تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام فینال رو می پسندید؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ - یوونتوس

5 6.67%
  • بایرن مونیخ - رئال مادرید

21 28.00%
  • بارسلونا - یوونتوس

24 32.00%
  • بارسلونا - رئال مادرید

25 33.33%
صفحه 10 از 16 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 151

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله نیمه نهایی

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نمیدونم دوستان چرا نمیخوان قبول کنن پپ عملکرد قابل دفاعی در بایرن نداشته
    اگه فقط ملاک قهرمانی در لیگ و جام حذفی آلمان باشه برا تیم باسابقه ای مثل بایرن مونیخ که ماگات هم لیگ و جام حذفی برا بایرن مونیخ آورد با تیمی به مراتب کم ستاره تر از بایرن فعلی اونم قهرمانی لیگ آلمان که فقط یک دورتموند مدعی بود که با گرفتن گوتزه و لوا عملن نابودش کردن که امسال نتونست سهمیه چمپیونز لیگ هم برای سال بعد بیاره

برای تیمی که طی سالهای اخیر با فن خال و هاینکس 3 بار به فینال رسیده دیگه رسیدن به نیمه نهایی و دادن چنین باخت هایی افتخار به حساب نمیاد که
    Last edited by clau; 08-05-2015 at 23:05.

2. 12 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اصلا موضوع هاینکس و پپ ربطی به گذشتون نداره که کدوم تیما بودن و چکار کردن.
    الان یک مربی آلمانی با دستمزد خیلی کمتر هم می تونست لیگ رو ببره پس آوردن پپ فقط برای قهرمانی تو آلمان نبوده بلکه می خواستن تداوم قهرمانی ها بین المللی داشته باشن.

ما میایم از پورتو سه گل می خوریم در صورتیکه بازی برگشت با اتخاذ سیستم مناسب بیشترین گل رو در یک نیمه بهشون میزنیم. بازی جلوی دورتموند تو جام حذفی، باز هم تصمیمات اشتباه پپ و تعویض عجیب جای بازیکنا کار دستمون داد و باختیم.

هاینکس برادر یا پدر هیچکدوم از بایرنی ها نیست که ازش طرفداری میکنن، طرفداری میکنن چون بهترین تیم بایرن رو ساخت و یکی از مقتدرانه ترین قهرمانی های اروپا رو بدست آورد. تو چهار بازی نیمه نهایی و 1/4 تیمش هیچ گلی نخورد.

برای من مهم نیست که پپ کجا بوده و چه دستاوردی داشته، برای من مهمه که پپ وقتی تو بایرن هست حداقل اگه می بازه آبرومندانه باشه.
    به نظر من اینکه همه داریم میگیم پپ بایرن آماده ی هاینکس رو نابود کرد و جلوی بارسا تحقیر شد و از این صحبتها درست نیست چون باید به این نکته توجه کنیم که تیمی که جلوی بارسا قرار گرفت موثر ترین مهره های 4-5 سال اخیرش یعنی روبن و ریبری رو نداشته
    جلوی رئال چی؟!
    هیتسفلد با چه تیمی قهرمان اروپا شد و رئال رو حذف کرد؟
    بازیکن مهمه ولی همه چیز نیست. مگه اتلتیکو خیلی بازیکن داره که از رئال می بره؟
    مگه دورتموند چقد بازیکن داشت که از بایرن برد؟ اونا چی داشتن؟
    همین بایرنی که جلوی بارسا باخت 5 تا بازیکن فیکس قهرمان جهان رو داشت ولی آخرش چی شد؟ سال قبل اون همه ستاره داشتیم ولی آخرش چی شد؟

4. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه War_Machine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جا داره یادی هم بکنیم از هاینکس که امروز تولد این پیر مرد دوست داشتنی هست!

یکی دیگه از تفاوت های اساسسی پپ و یوپ نحوه مصاحبهو برخوردشون با رسانه ها هست!

این صحنه ای هست از هاینکس که تا ابد در قلب ما بایرنیها میمونه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدای ازینها مصاحبه های دیگش مثل بعد جداییش که گفت بازیکنان بایرن تا ابد مثل فرزندان خودم میمونن و ازین قبیل مصاحبه هاش رو با مصاحبههای اخیر شخص پپ مثقایسه میکنم خندم میگیره!
    چند عدد از مصاحبه های ایشون بعد بازی:

من درگذشته از سبک مالکانه توپ استفاده میکردم و برایم جواب میداد اکنون فکر استفاده از سبکی دیگر برایم ممکن نیست!
    2-مسی مهار نشدنی است ! وی تفاوتها را رقم زد به بارسایی ها تبریک میگویم!
    قبلا هم مصاحبه ای کردهب ود جنجالی که گفته بود اگر مسی نبود من در لیگ دسته 3 مربیگری میکردم!

مصاحبه هاش جز اونهایی که برای حمایت از بازیکنان بود عملا فققط خشم هوادارا رو برانگیخته میکرد!
    حضورش در نیوکمپ بازی با سیتی و خوشحالی عجیب و غریبش بعد از گل مسی هم که بماند!
    مسلما نمیشه به زور قلبش با بایرن باشه اما حالا که مربی ما هست باید حداقل ذره ای بیشتر به باشگاه احترام بذااره جای بزرگ کردن بیش از حد تیم و بازیکنان حریف!

البته به شخصه هیچ وقت انتظار نداشتم موفقیت هاینکس رو تکرار کنه خصوصا تفاوت تجربه هاینکس با پپ که قابل قیاس نیست! اما 1 موقعیت گل در چهارچوب درست حسابی(که اون هم گوتزه تقدیم کاسیاس کرد) در 3 بازی چیز قابل قبولی نیست!

به خصوصا که امثال مالاگا-رئال-سوسیداد و..بارسلونای قدرتمند این فصل رو خیلی بیشتر ازینها اذیت کردن!

6. 4 کاربر از War_Machine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژوزه مورینیو: هر کدام از 4 تیم برتر انگلیس چمپیونز لیگ را میبردن اگر مسی را داشتند

من فکر میکنم این شخص خودش شکاف را ایجاد میکند. شما شک دارید که من سیتی با مسی میتواند چمپیونز لیگ را ببرد؟ یا آرسنال با مسی؟ یا چلسی با مسی؟ یا من یونایتد با مسی؟ فکر نمیکنید؟ من اینطور فکر میکنم

یک موضوع تیم است، موضوع دیگر تیم با مسی. داستان متفاوتی است

او یک فینال چمپیونز لیگ را با گواردیولا بازی کرده است، به طور معمول فینال چمپیونز لیگ این فصل را هم با لوییز انریکه بازی خواهد کرد

اگر، یک روز، او برای آنتونی بازی کند، آنتونی با او به فینال چمپیونز لیگ خواهد رفت. وقتی مردم تیم ها را آنالیز میکنند، باید به یاد داشته باشند که این پسر همه چیز را عوض میکند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته مسی دو فینال چمپیونز لیگ با پپ بازی کرده برای مورینیو زوده به بارسا بیاد ولی فکر میکنم بدش نیاد و به شرطی که حاشیه هاش کم و کمتر بشه یروزی این اتفاق بیوفته

8. 13 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته مسی دو فینال چمپیونز لیگ با پپ بازی کرده برای مورینیو زوده به بارسا بیاد ولی فکر میکنم بدش نیاد و به شرطی که حاشیه هاش کم و کمتر بشه یروزی این اتفاق بیوفته
    این دیگه از اون چیزای تقریبا نشدنیه!
    درسته مورینیو اواخرش توی رئال به مشکلاتی خورد ولی فک نکنم به تیم رقیب اون بره
    فعلا هم پیش بینی میشه چندین سال توی چلسی باشه

یه چیز هم که باز نشدنیه همین که توی پست قبلی شما گفتی مثلا چلسی بیاد پپ رو بگیره!
    الان شرایط چلسی خیلی خوبه و فکر می کنم قرارداد مورینیو که هنوز چند سال اعتبار داره هم می خواد تمدید بشه
    لیگ انگلیس دیگه اینجوری نیست قدرت فقط دست یه تیم باشه و ممکنه هر فصل قهرمان های مختلفی داشته باشه و جام گرفتن به این راحتی ها نیست
    ما طرفداران هم پپ رو به هیج وجه نمی خوایم و از مربی خودمون خیلی راضی هستیم

حالا این بحث ها رو نمی خوام زیاد ادامه بدم که از موضوع اصلی تاپیک دور بشه
    ولی ظاهرا امشب خبر داغ این بودش که پپ با من سیتی برای فصل بعد به توافق رسیده!
    اگه این نهایی بشه اون جا دیگه بیشتر میشه کارنامه اونو ارزیابی کرد...

10. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بخش خیلی برام جالب بود:
    اگر، یک روز، او برای آنتونی بازی کند، آنتونی با او به فینال چمپیونز لیگ خواهد رفت. وقتی مردم تیم ها را آنالیز میکنند، باید به یاد داشته باشند که این پسر همه چیز را عوض میکند.
    بازیکنی که مربیش (و در واقع تمام تیم) رو به اوج میرسونه

شاید فوق ستاره های گذشته جهان اون قدر در تیمشون ممتاز بودن که میشد گفت یک تنه تیمشون رو به قهرمانی میرسوندن ولی تو فوتبال امروز سخته که اصلا بتونی تصور کنی بازیکنی در سطح اول فوتبال جهان یک تنه بتونه این قدر تاثیرگذار باشه اما مسی واقعا ناممکنها رو ممکن میکنه
    یکی از اعجوبه های تاریخ فوتبال بدون شک

12. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینها ولش کنید اقای خاص همیشه دنبال سوژه خبری هست

اما دیشب از چهار تیم حاضر در نیمه نهایی

بایرن باخت

رئال و یوونتوس هم تساوی گرفتند

فقط بارسا بود که برد

هـــــــــــــــــــورا بـــــــــارســــــــا
    Last edited by aryna; 10-05-2015 at 13:21.

14. 2 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستانی که میگن پپ در پی دوران کمی مربی گری nتا جام آورده. این جامها چند درصدش متعلق به بارسا هست ؟ با چه بازیکنانی ؟ نسل طلایی بارسا و البته لیونل مسی . در حالی که هینکس مربی تیمی با چنین توانی نبوده
    من کسی نیستم بگم پپ مربی نیست دوسشم دارم. ولی این سبک تو بایرن پیاده نمیشه. پپ سعی داره متفاوت نشون بده.
    یوپ هاینکس خیلی از بازیکنان معمولی بایرن رو تبدیل به بازیکنان درجه یک کرد. ولی پپ در بایرن این کارو بر عکس انجام داد ! ماریوگوتزه نصف گوتزه دورتموند زیر نظر کلوپ هم نیست. لواندوفسکی هم همینطور.
    واقعا در دوره یوپ هینکس کبیر تمام بازیکنان بایرن در بهترین فرم ممکن خود بودن.بازیکنانی مثل لوییز گوستاوو و تیموشوک به هافبکای دفاعی تبدیل شده بودن که به راحتی جای شواینی و مارتینز رو پر میکردن.
    پپ در حال حاضر مربی تیم من هست و ازش حمایت میکنم درحال حاضر با گزینه های موجود تنها در صورتی که یورگن کلوپ جایگزینش بشه از رفتنش حمایت میکنم که گویا اونهم غیر ممکن هست. دیگه مربی نمیشناسم یا من یادم نمیاد

16. 5 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستانی که میگن پپ در پی دوران کمی مربی گری nتا جام آورده. این جامها چند درصدش متعلق به بارسا هست ؟ با چه بازیکنانی ؟ نسل طلایی بارسا و البته لیونل مسی . در حالی که هینکس مربی تیمی با چنین توانی نبوده
    البته این نسل طلایی رو پپ پدید آورد. قبل از اومدن پپ به بارسا:

* ژاوی در آستانه جدایی بود (خودش یکی دو سال پیش گفت مهره سرطانی تیم رایکارد بود) و هیچ کس ژاوی رو بازیکنی در سطح چیزی که الان شناخته میشه نمی دونست.
    * رونالدینیو ستاره اول بارسا بود که افت شدید داشت و در نهایت جدا شد.
    * تیری هانری به عنوان بدترین خرید تاریخ بارسا شناخته می شد.
    * بارسا 1-4 از رئال باخته بود و تونل افتخار زده بود.
    * بارسا در لیگ سوم بود و از نیم فصل به این سمت هیچ رقابتی در قهرمانی نداشت.
    * اینیستا بازیکن متوسطی بود (صرفا یک جوان آینده دار کمی بهتر از چیزی که رافینیا الان هست) که نقش یار 12 ام تیم رو داشت.
    * مسی بازیکن 20 ساله ای بود که هیچ چیز برنده نشده بود گرچه در راه پیشرفت شدید بود ولی نقش پپ در بوجود آوردن مسی غیر قابل انکار است.
    * پدرو حتی یک بازی برای تیم اول بارسا انجام نداده بود.
    * پویول معروف بود به پدر سوتی در بارسا.
    * خیلی از بازیکن های که امروز بهشون میگیم نسل طلایی در اون زمان کاملا ناشناخته بودن (پدرو، بوسکتس، پیکه و ...).

اینطور نبود که پپ بهترین تیم دنیا رو تحویل گرفته باشه و همینطوری ازش اون تیمی رو ساخته باشه که اون همه جام برنده شد. بارسایی که پپ در 2008 تحویل گرفت اونقدرها تفاوت با بایرنی که هاینکس در 2011 تحویل گرفت نداشت.

--

صحبت پایین آوردن ارزش کار هاینکس نیست (سوءتفاهم نشه)، ولی نیازی نیست برای بالا بردن هاینکس یا اعلام نارضایتی از پپ، سابقه پپ رو پایین بیارید.

18. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

به نظر میاد طرفداران بارسا و بایرن بدون اینکه اطلاعات کامل داشته باشند دارن قضاوت می کنند .
    مثلا من بایرنی تا بازیهای بارسا قبل از پپ را ندیده باشم یا یادم نباشه نمی تونم بگم پپ کار شاخی کرده یا نکرده .
    یا اینکه تا اکثر بارسایی ها بازیهای بایرن را ندیده باشن ، از وضعیت بوندسلیگا باخبر نباشند نباید راجب به موفق بودن پپ در بایرن فقط بر اساس امار قضاوت کنن . من بایرنی مدت هاست از بازیهای تیمم لذت نمی برم .

لپ کلامم اینه کار پپ در بارسا و کار هاینکس در بایرن فراتر از فوق العاده بوده ولی این دلیل نمیشه باز هم بتونن چنین موفقیتهایی را تکرار کنند حداقل نه در اون حد .
    Last edited by Dark Soul; 10-05-2015 at 20:16.

20. 2 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •