سلام
چند دست بازی کردم
نکته اول اینکه گرافیک بازی بسیار بهینه تر از فیفا 15 شده و با تنظیمات مشابه فریم بسیار بالاتری میگیرید.
نمیدونم توی نسخه ی قبلی هم در قسمت تنظیمات بود یا نه چون من کرک شده اش رو بازی می کردک، ولی در تنظیمات فیفا 16 گزینه ی جدیدی درج شده برای افرادی که بازی براشون تیک میزد(stuttering). با فعال کردن این گزینه مشکل تیک زدن بازی هم برطرف میشه. گرافیک بازی خیلی چشم نوازتر شده، من با تنظیمات مشابه چون گرافیک رو پایین میارم، در نسخه ی قبل نورپردازی ها برام خیلی کم و بی روح می شد اما در این نسخه عالی هستند.
نکته دوم گیم پلی کلی و مهمتر از همه شوت زدن هست که فوق العاده شده. در فیفا 15 نسخه ی ایکس باکس شوت زدن خیلی ساده بود و راحت می تونستی به 90 درصد دروازه بان ها گل بزنی، فقط چندتایی مثل نویر و هاوارد و جو هارت خیلی سرسخت بودند. در فیفا 15 نسخه ی کامپیوتر شوت زدن به شدت سخت بود و اکثر شوت هام اوت می رفتند. چون من سر کنسول و پی سی بازی کردم تفاوتشون رو دیدم و هیچ تعادلی وجود نداشت. در ایکس باکس آسون بود و در پی سی خیلی خیلی سخت، حتی گاهاً تک به تک های خیلی آسون هم توپ به دروازه بان میخورد یا اگر خیلی جهت میگرفتی بیرون می رفت.
اما در فیفا 16 واقعاً شوت ها عالی شدند و دقیقاً همون انتظاری رو که از بازیکن داری برآورده میکنه.
فعلاً این چند نکته خیلی مشهود بودند.