تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 115 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اره سوپر استار....با اینتر 6تا به منچستر زدم...هوش مصنوعی مهاجمای حریف تو پیس بالاس ولی هوش مصنوعی مدافعهاش پایینه...تو فیفا همچین پرس میکنن آدم نمیدونه به کی پاس بده....
    من که با رئال به زور تونستم به منچستر یونایتد 8 تا بزنم! 6 تا هم خوردم. کجاش هوش مصنوعیش پایینه؟ یه چیزم دقّت کردم. اگه دقایق پایانی (بین 80 و 90) گُل تساوی رو بزنی، تیم حریف خودشو میذاره رو حالت Offensive و تا بهت گل نزنه، دست بردار نیست! 1000 بار همچین چیزی برام پیش اومده. برعکس! هوش مصنوعی تیم حریف رو توی PES 15 بدجور تخیّلی درست کردن؛ به حدّی که چشم و پای بازیکن حریف فقط رو توپ حرکت می کنه و 99% شوت هایی که میزنه، تو چارچوبه!

2. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اره سوپر استار....با اینتر 6تا به منچستر زدم...هوش مصنوعی مهاجمای حریف تو پیس بالاس ولی هوش مصنوعی مدافعهاش پایینه...تو فیفا همچین پرس میکنن آدم نمیدونه به کی پاس بده....
    یادم رفت بگم پیس تو مسترلیگش یه ایرادی هم داره که همه ی بازیها 2-0 1یا-0 یا 3-0 هست و هیچ بازی 2-1 یا 3-2 نمیشه و بدون استثنا تیمی که میبازه به 0 میبازه
    شاید از کرک باشه
    درباره نتایج:منظورت نتایج سایر تیمهاست یا وقتی میزنی تیمت خودش بازی کنه؟
    در حالت اول من نتایج مختلف دیدم تا حتی 5-0 و 5-1 و ... و حالت دوم رو دقت نکردم چون اکثرا خودم بازی میکنم.

در مورد هوش مصنوعی:
    یکی از بهترین سازندگان ابزارهای ویراش و به نوعی هکر بازیهای pes بدون شک jenkey هست که همیشه یه تحول اساسی در ادیت بازیها بوجود میاره.برای نسخه 2013 یک ابزار داد که حتی تنظیماتی برای تغییر رفتارهای هوش مصنوعی داشت و کاملا روی جذابیت بازی و گیم پلی اثر مستقیم می ذاشت مثلا اینکه بازی تیمها بیشتر متمایل به حمله باشه بیشتر در 1/3 دفاعی ها انجام بشه یا بیشتر در میانه زمین.عکس العمل های دروازه بانان چقدر بالاتر یا پایینتر بره و نمونه های دیگه
    خودش هم عنوان کرده بود که نمیدونه چرا کونامی این تغییرات رو که با هک بدست آورده روی تنظیمات پیش فرض اعمال نمیکنه با اینکه میشه انجام داد.

در همین 2015 هم در یکی از جامهای my club درجه سوپراستار به مراتب بسیار بسیار بسیار سختتر از سوپراستار حالت آفلاین هست و واقعا جذابیت خاصی داره.

اینها نشون میده که حتی این قابلیت در خود بازی هست که گیم پلی و هوش مصنوعی متفاوتی از قبل ببینیم اما اینکه چرا همیشه یک جای کار میلنگه برمیگرده به سیاستهای کونامی.مثلا امسال روی سوپر استار بازی کنید یک تیم درجه 3 هم انقدر تیکی تاکا بازی میکنه که اعصابتون خرد میشه درحالیکه این باید نسبت به قدرت تیمها متغیر باشه.

4. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

درباره نتایج:منظورت نتایج سایر تیمهاست یا وقتی میزنی تیمت خودش بازی کنه؟
    در حالت اول من نتایج مختلف دیدم تا حتی 5-0 و 5-1 و ... و حالت دوم رو دقت نکردم چون اکثرا خودم بازی میکنم.

در مورد هوش مصنوعی:
    یکی از بهترین سازندگان ابزارهای ویراش و به نوعی هکر بازیهای pes بدون شک jenkey هست که همیشه یه تحول اساسی در ادیت بازیها بوجود میاره.برای نسخه 2013 یک ابزار داد که حتی تنظیماتی برای تغییر رفتارهای هوش مصنوعی داشت و کاملا روی جذابیت بازی و گیم پلی اثر مستقیم می ذاشت مثلا اینکه بازی تیمها بیشتر متمایل به حمله باشه بیشتر در 1/3 دفاعی ها انجام بشه یا بیشتر در میانه زمین.عکس العمل های دروازه بانان چقدر بالاتر یا پایینتر بره و نمونه های دیگه
    خودش هم عنوان کرده بود که نمیدونه چرا کونامی این تغییرات رو که با هک بدست آورده روی تنظیمات پیش فرض اعمال نمیکنه با اینکه میشه انجام داد.

در همین 2015 هم در یکی از جامهای my club درجه سوپراستار به مراتب بسیار بسیار بسیار سختتر از سوپراستار حالت آفلاین هست و واقعا جذابیت خاصی داره.

اینها نشون میده که حتی این قابلیت در خود بازی هست که گیم پلی و هوش مصنوعی متفاوتی از قبل ببینیم اما اینکه چرا همیشه یک جای کار میلنگه برمیگرده به سیاستهای کونامی.مثلا امسال روی سوپر استار بازی کنید یک تیم درجه 3 هم انقدر تیکی تاکا بازی میکنه که اعصابتون خرد میشه درحالیکه این باید نسبت به قدرت تیمها متغیر باشه.
    تیکی تاکا رو خوب اومدی! تیم مقابلم رو یه تیم ضعیف که حتّی نمی شناختمش که امتیاز متوسّط دفاع و میانه ی زمین و حمله ـش تقریباً 60 بود، گرفتم ولی اینجور تیکی تاکا بازی میکرد که اعصابم خورد شد و تا آخر بازی نکردم! Exit کردم بازی رو، رفت.

6. 2 کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مقایسه چهره نیمار در PES2016 و FIFA16 .

8. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا عکسها دیده نمیشن......

در رابطه با نتیجه ها هم بگم که تو مسترلیگ وقتی بازی رو رد میکنی که خودشون بازی کنن منظورمه...همه بازی ها 2-0 یا 1-0 و 3-0 هستش

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا عکسها دیده نمیشن......

در رابطه با نتیجه ها هم بگم که تو مسترلیگ وقتی بازی رو رد میکنی که خودشون بازی کنن منظورمه...همه بازی ها 2-0 یا 1-0 و 3-0 هستش
    عکس ها که مورد ندارن ! .

11. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

والا چون مستر لیگ بازی نمیکنم چیزی نمیتونم بگم .
    خب ببین همین باعث میشه خیلی از مشکلات اساسی به چشم شما اصلا نخوره.
    مثل اینکه من یه بازی اکشن پر از اشکال و ایراد تهیه کنم ولی فقط مرحله تمرینش رو بازی کنم و مراحل اصلی بازی رو اصلا انجام ندم بعد بگم هیچ اشکالی تو بازی ندیدم.
    بازی های ورزشی ساخته میشن تا طی حداقل یکسال گیمر رو سرگرم کنند. و وقتی تو مد اصلی بازی که همون مسترلیگ باشه و برای اینکار ساخته شده میرید ایرادات و اشکالاتی میبینید که باعث میشه فکر کنید سازنده این بازی نه تنها درک درستی از بازی که میسازه نداره بلکه انگار اصلا فوتبال رو پیگیری هم نمیکنه.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب ببین همین باعث میشه خیلی از مشکلات اساسی به چشم شما اصلا نخوره.
    مثل اینکه من یه بازی اکشن پر از اشکال و ایراد تهیه کنم ولی فقط مرحله تمرینش رو بازی کنم و مراحل اصلی بازی رو اصلا انجام ندم بعد بگم هیچ اشکالی تو بازی ندیدم.
    بازی های ورزشی ساخته میشن تا طی حداقل یکسال گیمر رو سرگرم کنند. و وقتی تو مد اصلی بازی که همون مسترلیگ باشه و برای اینکار ساخته شده میرید ایرادات و اشکالاتی میبینید که باعث میشه فکر کنید سازنده این بازی نه تنها درک درستی از بازی که میسازه نداره بلکه انگار اصلا فوتبال رو پیگیری هم نمیکنه.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    والا از مشکلات مسترلیگ گفتن و من به زبون فارسی گفتم چون بازی نکردم نمیتونم چیزی بگم ! من نمیدونم حتما اینجور که شما میگین داوری مستر حتما فرق داره با داوری بازی دوستانه که من هر روز بازی میکنم !!!! .

دوست عزیز چرا داری مغلطه میکنی ؟!

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فلش دیسک اختصاصی PES .

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نیمار در ژاپن شرکت کونامی در حال اسکن سه بعدی .

16. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •