تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 95 هستید؟

راي دهنده
39. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

10 25.64%
  • ریاضی

11 28.21%
  • انسانی

6 15.38%
  • هنر

6 15.38%
  • سایر رشته ها

6 15.38%
صفحه 10 از 16 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 151

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 95 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

از سال اول فیزیک اپتیک (اخرش که عدسی و نور هست) مهم هست
    ریاضیش هم خب برخی بخشای اون پایه محسوب میشه
    دیگه چه قسمتایی از اول رو دارین میخونین؟
    والا من دارم کل ریاضی و کل فیزیک و کل شیمی رو میخونم...دینی هم شاید یه نگاهی بندازم...مال سال دوم هم همه درسا غیر جغرافیا و اینا.الان وقت خوبیه بنظرتون برای ثبت نام.ضمنا هرینه دوتا کلاس حسابان و فیزیک 3 قلمچی که الان شروع شده تا اخر سال حدودا چن میشه؟

Sent from my GT-I9082

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام دوستان.خوبین.دوستان یه مشاوره عجولانه دارم.الان دارم درسای اول و دوم رو میخونم رشته ریاضی.بعد خواستم یه چیزی شبیه کوییز از خودم بگیرم که دیدم قلمچی 4 تا ازمونش مونده برای تابستون.رفتم برا ثبت نام گفت که اگ ثبت نام کنی باید برای طول سال تحصیلی هم ثبت نام کنی.حالا من که میخواستم برا طول سال هم ثبت نام کنم بنظرتون خوبه تابستونو برم؟ضمنا کارت حکمت هم هست که میگن 40 درصد تخفیف داره ما بقی طی 12 قسط خودش کم میشه از کارت...

Sent from my GT-I9082

تابستون نرین بهتره طراح سوال ندارن از سال های قبل سوال بر میدارن
    هزینهی کلاس هاشم هر جایی فرق میکنه.

3. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

تعداد دقیق تستهای هر مبحث رو کجا میتونم ببینم؟
    مثلا اینکه ادبیات چندتاش قرابته چندتاش املاس و...

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوباره.دوستان من بخاطر یکم ترسی که حالا از درس و کنکور دارم تصمیم گرفتم این 4 تا ازمون تابستون شایدم 3 تاش رو برم شایدم اصا تابستون نرم.در مورد کلاس سوال داشتم.
    همونطور که گفتم کنکور 96 ریاضی هستم.کلاس های قلمچی رو رفتم نگا کردم دیدم دبیر شیمیشون دبیر پارسالمونه که خوشم نمیومد ازش و دبیر شیمی جدیدمون خیلی بهتر درس میده یعنی کنکوری درس میدده اما من شیمی خیلی شل کن سفت کن دارم.باید خوب بخونم.دبیر فیزیکش گفته که فیزیک 3 و 2 و اخر فیزیک 1 رو تا اخر خرداد درس میده.
    کلاساشون 3 ساعت در هفتس.
    دبیر فیزیک گفته بچه هایی که ریاضین پنجشنبه ها هم یک ساعت و نیم بیان.دبیر حسابانش هم خوب درس میده.رفیق بیهوش مارو پارسال به 19ونیم امتحان هماهنگ ریاضی2 رسوند.با توجه به اینکه سال چهارم وقت نهایتا دو کلاس رفتن بیشتر رو ندارم گفتم بنظرتون من امسال چی برم؟ میتونم مثلا فیزیک رو برم بعلاوه فیزیک پیش رو توی امسال تموم کنم که دیگ سال دیگه نیازی به کلاس فیزیک پیش نباشه؟ضمنا عربی هم یه استاد خیلی خوب میشناسم که پسرخالم کلاسش رفت و کنکور سراسری82 درصد عربی و کنکور ازاد 100 درصد عربی زد.(اون موقعکه ازاد از سراسری جدا نشده بود)
    ببخشید اگه از هر دری سخنی بود...
    خداییش استرسی دارم بهم وارد میشه که نپرس.اصا نمیفهمم دارم چیکار میکنم .اگ بتونم فیزیک رو بصورت جامع یعنی بعلاوه فیزیک پیش برم خیلی خوب میشه

Sent from my GT-I9082

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

Up....

Sent from my GT-I9082

در آغاز فعالیت Zendegi95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

نمی دونم چرا اینجا کسی فعالیت نمی کنه

فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوباره.دوستان من بخاطر یکم ترسی که حالا از درس و کنکور دارم تصمیم گرفتم این 4 تا ازمون تابستون شایدم 3 تاش رو برم شایدم اصا تابستون نرم.در مورد کلاس سوال داشتم.
    همونطور که گفتم کنکور 96 ریاضی هستم.کلاس های قلمچی رو رفتم نگا کردم دیدم دبیر شیمیشون دبیر پارسالمونه که خوشم نمیومد ازش و دبیر شیمی جدیدمون خیلی بهتر درس میده یعنی کنکوری درس میدده اما من شیمی خیلی شل کن سفت کن دارم.باید خوب بخونم.دبیر فیزیکش گفته که فیزیک 3 و 2 و اخر فیزیک 1 رو تا اخر خرداد درس میده.
    کلاساشون 3 ساعت در هفتس.
    دبیر فیزیک گفته بچه هایی که ریاضین پنجشنبه ها هم یک ساعت و نیم بیان.دبیر حسابانش هم خوب درس میده.رفیق بیهوش مارو پارسال به 19ونیم امتحان هماهنگ ریاضی2 رسوند.با توجه به اینکه سال چهارم وقت نهایتا دو کلاس رفتن بیشتر رو ندارم گفتم بنظرتون من امسال چی برم؟ میتونم مثلا فیزیک رو برم بعلاوه فیزیک پیش رو توی امسال تموم کنم که دیگ سال دیگه نیازی به کلاس فیزیک پیش نباشه؟ضمنا عربی هم یه استاد خیلی خوب میشناسم که پسرخالم کلاسش رفت و کنکور سراسری82 درصد عربی و کنکور ازاد 100 درصد عربی زد.(اون موقعکه ازاد از سراسری جدا نشده بود)
    خداییش استرسی دارم بهم وارد میشه که نپرس.اصا نمیفهمم دارم چیکار میکنم .اگ بتونم فیزیک رو بصورت جامع یعنی بعلاوه فیزیک پیش برم خیلی خوب میشه

Sent from my GT-I9082
    شما کنکور 96 دارید پس پیشنهاد می کنم همون سال دوم رو تموم کنید + مباحث دینامیک و حرکت شناسی فیزیک پیش که به سال دوم مربوطه

برای عربی هر کاری از الان انجام بدید ضرر نمی کنید!

در کل چون ریاضی هستید از الان هر چی تست حسابان بزنید بٌنیه و هوش ریاضیتون قوی میشه و برای کنکور مشکل نخواهید داشت
    زبانم هم فراموش نشه

9. 2 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

کلاساشون 3 ساعت در هفتس.

Sent from my GT-I9082
    دانش آموز عزیز اصلا نیازی به ترس و استرس نیست. کنکور به نسبت سالهای گذشته خیلی ساده تر شده و کسانی که درست و منطقی میخونند حتما نتیجه میگیرند. برای فیزیک خدممتون میگم که چکار کنید و برای سایر سوالاتتون انشالله در آینده خدمتتون جواب میدم. اصلا نیازی نیست فیزیک پیش دانشگاهی رو بخونید. شما مطالب فیزیک رو میبایست دسته بندی کنید. برخی فصل های پیش دانشگاهی دقیقا مشابه فیزیک پایه هستند و فقط در پیش بیشتر توضیح داده شدند. شما این فصل ها رو از ابتدا از روی پیش دانشگاهی بخونید و نیم نگاهی به پایه داشته باشید. در خصوص فصل های جدید پیش دانشگاهی هم نمیخواد زودتر شروع کنید. سعی کنید مباحث فیزیک پایه رو عمقی بخونید. از نظر بنده تنها آزمون استاندارد برای آمادگی کنکور آزمون های آزمایشی خود سازمان سنجش هست.(دلیل رو در آینده خواهم گفت) و متاسفانه دانش آموزان همیشه به شدت با این قضیه مخالفت میکنند و اصرار دارند که در آزمون های موسسات دیگه شرکت کنند. برنامه سال گذشته سازمان سنجش رو ببینید و سعی کنید بر روی مباحث آزمون اول تسلط پیدا کنید. شک نداشته باشید اگر آرامش خودتون رو حفظ کنید و پیوسته مطالعه کنید بی شک موفق میشید. اگر عمری باقی بود و وقت هم اجازه داد باز هم در خدمت شما و سایر دوستان هستم

11. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یک خبر خوب

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش از تصویب «ترمیم نمرات دانش‌آموزان برای کنکور» در شورای عالی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: براین اساس داوطلبانی که تمایل به شرکت در کنکور دارند می‌توانند در دروسی که نمرات آنها پایین است برای یک بار دیگر در امتحانات نهایی شرکت کنند. مهدی نوید ادهم در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرروش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مصوبات 915 امین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش را اعلام و اظهار کرد: دراین جلسه نخستین مصوبه شورا در زمینه تنظیم جدول تطبیق وضعیت تحصیلی دانش آموزان نظام قدیم با نظام جدید در دوره متوسطه بود که پس از بحث و بررسی فراوان مقرر شد دانش آموزان با رعایت شرط سنی در پایه متناظر نظام جدید ادامه تحصیل دهند. وی افزود: اگر شرایط سنی افراد طبق ضوابط اجازه حضور در مدارس روزانه را نمی‌داد به مدارس بزرگسالان یا آموزش از راه دور هدایت می‌شوند. دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه مصوبه دیگری نیز داشتیم گفت: بر این اساس امکان ترمیم نمرات دانش‌آموزی فراهم می شود. با توجه به قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب مجلس که بر ضرورت درنظر گرفتن سوابق تحصیلی دانش آموزان برای پذیرش در دانشگاه‌ها تأکید دارد، شورای عالی آموزش و پرورش مصوبه‌ای را در خصوص ترمیم نمرات دانش آموزی داشت. نوید ادهم افزود: تعدادی از دانش آموزان و خانواده‌ها درخواست ترمیم نمرات تحصیلی خود را داشتند و براساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش به آنها اجازه داده می‌شود برای یک بار هر دانش آموز به صورت داوطلب آزاد در امتحانات نهایی دوره متوسط شرکت کرده و برای ارتقای نمره یک یا چند درس خود اقدام کنند. دبیرکل شورای عالی اموزش و پروش با بیان اینکه هر داوطلب آزادی که می‌خواهد در کنکور شرکت کند اما نمره چند درس او پایین است و از آنجایی که سوابق تحصیلی در کنکور تأثیر داشته و این موضوع به ضرر داوطلب خواهد بود، براساس مصوبه شورا اجازه دارد برای یک بار به صورت داوطلب آزاد در دروسی که نمرات آنها پایین است شرکت کند گفت: بدیهی است نمرات جدید داوطلب برای رقابت در کنکور به سازمان سنجش ارائه می شود. منبع:خبرگزاری ایسنا

13. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    آیات دین و زندگی رو چطوری بخونم؟
    کتاب آیات و نکات گاج رو دارم

ممنون

- - - Updated - - -

سلام
    آیات دین و زندگی رو چطوری بخونم؟
    کتاب آیات و نکات گاج رو دارم

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •