تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 27 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من می دونم که 100 جک هست ولی واقعا می تونید بدید؟
    ساعت شبانه رو تو پست قبلیتون مسخره عنوان کردید
    این یعنی این که محدودیت حجمی رو نداریم؟ چون اگه بخوام از کلود استفاده کنم ، محدودیت حجمی = هزینه زیاد یا عدم دسترسی به فایل ها در زمان نیاز
    لطفا شفاف تر صحبت کند و بگید کی میاید اهواز ، تتعرفه هاتون چطوره و سرویس هاتون محدودیت حجمی که ندارند؟
    ما در حال حاضر مشتری با اینترنت ۹۵۰ مگابیت داریم مشتری با اینترنت ۸۰۰ مگابیت داریم
    100 مگابیت سرویس دادن برامون کار سختی نیست
    از نظر من شبانه رایگان مسخره است کجای دنیا نوشتن شما روز سایت باز کن که نتت بمونه شب که وقت خواب و استراحته از خوابت بزن بشین پای نت دانلود کن.
    شاید لازم باشه روز دانلود کنی
    من عرض کردم نیاز کاربر رو مد نظر قرار میدیم
    هم سرویس حجمی داریم هم نامحدود ( هر دو سرویس اختصاصی و اشتراکی دارن )
    مشکل شما الان رو کلود حجم نیست مشکل شما عدم استفاده از سرویس مناسبه
    شما مشکلت اینه که آپلود می کنین با سرویسی که آپلودش محدوده واسه همین زده میشین
    ما الانش هم اهواز هستیم نماینده هم داریم سرویس نامحدود هم می تونین دریافت کنین فقط هزینه هاش نسبت به سرویس ADSL بالاتر هست
    امیدوارم شفاف بوده باشه جوابم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

جواب سوال من رونمیدید چرا؟؟؟؟؟؟
    من به ترتیب دارم جواب میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اتفاقا حرف این دوستمون کاملا منطقی هست
    ۱۰ مگ ددیکیت برای یه شرکت ۲۰ کاربره جواب میده واسه خونه که زیادم هست شما با دید ADSL می بینی آره ۵۰ تا ۲۰۰ مگ ADSL میشه ۱۰ تا ۲۰ مگ ددیکیت
    وقتی دوستمون میگه اینقدر کافیه کاملا درست میگه
    شما مشکلتون اینه که سرویس متقارن ندارین وقتی می خواین رو هر سرویس ابری آپلود کنین چون سرویستون آپلودش محدود هست شما حتی ۸۰۰ مگ ریسیو هم داشته باشید باز هم نمی تونین آپلود کنین
    من خودم به شخصه الان به راحتی هم از سرویس های ابری مثل وان درایو - آی کلاد و دراپ باکس استفاده می کنم چون آپلود و دانلودم متقارن هست
    3G شما ریسیوش باز هست که حجمتون رو بخوره ولی سندش بسته است که آپلود نکنین این اوج کلاه برداری هست که سرویس رو نامتقارن می فروشن
    شما هم دیدتون رو تغییر بدین سعی کنین با ویژگی های هر سرویس اینترنتی بیشتر آشنا بشید
    من مشکل تو رسیو داشتم نه آپلود
    شما بگید محدودیت حجمی دارید؟اگه آره به چه شکلی هست؟ این شکلی هس که هر موقع روز بخوای بتونی بدون توجه به کیفیت و حجم ، ویدیو تماشا کنی(از سرور های خارجی مثلا ی.و..ت.ی.وب) یا نه؟
    مشکل اصلی اینه که من نگرانی تموم شدن حجم دارم. 5 گیگ تو ماه کمه
    100 گیگ یه چیز نرمال و عادی هست ولی مثل این که حرف های شما هم الکی بود و ISP دیگه ای هستید که به دنبال خالی کردن جیب کاربر هست
    یجا میگید محدودیت حجم ندارید ، بعد از دانلود شبانه حرف می زنید؟
    ای بابا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من هم دنبال یه سرویس دهنده وایرلس میگردم برای مصرف خونگی. چطور میتونم تعرفه های جدیدتون رو بدونم ؟
    اطلاعات تماسیتون رو مسیج کنید میگم همکاران فروش تماس بگیرن با شما

5. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ما در حال حاضر مشتری با اینترنت ۹۵۰ مگابیت داریم مشتری با اینترنت ۸۰۰ مگابیت داریم
    100 مگابیت سرویس دادن برامون کار سختی نیست
    از نظر من شبانه رایگان مسخره است کجای دنیا نوشتن شما روز سایت باز کن که نتت بمونه شب که وقت خواب و استراحته از خوابت بزن بشین پای نت دانلود کن.
    شاید لازم باشه روز دانلود کنی
    من عرض کردم نیاز کاربر رو مد نظر قرار میدیم
    هم سرویس حجمی داریم هم نامحدود ( هر دو سرویس اختصاصی و اشتراکی دارن )
    مشکل شما الان رو کلود حجم نیست مشکل شما عدم استفاده از سرویس مناسبه
    شما مشکلت اینه که آپلود می کنین با سرویسی که آپلودش محدوده واسه همین زده میشین
    ما الانش هم اهواز هستیم نماینده هم داریم سرویس نامحدود هم می تونین دریافت کنین فقط هزینه هاش نسبت به سرویس ADSL بالاتر هست
    امیدوارم شفاف بوده باشه جوابم
    ممنون
    این شفاف بود
    ولی چیزی که من رو از کلود زده میکنه آپلود نیست(هر چند اونم زجرم میده ولی ...)
    مشکل من اینه که حتی اگه بخوام با همونADSL دانلودش کنم ، جدا از سرعت کم 1 مگابیت که 128 مگابایت هست که شما میگید کافیه ، مشکل حجم دارم
    اگه شما محدودیت حجم نداشته باشید برای یک کاربر خونگی مثل من ، اونوقت میشه استفاده کرد ولی الان نمی شه! چون
    1- سرعت کمه خصوصا 1 مگا بیت که شما میگید کافیه
    2- حجم دانلود محدود

من میام 10 گیگ با آپلود رایگان میزارم تو کلود
    بعد غیر سرعت کم 1مگ(128MB) باید منتظر وقتی بمونم که دانلود شبانه شروع شه اونم 1/3 حجم!!!!!
    خب اونوقت باید چند تا فوش بدی ISP رو تا از به تبدیل شی!!!
    اگه سرویس شما سرعت مناسب داشته باشه و مدودیت حجمی نداشته باشه ، اونوقت میشه 2015 فکر کرد

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

بنده دوستان زیادی از کشورهای مختلف دارم و طبق مطالعاتی که داشتم، سایت های ISP هایی که چک کردم و صحبت هایی که بعضاً داشتیم، در سرویس های اینترنت خانگی بر هر بستری، off-peak hours (ساعات غیر اوج مصرف) که معمولاً منظور شب و بامداد (یه چیزی حدودای 00:00 تا 09:00 شبانه روز) بسیار معمولند و شرکت ها مشتریان پرمصرف رو تشویق میکنند که دانلودهاشون رو بگذارن برای این ساعات.

همچنین چیزی که در ایران بهش میگن "مصرف منصفانه" هم بسیار معموله و اگر شما وقتی بهت خط 100Mbps دادن، دائماً با سرعت فول در حال دانلود/آپلود باشی به طوری که شبکه ی محلی رو کند کنی، به اصطلاح capped (محدود) میشی به یک پهنای باند پایین تر.

محدودیت های حجمی هم معمولند ولی نه مثل اینجا انقدر و با این قیمت های نجومی، بلکه مثلاً ماهی 300 گیگابایت و 1 ترابایت و غیره؛ حالا یه شرکت ممکنه سرعت رو بعد از این حجم ها کاهش بده، یکی قطع کنه ارتباط رو تا یوزر سرویسش رو تمدید کنه. سرویس هایی که محدودیت حجمی دارن یا مصرف منصفانه (fair use)، معمولاً توشون بیشتر off-peak hours و ساعات رایگان اغلب شبانه دیده میشه و یه جورایی یک سیاست جذب یوزر هست این ساعات رایگان غیر اوج مصرف.

البته که بستگی به کشور و شهر و منطقه داره؛ در شهرهای بسیار پیشرفته و بزرگ و مناطق صنعتی/تجاری، پهنای باند انقدر زیاد و ارزانه که دیگه محدودیتی اکثراً نمیگذارن (یا حداقل به طور رسمی نمیگذارن؛ هر از چند گاهی در اخبار میشه خوند که کاربران فلان ISP معترضند که چرا سرعت های سرویس های اسماً نامحدود رو محدود میکنه برای یوزرهای پرمصرف)... برعکسش در مناطق دورافتاده و کم-جمعیت تر در حتی کشورهای پیشرفته، همین ADSL های داغون به قیمت نسبتاً بالایی فروخته میشن!
    Last edited by Zeitgeist; 18-08-2015 at 21:38.

8. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

حرف هاتون هم دیگه رو نقض می کنن!
    اول میگید 100 مگ جک هست
    بعد میگید 1 مگ بسته
    اول میگید محدودیت حجمی به دلیل کمبود پهنا باند ISP ها هست و ...
    حالا می گید محدودیت حجمی دارید و ...
    ما چی رو باور کنیم؟
    دوست عزیز خوشت میاد شلوغش کنی؟
    من که در خدمت شما هستم دارم جوابتو میدم
    منی که اینجا نشستم دارم نیاز سنجی می کنم به شما میگم ۱ مگ بسه سرویس که نمی فروشم
    زمانی که فروش سرویس باشه آٰره یه کار می کنم ۱۰۰ مگ بخری بیشتر هم گیر من میاد
    الان دارم می گم ما کمبود پهنای باند و محدودیت حجم نداریم
    ولی نیاز مشتری و بودجه و میزان هزینه ای که برای سرویس اینترنت می خوان انجام بدن فرق می کنه.
    من یه مثال می زنم ۱۰ مگ اختصاصی نامحدود میشه ماهی ۴ میلیون شاید یکی نخواد اینو هزینه کنه ولی ۱۰ مگ محدود اختصاصی ماهی ۴۰۰ تومنه طرف به این هزینه می کنه
    من باید برای بودجه جیب همه سرویس داشته باشم من شرکت فورد نیستم بگم من فقط مشکی دارم می خوای بخواه نمی خوای برو.شرکت من رویکردش ارائه راهکار جامع برای تمامی سلیقه ها و تمامی بودجه هاست
    محدودیت ندارم ولی سرویس محدود ارائه میدم واسه کسی که بخواد

10. 2 کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

آخرش به طور دقیق مشخص نکردید سیاست ها و محدوده ی قیمت گذاری و سرویس-دهیتون به کاربران "خانگی" به چه شکل خواهد بود و بیشتر از سرویس های اختصاصی اسم بردید که مسلماً برای کاربر خانگی به صرفه نیستند در سرعت های بالا که بخواد برای هر 1Mbps در ماه 160 هزار تومان + هزینه ی فیبر-کشی + سود شرکت شما + مالیات و غیره رو بپردازه.

نهایتاً یعنی اگر اقدام کنید به عرضه به کاربر خانگی، سرویس هاتون به صورت اشتراکیه و مثلاً 100Mbps به یک محل اختصاص میدید و به 1000 نفر اتصال میدید با محدودیت سرعت. اینطور خواهد بود؟

آخرشم من نفهمیدم به کاربر خانگی (مثلاً در تهران) میخواهید بر بستر VDSL سرویس بدید یا optical fiber و ethernet... هزینه های فیبرکشی رو مخابرات و دولت و شما تقبل میکنید یا به دوش کاربره؟!
    سیاست و محدوده قیمت رو ما تایین نمی کنیم بعد از صدور پروانه رگولاتور مشخص می کنه ما هم موظف هستیم تو چارچوب اونا سرویس با کیفیت ارائه بدیم
    برای کاربر خانگی ما صرفا هزینه سرویس دریافت می کنیم هزینه بستر و تجهیزات فیزیکی به عهده شرکت ماست شما که نباید پول لایه اکسس ما رو بدی ما باید با تعامل با رقبا و شرکت های همکار از جمله مخابرات حل کنیم
    اینقدر نگاهتون کلاه بردارانه نباشه ما به خدا کلاه بردار نیستیم
    دولت برای ما امتیازاتی رو حتما قائل شده که فشار قیمت رو کاربر نیفته خیالتون راحت باشه

- - - Updated - - -

آخرش به طور دقیق مشخص نکردید سیاست ها و محدوده ی قیمت گذاری و سرویس-دهیتون به کاربران "خانگی" به چه شکل خواهد بود و بیشتر از سرویس های اختصاصی اسم بردید که مسلماً برای کاربر خانگی به صرفه نیستند در سرعت های بالا که بخواد برای هر 1Mbps در ماه 160 هزار تومان + هزینه ی فیبر-کشی + سود شرکت شما + مالیات و غیره رو بپردازه.

نهایتاً یعنی اگر اقدام کنید به عرضه به کاربر خانگی، سرویس هاتون به صورت اشتراکیه و مثلاً 100Mbps به یک محل اختصاص میدید و به 1000 نفر اتصال میدید با محدودیت سرعت. اینطور خواهد بود؟

آخرشم من نفهمیدم به کاربر خانگی (مثلاً در تهران) میخواهید بر بستر VDSL سرویس بدید یا optical fiber و ethernet... هزینه های فیبرکشی رو مخابرات و دولت و شما تقبل میکنید یا به دوش کاربره؟!
    سیاست و محدوده قیمت رو ما تایین نمی کنیم بعد از صدور پروانه رگولاتور مشخص می کنه ما هم موظف هستیم تو چارچوب اونا سرویس با کیفیت ارائه بدیم
    برای کاربر خانگی ما صرفا هزینه سرویس دریافت می کنیم هزینه بستر و تجهیزات فیزیکی به عهده شرکت ماست شما که نباید پول لایه اکسس ما رو بدی ما باید با تعامل با رقبا و شرکت های همکار از جمله مخابرات حل کنیم
    اینقدر نگاهتون کلاه بردارانه نباشه ما به خدا کلاه بردار نیستیم
    دولت برای ما امتیازاتی رو حتما قائل شده که فشار قیمت رو کاربر نیفته خیالتون راحت باشه

12. 2 کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

تا جایی که اطلاع دارم، سرویس متقارن "اینترنت" با سرعت ارسال بالا، موانع سیاسی/امنیتی در پیش داره... البته منظورم ADSL نیست که نهایت 1Mbps آپلود میتونه داشته باشه (اونم برای سال ها هیچ شرکتی بالاتر از 256 و 512 k نمیبست به هر دلیل)...
    خیر همچین چیزی صحت نداره ما کاربر خانگی داریم با آپلود و دانلود متقارن ۲۰ مگ حدودن ماهانه ۸۰۰ ۹۰۰ تومن برای سرویسش هزینه می کنه
    از جایی هم مجوز نداره

14. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوست عزیز خوشت میاد شلوغش کنی؟
    من که در خدمت شما هستم دارم جوابتو میدم
    منی که اینجا نشستم دارم نیاز سنجی می کنم به شما میگم ۱ مگ بسه سرویس که نمی فروشم
    زمانی که فروش سرویس باشه آٰره یه کار می کنم ۱۰۰ مگ بخری بیشتر هم گیر من میاد
    الان دارم می گم ما کمبود پهنای باند و محدودیت حجم نداریم
    ولی نیاز مشتری و بودجه و میزان هزینه ای که برای سرویس اینترنت می خوان انجام بدن فرق می کنه.
    من یه مثال می زنم ۱۰ مگ اختصاصی نامحدود میشه ماهی ۴ میلیون شاید یکی نخواد اینو هزینه کنه ولی ۱۰ مگ محدود اختصاصی ماهی ۴۰۰ تومنه طرف به این هزینه می کنه
    من باید برای بودجه جیب همه سرویس داشته باشم من شرکت فورد نیستم بگم من فقط مشکی دارم می خوای بخواه نمی خوای برو.شرکت من رویکردش ارائه راهکار جامع برای تمامی سلیقه ها و تمامی بودجه هاست
    محدودیت ندارم ولی سرویس محدود ارائه میدم واسه کسی که بخواد
    اول ببخشید
    نتم حجمش تموم شد و داغ کردم!!!!!!!!
    انقدر این ISP ها آدم رو دیوونه می کنن که ...
    تو اوج نیاز برای یه کار درسی (صحبت 8 ماه پیشه) نت قطع شد
    از 9 شب تا 8 صبح فردا هی ساعت اعلام میکردن که وصل میشه ولی آخر وصل نشد!!!!!
    محدودیت حجمی هم خیلی رو مخه
    تازه قیمت هایی که می دن بیشتر
    اینترنت تو آمریکا تقریبا رایگان هست.
    قینت های شما هم یکم زیادی گرونن ولی باید محدودیت رو هم میگفتید که افت سرعت هست یا قطعی یا ....
    ولی در کل وقتی نت قطع می شه باید یفهمید چه حسی دارم
    واسه همین عصبانی شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •