تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 53 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 527

نام تاپيک: >>** فروش اکانت افزایش سرعت دانلود + تبدیل اینترانت به اینترنت + تست رایگان **<<

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوست عزیز وقتی بر اساس اطلاعات ناقص و خودسر اومدی میگی الکی اکانت نخرید و یا زمانی که خود شما اکانت نخریدی نگران هزینه اکانت دیگران هستی توقع داری بهم بر نخوره؟!

اکانت هیچ مشکلی نداره و پورتش بسته نشده:

یه سرچ ساده در گوگل کنید ارور 807 رو به شما میگه چگونه برطرف کنید.
    ---------------------

اگه احیانا مشکلی برای سرور یا... پیش بیاد ما هزینه مشترک رو بسته با میزان استفادش میدیم.
    +
    اکانت تست پروکـــسی براتون پ.خ کردم.نتیجشو اینجا اعلام کنید
    موفق باشید
    سلام.بازم که ناراحتی!بزار بهت بگم من نه تنها از اون دو سایت بلکه از سایتای دیگه هم خرید داشتم و استفاده میکردم ولی آسیاتک تمام سرورا را می بست.در مورد ارور 807 یا 809 باید بهت بگم اطلاعاتم کامله و نیازی نیست شما منو راهنمایی کنی یا تهمت بزنی اطلاعاتم ناقصه .وقتی این دو ارور بده یعنی ‍‍‍پورتا را اسیاتک بسته حالا تو بیا بگو برو یه سرچ تو گوگل کن راحل داره.من تمام این کار را هم اون سایتا گفتن و هم خودم بلدم.شما هم اینقد نگران 12 تومن نباش وقتی پورت بسته اس مشخص من اعلام میکنم یا د/یران باید اعلام کنن.در مورد ------ وصل شد و جواب داد اما وسط کار خود نرم افزار ساکس ارور epهمون 64 بیت را میده راه حل که انجین 64 بیت قرار بدم را انجام دادم اما بازم ارور میده و باعث قفل شدن و بستن مروگرم میشد.بازم میگم با ------ جواب داد.
    در ضمن سایتای دیگه مثه شما همه شماره تماس گذاشتن ولی سایت شما هیچ شماره تماسی نذاشته.وظیفه شماست شماره تماستون را قرار بدید.این کار باعث اعتمادسازی بین شما و مشتزیا میشه
    Last edited by dvd2010; 05-08-2015 at 21:24.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.بازم که ناراحتی!بزار بهت بگم من نه تنها از اون دو سایت بلکه از سایتای دیگه هم خرید داشتم و استفاده میکردم ولی آسیاتک تمام سرورا را می بست.در مورد ارور 807 یا 809 باید بهت بگم اطلاعاتم کامله و نیازی نیست شما منو راهنمایی کنی یا تهمت بزنی اطلاعاتم ناقصه .وقتی این دو ارور بده یعنی ‍‍‍پورتا را اسیاتک بسته حالا تو بیا بگو برو یه سرچ تو گوگل کن راحل داره.من تمام این کار را هم اون سایتا گفتن و هم خودم بلدم.شما هم اینقد نگران 12 تومن نباش وقتی پورت بسته اس مشخص من اعلام میکنم یا د/یران باید اعلام کنن.در مورد ------ وصل شد و جواب داد اما وسط کار خود نرم افزار ساکس ارور epهمون 64 بیت را میده راه حل که انجین 64 بیت قرار بدم را انجام دادم اما بازم ارور میده و باعث قفل شدن و بستن مروگرم میشد.بازم میگم با ------ جواب داد.
    در ضمن سایتای دیگه مثه شما همه شماره تماس گذاشتن ولی سایت شما هیچ شماره تماسی نذاشته.وظیفه شماست شماره تماستون را قرار بدید.این کار باعث اعتمادسازی بین شما و مشتزیا میشه
    دوست گرامی یه نگاه به پست اولت بنداز بعد بگو چرا ناراحتم! هر فروشنده دیگه ای که بود هم ناراحت میشد.
    بنده جسارت نکردم که شما اطلاعاتی ندارید!منظورم این بود شما بدون اینکه از صحت محدود کردن پورت و جواب ندادن روی اسیاتک و سوال نکردن از بنده اومدی مستقیم در تاپیک اعلام کردی کسی اکانت نخره..غیر از اینه؟
    بالاخره منم مثل شما اسیاتک دارم و چندتا مشتری هم دارم که اونا هم اسیاتکی هستن...اگر مشکلی بود در این تاپیک قطعا اعلام میکردند.
    حالا بگذریم...
    در رابطه با اروری که شما دارید سه حالت داره: مشکل از سیستم شما باشه و یا اینکه از اکانت تست بیش از حد استفاده کرده باشید و ip شما بلاک شده باشه و یا کانکشن را دستی ساخته باشید و تنظیماتش اشتباه باشه.
    ---------------------------
    در رابطه با سرور خدمت شما عرض کنم خودم تا حدود زیادی در جریانش هستم.
    فروشندگان دیگر اگر توجه کنید اکثرا سرور زیرساخت و...(بغیر از اسیاتک) تهیه کردند و اسیاتک هم چند ماه پیش دسترسی کاربران اینترانتشو به این سرورا بست!
    سرور ماهم از خود اسیاتک هست و تا الان مشکلی نبوده..اصلا یکی از دلایلی که ما از اسیاتک سرور تهیه کردیم: 1. بخاطر شبانه هست که محدودیت نداشته باشه. 2. بخاطر کاربران اینترانت هست که مشکل دسترسی داشتند.
    حتی یکی از فروشندگان در تاپیک اعلام کرد که سرور 100گیگ رو رد کنه محدود میشه ولی تا الان بیش از 600گیگ مصرف شده و محدودیتی اعمال نشده.

بهر حال مشکلی باشه هزینه اکانت بر اساس میزان استفادتون برگشت داده میشه.
    +
    اینم شماره تماس خدمت شما: 09359371499
    (تلگرام هستم)
    Last edited by and-roid2; 05-08-2015 at 22:04.

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام با تشکر از شما.همونجوری که گفته بودید من فایل دوم Server 1.ppx را ایمپورت کردم یعنی دستی کانکشن را نساختم ایرا د از خود ساکسه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام با تشکر از شما.همونجوری که گفته بودید من فایل دوم Server 1.ppx را ایمپورت کردم یعنی دستی کانکشن را نساختم ایرا د از خود ساکسه.
    شما تنظیمات رو بصورت دستی وارد کن درست میشه:

+

5. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

7. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aref_Him_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اکانت تست سرعت رو بالا نبرد . باید از پ راکس ی استفاده کنم؟ .... id yahoo aref_him_777

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اکانت تست سرعت رو بالا نبرد . باید از پ راکس ی استفاده کنم؟ .... id yahoo aref_him_777
    یاهو بهتون پیام دادم....
    منتظرتون هستم.

10. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اصلا قضیه ما انقدر قاطی پاتی شده موندیم توش
    هیچ شرکتی حاضر به فروش اینترانت نیست

دوست عزیز یه سوال دارم
    شما خودتون چجوری به اینترانت وصل شدین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اصلا قضیه ما انقدر قاطی پاتی شده موندیم توش
    هیچ شرکتی حاضر به فروش اینترانت نیست

دوست عزیز یه سوال دارم
    شما خودتون چجوری به اینترانت وصل شدین؟
    اینترانت 256 نامحدود از اسیاتک داشتم.
    با همین اکانت راحت به اینترنت تبدیلش کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یعنی چی ؟
    یعنی اینهمه یوزر به یه اکانت 256 وصل میشن
    منظورم اینه شما از چه طریق با شبکه ملی اینترانت در ارتباط هستید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •