه های اجتماعی

حضور مسی در بازی بارسلونا در مقابل رم، صدمین بازی این بازیکن در لیگ قهرمانان اروپا را رقم زد.
    فوق ستاره بارسلونا صدمین بازی خود را با لباس این تیم، در لیگ قهرمانان اروپا انجام داد، تا در سن 28 سالگی جوان ترین بازیکنی باشد که به رکورد صد بازی اروپایی رسیده باشد.
    لیونل مسی در صفحه شخصی اش در یکی از شبکه های اجتماعی خطاب به هواداران بارسا نوشت:

"شب های اروپایی خوبی را گذراندم، تلاش می کنم تا شب های خاطره انگیز دیگری را برای شما رقم بزنم."
    __________________________________________________ _________
    دفاع الیور کان از تراشتگن

لساندرو فلورنزی تقریبا از خط نیمه زمین با یک ضربه استثنایی دروازه مارک آندره تراشتگن سنگربان بارسلونا را گشود تا این دروازه بان آلمانی پس از گلی که در سوپر جام اسپانیا دریافت کرده است دوباره مورد انتقاد قرار بگیرد. در همین راستا الیور کان از هموطنش حمایت کرد.
    شب گذشته دو تیم بارسلونا و آ اس رم در ورزشگاه المپیک رم به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت این دیدار با تسای یک بر یک به پایان رسید. این دیدار اولین دیدار از گروه E رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بود.
    دروازه بان افسانه ای جهان و تیم ملی آلمان، تراشتگن را مقصر اصلی در دریافت گل بارسلونا نمی دادند. وی در گفتگو با یکی از شبکه های ورزشی تلویزیون آلمان گفت:

"اگر شما از من بپرسید که آیا گلی که بارسلونا دریافت کرد به خاطر اشتباه دروزاه بان بود؟! من می گویم این طور نیست.
    جلو آمدن دروازه بان بخش از بازی او است و این از آن انتظار می رود. جلو آمدن مزایای دارد که می تواند جلوی حمله های تیم حریف را بگیرد، همچنین دارای خطراتی هم هستند که باید آن را بپذیرید.
    تنها در زمان من ینس لمن اینگونه بازی می کرد و به همین خاطر مورد توجه بود. در حال حاضر این یک سبک در دروازه بانی است."

__________________________________________________ _________
    حمله مطبوعات اسپانیایی به تراشتگن

بعد از اشتباه فاحش مارک آندره تراشتگن در بازی بارسلونا برابر رم، مطبوعات اسپانیایی از این دروازه بان آلمانی انتقاد کردند.
    روزنامه آس نوشت:
    رفتار تراشتگن شبیه دانشجویان جدیدی است که پیوسته اشتباه می کنند. مشکل اینجاست که چنین دانشجویی در لیگ قهرمانان بازی می کند!
    الموندو دپورتیوو هم در مطلب خود نوشت:
    تراشتگن روی بعضی از توپ ها خیلی قوی کار می کند، روی توپ هایی که هیچ کس از پس آن بر نمی آید عکس العمل های فوق العاده نشان می دهد و روی توپ هایی که دروازه بانان مبتدی هم براحتی آنها را جمع می کنند، اشتباه می کند.
    مارکا:
    تراشتگن باید یاد بگیرد وقتی جلو آمده و کسی از راه دور شوت می زند، یک گام به عقب بردارد، در این صورت از فواصل دور گل نمی خورد.
    اسپورت:
    تراشتگن در 4 بازی 4 گل خورده است، به نظر می رسد این دروازه بان آرام نیست!

4. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مصدومیت مسی زنگ خطری برای کاتالان ها

روزنامه موندو دیپورتیو کاتالان‌‌ ها امروز اعلام کرد لیونل مسی ستاره آرژانتینی کاتالان‌ ها و جرمی متیو مدافع فرانسوی بارسلونا که بعد از بازی مقابل تیم رم، تمرینات تیمشان را به خاطر ناراحتی از ناحیه ران پا ترک کردند که زنگ خطر را برای انریکه به صدا در آورد.

تیم بارسلونا که در بازی مقابل آ اس رم در رقابت‌‌ های لیگ قهرمان اروپا رافینیا را به علت پارگی رباط صلیبی برای این فصل از دست داده بود این احساس ناراحتی مسی برای تیم کاتالانها خیلی سنگین به شمار می آید.

علاوه بر این بازیکنان، مهم‌ ترین غایبان بارسلونا براو، پیکه و الوز است .

در صورت مصدومیت مسی و جرمی خط حمله و دفاعی بارسلونا به شدت آسیب پذیر خواهد شد.

6. 9 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

يکشنبه 29/06/1394 ساعت 23:00
    هفته 4 لاليگا : بارسلونا - لوانته
    زنده از شبکه سه

به امید چهارمین برد و یک برد خوب
    آلوز خوب شده و مصدومین فرمالن، براوو و رافینیا هستن
    همینطور پیکه که محرومه

5 بازی اخیر دو تیم 4 برد و یک مساوی بوده که بارسا 20 گل زده و 3 گل دریافت کرده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دفاع براوو از تراشتگن: گل فلورنزی عالی بود. دروازه بان های بارسا متفاوت بازی میکنند. ما از خطمان جلوتر می آییم و این یعنی ریسک بالاتر. مالاگا هم نزدیک بود گلی مثل این به من بزند.

8. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

هرچقد ک فصل پیش تو معقوله مصدوم نشدن بازیکنا شانس اوردیم
    این فصل داره از دور و دیوار میباره برامون
    این محرومیت کذایی هم مزید بر علت شده ک فشار روانی خیلی بیشتری روی انریکه و کادر فنی باشه بخاطر مصدومیتهای ناگهانی

تنها شانسی ک آورد تیم درخشش فرای انتظار روبرتو تو سمت راست دفاع بود ک واقعا خوب بازی میکنه تو پستش

با توجه ب مصدومیت رافینیا و برگشت آلوز میشه از آلوز در خط هافبک استفاده کرد و روبرتو همون راست دفاع بمونه
    نظر منه البته

10. 6 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

بازی خوبی بود ...

روش مدیریت توپ که گویا این فصل هم حاکمه ولی نسبتا کمتر شده.
    برای دو پناللتی من استرس داشتم. پنالتی اول هم با اختلاف کمی وارد گل شد. ( با اختلاف کمی از بیرون دروازه : دی )

در رابطه با بارترا خیلی خوب نشون داد و فعلا زیر ذره بین باشه تا بعد ...
    هرچند براوو مصدومیت جدی نداره ولی اشتباهات یا شاید بهتره بگم بی احتیاطی های تراشتگن نگران کننده است. نداشتن یه دروازه بان ذخیره قابل اطمینان زهر خودش رو خواهد ریخت.

در کل تبریک بابت پیروزی ...

12. 8 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با دبل و پاس گل مسی برگشتیم به صدر
    برد خوب و بدون دردسری بود
    چرخش انریکه برای مربیای بزرگ کلاس درسه
    خوش بحالمون داریمش

14. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این شروع با استانداردهای بارسا یکم دور از یک آغاز کوبنده بوده. تا قبل از این بازی همه بازیها رو با کمترین اختلاف بردیم و سوپرکاپ اسپانیا رو هم از دست دادیم. اما بنظر من این نمیتونه صرفا چیز بدی باشه. اینکه برنده سه گانه از همون اول فصل در بازیهاش به زحمت بیفته (و البته اونها رو ببره) بنفع تیم هم هست. این باعث شده باد سه گانه خیلی زود بخوابه و بازیکنها بفهمن که باز هم باید مثل فصل قبل با یک روند تدریجی هر بازی بهتر بشن. انگار که تیم همون تیم اول فصل قبله. هیچی رو نبرده و فعلا تمام تمرکزش روی بازی بعدیه.
    بنظر من اگر فصل رو با بردهای 5-6تایی شروع میکردیم و بعد این مشکلات و مصدومیت ها پیش میومد، اوضاع پیچیده میشد و ممکن بود یهو زمین بخوریم. الان تیم داره اون روی سخت جون خودش رو تمرین میکنه. اینکه بلد باشی در سخت ترین شرایط ببری، حتی با کمترین گل، چیز خوبیه و نشونه یک قهرمان.

امیدوارم تا قبل از نیم فصل مصدومیت دیگه ای (مخصوصا در حمله و هافبک) پیش نیاد. اونجوری دیگه کار خیلی سخت میشه.

پ.ن: اشتباهات تراشتگن و بدبیاری هاش روی گل ها، یک خوبی ای داره و اونم اینه که الان راحت تر می پذیره که نقش فصل قبل براش بهترین حالته. یاد میگیره که هنوز راه داره برای پیشرفت و تبدیل شدن به یک دروازبان مطمِئن. ایده آل اینه که این فصل و فصل بعد هم براوو همچنان دروازبان اصلی در لالیگا باشه. MATS نباید عجله کنه.

16. 8 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بهترین بازیکنان فصل تا اینجا

تیم منتخب فصل تا اینجا

بارترا هم تو تیم هفته قرار گرفت

18. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سه بند از کتاب جدید الکس فرگوسن بنام هدایت

کد:
    از دست دادن پوگبا

یک یا دو مدیر برنامه هستند که من از آنها خوشم نمی آید. مینو رایولا یکی از آنهاست. از لحظه ای که او را ملاقات کردم به او اطمینان نداشتم.

کد:
    جانشینی گواردیولا

از پپ خواستم قبل از اینکه پیشنهاد باشگاه دیگری را قبول کند به من زنگ بزند. ولی او زنگ نزد و در جولای 2013 به بایرن مونیخ ملحق شد.

کد:
    بازیکنان کلاس جهانی او

از نظر من فقط دو بازیکن در کلاس جهانی داریم که امروز بازی میکنند. لیونل مسی و کریستیانو رونالدو (شاگرد سابقش).

ترجمه خودم

توییتر آردا توران

باند بارسلونا؛ آرزو دارم به زودی کنار هم بازی کنیم.

20. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •