درباره نتایج:منظورت نتایج سایر تیمهاست یا وقتی میزنی تیمت خودش بازی کنه؟
در حالت اول من نتایج مختلف دیدم تا حتی 5-0 و 5-1 و ... و حالت دوم رو دقت نکردم چون اکثرا خودم بازی میکنم.
در مورد هوش مصنوعی:
یکی از بهترین سازندگان ابزارهای ویراش و به نوعی هکر بازیهای pes بدون شک jenkey هست که همیشه یه تحول اساسی در ادیت بازیها بوجود میاره.برای نسخه 2013 یک ابزار داد که حتی تنظیماتی برای تغییر رفتارهای هوش مصنوعی داشت و کاملا روی جذابیت بازی و گیم پلی اثر مستقیم می ذاشت مثلا اینکه بازی تیمها بیشتر متمایل به حمله باشه بیشتر در 1/3 دفاعی ها انجام بشه یا بیشتر در میانه زمین.عکس العمل های دروازه بانان چقدر بالاتر یا پایینتر بره و نمونه های دیگه
خودش هم عنوان کرده بود که نمیدونه چرا کونامی این تغییرات رو که با هک بدست آورده روی تنظیمات پیش فرض اعمال نمیکنه با اینکه میشه انجام داد.
در همین 2015 هم در یکی از جامهای my club درجه سوپراستار به مراتب بسیار بسیار بسیار سختتر از سوپراستار حالت آفلاین هست و واقعا جذابیت خاصی داره.
اینها نشون میده که حتی این قابلیت در خود بازی هست که گیم پلی و هوش مصنوعی متفاوتی از قبل ببینیم اما اینکه چرا همیشه یک جای کار میلنگه برمیگرده به سیاستهای کونامی.مثلا امسال روی سوپر استار بازی کنید یک تیم درجه 3 هم انقدر تیکی تاکا بازی میکنه که اعصابتون خرد میشه درحالیکه این باید نسبت به قدرت تیمها متغیر باشه.